Helt klart den bästa i idols historia!

Jag säger bara: ERIK GRÖNWALL!
Det finns ingen som ens kan mäta sig med honom. Det finns ingen som platsar på hans plan!
Han gjorde det bästa framförandet jag sett, seriöst.
Jag har heller aldrig gillat låten, men med han blev den hur bra som helst!





VILKEN RÖST, jag dör.
godnatt♥

I'm home again

Den orientaliska dansen var fantastikt rolig! Något jag verkligen vill forsätta med. Kursen startar nästa vecka och är varje tisdag i 9 veckor. Men bra tänkte jag, då kan jag i alla fall vara med 4-5 gånger innan jag åker ner till Halmstad igen. MEN så FEL jag hade, den 13 som är en tisdag då mönstrar ju jag, då faller ju den bort. Ja det går inte ihop bara alltså, vad besviken jag blir :(

Men jag vill verkligen börja dansa, MIMMI NU HITTAR VI NÅGOT I HALMSTAD? SERIÖST ALLTSÅ :D

Hade tänkt att läsa lite True Blood nu och sen sova.
SLEEP TIGHT!♥


Orientalisk dans

Hejsan hoppsan!
Fy farao vad kallt det har varit idag. Plus att jag haft en grymt seg dag på praktiken, slutade inte förräns vid 4 idag. Men nu måste jag svida om för jag och Emelie ska ner och pröva på orientalisk dans idag, skoj! Om det är kul, så kanske jag börjar med det nästa vecka :)


YES, men nu måste jag dra mig!
PUSS!

Idol

Kollade nyss på Idol, självklart röstade jag på Eddie, och självklart gick han inte vidare. Vad besviken jag blir. NÄ, nu tänker jag banne mig aldrig rösta mer!



Snälla juryn släng åt han ett wildcard!

Vilken dag

Hejsan hoppsan!
Gud vilken jobbig dag det har varit idag! Svinkallt, och sen har det fan blåst värre än Katrina orkanen! Drygt med praktik, och jag har bara börjat på min 2:a vecka idag. Men en sak är säker i alla fall, och det är att jag aldrig, ALDRIG tänker jobba med hästar! Fyfan!

Ikväll är det idol också, glad gubbe :D! Men först är det bäst jag tar itu med min powerwalk, sen får jag nog köra lite magövningar och lite armar också kanske, annars är det bara vinka hejdå till lumpen.
Plus att imorgon så ska jag testa på orientalisk dans! Fan vad roligt, har alltid velat lära mig det! Det är gratis nu första gången man testar på det så det är ju perfekt. Sen startar dem upp med kurserna nästa vekca, då kanske man lika gärna kan börja, man kan ju i alla fall vara med enda tills skolan börjar igen.


I wanna


En jäkligt grym låt av my favourites, AAR!

Open back dresses



Något som jag tycker är väldigt snygg, det är öppen rygg på klänningar och linnen/t-shirts. Det är så sjukt fint med rygguringning! Fast det är så svårt att hitta en klänning med redig urringning.


Fan vad sött


Såg denna urgulliga video hos Natacha Peyre! Bebisen dansar till Single ladies :)

Höstjackor från H&M


Jag behöver en höstjacka, och H&M har ju alltid snygga! Fast jag är redigt sugen på en skinnjacka nu alltså. Har ju ingen sådan. Dem 3 här ovan var också väldigt fina.

Helgen

Hej hej!
Jag har haft fullt upp i helgen så då har jag inte hunnit uppdatera!
Har träffat och umgåtts med mina vänner.

I fredags så var jag ut tillsammans med Charlotte och Sofia. Vi hade det trevligt! Först var vi på en MUF-fest så nu är vi då moderater, haha, näerååå :P Sen blev det efterfest i ett hus som var helt SINNES!

Igår så hade vi myskväll hemma hos Felicia, kollade på Green Street Hooligans som var en mycket bra film. Sen tryckte vi nog i oss flera liter godis! Men mysigt hade vi.


Han längst fram e´  nice, huh ;)

FAN FAN FAN!

Ja det är allt jag har att säga! Jag kommer aldrig få gå på Green Day, min vanliga tur. Jag har då inte råd att pröjsa typ 1400 spänn för en ståplats.

SKJUT MIG!
HEJDÅ!

Psykbryt!

AH JAG FÅR PSYKBRYT PÅ DEN HÄR JÄVLA FUCKING F*TT HELVETES PISS FAN DATAHELVETET!
Kan det inte vara LITE SEGARE?! (Sitter med pappas stationära som förmodligen har 511 virus som inkräktar om inte mer!!)

Praktikdagen idag var lite småseg, slutade inte förräns vid 5 tiden :O det var för att det var så segt att fylla alla vattenhinkar, som skulle fyllts på morgonen men då var ledningarna frusna!

Känner mig stressad som fan, det är så mycket jag måste hinna med nu och fixa men det går inte ihop alltså. Jag måste duscha men nu är klockan så mycket, då kan jag välja att göra det imorrn bitti men då känns det onödigt om jag ändå ska till stallet då jag kanske ska ut på kvällen. Äh, den som lever får se! Men om jag ska till stan imorrn måste jag packa och det har jag inte ens börjat med.

Plus att jag ska:
-Beställa tågbiljetter inför mönstringen[antagningsprövningen] (får åka den 10 så här den någon som vill följa med på Green Day hojta till FFS!)
-Skriva mat & träningsschema inför v.40.
-TRÄNA! (själklart, det kan bli lite knapert med tiden :/)
-Läsa engelskaboken
-Läsa 5 miljarder bloggar (ehh, jaaa det är viktigt!)
-Och så mycket mer..FAN!

Nu är min blogg urtråkig utan bilder men har inte några på denna datan men kan slänga upp en gammal jävel :P

amen, good night mothafukkas! :)

Onsdag

Tjenare!
Tredje dagen på min praktik har gått. Det är en helt okej praktik, inte mycket att göra och jag får rida. Fast det är ändå fasligt drygt att ha praktik alltså! Idag hade jag helst spenderat tiden på stan och gått på Gina Tricots VIP-kväll men icke då.. Men jag får ju glädja mig med att det är Idol klockan 8 och True Blood klockan 10!
Jag man blir lite besatt av allt som har med vampyrer att göra efter Twilight.

Nej nu måste jag ta en powerwalk. Suck! Men vill man komma i form så måste man ta sig i kragen. Inte för att jag inte gillar att promenera. Det är bland det härligaste som finns, man får så mycket tid på sig att rensa tankarna och bara vara. Men det är just det där sista rycket som gör att man satt på sig skor och kläder och befinner sig ute i friska luften. Det är så fruktansvärt jobbigt att verkligen ta tag i det så att säga. Ännu jobbigare om det handlar om en joggingrunda men det är inte så svårt att lista ut.

Utan motgångar inga medgångar och tvärtom liksom!

Hörs senare!
Puss på er!

Glamrock!

glamrock it is!
En stil att haka på i höst!

oh no

..i need to sleep
gonatt!


Hemma

Blir ett snabbt inlägg såhär innan maten.

Har avklarat första dagen av min fem veckor långa praktik nu. Kan säga att det nog kommer bli ganska soft. Idag har vi knappt gjort någonting alls, bara små grejer och sen har jag ridit två hästar också. 1 av dem är Elding, som var en av mina favorithästar när jag gick där på ridskola :)
Dem har ju en del föl där också, och jag måste säga att islandshästföl måste nog vara bland de gulligaste fölen, dem söta små lurvtufsarna!

Nej men nu ska jag gå och äta köttfärssås och pasta.

See you later♥

Praktik

Idag börjar ju min 5 veckor långa praktik. Det är så jäkla drygt med praktik! Tur man är på ett ställe som jag varit på mycket innan. Nu ska jag alldeles strax åka eftersom jag börjar klockan 9.


Jag ska vara på ett ställe med sånna här godingar, islandshästar.

Hörs senare i eftermiddag!

Digitalkamera

Funderar ju på att köpa mig en digitalkamera. Känner att jag verkligen är i behov av en!
Har kollat runt lite på nätet och hittat en kamera som jag blev riktigt förtjust i. När jag väl bestämmer mig för någon viss pryl brukar det inte vara så lätt att locka mig med någon annan :P då ska jag banne mig ha den jag bestämt mig för! Precis så var det med min kära dator, sa åt pappa "Om jag inte får den vill jag inte ha någon dator, då är det lika bra vi skiter i det här!"

Det funkade ju för här sitter ju jag med min fina, fina data. Det är så kul att göra så någon får dåligt samvete. Oj, hur låter jag egentligen, men erkänn att jag har rätt?!

Men det var inte därför jag började skriva det här inlägget, det var för den fina kamerans skull. Det är i alla fall en Canon digital IXUS 100 IS i färgen gold, som jag fastnat för. Den är liten, snygg och helt perfekt!


Se själv!

Åka tåg

Hejsan!
Nu är man äntligen påväg hem. Ja hem, hem, hem :D
Sitter just nu på tåget, åkte nyss förbi Arlanda, så speciellt långt har man inte kommit än. Har bara gått i affärer idag, drygt som fan. Inte speciellt shoppingsugen kanske, eller? Men ett par träningsskor blev det som man kan ha nu bara när jag är hemma, då jag inte tog med mina riktiga löpardojjor. Var på indiska också och såg ut lite prylar till rummet. Jag hade tänkt att inreda i orientalisk stil, det är så mysigt. Så det blir massa kuddar, sänghimmel, ljus, tyger, you name it!


Var ju som sagt på Hamburger Börs igår, vilket var mycket trevligt! Showen var F A N T A S T I S K ;)
och maten, den var utsökt, hehe. Jag åt smördegsinbakad oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås, gött, men dyrt :/ 295 spänn för lite mat. Det är väl att ta i. Sen till desserten blev det blåbärspaj (troligen den bästa och dyraste 120 kr, jag smakat) Till det drack jag en mintkyss (bailys mint, kaffe & grädde) mums.
Sen så var det show i någon timme, otroligt bra och kul!



Jag som åker tåg :P

Puss på er!♥

Hamburger Börs


Nu drar jag på krogen med mamma och Olle :P
Vi ska käka och kika på en show.

Hörs imorgon!
PUSS♥

Taaz

Tjenare tjenare!
Har hjälpt till lite att packa upp lite saker här i huset. Sen har jag mest bara gått på tomgång och inte gjort någonting känns det som.
Just nu väntar jag på att pannkakorna ska bli klara, vi ska äta det till lunch idag. Sen ska vi åka in till stan och gå ut och äta på något som heter Hamburger Börs, ska även visas en show där som vi ska se. Trevligt!

Håller på och pysslar på en sida som heter TAAZ, riktigt roligt! Man kan sminka sig, byta hår, byta ögonfärg osv. Lite kul att se hur man skulle sett ut med tex blont glamourama hår!


Vad säger ni om min nya look ;) hehe

Way too cool for school



En väldigt bra låt av Slipknot. Snuff är namnet.

Vi var way too cool for school i torsdags på klassfotot. Därför fick vi inte spexa, då skulle vi ju ha utklassat alla andra med hästlängder. Så tråkigt..

Idag har jag spenderat mestadelen av min tid framför datorn. Men har även gått på Ikea i Barkarby tillsammans med mamma. Köpt lite stuff till mitt rum här i huset. Roligt med lite nytt! Fast Ikea tröttnar man fort på.

Nu är jag trött, ögonlocken sviker.
SCHLAF GUT MEINE FREUNDINS!

I Stockholm

Hej!
Har haft fullt upp senaste dagarna så jag har inte riktigt hunnit med att blogga. Ni vet prov, klassfoto, läxor, packning och sånt tar upp tiden. Ja, i alla fall så åkte jag hit igår vid sju, kom fram 12 på natten till Stockholm. Gick ändå rätt fort då jag sov mest hela tiden på X2000 tåget, hade ju två säten för mig själv :D
Ändå rätt stort av mig att sova så mycket på tåg, antar att jag var vääldigt utslagen.

Måste berätta om en till sak! Vi hade ju kommit på en jättebra idé, alla hade på sig toapapper virade runt boobsen, hotpants/shorts, röda läppar och mycket smink plus väldigt tuperat hår! Sen så hade Erika bruna kläder och var brun i ansiktet (bajskorv) och Lola hade på sig en blå overall (städtant). Sen hade vi en skylt "Äh, vi sket i det här" och jag och Emilia hade en till skylt "Eey vi är typ skräpet"
Så togs det med toaborste, gummihandskar och toa rengöringsmedel. Plus att Josefin K hade en toaring runt halsen som det stog "Sikta, skjut" på.

Fattar ni vad snygga vi var eller, alla var jättepepp och väldigt spexiga! Men tror ni att vi fick ta ett foto heller! Nää, inga skyltar fick vi ha. Plus att dem sa åt oss att gå och sätta på oss kläder. Så JÄKLA töntigt av dem! Seriöst, man ska få spexa när man går i trean, det gör man på ALLA skolor!
Nej men ni vet inte hur jäkla förbannad det här gör mig! Nu fick ju vi ett "väldigt" spexigt klassfoto NOT! Fan vad ARG jag är!!!!!!!!!!!
I'M PISSED, I'M PISSED, PISSED PISSED AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!

give me a f, give me an a, give me a n

vad blir det?
F-A-N!

Godmorgon!

Hej!
Varit vaken ett tag och väntat, hungrig som fan men trodde det skulle bli powerwalk vid tio-tiden men så var inte fallet.  Får ta en snabbispromenad nu innan frukosten för jag måste fan ut, får bestämma en tid nu för det här är viktigt för mig så går jag den tiden så får jag tid över till annat också, en väntetid :P

Men har varit duktig och för mina två dagböcker (mat & träning) nu här på morgonen. I bloggen eller, sidobloggar till denna eller vad man ska säga.

Hörs senare måste ut nu!
PUSS

Pissed pissed pissed...

I'm pissed! Jag blir galen på mig själv, faaaaan. För det första så har jag glömt en anteckningsbok i datasalen, inte bara vilken bok som helst heller, utan en sådan jag helst inte vill andra ska läsa.. Sen så är jag sjukt dålig på med vad jag stoppar i mig och träningen. Jag är ju helt värdelös alltså! Plus att man skjuter upp allt plugg och packningen också bevisar ju inte motsatsen till värdelös precis.

Kan inte nån typ döda mig. Amen seriöst sånna som jag ska bara ha stryk.
Okej nog om det, hehe.



SLEEP TIGHT FELLAS♥ i wont

KUL!!!!

Kul att klassen är så engagerad när det gäller klassfotot! Nu när man har chansen att spexa till det och ha lite roligt, varför inte ta den! Fan jag vill inte ens vara med på klassfotot nu. Detta är ju faktiskt en fråga som är viktig tycker jag och i de flesta andra skolor så spexar ALLA treor till det. Men visst vi kan sitta där och le som alla andra 11 år, kul!

ja men det var allt jag hade på hjärtat
HEJDÅ! bajs

Mitt namn

Hejhej!
Sitter självklart i skolans datasal. Har haft svenska och fick en uppgift där vi skulle kolla vad våra namn betydde.
Johanna betyder då "Guds gåva" och Westin "man som är en kungs livvakt".
Hehe nu är jag allt stolt, :P

Sitter också och kollar på lite Halloween-kostymer. Försöker få lite inspiration och det ska börjas i tid, eftersom vi ska fetaste festen hemma på Halloween!

See you later alligator :)

Mönstring

FAN FAN FAN tänker jag börja inlägget med eftersom ALLT jag skrev nyss försvann! Helvetes blogg.se. Ja just så känner jag nu!

Men vad jag ville komma fram till var att jag har fått besked om min mönstring (eller antagningsprövning som det så fint heter för tjejer.) Jag ska i alla fall få mönstra den 13 oktober i Stockholm! Åh jag börjar redan bli nervös. Tänk vad läskigt att åka iväg och mönstra helt själv i Stockholm. Men hey, that's life i guess?! Fast jag får bara beställa tågbiljett den 12, det sög eftersom Green Day spelar den 11 i Globen. Fast jag ska försöka tänka ut en bra anledning till att få åka dit redan den 10 okt då! För det skulle vara en jäkligt grym upplevelse att få se GD!

Seriöst, jag MÅSTE se dem. Det skulle vara perfekta hösten för mig då. Och om jag får se dem lovar jag att aldrig gnälla något mer i höst :P

Sov gott, puss!♥

Dagens



Linne Cult sportsgallery, kjol gina tricot


Alexander Wang




Alexander Wang designar så sjukt snygga kläder tycker jag! En blanding mellan rockigt och feminint. I like it. Här är ett litet smakprov från höstkollektionen.


Rockig outfit

rockig outfit
En väldigt snygg outfit jag inte skulle banga att köpa om pengarna fanns där.

På skolan

Hej alla glada!
Sitter i datasalen just nu. Börjar inte förräns vid 14.10 idag. Me vi hade ju lite ärenden som behövde utföras så vi åkte hit tidigare. Har på mig kjol och kilklackar idag, haha, tänk vad lite det krävs för att alla ska stirra på en på den här skolan! Bara för att man vill "göra sig fin"betyder det inte att det är någon speciell dag. Men det är ju lite kul att "experimentera" för att se vad lite som krävs för att man ska ses som "onormalt klädd".

Btw, försökte fixa sliden igår, inga större framsteg. Fasiken vad det ska vara komplicerat med bloggdesign alltså. Får nog ta och pyssla lite med det under min lediga tid när jag har kommit hem till Oviken.

Tchüss♥

Lars Eriksson

Sitter och kollar på gamla idolklipp på youtube. Lars Eriksson gjorde ju "Smells like teen spirit" så jävla bra!


Önskeoutfit

önskeoutfit
Du hittar hatt, handskar, skor & örhängen på Topshop.

Jasper

Uppe med tuppen idag. På en lördag! Men kan man inte sova så kan man inte. Har legat och läst Twilight sedan halv 8 men läste ut den så nu sitter jag här med datan och fördriver tiden i stället. Lyssnar på alla vardagliga ljud, som en väldigt irriterande människa som inte kan få igång sin bil.. Åh jag BEHÖVER den tredje boken men den är utlånad på skolan, vad gör jag? Jag blir galen!

Edward vet vi ju alla att han är dödligt snygg. James (Cam Gigandet) han var jävligt snygg han med men Cam är snyggare i verkligheten. Carlisle är också charmig & stilig tycker jag :)
Men har ni tänkt på vad snygg Jasper är?! Se bara:



Jag längtar så tills New Moon kommer på bio!



Tvkväll

Sitter med Emilia i soffan och kollar på Kändisdjungeln, jag tänker bara: eh, vad är detta för skit?!
Hittills är jag inte imponerad om man säger så. Innan kollade vi på Idol, vilket är underhållande.

Har suttit och varit frustrerad nu ikväll också! Skulle boka resa hem. Vilket blev skapligt dyrt, över 1000 spänn för en ENKELRESA! Vad förbannad jag blir på SJ, det är ju helt otroligt vad det ska kosta. Seriöst man kan inte ta så mycket pengar för en ungdom/student, det är sjukt ju! Hur ska jag ha råd med Green Day nu? :(



Hörs imorgon, puss!


nine-eleven


Nu är det exakt åtta år sen den där hemska dagen ni vet. Då 2 flygplan kraschade in i World Trade Center, 1 plan i Pentagon och 1 plan på nån åker (skulle ha kraschat vita huset.)  Tänk så många familjer som splittrades den dagen, och Bush den jäveln bara satt där och läste en liten sagobok vadihelvete! Sen går han in i krig med Irak, vad hade dem gjort han? Jo det var ju så att de hade olja han ville åt..

Sen år 2003 dog Anna Lindh, också det den 11 sep. Helikopterolyckan i Blekinge & i Egeiska havet - 11 sep. Det 1000:e dödsfallet av en amerikansk soldat - 11 sep 2004!

På tal om 11 september. Grattis till Emilia och Victor som firar 1 år idag :D och grattis till Ackila, Emilias hund som fyller år idag!

Puss på er, ta vara på livet ♥

Idol

Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag och kollar på idol på tv. Det är ju uttagningarna som är roligast ju. Sen är det Överlevarna på 4:an.

Jag och Josefin har gjort klart Projektplanen för PA-arbetet, skönt som fan. Och jag har praktik hemma, skönt som fan. Jag och Emilia ska antagligen gå på Green Day, skönt som fan, eller what the heck HELT JÄVLA UNDERBART!


Later dudeees!!

Drar till Mimmi

Nu drar jag och Emilia till Mimmi och pluggar, typ.. Sen drar vi en powerwalk!

Puss på er!

PA-lektion

Sitter just nu i datasalen och filar på mitt och Josefins projektarbete som vi äntligen har kommit på!
Vi ska ha ett PA arbete som handlar om träning och hälsa så vi får ju en snygg kropp på köpet i ett skolämne :P
Detta kommer nog bli kanoners (Y) Sen har vi som mål att ställa upp i olika sorters tävlingar också.

Nu får jag nog återgå till sökandet.
Have a nice day, puss!♥

Nick Pitera



Åh han sjunger så j*vla bra, det går inte att beskriva hur bra han är helt enkelt. Fan jag är nog kär i han :P Hans röst är så sjuk! Måste nog vara en av dem bättre sångarna (eller vad man säger) i världen. Näst efter Tyson Ritter såklart ;)

Hösten är här

fall inspiration
Här är en outfit jag inte skulle banga att bära i höst!
Ribbade strumpbyxor, oversize kofta, shysst skinnjacka, oversize halsduk, snygga ankelboots och snygg väska.

Dagens outfit



Simpelt. Chinos och en oversize stickad tröja.

Puss, hörs senare♥

Godmorgon!

Godmorgon gott folk!
Jag börjar inte förrän 10.10 idag men jag har varit uppe och duschat och läst Twilight hela morgonen. Så nu passar jag på att blogga också :) Idag har vi Samhälle, Engelska och ARL idag, drygt som satan men jag överlever. Plus att jag MÅSTE hitta en praktikplats också! Det är liksom bara 2 veckor kvar nu och jag har fortfarande inte någon, panik.


Nyduschad, härligt :P

Funderar om jag ska läsa lite Twilight innan jag går.. Tror nog det, man blir ju helt beroende!

Stallchefsveckan är över!

Äntligen är min vecka som stallchef över! Dåligt sleten man var igår efter 2 timmars sömn eller?! Det var väl inte lika roligt på The Corner i lördags. Det var typ BARA sliskiga utlänningar och gammelgubbar, huaa. Fanns ju inte många snyggingar om man säger så.

Jag och Josefin gick ju lite fel först när vi skulle till The Corner så då träffade vi på två killar. Ena sa att han hade en svart jaguar och att de skulle på fetaste festen på Tylösand och om vi ville med, vi tackade nej för vi ville ju dansa loss på The Corner. Sen så frågade han vilket land jag kom ifrån, han tyckte tydligen jag såg ut som en serbokroat, jahaja.

Skäms på mig som inte lägger upp några bilder, det ska jag bli bättre på, i promise :)

PUSS!♥

Utgååång :D

Peppas för fullt här på Harplingegården! För ikväll blir det utgång, vi ska till The Corner. Fan vad kul vi ska ha. Sen blir det förfest här hemma också innan vi drar till krogen. Uppdaterar med min sminkning sen ;)

Har haft fullt upp med stallchefsveckan därför har jag inte skrivit :P

Later dudes!!

Stallchef

Hejsan!
Haft en lång, seg och jobbig dag idag som stallchef må jag säga. Försov mig lite också så jag fick äta frukosten påväg till skolan. Sen red jag Dahlia idag, det gick väl sådär, hon gick fint på slutet i alla fall.

Regnade VÄLDIGT mycket idag! Blev dyngblöt efter vaddå, 1 sekund ute i regnet, hela stallplanen förvandlades till en flod. Helt sjukt, jag är inte van vid så mycket regn! Visst att det regnar hemma men inte SÅ mycket.

Puss♥

Vi kanske inte vann..

Vi kanske inte vann men vi vann många nya vänner!
Är det inte den inställningen man ska ha så säg :D

Okej, jag erkänner, jag är en dålig förlorare. Men vafaaan JAG VILLE VINNA!!! so baaad :(

Nu ska jag gå och gräva min egen grav.
So long mothafukkkkas!

Prisutdelning

Sitter och väntar på att vi ska få komma in i gymnastiksalen och att prisutdelningen ska börja.
Partyhatt och glitter - CHECK!  ;)

After a while crocodile !

It's been a while..

Hello!
Har inte haft varken tiden eller orken att sitta med datan dem senaste dagarna. Det har varit mycket med skolan you know ;) Jag och Josefin är stallchefer hela veckan vilket tär en del på krafterna.

Sen så har vi haft gruppfälttävlan hela dagen idag på skolan. Jag har varit gruppledare och Emilia har varit i mitt lag :D Vi var lätt snyggast, med partyhattar, glitter, rosa etc.! Jag hade tyvärr "a bunch of assholes with severe attitude problem!" i mitt team, men dem lämnade vi bakom oss. Namnet var då "Team cRoCoDiLe"!
Klockan halv 8 ska vi tillbaks till skolan, skänka pengar till cancerfonden och delta på prisutdelningen.
WE MAY NOT WIN BUT WE WIN A LOT OF FRIENDS!

Bilder kommer.
Noo peeps nu är jag hungrig som en jude, better be goin!
See you later alligator, noo i mean..
AFTER A WHILE CROCODILE!

RSS 2.0