Bedtime

Nu är det sängdags, tidigaste jag lagt mig på lovet typ :P

"Sic vic pacem para bellum" - If you want peace prepare for war! - Om du vill ha fred rusta för krig
Bara ett citat jag kom att tänka på, hehe.

Sleep tight fellas!

090629

Hallå! Nu har jag nyss käkat frukost. Väntar på att Lottis ska komma hem, får se om vi går ner till sjön då, man kan ju tyvärr inte säga stranden då det inte är så mycket till strand just.
Charlotte får även en positiv överraskning när hon kommer hem, hihi :)

Igår så var vi till Österäng och fikade tillsammans med Lovisa vilket var mycket trevligt!

Ser att det är 28 grader i Halmstad, tänk att ligga på stranden i Tylösand eller Haverdal nu, lyx lyx säger jag. Fan att det inte finns varken hav eller sandstrand här uppe!

Later.


Gives you hell!

MTV spelar mina älsklingar just nu! The All-American Rejects med Gives you hell. Love, love, love, love it!

090627


Lovisa och jag utanför Big Papas där vi köpte en pizza och delade på tre.

Therese och Lovisa :), här var vi på en äng vid Björkbacka.

Charlotte och jag.

haha :P Lottis och jag

Sköningarna, Charlotte och Lovisa.

Dessa bilder får räcka ;) men tack brudar för en trevlig kväll.
Haha jag säger bara "på en gräsmatta nära dig!" ;D

090628

Har ju inte bloggat på ett tag, dels att mitt internet är hur segt som helst, tydligen använt upp alla GB i månaden igeeen, självklart! Tele2 kan fara åt helvetet.

Jag kom till stan i fredags, då var vi ut, kollade även på Lovisas nya lägenhet som var mycket fin, rätt trevlig dag. Sov sedan över hos Felicia :)
Sen så var vi ut igår också, helt ok kväll, först var vi i Björkbacka, sen vid Jamtlibryggan där vi träffade Jim och Stefan. Det var rätt roligt emellanåt, fast alla myggen var ju inte så roliga, tror fan dem älskade mitt blod, haha. 
Vid tre tiden fick vi taxi bort till torvalla, och där gick vi väl ifrån vid 5 tiden skulle jag kunna tippa på. Kommer väl någon bild lite senare.

I Klövsjö så bjöds det på gomaten, filmer, underbart väder, sol och bad. Har tagit årets första dopp också först i Klövsjö sen igår i Storsjön! Det var kallt må jag säga.

Nej nu blir det väl tacos snart om Charlotte vaknar :)
Pussss

Hej

Jag säger bara, jag skriver ikväll :)

Klövsjö

Hello!
Nu är jag och Charlotte i Klövsjö hos hennes mamma, mysigt tycker jag. Kom hit igår, rätt sent men vi här är och det är det som räknas eller hur, hehe :) Idag sov vi länge både jag och Lottis hade annorlunda drömmar.. Sen så har vi mumsat morgonfika, så nu ska vi ut och vandra hade vi tänkt. Synd bara att solen inte tittar fram mer, jag vill ju sola förfasiken :(!

Igår så såg vi på Hostel 2, hade förväntat mig mer av den, tyckte den varken var särskilt bra eller läskig. Det enda man blev var att bli avskräckt ifrån att tågluffa! Aah, jag som så gärna vil tågluffa i europa någon gång framöver, men det är väl bara till att hålla sig borta från Slovakien så ska det nog gå bra ;)

Nämen tjarå! :)

Ansikts- och hårmask

Just nu sitter jag med vispad äggvita i ansiktet och olivolja plus 1 äggula i håret. Visst kan man göra skönhetsbehandlingar av skafferiet! Ska snart tvätta bort det men man måste ansiktsmasken låta verka i ca 20 min och hårinpackningen i ca 30 min. 



Efter avdushningen blir det till att smörja in sig med bodylotion, handkräm, olivolja på nagelbanden. Sen ska jag sminka mig lite lätt och "then im ready  for a new day", haha som snart är slut. Shit tiden bara flyger iväg alltså!

Fint väder, visst..

Var det inte utlovat fint väder för idag, värmebölja? Amen visst, här är det definitivt inte fint.
Svenska sommaren alltså, suck.. Åh vad jag vill utomlands nu alltså, ge mig lite pengar så jag kan åka till Grekland eller Ibiza kanske, det hade ju inte suttit helt fel alltså! Men man får väl försöka ta sig utomlands på oktoberlovet, men är inte Halloween då? Då kan man ju inte åka då ska man va hemma och klä ut sig bla och gå på party, jag ska banne mig ha en rolig Halloween i år! ;) Fast det var inget fel på den i förra året heller, då var ju jag och Charlotte på konsert :)

Men va i.. Vad snackar jag om egentligen, jag vet inte riktigt själv faktiskt. Mer än att jag borde gå och göra hårinpackning och ta mig en härlig dusch.

Nämen later då, puss!


Ibiiiiiizaaaaaaaaa

Ibiza såklart, och vad gör man där tro ;)

Skumparty! Men ta mig till Ibiza.

Segt

Nyss kommuit hem ifrån farmor, var där på middag. Kan ju inte heller säga att det går så mycket framåt med städningen heller, det är ju så tråkigt och seegt att städa usch! Ska ta och göra ett sista ryck sen ska jag läsa eller kolla på en film :)

Har även solat en sväng idag, faktiskt rätt brun på ryggen men sen då :P Vad tycker ni om den svenska sommaren? Jag skulle då vilja säga att den suger, föredrar lite mer medelhavstemperaturen!

Denna låten är mycket bra av The Midway State.

090621

Vaknade väl vid tolv-tiden idag, då låg jag och läste första boken i "Twilight-serien", "Om jag kunde drömma". Den är riktigt bra, lite synd att man såg filmen före boken, dem är faktiskt inte så lika :/, eller jo många repliker är lika och annat men tex när Bella säger att Edward är en vampyr,  händer i bilen påväg hem från Port Angeles i boken, i stället för i skogen som i filmen. Men ja ja så brukar det ju skilja på böckerna och filmerna ju, men båda är som tur lika bra för det.
Man måste ju säga att Edward är mums i filmen, likaså James och Jasper :), doktorn är ju lite småstilig också ;)

Det är så tråkigt att vara hemma och själv, jag dööör. Men man får väl försöka roa sig på annat sätt. Ska ta och städa rummet och sen göra massa skönhetsbehandlingar och ha en riktig skönhetsdag med ångbad, ansikts- och hårmask, manikyr & pedikyr, ja allt som hör till!
Blir lite soft bakgrundsmusik också, lyssnar lite på Simple Plan nu, dem är ju för bra, man tänker tillbaks på konserten i Annexet som man var på, ÅH det var BRA må jag säga!

pussss


Jag säger bara...

...ÅNGEST!

Lips




Lips.
au naturel.
när man vill stärka självkänslan/självförtroendet på sig själv så kan man fokusera på något man gillar med sin kropp, jag gillar till exempel mina läppar. jag är nog inte rätt man att säga det här, men jag behöver ju höra det själv så ;)
så kolla dig i spegeln, hitta något nytt att gilla varje vecka :)

Cribs

På MTV den 11 juli 2:00 pm, en lördag, visar mina favoriter The All-American Rejects sina Cribs :D
Det får jag INTE missa!


Finns ingaaaaa bättreeee, därmed basta! :)


Glad midsommar

Hallå alla glada och pigga!
Har inte haft tiden att blogga senaste dagarna men nu så ;).
Igår så skulle jag och Charlotte grilla tillsammans med några men pga av lite saker så vart vi så försenade så det fick bli en french hot dog på raggarn till mat för oss i stället. Men det gick väl bra det med. Sen var vi iväg till Körfältet där bjöds det på lite tårta bland annat :). Sen träffade man lite folk. Kvällen forsatte med ett besök bredvid Österäng och slutligen i Torvalla. Sen gick jag och Julia hem till Charlotte och sov, det blev rätt sent. Jag bedömmer det som en helt okej kväll det var trevligt.

Blev tyvärr inte taget några kort så jag har ingen outfit att visa, men hade i alla fall på mig min söta blå-vita klänning från stylebystars, gladiatorklackar, väska och jacka såklart. Måste säga att klänningen var grymt jobbig då den åkte upp hela tiden, aah.

Får se vad man hittar på senare idag, tror att jag ska iväg och grilla med några kompisar som jag inte träffat på länge, skoj! Ska bli riktigt kul att få träffa alla!

Nej nu måste jag försöka fixa min data som hakat upp sig (sitter med pappas just nu.)

Puss!

Jobbat

Hallå!
Igår och idag har jag och Charlotte haft fullt upp :P vi har grillat, jobbat, umgåtts med Felicia och jobbat idag också. Så nu har man i alla fall tjänat en liten slant, men bättre något än ingenting.
Men nu ska vi kolla på The Curious case of Benjamin Button, så..

Lateeer... puss!

090616

Ja vad har hänt idag. Inte mycket, jag och Charlotte var lite sugna på gotte så vi styrde stegen mot Lidl. Jordnötsringar, lakrits, glass och energidryck, mumma men inte bra, INTE bra :P
Just nu sitter jag och kollar på Paris Hilton BFF, lite underhållande faktiskt.
Får se vad vi hittar på sen men det blir väl en film skulle jag kunna tro :)

Puss


Tacopaj

Åt nyss en underbart god tacopaj hos Marre :) Vi har farit runt lite överallt idag känns det som, sov länge sen var vi upp till stallet där hon har Peggen och Zurre. Då fick jag skritta Peggis så skrittade hon på Zurre det var mysigt, man har saknat sånna ridturer nere i Halmstad.

Nu ska vi snart se på film så detta blev en kortis ;)

Pusss!


Mornin'

Vaknade alldeles nyss i Ås hemma hos Marielle, trevligt. Igår kollade vi på en hemsk men bra film, "Pojken i den randiga pyjamasen". Den handlade om 2:a världskriget och om koncentrationsläger, så den var väldigt hemsk.
Får se vad vi hittar på sen men snart ska vi i alla fall äta en frukost, lite hungrig är man allt ;)

Drömde inatt att sommarlovet var slut och att jag började skolan det var HEMSKT! Jag sa - Men varför börjar vi så tidigt, det har vi aldrig gjort något annat år?! Jag har ju inte hunnit med någonting!
Så nu fick jag lite panikångest, blev lite stressad, jag måste göra någonting på sommarlovet jag kan inte bara slappa varje dag!

Nej nu får det va, hörs senare.Tcüss.

Primark

Jag måste till London, eller okej, till Primark!
Untitled

090614

Hallå!
Sov väldigt länge idag, till halv två, det var nog för att jag och Lottis kollade på Twilight till sena natten (morronen)
Sen så har vi kikat TiVo hela dagen och gått ut en sväng i en underbara svenska sommaren (notera; INTE underbar!) Får se vad jag ska göra nu Charlotte ska träffa Nikke och jag har ingenstans att ta vägen, hehe. Nej jag vill hem till Oviken men synd att det går så få bussar tycker pappa borde hämta mig då jag har så mycket stuff.

Nej nu får jag se hur jag gör..

Tchüssss.

Black inspiration

Untitled

090613

Kvällen igår var väl helt okej, finns inte så mycket att säga. Allt var dock inte alls bra :/, men hoppas det löser sig!
Blev lite cruising, båtåkning, maaassa äckligt regn, en psykiatriläkar-kort plus förbaskat ont i tåssingarna.

Mer behöver jag ej säga.
Idag så har jag och Lottis kikat på film och käkat varm korv med bröd och vitlöksbröd såklart :D

Puss!


Snygga outfits

Untitled
ENJOY :)

Goddag

Hallå alla glada!
Nu är jag färdigfixad så nu vågar man kanske visa sig igen ;) Jag var så himla sleten imorse, plus att jag inte vaknade när Charlotte stökade och gick till skolan, det är imponerande av mig tycker ja. Jag ska följa med Charlotte och Fia på ett bodypump-pass senare idag, det ska bli roligt. Jag behöver verkligen träna, köpte kakor på Lidl igår fan alltså! Det måste bli ett slut på det här, jag vill inte komma tillbaka till skolan och se ut som en jävla flodhäst! Nej nu fan alltså ska jag ta tag i det här, jag vet att jag sagt det miljontals gånger förut men nu börjar det bli allvar på riktigt alltså!



Tchüüüüss:)

Fattiglapp

Fan alltså, det verkar gå åt skogen med plantsättning, och då är ju hela jäkla sommaren åt heliske också :(
Nej jag blir less alltså, rolig sommar jag kommer ha då. Ingen London ingen utlandsresa, ingen yran, ingenting för fasiken! Åh, jag blir depressed! Jag vill ju shoppa, min garderob skriker ju efter nya kläder. Man lär ju inte få mycket pengar av pappa heller, han får ju dampryck när han får höra att det inte blir något sommarjobb..

Har ju hjälpt mamma med lägenheten några timmar idag, det var drygt, plus att hela längenheten såg ut som ett slagfält. Sen så mötte jag upp Charlotte och fick se lite av hennes stora skola, efter det blev det lidl för hela slanten.

Får se vad vi hittar på senare, kanske kikar någon film :)

Puss på er!

Jobbdag

Ska hjälpa mor min med att fixa i lägenheten då hon ska flytta hela dagen.
Vi hörs sen ikväll.



PUSS!

Filmkväll

Nu ska jag och Charlotte ha myskväll med chips, dip och läskeblask plus en film såklart.
Hoppas ni har det lika mysigt mina vänner.



Sweet dreams!

Redo för dagen

Nu har Charlotte flätat håret på mig och jag har lockat hennes, så nu är vi redo för att fånga dagen ;)
Vi ska kolla på när våra syskon går ut skolan, dem ska sjunga och se söta ut, hihi.
Väntar på att mamma ska komma och hämta oss då vi ska åka till Oviken, och det gick inte snabbt för dem må jag erkänna.


Förbannad

Det finns bara tre ord som beskriver hur jag känner just nu: SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!
Allt kan bara ta och fara åt helvete!


YES!

Fick just reda på att jag, Emilia och Matilda ska få bo på Harplingegården när vi kommer tillbaka till skolan! YES! Nu blev jag inte så lite glad då. Där får vi varsitt rum, det är bara vi som bor där, tvätt- och diskmaskin. Typ 5 meter till busshållplats, 100 meter till närmaste affär, det bästa av allt - det ligger INTE på skolan, wiho.
Nu ska det pyntas och bli fint säger jag bara. Vi ÄR bäst!



Tänkte bara..

..säga godnatt!
SOV GOTT :)

Ey

Suttit och pysslat lite med headern nu. Blev inte så bra men bättre än förra i alla fall. Får ta mig tid att plugga in lite om bloggdesign och ta lite nya bilder så ska jag göra den riktigt snygg, haha ;)

Mamma stökar i längenheten eftersom hon ska flytta ur den. Det ser seriöst ut som ett slagfält här, usch hatar att vistas i sånna hära områden. Jag pallar inte att det ska flyttas hit och dit hela tiden det är så jobbigt, speciellt när det ska städas och bäras, puh!

Känner mig inte helt 100 i kroppen alltså. Spänd med massa muskelknutor i ryggen, skulle behöva massage x5 alltså. Sen så vred jag knäet eller något för 2 veckor sen och det gör fortfarande ont i det, :( Synd om mig säger jag bara ;P

Ska nog pallra mig ner till Lottis som är sjuk och behöver min hjäääälp!
Puss på er!


Somriga celebs

Ashley Tisdale ser fräsch och somrig ut i en sailor-inspirerad tröja!
Jessica Alba ser somrig ut i en blommig klänning och gladiatorsandaler till.

Ashley Tisdale och Jessica Alba är riktigt sommarfräsha! Känner att jag behöver shoppa lite nytt till sommargarderoben :)

City-outfit

cityoutfit

Oversize tisha brownsfashion.com, stentvättade jeans topshop.com, nitarmband chickdowntown.com, örhängen bunnyhug.co.uk, väska love-worn.com

Morning, morning

Good morning sunshines :)
Nu sitter jag helt själv i Charlottes lägenhet medan hon gick iväg till skolan. Ska väl ta och ringa min mor snart och kolla om hon kan hämta mig, för jag orkar fan inte gå med all packning, huua mina axlar dör!
Måste se till att ringa till Västeråsen idag, men har just nu bara 27 spänn på telefonen så jag får låna mamis phone.
Får se vad man hittar på senare idag, antagligen umgås med Charlotte :)


Godnatt

Nu så ska jag och Charlotte sova, eller ligga i sängen och kika på tv.

Seriöst, fan vad jag vill till London. Det är helt sjukt, vad jag vill dit! Jag vill shoppa tills jag dör, nja inte riktigt, men ååh tänk bara att få gå omkring i Primark, det är himmelriket. Oxford street är himmeln, eller ja London det är himmelriket!
En perfekt sommar för mig nu skulle se ut såhär:
* Weekendresa till London
*Umgås med mina fina vänner
*Grillkvällar och annat mys
*PARTY!
*Yran
*Fäviken och träffa Emilia
*Sola!
*Tripp till Stockholm
*Sommarjobba eller iaf göra om praktik på Västeråsen
*Sätta plant och earn some money.
*Shopping på hög nivå
*Utlandsresa precis innan sommarlovet slutar

Så och min sommar skulle vara komplett! Sen när jag kommer tillbaka till Halmstad blir det nattklubba på hög nivå, och man får veta att man får åka på utlandspraktik plus dra iväg på en sista minuten i höst. Sen smyger vi in körkortet nånstans emellan sen skulle det vara helt perfekt!
Vi får inte heller glömma Amsterdam ;)

Sov sött nu alla fina!

Mätt som en plätt

Köpt godis på Willys idag, köpte inte mycket alls men det var typ gammalt eller nått. Jag och Charlotte har nyss ätit lax och potatissallad, tryckte i mig gammelgodiset innan de, så nu så känns det som magen ska sprängas i miljontals bitar. Seriöst det går inte beskriva hur mätt jag är, det är sjukt!

Jag dör snart, gaaaah! :P

Sommaroutfit

Såhär kan du kombinera en snygg sommaroutfit med jeansshorts, gladiatorsandaler och topp!
härlig sommaroutfit

Svarta linnen kommer från lagarconne.com, vita linnen plus högra jeansshortsen kommer från topshop.com
randigt linne från hollisterco.com, vänstra jeansshortsen är från bunnyhug.co.uk, gladiatorsandaler asos.com, brun väska modcloth.com, pilotglasses H&M, dem stora kommer givetvis ifrån Dior.

Inspireras! (:

Godmorgon

Godmorgon!
Jag har nyss vaknat jag. Jag, Charlotte och Lovisa gick och la oss halv 5 imorse. Vet inte riktigt vad vid gjorde uppe så länge egentligen. Är lite sleten idag känner jag, längtar efter en lång och härlig dusch!

Måste börja planera mitt sommarlov så det inte går åt skogen i år! Man får ta och försöka att ha roligt hela detta sommarlov, det är mitt mål. Till att börja med borde jag ta och ringa till Västeråsen, men väntar tills på måndag för det känns jättedumt att ringa på en söndag. Sen så får vi se om jag och Charlotte får sätta plant i sommar, behöver verkligen, verkligen pengarna alltså!


Look-alike

Blir många inlägg idag känner jag.
Sitter och kollar vilka kändisar jag är lik hehe, blir mest Natalie Imbruglia, Mena Suvari, Katie Holmes, Cameron Diaz.
Sen har jag blivit lik Angelina Jolie, Aishwarya Rai, Keira Knightley och Jessica Alba, nämen där ser man, haha.



Killer dresses!

Jag satt och kollade på lite studentklänningar nu, kom underfund med att när jag ska ta studenten så vill jag ha en Betsey Johnson klänning! Så känns det nu i alla fall, haha det är liksom "bara" 1 år. Men har man tråkigt så har man :P
Här ska ni få se alla underbara klänningar, KILLER DRESSES, säger jag bara!
Om man skulle ha en Betsey Johnson så kan man kalla sig minst sagt speciell ;)






Underbara bakelser!


Har förbannat tråkigt



Jag har så tråkigt just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men ska förhoppningsvis träffa Charlotte senare som jag inte sett  på år och dar känns det som. She make my day, everyday.. :D

Nej nu får jag ta och gå, ska pimpa en sommarklänning så den blir snyggare och kortare såklart ;)

Puss på er!

Gårdagens outfit

Jag så då ut såhär på studenten.






Det blev många bilder på en sån enkel outfit :P, var inte meningen jag skulle ha detta men eftersom alla bara klagade på min förra (en söt klänning från stylebystars och klackskor) så bytte jag om till detta.

Svart kjol från Primark, Vit slappt linne H&M, Halsband som jag fått från min goaa vän Marielle.
Hade även min bruna väska och bruna gladiatorsandaler med nitar på ifrån Primark.

Lekte makeupartist, stylist och fotograf..

Med Josefin för någon dag sedan. Det var kul, jag hoppas nu bara vårat projektarbete går igenom!
Här kommer lite smakprov, superkass mobilkamera och så så sminkningen syns inte så vidars, men jag blev supernöjd, det blev gööörfint!






Haha snygg min ;D

Avslutar med en lite modellpose :P

Vad säger ni ska jag inte bli allt detta ? ;)

Studenten - pics

Hallå alla glada!
Nu har jag varit uppe ett tag och sagt hejdå till mormor och bärt inte så lite väskor som ska hem. Får se vad man hittar på sen. Bilder från studenten kommer i alla fall in idag ;)



Min far och Olle syns, plus Andreas plakat med en gammal bild på honom.






Bilder på deras snygga flak :D



Här syns han lite smått.



Här blev det studentmiddag sen, nu på bilden är partyt slut. Mammas vardagsrum är det. Kommer sakna den lägenheten, hon flyttar ju ur den typ nästa vecka :(

Blev även lite smått irriterad igår två killar som liksom var nittio2or fick alkoholhaltiga drycker men jag var tydligen för ung enligt mamma och mormor, fuck them! Jag fyller fan 18 om typ 2 månader, HALLÅ! Men då blir det Amsterdam direkt, därmed basta! Sen så skulle de alla hålla på och göra sig roliga över mig och dra upp massa saker, aah nej fyfan.

Jag var bara tvungen att skriva av mig lite.

Puss på er!


Studenten

GO' KVÄLL!
Har flängt runt hela dagen då min bror tagit studenten, inte mycket vila ;) haft främmande enda tills nu, så vi har fikat, käkat, fikat, tryckt i oss massa goda frukter :)
Det har varit riktigt trevligt men snacka om att man ångrar att man inte sökte till Wargen eller makeupskolan i Kungsbacka nu eller! Skit också! Jag vill inte ta studenten i Plönninge, vad mobbat, tråkigt typ 10 pers i varje årskull känns det som. Men om vi inte vår åka lastbilsflak i Halmstad känns det ju helt waste ju!



Snackat lite om projektarbetet med Josefin också, hoppas på det nu då!

Nej kommer med lite bilder senare på dagens outfit, och kanske studentpics ;)

Ha det gött gott folk!

Snart åker jag hem

Fy vad skönt allt fixat och nu åker jag mot stan för att ta tåget hem om ca 5 minuter. Det ska bli gött att komma hem och frå träffa Charlotte, familjen och alla andra där hemma! En aning trött på Plönninge idag. Ingen glad dag för den delen har mestadels kännt mig helt hatad men så kan det vara. Vet inte vad det är men, nä det här har inte varit en bra dag alltså.

Har typ 6 väskor om inte mer som jag ska släpa på, fy farao men bara jag kommer hem med allt så är det lugnt.

Vi fick även reda på en del betyg och jag är nöjd så lång i alla fall.

Nej hörs imorgon fellas. Puss!

Stressar ihjäl

Blir ett snabbt inlägg :P
Haft min sista galopplektion för detta läsåret idag, det gick faktiskt bra för en gångs skull ;)
Sen så har jag haft dataprov, så himla orättvisst behandlad känns det som, inte bara jag utan många andra också! Hatar när lärare hjälper en men är mycket hårdare mot alla andra, tycker det är så otroligt dåligt av läraren. Sen så tog det ju ett tag innan jag kunde börja med provet eftersom han skulle gå runt till alla andra först, plus att han försvann lite då och då!
Aah jag blir så förbannad då!

Känns som mest bara motgångar och skit denna veckan, men det positiva är ju i alla fall att jag åker hem imorgon :D
Längtar som F-A-N! Fast det negativa är att jag måste:
*städa rummet
*rengöra diskmaskin och torktumlare
*packa allt jag ska ha hem
*packa allt jag ska lämna
*en del läxor ska lämnas in
*måste fixa klart med praktik och ledighetsansökan

Seriöst jag kommer att dö av stress.

Better be goin'


Patetiskt

Måste bara få berätta att jag skriver med en väldigt patetisk människa på sms. Haha, förstår nog inte vad ordet IRONI innebär! Det är faktiskt lite roligt då :D

Haft en soft dag förutom att det gick skit när jag skulle förbättra min tid på slingan :(

Lekt makeupartist och stylist på Josefin, min lilla modell :) Kommer in med bilder imorgon hoppas jag. Nej, nu måste jag nog sova.

Dröm sött alla fina.


Tips för brännan

Om du vill bli lättare brun när du är ute och steker. Smörj först in dig med solskyddsfaktor (viktigt!, jag är inte så noga med det dock men ska köpa mig en flaska när jag kommer hem.) Sen smörjer du inte kroppen med kokosolja, finns att köpa på vanliga affärer. Kokos är kanon för brännan!


Solen är underbaar

Idag har man som sagt mest stekt en massa i solen och cruisat i bilen med Emilia trevligt, trevligt.
Ska ta och svara på ett mejl och göra min kvällsträning sen bums i säng.

Ska upp och springa slingan innan lunch imorgon, var inte nöjd med min tid så jag ska göra om den själv med Anders. Det är ju typiskt också att jag gjort något med ena knäet så det gör cpont, bara jag går eller råkar vrida på det. Men jag får skita i det imorrn för nu ska det minsann bli under 11 min annars blir jag riktigt besviken på mig själv!


Jag steker på stranden.

På  trappan i Tylösand.

Så underbart vackert.

Stekare

Goddag!
Har inte bloggat på nån dag nu för äckliga Tele2 har segat ner mitt internet för jag har TYDLIGEN "använt upp mer än 90% av datavolymen", blir så förbannad, skaffar man inte bredband för att kunna surfa kanske?!

Jag och Emilia har i varje fall, stekt på stranden tre dagar i rad, det är så skönt! Idag har vi heller inga lektioner, har fixat lite important stuff, såsom det individuella valet och hämtat ledighetsansökan.

Nu är det inte länge kvar tills jag åker hem, LÄNGTAR! Måste ju bara fixa sommarjobb och praktiken också. Sen skulle det inte vara helt fel att ha lite money till yran, eftersom LADY GAGA ska dit :D!

Uppdaterar senare, PUSS!

RSS 2.0