Inspiration

Partyvsvardag

Mycket fina grejer det där alltså! Inspiration på hög nivå.

Solbränd

Godkväll!
Eller nu är det egentligen en ny dag, men får tid att skriva ett inlägg nu :)
Hela dagen har jag umgåtts med Emilia, det har varit väldigt trevligt. Vi har bland annat glassat på stranden och blivit solbrända. Så himla skönt väder det har varit idag (igår), hoppas det blir lika bra imorgon då glassar vi lite till, kanske på Tylösand då dock, hängde ju nere i Haverdal idag. Vi har även fått in sand lite överallt, i hår, öron ja typ överallt :P

Vad har man mer gjort idag, åkt bil lite överallt. Sen så såg vi slutet på robinsonfinalen, nog för att jag inte följer robinson överhuvudtaget men jag tyckte det sög att Ellinor vann, tycker Jarmo verkar vara mer värdig! Fyfan det är anledningen till varför jag inte följer sånna program, det är alltid, ALLTID fel människa som vinner!

Gick faktiskt nyss en väldigt bra film på 4:an som jag och Emilia såg, Illusionisten hette den. Annorlunda men väldigt bra, lite wierdo slut också.



Men jag må väl ta och lägga mig snart om jag ska orka med och schteeka imorgon ;), får se om jag kan lägga in än stekisbild imorgon med. Lite dålig på det där med egna bilder men jag får ta och bättra mig!

Sov gott alla söta!

Kort dag

Har redan slutat skolan för dagen :). Slutade tio i 10. Haft engelskalektion.
Så nu sitter vi alla i datasalen och nördar! Jag och Emilia (fler också kanske vet ej än) ska först in till Halmstad en sväng sen ska vi åka till stranden och sola. Så soft!

Ska bära denna idag på stranden:


Det ska bli bra väder i helgen, hoppas fan att dem har rätt nu alltså!

Btw, måste berätta om en grej igår på donken på eurostop. Jag och Sophia fick betala 59 spänn för en lilla menyn, fattar ni en lilla menyn! Jävla sjuka kossa hon i kassan, hon var fan sämst, jag fråga hur mkt menyn kosta och hon bah 59 kronor. Sen gav jag med mitt csn kort. Hon bara kollade på det och såg helt dum ut. Sen betalade jag och fick tillbaka 41 spänn av en 100 lapp. Då frågade jag henne om inte csn kortet gällde på menyn, hon sa då att hon drog det. Fan vad förbannad jag blir hon är fan sämst. Sen frågade hon Sophia också:
-Det är en liten pommes i lilla menyn va?
HON VAR FAN SJUK! Ska stämma McDonalds och det är fan inge ljug!
Vi kom även fram till att det aldrig att kostat 59 inte ens om man betalat allt separat!
Nej nu blev jag arg igen, vi ska nog åka snart.

Ha en bra dag, puss!


Idrott

Tja!
Blir ett snabbt inlägg. Inte gjort mycket idag men vi har i alla fall haft idrott och jag kan säga, AJ vad det kommer kännas imorgon. Sophia och Emilia hade lektion och det var grymt frestande på benen. Kan ju knappt gå nu ens  ;)
Nej nu ska jag och Emilia iväg snart!

Puss

Gekås

Hallå!
Haft en väldigt lång dag och inte haft tid att uppdatera. Först så har jag kört traktor hela dagen så jäkla tråkigt! Var även hem till Sophia en sväng i eftermiddag, där bjöds det på fika det var trevligt. Sophia har ett så hemtrevligt hem också må jag säga :). Sen körde vi McDriva på eurostop. Vi hann vara här hemma typ en halvtimme tills vi fick en impulsattack och drog till Gekås. Var där ca 1 timme innan dem stängde. Men det har faktiskt varit en lyckad dag, köpte lite stuff på Gekås också. Plus att jag har slingat Emilias hår i flera timmar med hjälp av Mimmi, det var ju den sämsta slinghättan jag sett i alla fall, därför tog det en halv evighet!

Nu är jag redigt trött alltså, dagarna går så fort, man tänker tillbaka och undrar vad man egentligen gjort denna dagen, men idag var det en sån dag som man faktiskt gjorde något och det är skönt. Så jobbigt att bara sitta på rummet hela dagen! Ska bli väldigt skönt med sommarlov, på tal om saken, så köpte jag lite studentpresenter åt min bror som tar studenten den 5 juni!

Men nu må jag sova alltså!
sweet dreams

Hata hata hata tele2

Så jävla förbannad på tele2 just nu. Seriöst jag har knappt surfat alls denna månaden, i alla fall inte mycket plus att jag inte använt internet något alls på över 1 vecka!  Sen så laddar jag inte ner ett jävla skit, men enligt ****tele2 så har jag surfat för över 6 GB den här månaden alltså använt över 90 % av datavolymen! Nu får dem väl f*n ge sig! Så där har det blivit typ förra månaden med, jag surfar inte alls mycket har dem tänkt att man max ska få surfa 20 min per dag eller.
Nej nu är jag P I S S E D med stort P ! ! ! Ska ta och skriva ett trevligt meddelande till kundtjänst nu.

Btw, McDonalds blåbär/vaniljpaj är underskattad. Så sjukt god!

Sov sött, puss!

Jag blir galen

Den här dagen har varit så WASTE! Hade en slags klassdag idag, åkte iväg och kolla på någon värdelös park, sen var vi och fikade hemma hos Mimmi, hon bodde ju i och för sig väldigt fint. Men tyckte mestadels det mest bara var bussresa och jag är SÅ trött på att resa just nu, rest typ över två timmar varje dag nu ett tag, och snart ska jag ju åka tåg enda hem också men då är det ju hem och en engångs resa som jag ändå inte gör allt för ofta.

Sen var vi in till Halmstad men hittade ingenting, så svårt att köpa smink, jobbigt. Provade marängswiss-glassen på Donken också, den var god. Skulle äta Mozzarellapizza nu på kvällskvisten, var rätt hungrig plus att jag älskar den pizzan! Väntade fan i hundra år på att den skulle bli klar sen när den är det skulle jag ta ut den och tappar hela jävla skiten på golvet, AH JAG BLIR GALEN, seriöst sånt händer bara mig alltså! Jag blev så förbannad, eftersom jag var trött och hungrig, plus att jag inte hade någon annan mat. Sen när man tappade dblev man inte hungrig heller men nu känner jag att hungern kommer krypande.
Men fan om det ska va här tänker fan jag inte äta nån helvetes middag tills jag kommer hem! Haha okej nu blev det mycket svärord, liten tönt jag är men vafasiken jag blir bara så trött :P Sen har jag inte lust att lägga mer pengar på mat och allt här är ju typ slut.



auf wiedersehn!


Seg dag

Det har varit en väldigt seg dag idag. Svenska prov första lektionen och biologi andra. Då hängde jag och Sophia mest med våran fina naturruta, haha, så kul, inte direkt. Har nog inte gjort så mycket mer, Emilia kom hit så åkte vi iväg till affären en sväng. Där införskaffade jag mig självklart färdigmat, fy skäms på dig Johanna! Men det är ju så enkelt och härligt att bara kunna stoppa in i micron.

Ska ta och kika film snart, tror det blir Love Actually eller någon annan.

Puss!


Inspiration till beach 09

beachen

Allt är från H&M :) så man behöver inte punga ut allt för mycket stålar.

Godförmiddag

Halloj!
Här sitter jag och är vrålhungrig med stor V. Det verkar inte som om någon ska komma hit till skolan idag :( suuuG!
Vi kanske inte har några lektioner, nej nu blir jag nerVöös.. I så fall får jag steka mig köttbullar och spaghetti, har ju missat skolans lunch nu.

Annars sitter jag och kollar bloggar på bloglovin, beroendebegär alltså!
Dete är också bara 9 skoldagar kvar för mig tills jag åker hem, jippie. Sen den 5 juni tar Andreas studenten och jag vet inte vad jag ska ha på mig, aah.


Bjussar på en liten bild på mig själv. Väldigt blek men jag skyller på camen ;)


Tillbaka på Plönninge

Ja, jag är då back in Plönninge igen. Det suger men nu är det inte många dagar kvar tills vi slutar:D
Tänkte lägga upp en liten bild på vad som införskaffades på Åhlens i Uddevalla. Blev inte mycket men jag är så velig när sånt ska inhandlas, tänkte jag köper mer nytt när jag kommer hem i stället.


En hårspray, mascara och foundationpensel.

Men jag är trött och ska nana, gonatt sötisar :)

Mera

Nu kommer en bild på min heta bikini :P


Bilder till Charlotte, på hennes jeansjacka och läckra trosor jag köpte till henne, hihi :)

Gör inte jackan rättvisa finare i verkligheten.

Dem minst sagt speciella trosorna, rosa och glittriga lite volang och rosetter. Girlylicious.

London, Primark

Nu ska jag visa vad jag kom över inne på Primark i London :)
Måste även säga att bilderna ger inte sakerna rättvisa överhuvudtaget då det inte var bra ljus att fotografera i nu.


Ett par läckra bruna gladiatorklackar fick följa med hem, i liike em.

Bodybutter med doft av kokosnöt, mhmm luktar gott!

Tre par armband, svarta och guldiga.

Brun söt väska.

Tygkasse, "Love the planet" :)

Söta volangtrosor

"Dynor" som man ska använda i klackar så inte fossingarna ska lida såå mycket.

Baggyjeans med slitningar

Mönstrade strumpisar, demonstrerar dem lite här :P

Heels :D

Söta heels, gammelrosa i färgen med guldkantad rosett

Tajt kjol med "dragkedjor"

Svart kjol med rosett

Tights med lite twist :P nä jag vet inte vad jag ska kalla det räfflat eller krusat eller nått
(förstår du hur jag menar med tyget nu charlotte?)
En tubtopp som det var tänkt att jag kunde ha den till kjol men har ingen kjol i liknande kjol, surt att jag kom på det nu!

Sist gladiatorsandalerna

Fuck nu blev det väldigt långt och fult. Har även köpt lite strumpor och trosor plus glömde bikinin med den kommer in om några minuter :)

Mormor

Nyss ätit flygande jacob, mums! Var även ute en sväng på stan, eller ja på Åhlens. Där införskaffade jag mig lite nytt, eller ja igen, min mormor gjorde :) Min mormor är världens bästa.
Blir ett kortis inlägg för jag ska snart ta tåget tillbaka till Halmstad, uuääh. Måste vänta i Halmstad 2 timmar, fattar ni 2 TIMMAR på bussjäveln till skolan, ÅÅH!
Nej nu ska jag umgås det sista innan jag åker..

Hade bäst


Om det hade varit party..

Party
..Så skulle inte denna outfit sitta helt fel ;)

Uddevalla

Tjosan!
Har rännt på Torp en stor del av min dag, fika varvad med shopping, eh nej så var det ju inte riktigt eftersom jag inte hittade någonting. Så jag får banne mig ta och köpa mig lite smink på Åhlens imorgon, sista chansen sisådär.
Men en sak har jag i alla fall kommit underfund med under min vistelse här för denna gången, det är ju inte dåligt utbud på snygga killar här alltså! Sheisse, det finns ju redigt många läckerbitar att vila ögonen på ;)

Pratat med min favorit lottis i telefonen idag. Saknar dig som fasen! Snart sees vi :D
Sen bjöd mormor på en väldans god lasagne, min favoriträtt! Nu på kvällen har det mest bara blivit mys i soffan.
Blir ju bädden snart dårå, har fått sovit ut dessa dagar nu vilket är schööönt!

Men gonatt då

Tuff outfit

Snyggt
Solglasögon från Christian Dior, Rippade jeans republic.co.uk, Linne/klänning Matthew Williamson, Clutch peeptoeshoes.com.au, 10 k ring från overstock.com, redigt läckra skor från Alexander McQueen

Londonresa

Nu kommer det:P
Jag åkte då till London den 11 maj, flög ifrån Säve i Göteborg (seriöst minsta skitflygplatsen jag varit på!) till Stansted i London. Efter det väntade en 5 timmar lång bussresa till Cornwall, till Duchy College där vi skulle spendera våra första tre dagar. Man var redigt trött när man var framme så det var ju bums i sänga direkt typ.

Vår första dag på colleget var trevlig, käkade engelsk fet mat och fick en ridlektion på väldigt oskolade hästar. Sen var vi på utflykt också, till Eden project. Så då gick vi igenom typ Sydamerika, Afrika, Medelhavet osv. i ridkläder, rätt speciellt om man säger så ;) inte många som gjort kanske. Vi fick en del blickar.
Nästa dag var det ridning igen. Utflykten idag blev till ett gammalt slott från 1400-talet tror jag det var. Rätt antikt :P
Blev också bjudna på scones med nån cream & jordgubbsylt a la the cornish way.
torsdagen reste vi mest bara då vi skulle tillbaka till London igen. Sen gick vi och våra väskkaravaner runt i Kensington för att hitta upp hotellet vi skulle bo på. Jag och Sophia fick sämsta rummet i alla fall, bodde på 3 & halvan som vi själv kallar det. Ingen riktig våning.

Sen blev det fredag och dagen blev fylld med shopping på himmelriket även kallat PRIMARK! Väldigt bra affär med mycket fynd att hitta! Lunchade även på en indisk resturang med äckelbuffe. På kvällen skulle det bli finmiddag på en krog, men för mig och Ida blev det en varsin pytteskål med strips då menyn inte riktigt passade (bläää.)
Det  blev lördag och vi drog ut på shoppingtur på förmiddagen föst var vi på Neal street, men hittade inget som passade plånkan så då drog vi till ett FULLSMOCKAT Primark. Säger bara om ni ska dit var för guds skull där när det öppnar och helst på en vardag också. Blev lite sevärdheter idag med London Eye, Big ben, Nature history museum. Sen så  gick jag, Ida, Caroline och Rebecca på Fright Club för en skräckrunda, jag och Ida blev redigt skrämda i alla fall.

Lördagskvällen avslutades med Eurovision mys. Sen den 17 maj flög vi tillbaka hem igen.
Drog bara resan lite kort finns mycket mer att säga men tyckte det blev lång så möe jag skrev ändå. Kort och gott det var en fantastik rolig resa med mycket skratt och roliga citat. Något jag gärna gör om. Har fått mersmak på London jag :)


Besökte även denna feta shoppen där de säljer mina favoritbilar, vi stog och dreglade utanför fönstret ;)

Min dag så långt

Hallo!
Fortfarande inte hunnit slängt ihop ett inlägg om London :P men det kommer.
Idag så har jag äntligen kommit ikapp på bloglovin efter att behöva läsa in 100 tals inlägg, jag är beroende det är fan sjukt! Är nu som sagt i Uddevalla hos min mormor, mys. Fick en söt tröja och duntofflor igår.
Har varit och rännt på stan idag, skulle handla massa smink men tar det imorgon i stället när vi ska ut till Torp, blir bäst så. Sen ikväll vid 6 tiden så ska vi ut och äta middag, mums säger jag bara.
Kommer ihåg sist vi var där på den krogen/resturangen, var såå mätt men ändå skulle jag proppa i mig efterrätt, haha rullade fan hem.

Blir inga bilder nu men det får bli nästa vecka när jag har tillgång till min egna data.

Hade bra, puss.

Väldigt dålig uppdatering

Först & främst hallå!
Har uppdaterat väldigt, väldigt dåligt på sista tiden. Jag har ju varit i en vecka i England utan tillgång till internet förutom en dag då. Sen så nu den senaste veckan har jag haft fullt upp och helt enkelt inte fått tid. Blivit sena kvällar varenda dag. Har varit ute på lite trippar så att säga.

Var nere på Jägersro i tisdags och kollade på Pramms Memorial, ett stort galopplöp. Åkte tillsammans med Mimmi och några andra, det var trevligt :)
Sen igår åkte jag hit till min mormor i uddevalla, tåget gick sönder mellan Halmstad & Falkenberg så då missade jag mitt anslutningståg från Göteborg och tåget blev 2 timmar fösenat! Vi blev bogserade enda till Göteborg! Men för att lätta upp stämningen lite i tåget så bjöd serveringen på allt förutom alkohol, haha ja det var det minsta de kunde göra i alla fall. Så jag roffade åt mig en chokladkaka.
Sen på tåget till Uddevalla träffade jag på en gammal tant som åkt med samma tåg som mig (det som var försenat.)
Hon började prata och beklaga sig lite, sen helt plötsligt började hon snacka om att hennes man gått bort för ett år sen och då började hon nästan gråta. Jag visste inte vad jag skulle säga, hemskt. Lite konstig känsla när en främling börjar prata om så personliga saker. Ja, man kan ju sammanfatta det som en händelserik dag.

Kan ta och berätta lite snabbt om min England-tripp i ett annat inlägg sen kan jag skaffa fram bilder. Plus bilder på allt stuff jag kom över inne på Primark, mitt himmelrike ;)

so long for now


Hallo

Hallo!
Nu sitter jag och skriver ifran ett bibliotek har pa den engelska skolan, Duchy college! Har ar superfint verkligen, underbar natur. Blir kvar har tills pa torsdag morgon sen far vi till Looooondon, hell yeah :D
Blir bara ett kort inlagg for vi ska snart upp till matsalen och "drink some tea" :)

Ha det bast alla hemma :D
puss

1 dag kvar

Åh jag är så spänd inför morgondagen. Har inte bloggat på hela dagen men min data har varit cp eller snarare bredbandet har varit helt stört. Jag har i alla fall inte gjort mycket idag, umgåtts med Sophia och Emilia. Sen så har jag sökt jobb på McDonalds så får se om det leder någonstans nu då.  Behöver verkligen ett sommarjobb!
Som sagt så åker jag ju till England imorgon och blir där i en vecka, det ska blir riktigt roligt!
Nu har jag checkat in online på ryanair, var lite läskigt att fylla i allt sådär själv i så fall nått blir fel men nu är det gjort och går inte att ändras.



London here wee cooome :D

pussss

Remi Gaillard

Remi Gaillard, troligen den vildaste och roligaste mannen som lever, haha! Jag knäcker mig fan varenda gång alltså :D
Ni måste ju kika in typ alla filmer han har på youtube, bara att söka på remi gaillard :P



Min dag

Hallu!
Blev en senare träning än jag tänkt mig då jag fick besök av Sophia och Emilia men det var trevligt. Sprang väl slingan vid tre-tiden, fick en hyfsad tid hade nog gått lite bättre om inte halva vägen hade varit sunkig, lerig och blööööt! Usch säger jag bara. Sen körde jag 8 min legs, efter det självklart en lååång och hääärlig dusch :) Snacka döhungrig jag var sedan.
Då kom Emilia hit och vi käkade, sen kom Sophia också. Vi satt nere och snackade ett bra tag i köket, enda tills Sophia skulle tillbaka och kvällsfodra.

Nu var det inte så länge sen Emilia gick hem men vi har suttit och kollat på youtube. Alltså det finns en man där som fan är min idol, så jäkla rolig är han! Så jag sitter typ här och skrattar för mig själv.

Måste seriöst ta tag i mitt liv nu, jag bara är hela tiden jag måste fan ta och agera också! Blir fasiken förbannad på mig själv.

Nu ska jag gå och dricka litervis med vatten så törstig som jag är, tchüss!

Träna

Nu ska jag ta och springa slingan en sväng. Måste förbättra kondisen om man säger så.
Ska bara byta ut alla låtar på mobilen till änna rediga pepplåtar så det blir lättare att springa.
När jag kommer tillbaka kör jag 8 min legs sen blir det duuuschaa :D

Återkommer senare, tchüss

Bloggy

Här ska jag dela med mig av ett tips. Kanske till den som vill ha hjälp att fixa spotify?!
Jag tycker att ni ska bli medlem på bloggy. Det var tack vare det jag fick min invite. När ni är medlem där ska ni klicka på grupper-invites. Där kan ni skriva att ni vill ha en invite. Finns fina själar som skickar en då :)
Riktigt bra!


Spotify

Jag har äntligen SPOTIFY, WIIE :D:D
Nu är jag HAPPY!!

Godmorgon

Nyss vaknat, kollat in alla sidor jag vet nu om de finns några invites till Spotify. Finns inte en enda, konstigt tycker jag. Det verkar ju som alla slutat med invitesen men då kan dem väl ta ock skriva det eller?! Fan vad irriterande.
Men får se om jag blev inbjuden av någon snäll själ det verkar som det, ändrade mig helt plötsligt för jag fick se det nu :P

Hörs senare :)

Spotify-invites

Vem vill inte ha spotify?! Hittade en blogg som delar ut invites, om de har kvar några förstås.
Kika in här: http://blogg.ticketz.se/ticketz-delar-ut-spotify-invites/


Kolla på film

Nej nu ska jag se en film och sen sova hade jag tänkt. Hade tänkt att se "Vicky Cristina Barcelona"



Sov gott alla söta

Bikinis

Åh jag måste verkligen köpa mig några nya bikinis. Minst en bandeau i alla fall. Dem är så snygga. Hittade ett par snygga på H&M och en snygging på topshop! Längtar tills London, då ska jag och Sophia shoppa loss på Primark! Förhoppningsvis hittar jag mig en bikini där!

Kolla in läckerbitarna nedan!

Godmorgon

Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Kanske lite för tidigt när man har sovmorgon men jag fick ett sms :P.
Sen så har jag läst lite ur "Aldrig fucka upp", gjorde det igår med men då höll ögonen på och trilla ur så det blev bara ett kapitel. Den är bra än så länge. Har inte tagit mig tiden att läsa så mycket så därför har jag inte hunnit så långt.
Nu väntar jag på att de släpper invites till spotify, för jag vill ha! Ska ta och käka frulle också, hörs senare.

Tchüss.


Skönhetstips-håret

Har lite skönhetstips för ett friskt, starkt och vackert hår, som jag kan dela med mig av.

*Sov aldrig med blött hår, det sliter jättemycket, sov gärna med håret i fläta det minskar slitningen.
*Om ditt hår är väldigt slitet och skört är det lika bra att klippa av allt det slitna från början så slipper du kluvna hårtoppar.
*Bra kosttillskott för håret är "Hårkontroll", "Silica", "Öljäst" för exempel.

*Var snäll med platt, lock och föntången. Använd inte stylingprodukter för ofta.
*När du använder värmeverktyg, skydda håret med ett värmeskyddande produkt.
*Nötter, ägg, mörka bär, vatten, mörkgröna bladgrönsaker, bönor, melon, fet fisk, avokado osv är kanon för håret!

*Använd bra schampo & balsam som passar ditt hår, satsta på kvalitet! L'Oreals produkter är bra tycker jag.
*Använd en bra inpackning minst en gång i veckan.
*Silkesdroppar är bra att ha i håret,  ex. Farouk silk therapy

*Toppa håret ofta!
*Tvätta håret i kallare vatten eftersom varmt sliter på håret. Avsluta tvätten med kallt vatten, håret blir glansigare.
*På sommaren är det bra att använda produkter med UV-filter i.

*Använd mjuka snoddar utan metall om du sätter upp håret ofta, det är viktigt.
*Skölj alltid av håret om du badat i klorhaltigt vatten.
*Honung är bra för håret, du kan blanda det med ditt balsam.

*Massera in olivolja i torra toppar.
*Massera hårbotten då det är bra för blodcirkulationen och stimulerar hårväxten.


Back in da house

Nu har jag kommit tillbaka från min handling. Införskaffade lite youghurt, och två pajer plus så köpte jag och åt en sandwich glass på vägen tillbaka också.


Ska nog ta och käka den grekiska pajen snart. Hoppas den är god.

Tchüss.

Ska gå till affären

Har nyss ätit lite lunch, lite makaroner med ketchup, tyvärr inte så mättande. Men jag ska ta en promenix till affären och köpa frukost med mera till imorgon. Sen när jag kommer tillbaka känner jag nog för att krypa ner under täcket med en bok, så det gör jag.

Känner mig riktigt sleten idag alltså. Så ser mitt hår ut idag efter jag sovit med tofs, dålig bild dock.

Hungry

Känns som jag håller på och bli sjuk eller så är det bara för att jag spänner mig och går runt med dåligt samvete hela tiden. Mår illa och fryser som jag vet inte vad. Det är iskallt här i huset även med tjock tröja på sig. Åt inte så jättemycket frukost men kände mig inte hungrig, men nu känner jag att hunger kommer krypande eller ja flygande :P, är riktigt hungrig nu alltså så jag får väl göra mig något att äta. Får kanske ta och gå bort till affären också, dels för att rensa tankarna och dels för att köpa mat såklart. Jag är sugen som bara den på glass också, så införskaffar nog en sån också.

Vet inte vad jag mer ska göra idag, känns bara som jag vill gömma mig under täcket och dö eller något.

fuckthisworld

mår jättedåligt idag, ont i magen, mår illa, allt är fan bara skit.
känner just bara för en slipknot låt nu, inte för att jag lyssnar på dem men kommer ihåg denna låten.

Fuck it all! Fuck this world!
Fuck everything that you stand for!
Don't belong! Don't exist!
Don't give a shit!
Don't ever judge me!

när allt bara känns skit så kan man ju lyssna på den låten:P


Outfits

Var i stan i måndags och hämtade mitt pass, plus att jag och Emilia käkade underbar thai/kina mat på Asian Palace.
Då hade jag crocker jeans, jacka H&M, skor dinsko, väska indiska som jag fått från min bästa vän Charlotte, och jag kommer inte ihåg vad jag hade innanför jackan ;)
Jättedålig bild men ja.


Tisdag, lite dryga vanliga lektioner på skolan som vanligt. Pissväder också, så jag fick dra på mig stålhättedojjorna så jag inte skulle bli så blöt.

Jag hade på mig samma jeans som igår, jackan också för den delen, linne H&M, sjal JC
Strumpor åkte på senare då gjorde även stålhättedojjorna.

Onsdag, pissedagen nr 1.

Wrangler-jeans, linne från H&M, linne från bikbok, jacka H&M, efter första lektionen åkte istället en röd peak-jacka, som skyddade mot regnet lite bättre, på iaf. Självklart stålhättedojjorna med.

Det var allt jag hade att bjuda på idag.
Tchüss.


Hej

Hejsan! Det var alldeles för länge sedan jag skrev ett blogginlägg nu känner jag. Men jag får ju aldig tid på veckorna att göra det känns det som. Umgås mest med vännerna hela tiden, och sen är det bara att sova nästan. Men jag får faktiskt helt enkelt ta mig tid :P.
Idag har i alla fall inte varit den bästa dagen på länge. Av många olika anledningar, dålig väder regn & rusk, riktig ful-dag osv.

Det som är bra i tillvaron just nu är ju att jag på måndag reser till England, det ska bli så roligt. Plus att jag typ bara har 12 skoldagar kvar innan sommarlovet drar igång. Jag längtar hem så!

Slänger nog in dagens plus gårdagens outfit sen.

Hade bra tchüss!

Pluggar ekologi

Hejsan! Kom ifrån stallet igen för ca: 45 min sen, måste dit klockan 7 ikväll också. Så drygt!
Är tvungen att plugga ekologi också, men bortprioriterar det hela tiden, inte så smart kanske eftersom vi har prov på tisdag tror jag det var. Men ska sätta mig nere i köket och plugga snart, när jag käkar, är döhungrig!
Letar och letar efter sommarjobb, men som vanligt är jag ute för sent och det finns fasiken ingenting. Jag som verkligen, verkligen behöver pengar i sommar. Har ju tänkt börja med körkortet, köpa digitalkamera och framförallt shoppa :)
Jag tycker ju att något borde det ju finnas åt lilla mig, det skulle inte vara helt fel att få sommarjobb på ett café men tror inte det finns något i stan som behöver nån i sommar.


Såhär kan en ekologi lektion se ut :P

Följ min blogg med bloglovin

Tränat

Hallå! Nu har jag som vanligt denna helgen, först haft stalltjänst hela morgonen. Sen så sprang jag en runda, rättare sagt hela travslingan (runt 4 km)  körde lågintensivt idag också. Men idag gick rundan på 20,2 min. En förbättring.
Väl tillbaka i parkvillan drack jag lite vatten som var ljummet hur mycket jag en spolade aah :@, och så åt jag en banan.
Har också kört 8 min. legs och lite kissande hunden, plus stretch såklart.
Det är ju dags att rycka upp sig alltså, så man vågar visa sig i bikini i sommar :P



Nä, nu ska jag ta en dusch och forsätta tvätta nån tvätt.

later.

Godnatt

Jag säger godnatt och avslutar med en bild på Cam Gigandet, seriöst det finns ingen snyggare.


Dröm sött ;)


Heels



Superläcker sko från gojane.com, ge mig, tack :)

Bikini

Jag älskar bikinin som Jessica Alba har på sig där. Den skulle jag inte tacka nej till i sommar. Inte helt fel att ha hennes bikiniform heller! Tror att det är en Vitamin A bikini men är inte helt säker, snygg är den i alla fall.


Puh!

Ja då har man städat typ hela huset då, sopa hela nedervåningen, sen städade jag toaletten, dammsög på rummet. Plus att jag dammade här uppe & tvättade av alla speglar, jag känner mig duktig nu. Fixade det medan tvätten går igång, bytte även lakan i sängen, det är ju typ det härligaste som finns.

Ska ta och hänga tvätt nu sen blir det en välförtjänt middag. Slänger in ett inlägg lite senare, måste ta och fixa tvätten och käka nu, plus att jag har maaaassa plugg, puh jobbigt.



Tchüss!

Duschat

Har nyss duschat nu. Skönt var det må jag säga. Haft stalltjänst hela morgonen sen så sprang jag en runda. Intervallträning och backträning idag. Efter det blev det 8 minutes legs. Till sist blev det självklart en lång och härlig dusch. Så nu känner jag mig fräsch igen. Ska väl ta och sola lite idag också, kanske inte rumpan då den blev lite bränd igår haha ;P.

La Roy & Chitroon låg och solade, men Aktör stog han.

                                           En bit av vägen jag sprang, så fint när det är så grönt!

Jag är även döhungrig så jag ska nog slänga i mig något, sen tar jag med mig boken; "Aldrig fucka upp" och går ut i den underbara solen. Får väl ta & slänga i en tvätt i maskinen också, har så mycket smutstvätt nu.


Lite färg har jag allt fått :)

Hörs senare, tchüss.

Nicole Richie


Nicole Richie inspirerar mig grymt mycket! Hon är så snygg och har ball stil.
Plus att jag skulle dö flera gånger om för hennes ben, eller ja för hennes kropp.
Tycker det är ascoolt med hatt, heelsen är ju inte dåligt fina dem heller!

Bränt mig

Har bränt mig idag, på asset. Det är ju lite rött om man säger så. Kanske för att det inte brukar på se solljus så  många dagar av året, antar att det är därför. Jag undrar varför huden blir varmare där man bränt sig, tycker det är konstigt.
Ska väl snart sova, stalltjänst imorgon också. Det är så drygt!

Fortfarande inte fått tag på något sommarjobb, så frustrerande. Det är mycket som är frustrerande just nu, jag blir galen!
Praktiken & dess omdöme, göra om praktiken på sommarlovet, läxor, söka utlandspraktik, slut på pengar på mobilen, matpengar, ha råd att shoppa i london, sommarjobb, min hy, skönhetsideal, körkortet, pengar till yran, att jag inte fyller 18 förrän i slutet av sommaren. Allt är så upp och ner just nu, jobbigt :(


Solat

Nu har jag legat och stekt länge alltså, lite färg borde jag allt fått.
Det är så himla skönt att ligga ute i solen, somnade en liten sväng också. Sol är liiiivet!
Nej men nu får jag nog packa ihop mig och powerwalka bort till stallet, stalltjänst. Det går nog snabbt, ska ta in hästar och släppa några i skritten sen är det nog klart.

Hörs ikväll, tchüss!

Stalltjänst & träning

Känner mig duktig idag, Uppe tidigt idag och har haft stalltjänst på skolan fram till halv tio ungefär. Powerwalkade till stallet och tillbaka. Direkt efter stallet så sprang jag hela travslingan, körde lågintensivt så det gick på ca: 22 minuter. Jag sprang inte så fort och sen var jag knappt ens trött när jag var klar, man kände att man fick mer kraft att springa när man var klar. Det är helt sjukt hur hjärnan kan spela en ett spratt ändå, efter bara en halv kilometer brukar hjärnan säga: "ah nu pallar jag inte mer!" Men man bara forsätter att springa då får man bara mer energi! Tränade även 8 minutes legs sen, så nu ska jag belöna mig själv genom att sola fram till i eftermiddag då vi ska tillbaka till stallet igen.
Ska ta med mig veckorevyn och en banan ut i solen.

Det är så fantastisk fint här nu, verkligen sommar känns det som. Riktigt varmt är det också.

Här ligger jag och solar, med parkvillan (där jag bor) på högra sidan.
Solen lyser på redigt nu alltså :)                    Lite röd blev man allt efter löpturen.



Hörs senare :)

RSS 2.0