090830

Gud vilken seg dag! Har varit trött hela dagen så jag sov nyss några timmar, för att sen vakna vrålhungrig. Jag har ju nästan ingen mat kvar och jag åt middag vid tre så det fick bli ett halvt glas vaniljyoghurt. Måste nog också ta och ta mig en dusch, men orkar typ inte röra på mig. Ligger hellre kvar i sängen och läser Twilight och kollar på film :)


Åh jag vill till underbara London igen, en helt makalös stad! (London Eye på bilden)

Ciao!

"När jag hör din röst"

Ligger i sängen och glider runt på nätet :P Håller just nu och pular lite på en slide som jag ska lägga ut på bloggen sen - www.slide.com
Sen står jag i valet och kvalet och funderar på om jag ska läsa "När jag hör din röst" (2:a Twilightboken, ja jag vet att jag är lite efter..) eller om jag ska kolla å en film, typ Kung fu panda.

Den som lever får se ;)



Lite sleten efter en 2dagars

Puss på er! Nu ska jag läsa, eller, kolla på film.

The Corner

Hejhej!
Jag var ut igår också, först var vi på Tre Hjärtan sen drog vi till The Corner. Måste nog säga att The Corner var den roligaste klubben hittills, bra musik spelar dem! På Tre Hjärtan så var det någon som putta till mig och Josefin så vi ramla på ett bord, Josefin blev blöt och jag skrapade upp mitt arma ben, ajaj. Egentligen är sånt bara att skratta åt eftersom sånt händer liksom men just var det inte så kul.
Sen så drog vi till The Corner, när vi skulle in så sa vakten:
-Det där var bra precis ;) Grattis i efterskott!
Så sa dem på Tre ♥ i fredags också, så precis är det ju inte :P

Inne på The Corner när jag skulle leta upp toan så var den nån kärring på typ 30 år som bara vände sig om och puttade till mig, ursäkta?! Vad hade jag gjort henne? Hände mer saker som jag inte orkar kommentera, jag orkar inte med så mycket drama.. Som slutsats kan jag ju säga att jag hade en båder rolig och tråkig kväll.

Inga pics idag, måste ta och köpa mig en digitalkamera!

Pusspuss♥

This is hot!

Fringe FortressSuffocating Ankles

Christian Louboutin & Marc Jacobs
Bungee BootsTale of Two Tones
Roberto Cavalli & L.A.M.B
Skull and BonesTuxedo Inspired
Thomas Wylde & L.A.M.B
Electric BlueWay Over the Knee
Giuseppe Zanotti & Halston
Buckles and LaceUnion Jack
Giuseppe Zanotti & Alexander McQueen
30 Straps
L.A.M.B


Var ute igår

Var ut igår på B&B och en snabbis på Tre ♥♥♥. Det var väl sådär roligt om jag ska vara ärlig... Tycker i alla fall att DJ'n på B&B suger åsnekuk! Han spelar BARA negerdunk typ och en annan massa skit! Jag är nu fattig igen.. Ge mig ett jobb ?!

Emilia och jag peppar

Det är bara o rejva liksom

rave

Emaaaailiiia

♥HUGS♥

Dagens outfit


Tunika Åhlens, leggings som är "räfflade" nertill Primark

Söker jobb

Hejsan!
Nu är skolan avklarad för idag. Haft engelska-test och ARL. Så nu sitter jag i datasalen och ska söka jobb på MAX i Halmstad. Josefin ska också söka, hihi. Vi väntar också på att få gå till rektorn om han har några nyheter om praktiken!

Jag behöver verkligen ett jobb alltså, snäääääällla låt mig få steka lite hamburgare nu då!

Ciao!

Godmorgon, godmorgon!

Hallå alla glada!
Jag åt nyss frukost, activia, banan och en liten negerboll.... nyttigt om det inte varit för negerbollen då.
Idag är det ju som sagt engelska-test, vet inte om jag pluggat ordentligt :/ Sen har vi ARL som är så drygt och till sist blir det väl eget arbete på PA, projektarbete alltså. Synd bara att man inte kommit på något riktigt än, jag hade ju velat starta ett UF-företag men det blir lite svårt pga tidsplanen vi har fått.

Får väl ta och fixa i ordning mig inför skolan, tror jag tar bussen idag.
Kisses!♥

27 augusti

God kväll!
Gick inte så jättebra på ridningen idag, jag hade Faustino och han var helt crazy :P
Sen ikväll har jag pluggat på engelska eftersom vi har ett test imorgon, drygt.
Måste även berätta en sjuk sak! Vi håller ju på att läsa Engelska B nu och sen ska jag läsa Engelska C, dem som börjar med C-kursen börjar v.48 och då är inte B-kursen i närheten av slut. Det är ju för fan helt sjukt, så kan dem inte göra.. Fast nämn något min skola inte gör, sämst är vad den är. 


Nu så ska jag kika klart på Bolt!
SCHLAF GUT! ♥

Godmorgon

Godmorgon gott folk!
Idag har man varit uppe med tuppen, vaknade vid halv 7! Jag gick också till skolan idag eftersom jag fick så god tid på mig, så nu sitter jag självklart i datasalen och skriver. Egentligen ska vi ha stallet hela förmiddagen idag men nu första timmen ska vi lyssna på ett föredrag om UF-företag i Aulan.

I better be goin.
Tchüss!♥

26 augusti

Hej!
Idag var det onsdag då, dagen då True Blood börjar :) Det har faktiskt gått hyfsat bra på skolan idag, jag var nästan uppmärksam och lyssnade hela tiden, hehe. Sen så var vi så duktiga och stannade kvar efter vi slutat och satt i datasalen med en uppgift vi har på NK, "Miljökörkortet" rättare sagt.

Sen när jag handlade idag var jag rätt så duktig, det blev nyttigheter och istället för att köpa kakor och godis köpte jag lite naturgodis, duktigt av mig :P



Min fina vän Sophia tog sitt körkort idag, GRATTIS till henne!♥

True Blood

Imorgon så börjar en serie på SVT, klockan 22.00. Måste ses! True Blood heter den, och handlar om vampyrer, lite Twilightabstinens tror jag. Det handlar i varje fall om vampyrer. Får hoppas att den är bra, Alexander Skarsgård är med ;)




 
Nej nu ska jag sova.
GODNATT

Inspiration

Top By American Apparel, Abercrombie Denim Shorts, Rain Green Boots, Tiffany Heart And Key Necklace
Den här tjejen inspirerar mig sjukt mycket! www.lookbook.nu (hon heter Chiara Ferragni)

Dagen

Tjenare!
Fortfarande inget internet men lånar Emilias nu.. Idag så har vi haft stallet hela morgonen. Jag red Flugan, gick väl sådär. Sen så har vi pratat om utlandspraktiken med syon och rektorn också. Så nu ska dem ta det med "den som har hand om praktiken", kan vi kalla hon. You're going down, BIATCH!

Så nu sitter jag och letar praktik i Sverige eftersom vi inte fick ha utomlands :@ får väl se vad som händer. Vill ju vara på ett NH/western-ställe annars får det bli Västeråsen hemma.


Texten i den här låten passar bra, hehe! You're going down! biatch.

På skolan

Hejsan hejsan!
Nu sitter jag i datasalen på skolan, gick hit tidigare eftersom jag inte kan sitta med mit eget internet -_-
Självklart startade jag och Emilia dagen med en powerwalk, en början till en god vana. Sen har man duschat och gjort sig i ordning. Fick ju lite motion på hitvägen också, det är ju i alla fall 1 km. Så nu väntar jag på att alla andra ska komma och det ska bli lunch. Vi börjar ju inte egentligen förräns vid kvart i 1.

Jag vill åka utomlands. Det måste bli av seriöst, annars dör jag. Om inte MÅSTE jag få åka på utlandspraktik, annars vet jag en som inte kommer leva länge till, hehe. Tycker det är så dåligt att vissa personer som skolkar och har hög frånvaro får åka utomlands medans andra som sköter sig men fick en riktig ***** till handledare inte får chansen att åka utomlands!

Ciao bellas! ♥

090823

Yo bros! Bah chillat idag, jaooo. HEHE! Nä men har dragit en powerwalk och käkat kebabkyckling på bröd med vitlökssås, typ det godaste som finns. Sen så har jag sminkat Emilia och mig själv. Det är ju så roligt. Måste träna på partysminkningar och testa vad man ska ska sporta nästa gång vi ska ut.





Puss på er♥

I like it black

blackblackblack

Sunday

Godmorgon!
Här sitter jag och surfar med Emilias bredband :O, jag har ju självklart fått ett sms av äckel Tele2!
Såhär står det om mitt internet:
"Maxi passar dig som surfar dagligen. Förutom mail och nyheter kanske du även lyssnar på webbradio, kollar filmklipp eller laddar hem musik." - YEAH SURE!!!! Jag får då fan inte surfa dagligen och jag laddar inte ner ett skit!!!!! Vad förbannad jag blir!

Igår chillade vi, kollade på film och åt bakad potatis med skinkröra. Bakad potatis är så underskattad, det är ju seriöst bland det godaste som finns :)



Tchüsssss♥

090822

Hello! Igår var jag ut för första gången, vi var på B&B. Det var roligt, jag och Josefin skrattade nog mest hela tiden. En ganska galen kväll, men what the heck! Drog några shotar, mumma. Hängde vid DJ-båset och terroriserade han, haha. Dansade loss, hängde med "sliskon", dampade loss vid toaletterna och snackade med poliser, var på en minde lyckad efterfest men vi fick ju oss ett gott skratt i alla fall, klappade igelkott och skällde & skrek på killarna jag och Josefin hängde med.
Plus att vi gick, gick, gick och gick... Nej men det var kul! Skulle gått ut idag också men pengarna alltså...

Tyvärr inga bilder :(
Idag har vi bara softat, jag har också tvättat och städat , im on fire today, yeah, haha.

Nej, jag fick inte mycket sömn inatt och jag tror verkligen jag behöver ta igen det!
Sleep tight mates♥

Fredag

Gomorron!
Nu har jag nyss haft naturkunskap, segt. Riktigt trött idag, sov verkligen inte bra, det stormade och så drömde man en hemsk dröm. Kul att ens egen pappa inte sa grattis på 18års-dagen..

Snart är det samhälle, tråkigt. Hoppas Sjaunja kommer in och snackar om praktiken snart! Det är ju bara 4 veckor kvar och vi behöver information, det handlar faktiskt om 5 veckors praktik!!!

Utgång ikväll, det enda positiva :)
See you later alligator


Födelsedag

Hejhej! Idag så fyller jag då 18 år :D, wonderful. Igår så låg jag och väntade telefonsamtal klockan 12 men inte kom det något.. Förutom att min mobil påminde att jag fyllde år då :P Men anyway, på morgonen vaknade jag av happy birthday musik från Emilia, sen åkte vi och käkade tårta hemma hos Mimmi, trevligt trevligt. Fina vänner har man! 

Dagen har bara runnit på, har även haft stallet idag, det gick jättebra att rida finaste Faustino :D han är så generös. Josefin har också hon kommit tillbaka nu! Hon råkade även glömma vinet men Sophia var då så himla snäll och räddade situationen! Har även snackat med Marre i telefonen, hon ringde och grattade, så länge sen jag pratade med henne!

Inte har man fått något telefonsamtal från sin pappa heller... Trevligt!  Så denna födelsedag har vill inte varit den bästa men tack alla finisar som förgyllt den :) Imorgon så är det rejv brudar!! Ser fram emot våran höst tillsammans!




Nu ska jag se klart American Pie på 6:an,
Kram på er♥

Aussie schampo och balsam

Jag köpte då Aussie schampo och balsam för långt hår (for hair long enough to swish) idag på Kicks. Hoppas att det är ett bra märke nu då! Behöver hitta något som passar mitt hår. Det luktar ljuvligt i alla fall. Ska bara ta och köpa inpackningen i samma serie också.


Återkommer om detta schampo när jag testat det :)! Nu ska jag sova.
Sleep tight mates♥

Min dag hittills!

Hejsan!
Denna dag började med att jag blev väckt av Emilia, sen blev det powerwalk! Duktiga är vad vi är. Sen käkade jag omelett och smoothie till frukost, mums. Senare blev det självklart skola, två lektioner idag, härligt.

Har även varit en sväng i Halmstad idag tillsammans med Emilia  och Mimmi. Vi fikade på Espresso House och shoppade för våra hår, det är viktigt det. Nu har vi bara softat i soffan och jag har målat mina naglar med nagellack från SOLO, det funkade väl sådär.. Funderar på att laga mat snart kanske. Kyckling står på matsedeln.




Fick även veta något j*vligt irriterande idag också! Tack vare våran praktik, som jag och Emilia SLET SOM DJUR PÅ, så verkar det inte som vi får åka utomlands! Jag blir så förbannad, hur tänker lärarna, dem lyssnar inte alls på eleverna, dem bryr sig inte alls ett jävla skit om sina tillgångar eller? Det är väl förfasiken vi som ska trivar, nej men dem lyssnar mycket hellre och tror på det praktikvärden säger, så DÅLIGT, borde ju nästan gå till tidningen med det här.

Nu har jag skrivit av mig lite.
TCHÜSS!!

Dagens outfit

En tråkig dagens outfit. :P



Linne H&M, jeans JC, strumpor .. hehe närå :P

Mitt rum

Såhär ser mitt rum ut. Dåliga bilder, men dem är tagna nu på kvällen och i dåligt ljus.. Skyller på det ;)


Sängen

Skrivbordet & 1 fönster

Ett till fönster, bokhylla, lampa smyckeshängare, handspegel, tvättkorg, dörr.

Garderober och dörr

Fönstret med ljusslinga :)

Nu ska jag kolla på "A Lot Like Love" sen ska jag sova.
Guten Nacht Alles!!


Inspiration..

Untitled
Snyggt :)

18 augusti

Hejsan! Lite seg dag idag alltså. Först engelska b, samhälle och sen häst hela eftermiddagen. Red Faustino sötnosen på lektionen, myspojken. Han var väldigt pigg och jag väldigt ringrostig!
Vaknade även till ljudet av brandlarmet, det var däremot "väldigt" trevligt, hihi :P
Jag och Emilia startade också dagen med en powerwalk vilket var väldigt duktigt av oss!

Får se vad som händer sen.. Chilla antagligen da. Finns inte mycket att hitta på här. Men jag gillar nya huset/lägenheten. Ska ta bilder och visa upp :)


FAUSTINO, gokillen ♥

Hade bra, kramar!


090817 - tre dagar sen smäller det!

Hejhej! Nu får man lite chans att uppdatera igen. I söndags var det ju mest bara resa hit, Gekås, handla mat, packa upp och umgås med Emilia. Sov jättedåligt på natten men kan vara så på nya ställen, antar jag.
Sen idag har vi varit på skolan, hade bara klassträff så det var ju soft. Har också fått träffa alla kära vänner, förutom Josefin då :( men hon kommer på torsdag :D

I helgen ska vi ut, det blir en tvådagars. Fredag och lördag hade vi tänkt, inget på torsdag den dag jag fyller år men det blir nog bäst såhär. Det kommer bli grymt! Jag, Emilia, Mimmi, Sophia och Josefin ska rejva. B&B på lördagen och får se vart det blir på fredagen, Club Moon kanske?


I lördags

I bilen påväg till skolan

Naj, nu ska jag sova! Jag och Emilia ska upp och powerwalka imorgon innan skolan.
Guten nacht alles♥

På skolan

Det blir en snabb uppdatering. Igår var vi på Gekås sen åkte vi till skolan. Nya huset är fett som fan, fetaste festerna vi ska ha eller :D LOVE, LOVE, LOVE! Första skoldan idag underbart att träffa alla vänner. Men det blir mer uppdatering ikväll, ska umgås nu! Bilder kommer också.

Jag hade på mig en snygg hatt hos Julius när vi firade henne :)

Hade bäst, kram på er! ♥

Shopping & röda läppar

Hej! För en stund sen kom vi tillbaka från en liten shoppingtur. Jag inhandlade (eller hrmm.. fick) en kofta, 3 par trosor och 1 strapless bh. Så nu har jag äntligen en bh som jag kan ha till axelbandslösa klänningar, linnen osv.
Har ingen sladd så jag kan inte ladda över några bilder till datan.

Har även sminkat klart mig för kvällen, kör på röda läppar och lite cat-like ögonmakeup. Sen håret är bakslick i en hög knut på huvudet :) Nu är det bara att vänta in folket sen blir det gå ut och äta.


Tchüss!!

Uddevalla

Kom hit vid 12 igår natt. Klev upp redan halv 10 imorse, så jag har varit uppe med tuppen! Haft en mysig och god frukost tillsammans allihopa. Nu väntar jag på duschen sen blir det väl kanske att göra stan. Sen blir det ut på restaurang ikväll, mina kusiner Sandra och Daniel & morbror kommer också med, trevligt!

Imorgon så åker jag till skolan och får träffa på några av mina kära vänner antar jag :)


Gammal bild på Daniel, Sandra och mig

Jag och Sandra, ALDRIG mer svart hår, huvva.. Det var ju meningen det skulle blir mörkbrunt.

Kram på er♥

Charlotte goes to Turkey

Just nu i denna stund medans jag sitter instängd i en bil i kalla regniga Sverige så är my BFF (hih) Charlotte påväg till Turkiet, tillsammans med andra goa vänner, Malin, Sofia, Julia och Robin rättare sagt. Vet inte om dem anlänt än? Men gud vad roligt dem kommer att ha! Fan jag vill också utomlands, det hade varit så underbart!


Charlotte flygarn! Fast den här gången är det inte hon själv som styr planet.

Vi sitter i samma bil..

Hello! Just nu sitter jag i bilen påväg mot Uddevalla, vi stannade nyss och åt middag i Arboga. Inte det godaste jag ätit men funkar i krig ;) Regnat har det gjort mest hela dagen, blir som lite mysigt att åka bil långt då tycker jag, var jag som beställde regnet från gud, haha nej men det skulle kunnat vara!


Jag i bilen

Btw, vi åkte just förbi Vivalla, familjen Svensson nostalgi!

Kolla så jag såg ut efter jag legat på spikmattan tidigare idag (inte så bra bild men wth):

helt röd och prickig var jag :P

Auf wiedersehn!

Nä nu drar jag


Nä nu drar jag!
Ciao, hörs i Uddevalla eller kanske i bilen.

Åt helvete med tekniken alltså!!!

Fyfan vad förbannad jag är nu! Jag har tydligen råkat radera nästan alla webcam-medias på nått jävla sätt! Inte ligger det i papperskorgen heller, vad fan är det för fel på tekniken och datahelvetet, den har jag bara lust att kasta i väggen. Men det skulle ju inte vara så bra.. Jag tryckte ju för fan på NOOOOOOOO, när det kom upp nått med radera filer! Fattar den klent eller. Nej jag blir så less och FÖRBANNAD framförallt. Det är inte precis första gången alla bilder (typ) försvinner, det gör mig ännu mer frustrerad. ÅH, ÅT HELVETE MED ALLT!

Dags att fixa sig kanske

Åh herremindag, jag har så många bloggar jag följer så det tar ju en livstid varje dag att läsa igenom dem. But i love it! Nu är det nog dags att sätta på mig kläder, sminka mig & packa ihop sen ta tunnelbanan till Kista. Då bär det av.

En blogg som jag följer är www.lookbook.nu, eller blogg och blogg. Äh skitsamma! Sjukt mycket inspiration från sjukt många människor som kommer från olika platser i världen. In och kika vetja, du blir ej besviken då det är så mycket bredd på modet och stilarna mellan de olika personerna :)

Ciao!

Trender

trends
Här är trender att haka på i höst. Nu blev det väldigt mycket svart, och hösten är ju självklart inte helt svart.. Men det är ju så snyggt, eller hur?! De flesta trenderna har ju hängt med ett tag, men man förstår varför de fortfarande är kvar.

Godmorgon

Har haft en härlig morgon, bara chillat. Ätit limpa med ost och paprika tillsammans med en smoothie, mums. Bara tagit det lugnt och bläddrat i min Solo-tidning. Vid 4 tiden ska jag åka ut till Kista för då slutar mamma och vi ska börja våran resa neråt, med första stopp - Uddevalla och mormor :)

Just nu sitter jag och lutar mig mot spikmattan igen, så skönt! En sån vill jag ha själv tack.
Jag fick även se radhuset (på bild) som mamma och Olle ska flytta till här i Stockholm. Det var väldigt fint!

Kram på er!


På Kungsholmen

Hejhej! Nu är jag framme i Stockholm och bloggar just nu från Kungsholmen :) Resan gick ändå hyfsat snabbt. I skrivande stund så lutar jag ryggen emot en spikmatta, vill lösa upp lite muskelknutor. Men skönt är det, ja smärta blandat med njutning så att säga. Det är nog dags för mig att sova, en lång resedag väntar imorgon!


Sov gott♥

Sitter på tåget

Jag sitter just nu på tåget påväg till Stockholm. Startade tågresan 15.30 så har väl åkt i 2 timmar då, men det är långt kvar. Jag kommer att vara framme vid halv 10 ikväll, om inte senare då vi stannat och väntat på mötande tåg 2 ggr redan. Vi har inte ens nått Sundsvall än. Hittills har jag roat mig med att äta en grekisk pastasallad, dricka MER, käka halvdant smågodis och läsa nyaste Solo-tidning med Kenza på omslaget. Måste säga att hon var otroligt vacker på omslaget, men sig någon gång hon inte ser bra ut... nej precis tänkte väl det.

Åh måste berätta en sak.. Det är någon människa som sitter framför som fan fiser stup i kvarten, fyfan säger jag bara! Dem fisarna luktar inte hallon måste jag påstå. Så här sitter jag på ett tåg påväg till Stockholm och håller för näsan.

Hejsansvejsan på er!

Dagens reseoutfit


Eftersom man ska sitta i tåg hela dagen vill man ha det bekvämt.
byxor Primark, linne Monki, jacka H&M

Och resan börjar..

Allting är klart nu, packning, städning, duschning, sminkning :) Så nu får jag lite tid över till datan. Fast jag ska sätta upp lite på väggen här hemma också men till det behöver jag pappas hjälp. Tåget går 15.30 så vi börjar väl åka in mot stan vid kvart över 2 - halv 3tiden.

La mig inte så bra tid igår ändå, hur ska jag kunna vänja mig till skolan alltså?!! :P Jag var tvungen att fila och måla naglarna kände jag.


Silvrigt blev det.

Tog kort på mitt lilla konstverk som jag målade på estetiskt val i skolan. Det ska föreställa Phoenix, an old horse skulle man väl kunna säga :)

Hörs på tåget, ska bara lägga in dagens outfit.
Ciao!

♥Goodnight everybody♥


Jag skulle försöka ta kort på linnet jag hade på mig. Det gick inte så bra, haha den ser ju inte lite skev ut, bilden.
Men man ser i alla fall att jag fått lite bränna (Y) :) Nej nu ska jag sova en lång dag väntar imorgon.

Sweet dreams! ♥

Kvitton

Jag bestämde mig för att packa det allra sista imorgon eftersom det hänger tvätt på tork, så det blir upp tidigt. Passade även på att städa och röja lite när jag packade, och jag hittade galet många kvitton, har sparat på kvitton, vet inte riktigt varför men får fasiken ta och sluta med det eftersom det är väldigt onödigt.


Matkvitton, resekvitton/biljetter, shoppingkvitton :P

Jag handlar mycket mat :)


Klänningarna

-->
look, den ser inte ut som på hemsidan! what is this?? snyggare på dock.

den vita klänningen, emellan hänger en annan som jag köpte från stylebystars tidigare.

Tårta

Farmor var här en sväng idag. Hon hade med sig tårta, bullar och en present till mig eftersom jag fyller år nästa vecka :)
Det var en god kolatårta som hon hade bakat. Med packningen går det sådär, är snart klar men blir nog tvingad att ta en till väska, helvete. Detta kommer bli tungt som fan så pappa får hjälpa att bära på väskorna på tåget och sen hoppas jag att det är två filurer som kommer på tåget och hjälper mig i Stockholm, då ska det gå, kanske.

Fick även hem klänningarna från stylebystars idag. Den blå/rosa var inte riktigt som jag förväntad mig men den var fin ändå, den var rosa nertill och blått upptill, den skulle ha varit tvärtom. Känns som jag fick storlek också, beställde en 34 men fick en S fast det kanske ska vara så..

See you later alligator ;)

Jag orkar inte!!

Fan alltså, jag orkar inte packa! Det är så mycket och det ryms ju inte i alla väskor :( J
Jag pallar fan inte ha med mig 1000 väskor på tåget den här gången, trodde jag skulle klara mig med 3 stora, handväska och data men icke då. NO, nu får jag göra ett ryck igen!

Kände bara för att skriva av mig lite.
Ciao!

Leopard print

Untitled

Packar

Godmorgon!
Vaknade rätt tidigt idag, halv tio kanske. Sen gick jag och la mig vid ett-tiden. Ett stort framsteg! Måste ju vän ja mig tills skolan börjar. Idag så står packning, tvättning och städning på schemat hela dagen. Åker ju imorgon vid 4 ungefär.
Jag hatar verkligen och packa, nu ska jag försöka få ner ALLT i BARA 3 väskor, hur ska detta gå? Jag har redan fyllt en väska och 1 är halvfull och den tredje har jag börjat med men nästan allt är ju kvar :S Jag försöker verkligen lämna kvar så mycket som helst kvar är men det är inte lätt alltså.

Jag får nog ta och ta tag i allt igen.
Kram ♥

Filmkväll

Jag ska ha en liten filmkväll för mig själv idag, nu kollar jag på Paris Hilton BFF. Själv tycker jag då att Brittany ska vinna, hon är coolast och känns mest äkta! Hoppas Paris väljer rätt nu då. Sen blir det Stolthet och Fördom, även det på 3:an.
Bakar mig kladdmuffins i pausen sen då, mums! Så har jag nått att knapra på till filmen.



im back soooon



update

och vann gjorde Brittany! yes! :D
så nu håller jag på med kladdis och sen ska jag kolla på filmen, Keira Knightley en av mina favoritskådespelerskor är ju med också, i like :)


090811

Hello guys!
Här sitter jag i köket och bloggar :). Jag har så tråkigt men att läsa bloggar piggar alltid upp, hihi. Var ut med Isa en sväng förut passade också på att lägga breven på posten. Hade fått ett brev från pliktverket idag också, dem skrev att dem typ skulle avskaffa värnplikten, men jag skulle tydligen ändå antagningspröva. Jag blir fasiken arg! Hur kan dem ens fundera på att avskaffa värnplikten, om inte jag får göra lumpen, då j*vlar! :P Men seriöst, jag vill verkligen!





Kram på er!


Dagens outfit

Det blev bara fram och tillbaks in till stan. Riktigt skitväder har det varit (och är) det också! Usch, jag vill resa till ett soligt land. Men anyway, här kommer dagens outfit :P


Body och kjol Monki, örhängen Bikbok

Jacka Gina Tricot, sandaler Primark, lacktights Cubus, väska Primark
Lilla Isa syns i bakgrunden :)

in the car

Shoppat igår

Här kommer gårdagens shopping.

2 par örhängen och ett halsband från BikBok

Byxdress BikBok

Lila tajt kjol från Monki, annan färg i verkligheten

Svart linne Monki

Body Monki

Gårdagens outfit


Jeans Crocker, gladiatorsandaler Primark, jacka H&M divided, väska secondhand, tshirt jack&jones

Gårdagen

Igår så var jag hela dagen i stan. Vi ett-tiden klippte jag mig på Studio Sara, hon var väldigt duktig hon som klippte mig, så det är ett ställe jag gärna går och klipper mig igen på :)
Senare mötte jag upp Felicia och vi strosade runt på stan hela dagen. Jag måste säga att jag fyndade inne på Bik Bok och Monki också. Visar kläderna i ett senare inlägg.

Idag så får jag nog börja ordentligt med mitt packande annars blir det i sista sekund som vanligt, kanske ska in till stan idag också en sväng. Den som lever får se!

Kramar

HAHA


Någon ifrån Tunisien älskar mig, no shit! Hahaha, stavar bra gör han också...

Hundvakt

Idag så har man varit uppe hos farmor och blivit bjuden på middag, till efterrätt som blev det jordgubbar, gammaldags vaniljglass och grädde, awesome! Sen så har jag blivit med hund också, i alla fall för en vecka. Vaktar hunden när ägarna är bortresta. Så jag har hunnit med en liten tur såhär på kvällskvisten, får se hur det går att ha hunden här tillsammans med katten :S

Hade tänkt att se någon film nu, kanske Benjamin Button, we'll see we'll see!
Men först ska jag baka mig en kladdkaka, mums.

Ha det bra, puss♥

Ingen ridtur


Jag är pepp på en ridtur!

Här har vi sötnosen som det var meningen jag skulle rida.
Men eftersom hon tappat en framsko och ägarna är i Portugal så sket det ju sig. Jag som har saknat ridningen som inåthelvete! Men jag börjar ju skolan snart, fast det är ju inte roligt att vara helt ringrostig när man kommer tillbaks men what the heck.

Kram på er!

2 klänningar



Här är klänningarna! Den vita tog jag mest bara pga priset (25 kr) :P
www.stylebystars.com

090809

Hejhej!
Idag startade jag dagen med en powerwalk och sen frukost, skönt. Sen så har jag nyss beställt två klänningar från stylebystars, jag behöver ju en ny klänning nu för första gången jag ska på krogen när jag fyller år :)
Hade tänkt att beställa lite från H&M idag också, så smidigt att handla på nätet.

Får väl ta och cykla ner till hästen snart också så ska jag rida :D

Ciao!

Godnatt!

Sleep tight m8s! :)

..but first you must listen to this good song!
Death Cab for Cutie - I will possess your heart



Godnatt sötnosar♥

090808

Hallo! Idag så har man då varit ute en sväng på sjön tillsammans med Charlotte och Emelie, det var trevligt. Sen så har jag och min familj grillat hamburgare till middag. Jag hade ju tänkt att gå och rida idag men så började det spöregna och åska när jag skulle gå så det sket ju sig, fan. Min träning har ju kommit lite ur balans den senaste veckan :/ men imorgon kommer jag igång igen.

Ska städa, tvätta och packa lite imorgon också. Sen så får jag även ta och hinna med att rida plus springa en runda.

Att-göra-lista (innan jag åker till Halmstad)
* Lägga några viktiga brev på posten
* Beställning från H&M
* Beställning från Stylebystars
* Klippa håret - mån 10 aug
* Loppis?
* Köpa en smoothiemixer
* Rida 3-4 ggr
* TRÄNA!
* Fixa gymkort



Later dudeees!

Snart slut på sommarlovet

Igår hade jag en mycket trevligt film och myskväll tillsammans med Felicia, Lovisa och Charlotte. Det var sista dagen med Lovisa eftersom hon åker till Tunisien imorgon. Åh jag vill med åka utomlands, hon kommer vara brun som en pepparkaka när hon återvänder. Det kommer ju Charlotte också vara som åker till Turkiet nästa fredag. Själv åker man snart till Halmstad.

Nu så ska jag och Charlotte ut med båten och sola, var ut igår också. Det är galet skönt ute på sjön! Får se om man ska rida en sväng sen också, kul, har inte ridit sen skolan så man är lite ringrostig.


Charlotte och Emelie solar på båten


Ciao bellas!

Julias födelsedag

Godmorgon!
Igår hade jag en trevlig kväll tillsammans med Charlotte, Lovisa, Felicia och Julia. Julia fyllde ju som sagt år igår så då bakade vi en tårta och åkte sedan till henne på tårt/saft-kalas. Vi hoppade även lite studsmatta, lite smånostalgi! Kul hade vi i alla fall! Sen så spelade vi även badminton med en överdimensionerad fjäderboll och en överdimensionerad frisbee spelade vi också med, skoj.


Våran fina tårta som vi bakade.

Felicia och Charlotte.

Felicia tastes grädde och Charlotte tittar på.

Charlotte och födelsedagsbarnet.

Lovisa och Felicia.

Jag är snygg i mitt blåa hår, haha.

Får se vad som händer idag men hade nog tänkt att rida en sväng och kanske sola, plus en powerwalk också såklart.

Charlotte hälsar!
Hejdå ♥

Fashion trends autumn/winter 09/10

Här kommer inspiration till trenderna hösten/vinter 2009/2010.

Over-the-knee boots / thigh-high boots 2009/2010
De lårhöga stövlarna. Kan vara riktigt snyggt, men känns som det skulle se dumt ut på mig då jag har ganska korta ben.

Women's Capes
Cape, poncho, mantel. Tyckte den första var rätt fin.

Laddered stockings at Alexander Wang A/W 2008
Rispiga/revade tights & strumpbyxor. Snyggt om det matchas på rätt sätt.

Sheer fabric fashion trend of 2009
Transparenta kläder. Tycker det är så fint. Väldigt fin lila klänning men lite för vågad för mig.

Single shoulder / one shoulder fashion trend 2008 2009
Enaxlat. Snyggt! Så fint med enaxlade klänningar, och den lila bikinin den var riktigt fin.

Military jacket fashion trend, 2009
Militärt mode. Gillar verkligen militära jackor, det är fab.

Torn denim trend on the runways
Ripped jeans. Fortfarande hett.

Colour(Color) Trends for Spring 2009
Färger som är inne

fashionising.com

090806

Hallå!
Har hunnit med en powerwalk nu på morgonen och sen körde jag magträning, lite armar och ben. Duschade nyss så nu sitter jag och äter min frukost medans jag kollar runt lite på datan.
Idag fyller Julia år så då ska vi fira henne! Jag, Charlotte, Lovisa, Felica och Malin?
GRATTIS TILL JULIA som blir 17 år idag!

Tchüss.

090805

Blivit dåligt med uppdaterande de senaste dagarna känner jag, får bättra mig :P.
Idag så har vi varit till stan, där fixade Charlotte sitt pass, sen så har jag fixat synundersökning för körkortstillståndet.
Sen så har jag umgåtts med Charlotte och Tea och nu ikväll även Lovisa & Felicia, goa tjejer :)

Har inte mycket att säga, hehe. Jo men vi testade en ny maträtt idag - tacolasagne! ÜBERGOTT, tycker jag!
Nu ska jag komma ikapp på blogloving och sen ska jag sova.

So, sleept tight m8s :D

090804

Godkväll, godnatt eller godmorgon?
Har spenderat denna kväll tillsammans med Charlotte och Lovisa, trevligt trevligt. Vi har bakat kladdkaka och negerbollar, mums! Vad har vi mer gjort, chillat, dansat till musiken haha.

Imorgon blir det in till staden och uträtta en del ärenden så att säga. Det är inte många dagar kvar tills jag åker ner nu, 8 st för att vara exakt. Litte sorgligt faktiskt, men häärligt att få träffa alla därnere som man saknat! Sen så är det nu bara 15 dagar tills jag fyller 18, yeeeah rave! :D love it! Första skolveckan kommer bli awesome. Borde nog börja packa lite smått också, måste ju packa smart eftersom jag är tvungen till att åka tåg ner till Stockholm först -.-


Goodnight everybody!

090803

Hejsan!
I söndags kom Charlotte hem så då hade jag fullt upp att umgås med henne. Sen igår så var vi till Svenstavik och uträttade några ärenden. Efter det grillade jag och pappa uppe hos farmor med en del av släkten, gott & trevligt.
Senare på kvällen blev det en oerhört mysig filmkväll hemma hos Felicia tillsammans med Lovisa och Charlotte.
Vi så en stund på Coyote Ugly, Prison Break och Bröllopsduellen, den var jättebra :)
Sen blev det väldigt mycket girly talk, i like. Kom inte i säng förrän vid halv 5 på morgonen typ!

Nu ska jag snart ringa Charlotte så ska vi ut och powerwalka!

Ciao!

Resten av tröjorna

Alla var ju inte så snygga direkt men vissa duger ju som myströjor när det är kallt. + att dem ser helkonstiga ut på bilderna men så är det när man fotar själv :P

Brun/beige-aktig oversiza tröja

Stor tröja, passar bra som myströja när det är kallt.

Vit stickad oversize

En till vit stickad oversize

En likadan fast i rosa

Nån tröja som jag satte ett skärp i midjan på

Denna funkar ju i fjällen i alla fall.


Träning!!!

Sådär, nu känner jag mig duktig. Började dagen med att varva min powerwalkrunda med en del löpning. När jag kom hem gjorde jag benövningar & armövningar och tillsist rygg&magövningar.
3-2-1 träning körde jag! 30 min kondition, 20 min styrka och 10 min rygg & mage.
Har även tänkt att cykla en sväng idag och dra en till powerwalkrunda ikväll. Nu är det bara maten som det ska bli stooor förändring på! Fast bestämde mig för att på helgerna är inget förbjudet :)



Nooo, now the shower.
Ciao bellas!

Georges Chakra och Vacca fall 09

Georges Chakra
PhotoPhoto
PhotoPhoto

Vacca 
PhotoPhoto
PhotoPhoto
PhotoPhoto

Stickat

Hittade ett antal stickade tröjor som har varit min mammas. Så jag norpade åt mig dem, kanske något man kan använda i höst. Här har jag halvdana bilder på två av tröjorna.


Oversize tröja med lite glittriga detaljer.

Stickat utan ärmar.

Whitney Port


Whitney Port är en riktig stilikon! Här med den blommiga klänningen.

Coola brillor, magtröja, snygga chinos, shysst väska och fina skor. Inte helt fel!

Snygg outfit här också. Men kolla Olivias ben, ohmyf***inggod säger jag bara, väldigt smala!!

Jag gillar denna söta blommiga klänning.

Söt klänning. Snygga brillor! Gillar att hon matchade shortsen? med skorna, väldigt snyggt.

Ja hon har stil den här kvinnan! I like it.

Marianne - kaka

Marianne kaka i långpanna

Botten:
5 ägg
6 dl strösocker
Vispas pösigt!

6,75 dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
0,75 dl mjölk
225 gram smält smör, som svalnat

Blanda ner resten av ingredienserna i äggsmeten. Häll ner i en smord långpanna. Grädda på 175 grader i minst 15 minuter i mitten av ugnen.

Glasyr:
3,5 dl florsocker
100 gram smält margarin
200 gram philadelphiaost naturell

Blandas samman!

1 påse Marianne (krossas)

Bred sedan glasyren på kakan när den svalnat, strö sedan över dem krossade Mariannegodisarna!
Et voilà!


Självklart!

Ja självklart misslyckades man med bakningen! Det stog långpanna då tänkte ju inte jag att dem menade en sån där lång plåt. Fan också, jag tog en vanlig form som var rektangulär men den var förstås för liten så kakan tog jättelång tid att grädda plus att den blev lite smått bränd på ovansidan och sen sjönk den ihop i mitten.

Men hey det är inte utseendet som räknas, jag får hoppas att den kommer smaka i alla fall! Pappa håller på och grillar nu, det luktar ljuvligt speciellt av potatisgratängen, yammie!

Later.

Bakar..

Hejhej! Har inte uppdaterat något idag. Haft fullt upp med att tvätta och powerwalka, hehe.
Men jag håller i alla fall på att baka nu, en mariannekaka. Hoppas jag lyckas, är ju tyvärr ingen mästare i köket :P
Så jag passar på att skriva lite medan kakan är i ugnen!


Såhär ser det ut när jag bakar :P

Gissa om smeten var god :D

18 år

Nu är det 1 augusti! Shit skolan börjar ju snart. Plus att jag fyller 18 år om 20 dagar, wiie! Det ska bli roligt att fira min födelsedag tillsammans med mina kära vänner nere i Halmstad, UTGÅNG säger jag bara, utgång med stoort U!

Imorgon, eller ja senare idag, så ska vi grilla. Mums! Till efterrätt hade jag tänkt att laga en Marianne - kaka eller en cheesecake. Jag längtar redan, haha. Mat är nästan det bästa som finns.

Nu flamsar jag mycket kanske, men det beror bara på att jag är trött. Borde gå och lägga mig kanske.. Men kom och tänka på mer saker! (OH NEJ) hehe. Jag vill åka till Sthlm, det blir nog snart, stannar nog inte en hel vecka det har jag ingen lust med. Sen runt den 15-16 augusti så ska jag och pappa åka ner till skolan. Jag börjar ju den 17, FUSK! Hoppas vi svänger in på Gekås, om inte måste vi besöka Dollar Store innan i alla fall så jag får lite nytt till mitt hus, hihi.

Nej nu får jag faan ta och sova. Sleep tight mates!


RSS 2.0