Music

Sitter och lyssnar på The All-American Rejects just nu. Åh dem är så bra, de finns inga bättre helt enkelt! Just nu är det Top of the world som spelas :)
Medan musiken är på så passar jag själv på att fila naglarna och smörja in mig med handkräm och bodylotion.


The All-American Rejects är KÄRLEK! <3

Min dag

Idag är det Valborg, och jag kommer ha så tråkigt! Måste lägga mig tidigt idag för har stalltjänst hela helgen. Kommer få lite betalt också men fick reda på att det bara skulle bli runt 200 kronor, fyfan vad snålt! Men ja det är i alla fall något.
Det är ju döfint väder här nere i Halmstad, så himla varmt och soligt. Har legat ute och solat ett bra tag tillsammans med Sophia idag, hoppas vi fått lite färg nu då :)
Har bara haft data, projektarbete och en 5 min lång engelskalektion idag. Drygast var ju projektarbetslektionen, man var väldigt flummig på grund av vädret och att det var sista lektionen innan helgen. Plus att läraren var den drygaste människan, ever.
Ska softa hela kvällen men en bra bok av Jens Lapidus och naturgodis, sen ska jag sova tidigt så jag får sova länge!


en bit av plönninge

Tchüss!


Dagens outfit

Här har vi då denna dagens outfit.



T-shirt ginatricot
Chinos Monki
Gladiatorsandaler H&M

Gårdagens outfit

Goddag! Jag börjar med att lägga upp en bild på gårdagens outfit. Hann ej blogga igår, då vår käre fritidsledare körde ifrån oss när vi var och handlade, för att vi var 8 min försenade! Så förbannade vi var! Seriöst vi stog i världens jävla kö inne på Willys!
Men nog om det. Nu till outfiten, jättedålig bild ser ju helt skev och konstig ut men det får duga.


Linne och tights H&M
Kjol ginatricot
Skor dinsko


Datakunskap

Tja!
Sitter på min första datakunskapslektion för denna termin nu, har missat hur många som helst, ILLA!
Jag och Sophia som är med i VISA-gruppen i skolan har fått våra tröjor nu, dem är asfula, äckelgröna haha. Sen så har vi blivit fotograferad, VISA-gruppen alltså.
Jag har även hunnit med en galopplektion idag, jag hade Dahlia, hon var cp men det gick ändå rätt bra idag ändå.

Nej nu måste jag göra klart alla jäkla uppgifterna, återkommer ikväll :)



TCHÜSS!

Cam Gigandet

Cam Gigandet är så jävla het, det går fan inte att beskriva! Han spelar i filmer som The Unborn, Twilight osv.
 Här har ni bilder på han att dregla till;)




Montag

Hallå!
Idag har varit en väldigt seg måndag. Sov hyfsat länge idag det var i all fall skönt! Men sen hade vi två dryga lektioner, först idrott och där hade vi volleyboll som jag inte är speciellt förtjust i, sen hade vi svenska. Så segt! Håller på med typ fornsvenska nu på svenska b finns fan inget tråkigare. Vad har jag mer gjort idag, jo inte ett skit som alla andra dagar på denna skitskola, eller jag och Josefin har tagit vara lite på solen, sen så har vi kollat på Donkey Punch, tredje gången jag såg den nu. Den är faktiskt bra, lite väl köttig kanske ;P.

Jag måste fan söka sommarjobb men jag vet ju inte vad man ska söka, åh det är så svårt!

Godnatt

Hallå! Ska snart sova. Haft en rätt tråkig helg förutom i fredags då. Men det är faktiskt inte så lång kvar tills sommarlovet nu. Men bara tanken på det ger mig ångest, jag behöver verkligen ett sommarjobb och jag har inte hittat något, eller rättare sagt jag har inte fått tummen ur röven och letat ett. Men ska söka som en dåre imorgon, och hoppas verkligen på att man ska få sätta plant också!

Denna veckan kommer nog vara lite seg, bara plugg och sen stalltjänst från fredag till måndag. Drygt som satan med stalltjänst men har jag tur så tjänar jag i alla fall en liten slant på det. Sen är det vecka 19 och då börjar jag packa för resan till england, som ska bli så kul tillsammans med Sophia. Förhoppningsvis kanske jag kan få åka en sväng och hälsa på min mormor där på helgen annars får jag ta det efter resan någon gång, antagligen åker jag dit v 21. Då är det bara ca två veckor kvar av skolan för sen åker jag hem tidigare eftersom min bror tar studenten. Soft som fasiken, det enda som fattas just nu är ett sommarjobb!

sov gott!

Grym låt

Hejsan! Måste lägga upp en grymt bra låt, den är med i Donkey Punch som är en redigt bra film!
Introt är rätt långt men annars så är den superb!

God kväll

Tja!
Skriver bara ett snabbt inlägg eftersom jag typ inte gjort ett dyft idag. Bara varit funktionär på skolans fälttävlan, asdrygt. Plus att jag bränt mig i ansiktet så nu är det röd som en tomat :P
Emilia och Josefin ska ut ikväll, så då blir man kvar själv eftersom man har oturen att fylla 18 år så jävla sent! Vill också ut och festa, jag är SÅ festsugen nu alltså! Men får i alla fall lyssna på partymusik, men då blir man ju bara ännu mer pepp.

tchüss.

Hallå

Först vill jag bara säga grattis till min kära vän Mimmi, som slutade fylla år för 56 minuter sen om jag ska vara exakt :P
Men i alla fall, måste säga att jag har haft en bra dag. Har grillat tillsammans med mina fina vänner och sen kom Matildas Marcus med kompisar. Då tog vi och spelade fotboll, sprang lite irländsk julafton (bara jag, Josefin, Sophia och Mimmi) plus snackat och chillat lite i parkvillan :P. Killarna drack öl, så när securitas kom så var hon in en snabbis men hon var misstänksam så hon kom tillbaka, så skulle hon ha våra namn och klass, åh herregud! Hatar denna skitskola! Det är ju fan som ett jävla fängelse! Tycker det är så jävla dåligt att när man är arton år inte ens får ha kul på sin födelsedag, eller dricka lite eller så! Jag tycker i alla fall att om man är arton så borde man ju kunna få dricka eftersom man är myndig. Man får liksom inte ens komma hem full! Var fan ska man sova då om man varit på krogen?!

Nej nog om det,  ska vara funktionär på en tävling på skolan i morron, så jävla tråkigt, ÅÅH! Pallar fan inte denna skitskola länge till alltså, tänk om jag inte haft så bra vänner, det är verkligen dem som gör att man kan stå ut!



Nu borde jag ta och sova, godnatt.

Längesen

Hejsan!
Längesen sist, men jag skyller på att jag haft mycket att göra och tvunget måstat sova på de sena kvällarna.
Har väl inte hänt all för mycket sen sist. Men jag kan ju börja från dag till dag :P

Måndag, så anlände jag till skolan. Väldigt kul att träffa mina vänner! Sen var det så härligt att vädret var så bra! Startade även engelska b kursen plus att vi hade idrott ute, soft som fasiken.

Tisdag, hände inte heller mycket. Ridning på eftermiddagen, gick asdåligt, jag red Aktör som är över 1,80 hög. Något för stor för mig om man säger så. Sen fick man även höra av Emilia att omdömena från praktiken var asdålig, seriöst vad är det för fel på den jäkla kärringen, vi slet fan som djur! Då blev man deprimerad som fan i alla fall.. Funderar på att göra om praktiken på sommarlovet om jag får eftersom denna blev helt jävla WASTE!

Onsdag, dagen börjar med ett jobbigt galoppass. Sen så upptäcker man fan att nästan alla lärare verkar hata en nu tack vare praktiken! Jag fattar det inte, varför kan dem inte lita på sina elever?! Det var ju ställena som var helt sämst! Vi försökte så gott vi kunde, men handledarna var ändå störda mot oss. Man blir ju så lessen, eftersom allt har varit i onödan, hur hårt man än slitit, man får ändå inte ett jävla skit för det!
Anyway, på kvällen så åkte jag och Sophia med Peppe, Lousie och Cornwall-eleverna plus deras lärare, till Halmstad. Vi var på B&B och käkade och bowlade. Trevligt var det.

Torsdag, idag har det bara varit engelska hela dagen eftersom vi bara hängt med Cornwall eleverna :P, först var dem med på våran engelska och jag var verkligen sämst. Men det blev lite bättre sen när jag och Sophia bjöd dem på en guidad tur runt på skolområdet. Sen så red vi ut tillsammans med dem efter lunchen. Jag red Faustino, min favorit, han var mysig men lite stark.

Nu har man sammanfattat de dagar jag än så länge varit på skolan, bjuder på en söt bild på Myggan eftersom jag typ inte har några bilder.



Tchüss!

Gårdagens outfit

Godmorgon!
Idag har jag varit uppe med tuppen, börjar som sagt skolan idag, jobbigt, är efter som f a n också. Sen gjorde det inte saken bättre att man skulle se hästhoppningen på tvn igår kväll också :P, det sluta vid 12 tiden och så fick man ta och gå upp 5 på morgonen. Jag sitter just nu på tåget, så förbannad att jag slarvat bort både handsfreen till mobilen och hörlurarna till datan, AAAAAAAAHH!!

Aa i alla fall hade jag tänkt att lägga upp bilder på gårdagens outfit :)


Nya linnet från ginatricot

Mina söta strumpor som jag fått av Emilia

Jeans från JC och väska från Indiska + skor från Eurosko

Min nya jacka från H&M

Det blev en enkel lite friss, lite snurr på den :P

Käkade fishn'chips igår, mumma!

Det var allt, tchüss.

Datorproblem

Hejsan!
Skriver bara ett snabbt inlägg för jag måste upp TIDIGT imorgon, ska åka tåget klockan 6 på morgonen till Halmstad. Hua, jobbigt att börja skolan igen när man typ varit borta i tio veckor.

Anyway, idag har jag farit omkring och kollat på hus tillsammans med mamma och Olle. Allihopa var väl fina på sitt eget vis men det första tyckte jag mest om! Sen var vi och gick i Vällingby centrum också, det blev ett linne, skor och lite nödvändigheter idag. Sätter in bilder ifrån idag imorgon.

Sen så har min data krånglat idag också! Jag blir så jävla förbannad jag fattar inte varför den håller på som den gör? Jag som är så försiktig och rädd om den! Det började med att jag startade den men den startades men var helt svart kom ingenstans liksom. Sen var jag tvungen att göra rysk stopp så starta jag igen och då höll den på och skulle göra nått jävla återställningsskit, och sen blev den så där svart igen. Det var bara till att göra rysk stopp igen, och till slut funka den efter lite om och men plus lite uppdateringar.. Jag fattar inte vad problemet är? Jag gör då fan inget fel. Men jag blir så himla lessen och rädd när den håller på som den gör.. den är ju inte precis försäkrad, balle..

Nej nu må jag fan sova!

Natti

Dagens outfit

Detta hade jag på mig på en shoppingdag i Nacka forum


Jacka ginatricot, jeans jc, linnen h&m och bikbok (syns i tidigare inlägg), skor eurosko (ej på bild)


Jättedålig bild, men har i alla fall klippt mig, blev mycket på längden men fortfarande lite slitet, får nu ta och skärpa mig och börja klippa mig lite oftare skulle jag tro!

Nu är det nog dags att sova för mig, har varit en lång dag! Ha det bra.

Tchüss!

Nacka forum

Halloj! Kan ju skriva lite om min dag idag, efter klockan 12 då.. Vi käkade en sista liten "familjemiddag" innan vi skjutsade Samuel och Andreas till tåget. Kinamat blev det. 13.58 gick deras tåg, efter det drog jag, mamma och Olle iväg till Nacka forum och strosade runt i affärer. Det blev lite shopping även idag, plus att jag klippte mig, det behövdes kan jag ju säga!

Vid 6 tiden så for vi till mc donalds, där beställde jag in en mc chicken junior och en mcflurry oreo, mums!
Satt fasiken på donken i säkert över 1 och en halvtimme, :O men det var soft, inte mycket folk, soft musik.

Kom väl tillbaka till lägenheten vid åtta tiden, sen dess har jag kollat på tvn, smuttat te och mumsat mjuk pepparkaka.
Imorgon ska vi åka omkring och kolla på hus, sen får vi se om vi hittar ett tåg tillbaka till skolan till mig också.

Ja vad har jag hittat idag då?! Ansiktsvård från visibly clear (apoteket), 1 linne - 1 kjol - 1 tischa - 1 par leggings (gina tricot)
Plus så fick jag en jacka av mamma från H&M, visar bild på den imorgon.
Hittade inte skorna jag ville ha idag, men tror dem införskaffas imorgon, måste ha nya dojjor alltså!



God förmiddag!

Hallå! Jag har varit uppe sen typ halv 6 idag! Charlotte bestämde sig för att åka hem klockan åtta på morgonen så man fick ta och stiga upp i ottan då. Jag var ju tvungen att ta och duscha håret och fixa mig. Tog sedan tuben till Centralstation och lämna av Lottis på tåget, tråkigt att vi inte får träffas förrän i sommar nu..

Sen for jag till Kungsholmen för att vid nio-tiden fixa passet som kan vara nog så bra att ha när jag ska till England :D
Jag blev så jävla förbannat ful på passet, HAHA! Men hon, polisen, sa att när man inte fick le längre på passbildernaså var det ingen som blev så snygg, tror inte riktigt på det men men. Får ju byta pass om fem år i alla fall, puh!

Ska ta och klippa mig senare idag, ÄNTLIGEN, håret är sletet som F-A-N!  Jag lär nog också hitta några nya dojjor och rengöringsprodukter till ansiktet, må hitta mig en foundation också.


Har på mig linnet från bik bok idag :)



Tchüss!

Shopping!

Tjena!
Nu är man hemma i lägenheten igen efter ännu en shoppingdag. Skulle även fixa mitt pass idag, väntade i över en timme helt i onödan! Fick veta när jag kom fram att man var tvungen att ha förälder med sig eller dennes underskrift, fan i helvete, var det så svårt att skriva upp på en skylt eller?! När jag och Charlotte gick på stan så såg vi Bobby och Linda Rosing, coolt hehe.

Har inte hittat så mycket idag heller, en jacka (ginatricot), ett linne (bikbok), en "kombinationsklänning" (ginatricot)




Godmorgon

Hejsan!
Har hunnit duschat och sminkat mig nu, ska ta och sätta på mig kläderna och ta och käka frukost nu. Jag och Lottis ska snart dra ut på stan :) vi börjar med att ta oss an slussen, där finns mycket fint! Måste köpa jacka och skor idag, plus en foundation!

Ska sätta på mig klea nu!

Tchüss

Shoppingdag

God kväll! Nu ligger jag i sängen, beredd på att sova efter en lång shoppingdag. Jag har inte hittat så mycket idag men lite blev det i alla fall. Vi har också varit iväg en svängom till Kista galleria och kikat lite, sen blev det till att köpa fika på 7eleven påvägen hem.

Imorgon väntar en ny dag med mera shopping, hoppas bara min far sätter in lite pengar på mitt kort så jag kan handla liite mera :)

Idag köpte jagi alla fall en kjol (ginatricot), ett par solbrillor(ur&penn) och 1 par gladiatorsandaler(h&m).





GODNATT!


Tågresa

Tjosan! Nu sitter jag på tåget och bloggar lite :P, har hunnit till Bollnäs än så länge. Charlotte sitter bredvid mig och bloggar hon med ;)
Det är ju inte så lite drygt att åka tåg så man måste ju  hitta på något att fördriva tiden med.
Jag känner mig så himla stressad när jag sitter på den här platsen i tåget den är egentligen inte min, men jag och Lottis fick inte platser bredvid varandra så då satte vi oss på några lediga istället.
Kommer fram till huvudstaden vid halv 11 ikväll, så då blir det fika och sen marsch i säng, så vi är pigga på shopping imorgon :D



Tchüss!

Stockholm

Hejsan!
Har inte bloggat på två dagar.. Eftersom jag umgåtts med Marielle, vi har haft det trevligt. Kollat på film, smaskat godis, gått på stan, laga finmiddan (lunchen), åkt massa buss, fikat på Tages.

Sen så ska jag och Charlotte åka till Stockholm med 5 tåget idag. Vi ska shop til we drop, det ska bli skoj! Alltid lika roligt att besöka Stockholm.

På måndag tror jag det blir, så ska jag åka tillbaka till skolan, ska såklart bli roligt att träffa alla. Men själva skolan är inget man längtar till. Fast det är ju faktiskt inte så många veckor kvar till sommarlovet och ännu mindre veckor kvar till jag och Sophia åker till England, längtar! Ska fixa passet i Stockholm nu i veckan också.

Nu måste jag ta och fixa det sista innan jag reser.
Hade bra, Tchüss!

Godnatt

Hallo! Har inte skrivit på hela dagen, men har haft annat för mig. Försökt tagit mig in till staden idag utan några resultat, hade inga pengar till buss eller och sen pallar man inte ta den med packning och att man ska behöva byta buss också.
Ska väl ta och gå till Charlotte snart & sova, i guess. Jag är så trött, plus imorgon åker vi till stan, ska umgås med Marre hoppas jag :)

Har inte tränat idag, fast det var väl bäst att ta en liten vilodag med all träningsvärk kanske.
Nä nu ska jag gå.


Baffy hälsar :)

Sov gott.

Projekt: Hot body

Hello! Jag har nyss suttit med vibratone på magen och låren medan jag kollade på tvn.
Jag måsta verkligen kämpa nu om man ska hinna få en killerbody till sommaren, inte säkert man lyckas men det är ju målet. Och jag tror inte heller vibratone kan ge mig det men använder det som ett litet komplement. Har tränat de senaste dagarna i alla fall, varierar powerwalk, löpning, jordan workout, plus andra övningar. 

Hur som helst har jag tänkt att ta en springtur snart och sen ska jag lägga till övningar för benen och jobba med hantlar en stund. Nu j'vlar :)

 

Tchüss!

Långfredag

Glad påsk..
Eller vad jag ska säga, min påsk kommer ju inte bli kul. Sitter här helt ensam och väntade på att pappa skulle komma hem och fixa mat, men det verkar inte som han skulle komma hem nu. Så jag lagade mig en hamburgare så fanns det ingen ketchup och inget hamburgerbröd, mums, ingen god påskmiddag här inte :(

Ja ja jag får väl knapra upp burgaren ändå och sätta mig och kolla på en film som vanligt.

Ha en bra påsk!


Good mornin'

Hallå! Jag sitter i soffan med min vibratone, har inte använt den så mycket men nu ska jag använda den ofta och kolla om den verkligen fungerar, jag är rätt skeptisk om man säger så. Tror inte den fungerar så bra men om inte annat ger den skön massage om man han ömma muskler.



Igår blev det en lång powerwalk varvat med löpning och utfallssteg i nerförsbackar. Sen så skippade jag Jordan workout och körde roddmaskin plus 10 minuter på cykel. Använde vibratone på på rumpen igår också, och en liten sväng på magen. Nu är det bara jag som ska bli duktigare med maten, haaard. ^^

Tchüss..


Postal

Tja! Har nyss kollat på en film, som vanligt då alltså, den hette Postal. Alltså fan det var den vildaste film jag har sett!
Jag har tänkt dra ut på en promenix nu, sen ska jag nog köra några övningar, köra igenom Jordan workout, och lyfta lite hantlar. Senare ikväll drar jag ut på en joggingrunda, alltså nu får det bannemig vara nog med att lata sig hela dagarna.
 Tchüss!

Cellulitfri

Hallåå.
Vem vill ha celluliter egentligen, jo inte en enda jävel, så det skulle ju vara kul att veta hur man får bort dem förbannade groparna.

För det första: Ät BRA mat, ingen mac donalds här inte, allsidig kost, tänk tallriksmodellen.
För det andra: Drick vatten, mycket vatten helst 2-3 liter per dag, det renar kroppen.
För det trejde: Sluta röka (& snusa) ett plus om du håller igen med alkoholen så mycket som möjligt.
För det fjärde: Konditonsträna, trä på gympadojorna och ut i skog och mark och spring, nej man kan ju självklart göra annan slag konditionsträning också, hoppa hopprep till exempel.
För det femte: Styrketräna, forma musklerna, ju mer du styrketränar ju bättre blir kroppen på att bränna fett.
För det sista: Ha tålamod, och man kan ju även göra sig en egen skrubb. Ger ett tips från Tyra Banks.

Tyra Banks anti-cellulitskrubb
Blanda malt kaffe, vetegryn, flingsalt och mineralvatten till en massa. Skrubba, skrubba, skrubba!

En bild som ska motivera mig att göra det rätta, TRÄNA!
Jessica Alba, snyggaste kroppen, gosh tänk om man fick se ut som henne!

Pappas födelsedag

Idag fyller min papi år, grattis till honom! Jag har städat huset hela dagen, och så har jag bakat en kladdkaka till hans ära, haha. Men jag fattar bara inte vad som har hänt med min förmåga att baka kladdkakor? Den förmågan är som bortblåst, dem blev alltid perfekta och kladdiga förut, men nu blir dem ALLTID torra, jag får bara helt enkelt inte till dem! Även fast kakan liksom bara är inne i knappt 10 minuter i ugnen så blir det torra, aah jag blir galen. Och om jag insisterar på att ta ut den en sec tidigare, ja då bokstavligen rinner den, nä nu är jag arg :P

Vad har jag med gjort idag förutom att kollat på The Hills, jo nyss käkat födelsedagsfika med far och sitter just nu och kollar på en skräckfilm: Babysitter Wanted. Det är inte bra för mig, men jag älskar skräckfilmer, så enkelt är det.

Ska kolla med pappa sen också om jag beställa jackan jag vill ha, hoppas :)



Tchüss.. and later.

Hur var det med självkänslan?

Ska kolla upp det med en lista :P ifrån bilddagboken.

Nöjd med?
[ ] Ögon
[ ] Näsa
[x] Händer
[x] Fingrar
[/] Naglar
[ ] Ögonfransar
[/] Läppar
[ ] Öron
[ ] Ögonbryn
[ ] Ben
[ ] Ansikte
[ ] Hy
[ ] Lår
[ ] Hår

[ ] Röst
[ ] Fötter
[ ] Tår
[x] Rygg
[x] Armar
[ ]Rumpa
[ ] Mage
[ ] Helheten

Okej, en del att träna på ser det ut som.


Joy ride

Hello! Har nyss kollat på en film, Joy ride. Den var faktiskt jättebra, jag satt typ och hyperventilerade hela tiden, nejdå, men det saknades ju inte spänning precis! Det har ju inte heltr fel att Paul Walker var med i filmen, han är heeet, lika het som i Into the blue och Fast and Furious!

Just nu sitter jag och lyssnar lite på Partylistan och ändrar lite där det behövs..

Jag hoppas även på att kläderna anländer imorgon, man kan ju verkligen säga att garderoben behöver en uppdatering! Ska uppdatera den ännu mer när jag och Charlotte åker till Stockholm. Vi vet inte än vilken dag vi åker dit men det blir någon gång i vecka 16. Längtar, vi har alltid så kul där!

Later.

Solat

Tjafan!
Har inte hunnit skriva något idag förrän nu, fullt upp :P.
När jag och Lottis vaknade idag, så kollade vi på The Lodge, någon skräckfilm som var väldigt frustrerande. En sån där film man bara vill hoppa in i och ta över och göra det rätta för skådespelarna som är jagade. Den var i alla fall helt okej, man blev även avskräckt från att åka iväg och låna en stuga själv med någon i vildmarken.
Sen så umgicks jag med Charlotte tills vi åkte in till stan och lämna av henne på jobbet. Det blev även middag på Sibylla för mig, Kalle och Emelie, det var snällt av Kalle! Men jag har då skämt ut mig nog för idag! Nog med att jag var helt slet och hade mjukisbyxor på mig, hade även skoterstövlar som jag haft bara för att det var slaskigt och snöigt ute, var inte beredd för att gå in på ett fullsatt Sibylla eller ens åka med till stan precis. Inte nog med det! Det var väääldigt många killar inne på Sibylla, pinsamt tyckte jag då.

Men när man kom hem så blev det en lång och härlig dusch för att sedan hänga med ner och sola solarium, schööönt! Jag fick liite färg i alla fall. Sen var det till att åka hem, smussla i mig lite gotte och beställa kläder ifrån stylebystars :)



Nej, nu ska jag ta och fixa mig en äggmacka, mums!

Tchüss!

Lördag

Hej! Sitter och kollar på lite vårjackor (såklart) har kanske hittat någon men vi får se.
Jag och Charlotte ska också beställa ifrån stylebystars ikväll när pappa kommer, hem äntligen! Kommer bilder på det jag beställer därifrån senare :)
Nu ska jag kika på Bring it on in it to win it, gillar Bring it on filmerrna alltså. Sen kanske man sätter på en skräckfilm också ;) om jag vågar.

Tchüss!


The Girl Next Door

Jag var duktig som var ute och sprang idag må jag säga :P, min bror fick ta tid också.
Men det var väl inte det jag ville säga med detta inlägg. Har kollat på Bring it on again  och Bring it on all or nothing, nu. Bra filmer, fan vad jag skulle velat vara cheerleader alltså, det skulle vara drömmen.

Jag och Charlotte kollade också på två filmer tidigare idag, Donkey Punch och The Girl next door, pretty sick movies, om jag får säga mitt.  The Girl next door var i alla fall den sjukaste jävla filmen jag sett, aaaah man vill bara döda den jävla kärringen som är med i den. Den var väldigt psykisk, fast jag rekommenderar den ändå, för den var i alla fall bra och den hade något att ge, känns det som. Plus att den är baserad på en verklig händelse! Och nu menar jag inte komedin utan drama/thrillern.



Tchüss!

Ångest

Här sitter jag hemma vid köksbordet och letar efter vårjacka på nätet, hittar inget intressant än så länge.
Jag är världens ångest idag har varit lite dålig med träningen plus att jag åt en semla idag.. Men jag var seriöst tvungen att äta semlan, när farmor har bakat speciellt till oss :P
Jag måste ut och springa nu, det är tvång på det! Efter springturen så blir det ett lätt kvällsmål.
Sen så slår jag mig ner här igen efter mitt sökande efter en jacka och så ska jag kika fiiiilm :)

 Jag bjur på en bild på snyggis Tyson!

Tchüss!

Hos Looottaaa

Ligger i sängen bredvid Charlotte och knappar på datan. Hon ligger bredvid och knappar på sin exakt likadana data ;) haha vi är lite fula. Vi ska ta och kika på film alldeles snart, och så ska man ta sig en liten nattmacka.
Jag har även fått träffa Julia idag, det var trevligt. Vi har också hängt på Lidl, the best store inte world (citerat av Aubri, inte mig.)

Nej nu ska jag ta och fixa mig en macka innan jag dör av hunger!

Och förresten, är det inte wunderbaaart att Lady GaGa ska till yran :D
Hon blir ju lätt höjdpunkten på yran!


Tchüss!


Lista

I brist på något att göra så gjorde jag en liten lista.

Jag hittade den här listan hos Cosmo! För fler listor besök cosmopolitan.se!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att läkaren skrev ut ett recept åt mig :P
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt här :P

Det sista du sa högt: Kommer inte ihåg.

Det senaste någon sa till dig: I really dont remember.

Vad har du druckit idag: Vatten.

Vad var det senaste du åt: Sallad, lax och quinoa.

Vad var det senaste du köpte: En 86 % chokladkaka.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Den är vit.

Vad är det för väder hos dig nu: Det är väldigt mörkt ute så jag ser inte hur det ser ut.

Godaste glassmaken: Vet inte men något med choklad funkar alltid!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Det kan nog hända, ja.

Sover du tungt: Ja oftast.

Drömmer du mardrömmar: Det händer ja.

Trivs du med ditt jobb: Jag har inget jobb :'(

Favoritklädsel: Det beror på

Favoritlåt just nu: Alla låtar med The All-American Rejects!

Vad ser du om du tittar till höger: En vägg, en tavla och en soffa.

Vad gör dig glad just nu: Inte ett skit, jo om jag vinner en miljon ;)

Vad ska du göra härnäst: Tillaga mig ett mellanmål och kolla på en film.

Höger eller vänsterhänt: Höger.

Humör just nu: Inte det bästa.

Favoritgodis: LAKRITS

Kläder just nu: Mjukisbyxor och ett linne.                  

Sommarplaner: Jobba, sola, yran, vänner, parta, Sthlm, osv.

Hur många kuddar sover du med: Helst 2 eller fler.

Spelar du något instrument: Nej.

Morgon eller nattmänniska: Nattuggla.
Vad är viktigast för dig: Mina vänner & min familj.

Är du kittlig: Om jag är!

Snarkar du: Inte vad jag vet.

Stjärntecken: Liooon, grr :P

Äckligaste insekten: SPINDEL, usch!

Längtar du mest efter just nu: Godis.



Nu ska jag laga till ett ägg och fixa mackor sen ska jag kika på film :)

Puss!

So rich so pretty

Här har vi en galet bra låt, tycker jag i alla fall.

puss

Resa

Jag vill resa bort härifrån! Någon som hänger med till Amsterdam ;)?!
Tänk, vad kul :D



RSS 2.0