HAHAHAHAHA



Såg att Heidi Montag hade gjort några musikvideos, det enda jag kan säga är HAHAHAHA! Det är ju fan pinsamt! Här ovan är en av dem, lite wannabe Eric Prydz - Call on me ?! Kolla även på dem andra när hon fjantar omkring som värsta porn star i bikini. 

En till rolig sak, Spencer Pratt, jo han har också gjort en musikvideo. Ja det blir bara roligare alltså :D
JAG DÖR!

090731

Tjenare tjenare!
Har legat och stekt i solen en stund idag, äntligen lite sommarvärme igen! Tröttsamt att behöva gå med vinterkläderna på sommaren :P
Jag och pappa har varit iväg till farmor och ätit middag också, det bjöds på kasslergryta med ris. Sen fick vi jordgubbar och grädde till efterrätt, gudagott!

Vad har jag mer gjort idag, kollat på The Hills och Americas best dance crew. Dem programmen tillsammans med The City är mina favorit-tidsfördriv nu i sommar. The Hills och The City ger mig mycket inspiration när det kommer till kläder och mode.

Nu en powerwalk igen hade jag tänkt :D och käka vattenmelon. MUMS, vattenmelon (och andra slags meloner) och jordgubbar är nog bland det bästa som finns!


Höstjacka



Jag letar efter en jacka till hösten. Denna från H&M var ju rätt fin :)

God morning sunshines

God morgon! Vaknade alldeles nyss. Så nu har jag gjort i ordning omelett och skärt en bit vattenmelon till frukost, mums. Sen blir det ju min dagliga powerwalkrunda. Händer inte mycket här nu alltså. Funderar om jag ska åka ner till Stockholm nästa vecka någon gång kanske. Shoppa och chilla bara. Vi får se.

Ciao!

Har inte..

Jag har inte tillägnat något blogginlägg åt min underbara vän som fyller 18 år idag! GRATTIS TILL DIG SOPHIA! Hoppas din dag har varit underbar. Längtar nu bara tills vi alla ska röja på dansgolvet, haha! Saknar er allihopa, men vi syns snart, om typ 3 veckor :D

Blev en lång cykeltur ikväll också, samma runda som jag gick. Sen spelade jag även Guitar hero world tour, roligt roligt, tråkigt med så få låtar bara. Nej nu ska jag kolla på Twilight!



Puss, sov sött!

Powerwalk

Min powerwalk idag var inte nådig alltså! Måste ha gått över 1 mil, fick lust att ringa pappa där på slutet eftersom jag knappt ätit eller druckit på hela dagen. Men jag stog ut, haha. Så nu ska jag ta och göra mig lite mat, min mage skriker efter föda. Tänkte mig kycklingtortillas, det låter väl gott :)!

Får väl roa mig med att kolla på filmer ikväll, ska se Twilight i alla fall, ABSTINENS! Har inte sett den på jättelänge nu :P

See you later alligator!

Internet krånglar..

Herregud vad jag hatar teknologi ibland! Internetet här på stationära datan krånglar som aldrig förr! Äntligen kom jag in på bloggen.  Åt nyss frukost - ett stekt ägg och liite yoghurt. Så nu är det dags för min dagliga powerwalkrunda hade jag tänkt! Idag får jag banne mig ut och springa också, blev aldrig så igår.

So long for now :)


this sucks


this fucking sucks, fuck it.

Nu ska jag sätta på en bra film och sen ska jag sova. Somnar förhoppningsvis tidigare än 5 idag ^^

Goodnight to ya people! Sweet dreams.

Eden Lake

Fy vilken sjuk film jag kollade på alldeles nyss! Eden Lake hette den. Handlar om ett par som ska ha en mysig helg tillsammans på något öde ställe, sen störs dem av ett gäng ungdomar, och allt blir bara värre och värre. Oh herregud den var ju helsjuk! En sån film man blir förbannad av.

Nu funderar jag på en till powerwalk.
Puss på er ♥

Höstinspiration

höstoutfit
En outfit jag gärna skulle bära nu i höst :)

ÅH NEEEEJ!


Klumpig som jag är tappade jag ut pastan i diskhon, vände liite för mycket på durkslaget. AAAAH typiskt! Så det var bara att göra ny pasta :P hoppas det går bättre nu.


Pasta med pesto

Har nyss kommit tillbaka från min powerwalkrunda, det är så skönt att bara gå alltså! Behöver vätska nu inte druckit något på hela dagen. Sen så hade jag tänkt att sätta igång med middagen. Idag serveras det pasta med pesto.

I need:
Fullkornspasta
Salt
Olivolja
Pesto
Sallad

All you need + sallad då förstås!


Koka pastan, häll av vattnet och tillsätt sedan olivolja och salt i kastrullen. Lägg upp på tallriken tillsammans med sallad och sen lägger man på pesto. Finito! Busenkelt,

Now I go and cook some dinner. Later guys!


Slumdog Millonaire

Hejhej! Har nyss kikat på Slumdog Millonaire, det var en bra film! Har haft den på datan ett bra tag men inte sett den förräns nu, blir lätt att man kollar på dem gamla vanliga favoriterna - Twilight, Wild Child you name it ;)

Åt rätt nyttig frukost idag, ett stekt ägg och lite turkisk vaniljyoghurt. Så nu ska jag ut på en powerwalkrunda, blir en cykeltur lite senare och förmodligen en powerwalk ikväll. Kanske tar en löptur också, den som lever får se.



Nu gnäller katten, han vill ut så det ska han få också.
Ciao!


090728

Var som sagt på Stråket och käkade god mat. Åt på Kajplats 1, som det hette. Jag beställde fläskfilé, det var mycket gott! Fast personligen tycker jag det var lite för stimmigt för att få någon matro överhuvudtaget. Sen när jag skulle följa med in på Sommarlandet där Ständut Blakk spelade så fick fick jag inte de, eftersom jag bara var 17.
"Nästa år så får du dansa på borden." - Så sa vakten! HAH! Nästa månad skulle jag vilja säga, fan att man fyller år så sent! Fick inte ens följa med i målsmans sällskap eftersom det fanns föräldrar som bjöd kidsen på dricka.

Har även bestämt mig för att det blir ingen yran överhuvudtaget, hade väldigt gärna sett Lady Gaga, men what the heck vem ska man gå med liksom. Så jag skiter i hela grejen i stället, får väl gå om 2 år, haha, jag SKA ju göra lumpen nästa ;)

Fan jag hatar att vara ensam alltså! Blir en redigt tråkig vecka, nästa också antar jag.. Men får väl roa mig med att träna och äta nyttigt. För snart är det ju skola också, ja känns dumt att säga det, men jag längtar lite faktiskt. Eller nej, inte till skolan utan till alla fina människor som förgyller vardagen därnere, nej nu ska jag inte bli känslosam, haha men jag saknar mina brudar alltså! Fan vad vi ska röja nu sista året :D (Vad säger ni om Amsterdam i höst? bara ett förslag)






Godnatt då med er! ♥


Dagens outfit


Örhängen har jag fått av Bella - dem kommer från Kreta, t-shirt Monki, jeansshorts har jag gjort själv, gladiatorsandaler Primark, jeansjacka från Irland. Skor och jacka syns ej.
Gud vad jag ser blek ut i det ljuset, så blek är jag inte i verkligeheten dock.. :P

Good hairday

Stråket

Hello! Kom just tillbaka från en powerwalk runda. Ska ta och käka lite jordgubbar nu och sen ska jag ta och fixa till mig lite. Jag ska åka till Krogstråket och äta tillsammans med pappa och några av hans vänner, haha, men god mat blir det i alla fall! Måste försöka tänka på att ta något nyttigt också, eller what the heck! Bara det är gott så.


Krogstråket i Badhusparken.

Later, ciao!


Limousinekvällen

Här kommer bilder ifrån i fredags :)

Rosé och fanta var det ;)

Tea och jag

Jag och Terese

Lovisa och jag

Tea och Lovisa

Nikklas och Charlotte

Pontus och Jens

Brudarna!

Terese & Tea plus Charlottes arm

Inside the limo, happy peeps

Tea och Lovisa

Lovisa och jag

Charlotte posar med limon

Bruudar

Vi

Checka riden :D

Rave

Party like a rockstar!

She's so fab! :)

Jocke

Lovisa och jag dagen efter, vi skulle just pallra oss ner till en pizzeria :)

Det får räcka, nu ska jag kolla på "Never back down" där jordens hetaste kille medverkar, Cam Gigandet, fast det visste ni kanske redan ;)

Sov gott, puss!

Enchiladas

Just kommit tillbaka från en härlig powerwalk-runda :) Nu är jag igång, hehe!
Gjorde enchiladas till middag åt mig och pappa idag. Det blev mycket gott. Men lärde mig att inte använda mig av bakplåtspapper längst ner i formen för då fastnar underdelen där, typiskt! Sen så hade vi bara mozzarellaost hemma, det ska ju vara texmex, men det fungerade i alla fall, det blev ju gott.


Innan dem åkte in i ugnen.

Klara, tasty!

Serveras sedan med chunky salsa och gräddfil (alternativt turkisk yoghurt)

Sleep tight!

Utlandsresan

reisen

Handlat mat

Nyss varit iväg och handlat in lite nya matvaror. Dags att bli lite nyttigare kanske. Köpte sallad, keso, turkisk yoghurt, ägg etc. Ska laga enchiladas till mig och min far idag, mums! Synd bara att alla fullkorns-tortillas var för gamla, typiskt ica i Myrviken.



Hyfsat fint väder idag också, ska ut och cykla alldeles snart igen, det är så skönt att skingra tankarna på det viset och med musik i öronen också givetvis. Tog en powerwalk direkt efter cykelturen igår så det blir antagligen samma sak idag :)

Puss på er, njut av solen medans den tittar fram!

Helgen

Helgen har varit bra. I fredags så var det party. Vi förfestade först hos Charlotte och sedan var vi hos Lovisa en stund. Kvällen slutade med att vi åkte limousine till Svenstavik och tillbaks, awesome :D Det var riktigt trevligt. I lördags trippade jag och Lovisa iväg på förmiddagen och delade på en pizza. Resten av helgen har varit chill tillsammans med Charlotte. Igår kollade vi på "Fredagen den 13", skräckfilmer är inte bra för oss.. Denna var lite läskig men så förutsägbar och lite väl jobbig då den där jäkla psykokillen var precis överallt och inte verkade kunna dö!

Sen hände det värsta igår också! När vi stog inne på toaletten så kände jag något på låret och så kollade jag ner och såg fetaste jävla spindeln! Kan ni tänka er?!!! Jag flippade ur totalt viftade bort äcklet och skrek som aldrig förr. Sen mådde jag dåligt resten av kvällen plus att jag drömde att jag typ blev jagad av en väldigt stor spindel. Där ser man hur rädd jag är för dem äckliga krypen, USCH!

Har nyss varit och lämnat av Andreas på tågstationen och käkat på MAX, ljumna strips och äcklig cola även fast jag bad om fanta, nä det var inte gott nä. Okej nu har jag äntligen fått blogga (mitt internet på den bärbara är ju överskridet IGEN), Tele2.. ja vad ska man säga :| Nu ska jag ut och cykla en sväng innan det blir mörkt :)

Bilder från helgen kommer senare :) Puss på er.

Grattis..

Grattis till min bror som tog sitt körkort idag, och på söndag ska han iväg till Arvidsjaur där han ska göra lumpen.

Idag har man även varit ute och åkt båt med Charlotte och Nikke, fulaste var ju att vi fick bli bogserade till land. Vi skulle bara stanna en sväng ute på sjön men sen stannade inte båten igen. Aah och sen när Otto kom fick Charlotte fyr på båten men sen glömde hon gasa så då la den av direkt. Senare åt vi pommes frites och korv, och jag råka göra upp nått avtal med nått jävla skit med mobilen ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH FAAAAAAAAAAAAN! Allt går åt helvetet alltså. Kvällen avslutades i alla fall med "Röd drake", bra film.
 
Sen så har inte min hals blivit något bättre snarare sämre..  Jag som prövat allt känns det som halstabletter, varm dryck, kall dryck, isglass, halstabletter från apoteket, gurgla saltvatten. Ingenting hjälper! Det bästa är ju pencillin men då måste man ju få det utskrivet, fast får väl dra ner till vårdcentralen om det inte blir bättre. Plus att min bror tjatar om att jag är hypokondriker, ofta säger jag. Bara för att jag har lite ont i halsen, struntprat.

SLEEP TIGHT!


Snyggt

hot

Snygga outfits, men det mesta är rätt dyrt. Men man ju självklart göra en budgetversion av det också :)

Städat

Ja då har man städat hela dagen, jobbigt men äntligen avklarat! Har nyss tagit mig en lång och härlig dusch och sen fikat. Det är ju min namnsdag idag tydligen, glömmer alltid bort den. Men vem bryr sig om en namnsdag egentligen :P

Har också fått asont i halsen, blir alltid sjuk på sommaren, förstår inte. Fast det är väl det dåliga vädret kanske.. Kan det inte bli fint igen så jag kan börja powerwalka och cykla :D

Nej nu ska jag gå och umgås med min kära vän igen :)


Puss på er ♥

Dollar store

Tja! Sitter och käkar nu. Ska snart gå över till Charlotte så ska vi åka till Dollar store. Sen ska vi städa deras hus också. Så vi har fullt upp hela dagen.



Gillar egentligen låten bäst när den spelas i acoustic, men hittar den inte annat än på Spotify.

Mörkrädd

Det är sjukt vad man är mörkrädd alltså, haha. Ser på för mycket skräckfilm kanske. Men så kan det vara, skulle ju inte vara helt fel attdet är ljust på kvällarna. Blir mörkt så tidigt nu ju, vi går mot vinter :(


En bra låt :) Godnatt!

Tråkigt

Hallå. Åh jag har så tråkigt, har lust att göra något men jag vet inte vad. Har inte gjort något på hela dagen, bara chillat. Det kan vara trevligt det också men det är det man gjort mest på lovet också :P, men så är det att inte ha något jobb.

Får se om jag tar och cyklar en sväng sen också, fan jag behöver verkligen röra på mig. Måste ta och börja powerwalka också.


Jag och min Baffy

Ska väl ta och kika på Walk the line tillsammans med Charlotte nu! Se den ni också :)
ha de gött PUSS

Barbados på Fröjdholmen

Hej!
Har inte skrivit på en dag nu men när det är sommar så har man så mycket för sig att det inte är lika frestande att skriva (men man får ju alltid bloggabstinens) ;). Man vill ju vara i solen medans man kan eller hur?!
Ja i alla fall så grillade jag, Julia och Charlotte igår. Det var mysigt. Sen var vi ner på Fröjdholmen där Barbados spelade. Inte speciellt förtjust i dansbandsmusik sen hade dem bytt sångare igen också, sist var det silverhåret som sjöng!

När kvällen på Fröjdholmen drog mot sitt slut for vi hem till Ludde på efterfest, trevligt trevligt. Förutom när det var någon som tog Charlottes klackskor och satte ner dem med klacken hårt i gräset och sen slängde mina bakom ytterdörren ute.. Irriterande. Det var väl en hyfsat trevlig kväll :)

Blev inga bilder sen kvällen förutom en på Charlotte, Barbadossångaren och Ludde :P

Ha det bra, puss!

...

PAYBACK'S A BITCH!!!!!!!!!!!!!!

what to say

Har inte haft tillgång till min data på några dagar men blev en rätt spårad kväll i onsdags må jag säga.
Dagen började med bio "Harry Potter och Halvblodsprinsen" tillsammans med Charlotte och Lovisa. Sen käkade vi middag på Volos. Vi gick ut sen på kvällen, eller ut och ut. Det spårade ur totalt i alla fall, mer behöver jag inte säga.
























nämnde jag spårad?








En del angår det och en del inte



Jag är nog som han, jag känner mig så i alla fall. Åh herremingud.

Inspiration

Untitled
Lite inspiration till min bio-outfit idag :)
Fast jag må säga att skorna jag har på mig är finare :P

Godmorgon

Hej! Idag är jag uppe med tuppen. I alla fall enligt mig själv. Nu ska jag bara ta och duscha, välja kläder och sen fixa mig.
Sedan åker jag in till stan tillsammans med Lovisa. Som sagt så ska ju vi gå på bio tillsammans med Lottis och se nya Harry Potter filmen. Hoppas den är bra!

Nu måste jag verkligen gå, puss på er.


Magdans

Detta inlägget är då lite inriktat till Caroline (Mimmi) :)
Jag har i alla fall hittat var man kan dansa magdans i Halmstad nu! (Y)
Det verkar dock inte som det finns liksom några "basic" kurser, utan man får ta privatlektioner.
Vi kan göra det tillsammans kanske, hihi :) nu jävlar!

http://www.halmstaddansklubb.se/index.php?option=com_content&view=article&id=10&Itemid=12


Harry Potter

Imorgon, eller ja lite senare idag. Så ska jag, Lovisa och Charlotte gå på bio. Vi ska självklart se
Harry Potter och Halvblodsprinsen



Detta kommer bli en trevlig dag!

Stylebystars

Oooh dem har mycket fint på stylebystars på rean nu. Funderar på att köpa lite kanske :)
Är inne på två klänningar och en kjol. Det skulle inte sitta helt fel med lite nytt i garderoben nu alltså!


Ångest

Alla har väl haft ångest någon gång. Många har väl varit rädd för att göra bort sig. Och många har väl mått dålig och skämts efter att man gjort bort sig. Har suttit och tänkt lite på det idag.

Men jag känner såhär, eller ja jag bestämde mig för att jag aldrig ska skämmas för det längre. Hallå livet är för kort för att man ens ska ta sig tiden till att grubbla över saker som redan hänt, det går inte göra ogjort eller spola tillbaka, det är helt omöjligt, thats it! Så lev livet och skäms inte för något.

Fast man kan ju i alla fall tänka sig för innan man agerar :)



Haha nu kände jag mig klok ;)


Hemma igen

Hej!
Nu är jag tillbaka från Klövsjö. Tomtan blev helt okej. Har varit med om roligare så att säga.
Jag säger då det att höga klackar på Tomta igen blir det ju inte speciellt inte när det blev för mycket. Men det blev bättre mot slutet. Dansade mest hela tiden med några norskar, haha. Bandet som spelade var inte så bra, slutade spela för tidigt också.

Resterande dagar har jag och Charlotte tagit det lugnt och kollat på massa filmer Rec, Höst i New York, Hannibal Rising, American Psyco osv. Vi fick oss även flera goda skratt där på söndagen när dde vuxna hade lite rejv.

Måste även säga att American Psyco var den sjukaste film jag sätt på länge, åh herregud alltså!

Orkar inte sammanfatta nått mer, så detta får räcka för nu. Återkommer senare :)
Ha det bra, puss!

Sista inlägget på någon/några dagar

Ska som sagt till Klövsjö imorgon. Borde sova då bussen går tidigt imorgon. Men jag måste ju bara få skriva ett sista inlägg nu på nån dag :)
Har nyss målat klart tånaglarna, det tar en tid att pimpa sigså mycket som möjligt dagen före festkväll. Då ska vi inte tala om vilken tid det tar att göra i ordning sig!

Ja men nu sitter jag här och gäspar, så jag borde gå till kojs alltså. Men vi hörs igen efter Tomthelja, så hoppas jag man får med sig lite bilder därifrån också ;)



Såhär snygg var man i ansiktsmasken tidigare idag då:P
Tråkigt utan bilder tycker då jag så då får jag väl lägga upp några fula. Men hey fula är bättre än inga alls, haha.

Ha de gött med er, PUSS!

Beroende..

Jag är beroende av bloggar. Av allt som har med det att göra. Det är ju sjukt, men det är ju kul också. Man får inspiration till mycket. Ja bloggar det är livet alltså. Det tar upp mycket av min tid också..

Så nu får jag faktiskt ta mig i kragen och göra det jag skulle göra idag. Skönhetsdag, nej vi får nog kalla det skönhetskväll :) Får göra ett ryck och packa ihop det jag behöver ha med till Klövsjö också!

Återkommer när jag är klar, puss på er!

Tomthelja

Kollar ut genom fönstret och det är fortsatt regn och ingen sol, great. Hur blir det imorgon då, när det är Tomta, en helg som man längtat efter. Självklart att det ska vara skitväder då. Men hoppas det blir lite bättre till imorgon, för då blir det rave! :D

Idag ska jag bara ta det lugnt. Ansiktsmask, duscha, raka benen, ja ni vet allt som hör till.

Ha det bäst, puss!

Godnatt

Har inte alls gjort någonting idag. Ja vad har jag gjort egentligen? Jag har glömt bort.. Varit inne hela dagen, suttit vid datan, ätit, ja det gamla vanliga, hehe. Nu ska jag i alla fall sova. Men först ska jag fråga om min pappa har lust att köpa en klänning åt mig :)

Godnatt alla söta!

Beach

beach
Eftersom det är sånt skitväder ute nu får jag väl roa mig att göra ett strandcollage.
Men ge mig tillbaka sommarvärmen, snälla?

Later :)

Magdans och träning

Sitter och letar lite om olika gym i Halmstad. Hade tänkt att börja på ett till hösten. Sen letar jag om det finns någonstans man kan lära sig magdans i Halmstad. Det skulle vara grymt kul! Hoppas jag hittar något, då får jag dra med en vän sen ska vi bli mästare på att "shejka" kroppen, haha.

Om jag inte hittar något med magdans ska jag se om det finns stripaerobics, nånting måste jag ju hitta.

belly_dancer_28.jpg image by Namess1988
Magdans                                                           Stripaerobic

Hittade ett gym som verkar lovande i alla fall - Träningskompaniet heter det.

Nej nu är det dags att bli vältränad :)

Seg dag

Hej på er, har varit vaken ett tag. Läst ut Twilight boken, äntligen har jag fått tid till det, hehe. Måste säga att den var grymt bra, bland det bästa jag läst, verkligen! Jag vet att jag är sen att läsa den boken, men hey, bättre sent än aldrig. Eller visst säger man så ;)
Ska ta och städa lite här i huset och tvätta upp en massa kläder. Får se om man får en slant av papi då kanske.

Det är inte heller något roligt väder, kul. När ska det bli sommar igen? När jag är klar med skolan och allt då flyttar jag seriöst ifrån Sverige. Får se hur det blir med det, men det skulle verkligen inte vara helt fel.

Puss♥


Inspiration

inspiration
Nicole Richie är en inspirationskälla på hög nivå. Kolla bara på kvinnan! Så snygg och glamorös. Hon ser också alltid så avslappnad ut. Nicole är fab! :)

Dumma jäkla datah*lvete

Sitter med pappas stationära data idag och jag blir helt galen på den, aaah. Så jag måste få skriva av min ilska! Tangetbordet är helt stört, antingen fastnar H:et hela tiden och det blir väldigt många H:n eller så är det fast och det blir inget H över huvudtaget.

Plus att den låter som en jäkla flygmaskin och får sånna attacker ibland och segar total! Höuva, tacka vet jag min fina sony data :) den är mycket bättre. Bara att jag tydligen inte får surfa mycket alls på den suger då förstås :@

Nej nu känns det lite bättre och datan låter inte längre som en flygmaskin. Ska sätta ihop en inspirerande outfit på polyvore sen ska jag gå till köket och bereda en macka med "vitlök & örter" som pålägg. Men först ska jag se klart på en film som Natacha Peyre har lagt upp på sin blogg.

Puss!

090708

Hej på er!
Har inte bloggat sen igår morse? Ja precis sen igår morse. Har helt enkelt inte fått tid till det nu. Det har hänt en hel del sen vi kom tillbaka på bara en dag. Igår så hjälpte jag även till att städa ett väldigt stökigt rum, det blev mycket fint efter jag och Charlotte var klara med det.

Till middag idag lagade jag och Lottis tacopaj. Resultatet blev lyckat men den blev en aniiingen för stark. Haha, drar ner på chillin nästa gång kanske.

Får se vad som händer ikväll men funderar på att mysa ner mig i sängen med Twilight boken då det är helt sjukt dåligt väder ute!


Våran blev inte såhär fast dock :P

Ha det bra, puss!

090707

Sitter och kollar på massa maskeradoutfits. Finns så himla många snygga :D, fan det skulle inte sitta fel med ett maskeradparty i sommar alltså! www.eksons.se, där finns det sjukt många coola outfits.

Har varit vaken ett tag men inte kommit iväg till köket för att käka frukost än, men det blir väl det också så småningom. Hungrig som en varg är jag i alla fall.

Vi ska hem till Oviken idag också, vi känner oss lite trapped här i stadsdjungeln, ingen vill ju hämta oss.

Puss på er!

Tuffa partyoutfits

hot stuff
Med dessa kläder går det göra oerhört snygga och tuffa outfits för alla partyn i sommar!
Ett par coola, glansiga shorts, en enkel body och solbrända skimrande ben - och du är riktigt avslappnat snygg.

Det finns ju ett par übersnygga shorts för under 200 kr på Monki. Ett par turkosa eller dessa snygga ljusrosa du ser på bilden. Sen snygga bodys är inte svåra att hitta, just nu finns det ett par snyggingar att hitta på Bik Bok!

Detta kan ju bara inte bli fel :D

Annons

show_cravings_ad(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)

Godmorgon

Kollade ut genom nyss och inser att vädret har blivit mycket sämre, gud vad tråkigt. Då var det slut på den sommaren, eller?

Vi ska väl snart ta och göra oss lite frukost av det som finns, hehe. Sen blir det väl duschen. Ska även hem till Oviken idag, men får se vem man kan åka med. Det ska bli skönt att komma hem ett tag, inte behöva använda pengarna lika mycket. Det är ju alltid positivt!


Jag vill utomlands! Tänk att bara få ligga på en strand och steka på dagarna och ut och parta på nätterna, lovely!
Bilden är ifrån Haverdals strand som ligger lite utanför Halmstad :)


Sweet dreams

Men godnatt då gott folk :)

Elegant

elegance
Jag vill ha mig en sådan här fin och elegant outfit i sommar :)

Budgetklänningar

summerdresses
Dessa skönheter går att hitta på Forever21, Topshop, H&M, ardenb.com, newlook.co.uk, risefashion.co.uk

Tvättar

Jag och Charlotte har tvättat hela morgonen och hunnit smälla i oss lite frukost också :P
Inte mycket som händer en söndag på sommarlovet, men vi ska väl försöka ta oss hem till Oviken idag i alla fall.
Om en vecka så blir det riktigt kul alltså, då ska vi till Klövsjö och gå på Tomta. Vilket röj det kommer bli alltså, haha :D

Vill helst hitta en ny fin klänning tills dess, ingen som har ett tips var man kan hitta en rätt billig och fin sommarklänning?

Puss på er!

Nighty nighty

Nyss kollat på Scary Movie tillsammans med Charlotte och tryckt i oss massa godis! Mums, ja enda tills man får ont i magen då ^^
Idag har man bara varit lite seg och slappat hela dagen, till middag så åt vi lax och potatissallad, gott. Men oj vad osammanhängande jag skriver nu, äh shit the same ;)

Gjorde nyss ett test på Glamour om vilken modebloggare jag var mest lik och jag blev: Michaela Forni, jaha men var trevligt :P

Nej nu ska man banne me sova snart. Vi hörs, sleep tight dudes!

Summerdresses

summerdresses

Dagens outfit

Här kommer en liten dagens outfit :P Ser lite wierdo ut.

Glasses Ur&Penn, Linne Monki, Shorts JC, Väska secondhand

090704

Kvällen igår var helt okej, hade ju kunnat vara lite roligare om man säger så. Förfesten hemma hos Lovisa var ju i så fall bäst :), trevliga tjejer allihopa. Sen var vi först till Jamtlibryggan, vilket inte var något vidare, vägen dit var roligare :P
Till sist var vi i Lugnvik, helt okej, fick dricka lite glögg i alla fall haha. Mot 3 draget eller något började vi gå ifrån Lugnvik och in till stan vilket är en bit. Men det bästa var ju när bästa Charlotte fixade så vi fåck åka taxin helt gratis!

Bytte även helt outfit igår till en kjol, lila linne, kilklackar, svarta lilla rosettväskan.



Hade bra med er!

Dags för utgång

Hej alla glada! Nu har jag fixat klart mig för utgång. Hoppas kvällen bjuder på mycket roligt.


Sminkningen, syns inte så bra men här är den i alla fall.





13 cm klackar från Primark och klänning från stylebystars.

Its summertime babeees! Have fun!

Nicole

11.jpg
Nicole Richie är fabolous, en riktig stilikon. Klänningen var även den helt gorgeous!

Godmorgon

Nu har man vaknat till ännu en ny dag, känns som jag sover hela tiden seriöst. Drömmer gör jag hela tiden också, fast det är ju rätt kul, fast inte inatt dock. Jag drömde nått om att jag skulle bli torterad och mördad, sen var allt bara ett skämt eller nått och jag som höll på och försvara mig, haha.

Ja vi var i alla fall och spelade bowling igår vilket var trevligt. Jag, Charlotte och Jim var ju lätt bäst, haha, det är fan inte lätt att spela volley alltså! Va i helvete jag såg nyss att jag skrivit bowling! Jag vet inte vart jag fick det ifrån men jag menar ju såklart volleyboll. 

Får se vad som händer ikväll då, hoppas på något roligt.
Nämen vi hörs, puss på er!

Volleyboll

Får se om det blir volleyboll ikväll. Inte säkert men skulle vara kul, annars forsätter vi väl kolla på I-robot som går på 6:an.
Aaah vad meningslös jag är. Hade bara lust att skriva något ^^

Puss på er!

"Hemma"

Äntligen kommit tillbaka efter en lång dag på staden. Nästan olidligt varmt att vara ute idag, nej nu ska jag inte klaga igen, det var underbart väder :) Först var vi i centrum men så tog vi bussen till Lillänge där man hittade sig ett par skor. Vi skulle testa åka på bussbiljetterna igen till Ixo House men dem hade gått ut, fast när vi sa att vi inte hade några pengar löst så var busschauffören så snäll att han lät oss åka gratis. På Ixo House hittade jag mig en kjol och pumps.

Det blev en gåtur hem därifrån, det kan ju behövas ibland om man säger så. Nu så är jag ju helt slut, antar att det är värmen kombinerat med att jag dricker för lite vatten plus det att jag är döööhungrig nu också. 

Hörs ikväll, puss.

Två par skor & en kjol


Marinblå kjol från Ixo House/Vero moda

Svarta pumps Ixo house/Peperoni

Kilklackar från Skopunkten

Det var allt från idag :)
Puss!

Dagens outfit

Här kommer en redigt dålig dagens outfit men den får duga.


Magtröja monki, jeansshorts JC, svart läderskärp lånade jag av Charlotte
Sen så hade jag även på mig ett armband som kommer ifrån thailand och gladiatorsandaler från Primark, plus den nya svarta lilla väskan jag fyndade.

Godmorgon

Morning people!
Vaknade nyss, haft en hemsk dröm, har drömt lika förut massa gånger också. Jag tappar mina tänder, hur många lösa som helst, låg på marken och typ spotta
/spydde ut dem. Usch fyfan vad det var hemskt, det är inte så kul att tappa typ alla sina tänder må jag säga. Sen när man vaknar får man värsta paniken och känner efter så att dem verkligen är kvar och sitter bra, höuvva.
Sökte på vad det betydde och det var antingen otur eller förändring, great!

Nej nu har jag inte tid mer, vi ska ta och fixa oss för en härlig dag på stan, bäst för skolan att mina pengar är inne idag, jag börjar bli pissed! Det skulle ju komma i slutet av juni och nu är det faktiskt juli! Och jag jobbade ju i april!

Later :)

Upphittad

Ville bara berätta att Charlotte Flygare är upphittad! Vilken lättnad, puuuh :)

Godnatt då.

Efterlyser

Jag efterlyser Charlotte Malm, senaste jag såg henne var i morse. Nu är klockan 10 i 11, im beginning to get a little bit worried here.. At least answer my message:P

Någon som sett till flygarn' idag eller?

(:

Kändisstil

copy her style
Kopiera Jessicas strandstil.
1. Vit tajt klänning http://www.missselfridge.com/ , vita solglasögon http://www.hottopic.com/
2. Svart baddräkt http://www.dpbolvw.net
3. Oversizad svart hatt http://www.forever21.com

Solat på balkongen

Solat ett tag på Charlottes balkong men må säga att det nästan var olidligt varmt alltså. Känns som det är minst 40 plusgrader och jag skojar inte! Nej nu får jag inte klaga på sommaren :P, det är ju skönt ute, som man har längtat efter solen så nu ska man inte klaga!

Skriver ett blogginlägg istället för att njuta av solen ute men jag klarar det bara inte, haha.

Nej nu ska jag leta efter en klänning som jag kan ha på Tomta den 11 juli.

Puss!

Shopping


Två vintagefyndade väskor! 30 spänn för båda, cheap i would say.

Värmeskyddande spray

Linne från monki

Soft  tshirt monki

magtröja monki

Charlotte flygare

Nu sitter jag uppe med Charlotte och lyssnar på en låt från Top gun - Danger zone. Hon behöver lite peppning eftersom hon ska flyga flygplan idag (ett sånt där leksaks ni vet haha) närååå ett segelflyg!

Igår var vi och spontanshoppa lite då vi hade fått in pengar på kortet!

Visar sakerna jag kom över i nästa inlägg.

Puss!

RSS 2.0