Jobbig natt med mardrömmar

Var meningen att jag skulle upp halv sju och intervallträna i trappor idag men har sovit så sjukt dåligt inatt så jag skippar det. Får köra det i eftermiddag istället. Någon som vet om det var fullmåne inatt eller?
Först låg jag och vred mig till 2-3 på natten, gick upp och tog och snaskade lite på en GI-brownie. Sen la jag mig i sängen och bläddrade i Cosmopolitan. När jag väl somnar tror ni inte jag har massa HEMSKA drömmar då eller?! En var hur konstig som helst, tänk Paranormal Activity, USCH, jag drömde att jag snackade med mamma och det hände massa konstiga grejjer, hade supersvårt för att öppna ögonen.
Sen drömmar jag en helt vrickad dröm! Vi har en lägenhet på högsta våningen någonstans i Sthlm, i världens läskigaste hyreshus. Jag hade gjort en supermumsig köttfärssås som jag skulle gå upp med till min bror och mig då. Vi var ensamma i lägenheten tydligen. Då är det en superhemsk hemlös gubbe som tar den från mig och hotar mig med pistol. Jag blir rädd och försöker skynda upp till lägenheten, (med Charlotte nu alltså!) han följer efter och frågar vilken våning jag bor på. Jag ljuger och säger att vi bor på 6:e, när vi i själva verket bor på 12:e. Vi tar trapporna! Han tar hissen! Han blir rasande när han ser att vi inte är där och följer oss till 12:e. Vi knackar på dörren där Andreas öppnar, vi ber han ringa polisen!
Det kommer världens polisstyrka med massa specialpoliser. De skickar knivar i gubben, sen när man tror att han är tillräckligt skadad går en poliskvinna till han i trappan och ska bära ner han, då vildar han runt och köttar in kniven i henne. Det slutar med att han dödar nästan hela styrkan förutom tre snygga poliskillar. Ena killen som jag tydligen gillade, köttar knivar i gubben och skjuter han flertal gånger. Det slutar med att gubben förvandlas till HELLBOY!! Det visar sig att han var ute efter mig och skulle ta ner mig till helveter för att leva där med han, så sen börjar jag lipa och är superrädd och går fram och kramar han för att han inte ska döda de andra poliserna.
SJUK ELLER HUR!!!Om ni orkade läsa vill säga..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0