Dagens träningsinspiration

Kommer börja göra lite mer sånna här bilder, de är mer inspirerande :)
Kan Nicole Richie så kan jag, och du också!

Make Up Store

Står på listan här och får ta med en vän. Men nu kommer jag antagligen inte kunna gå då hon jag skulle gå med inte är här. Fan, jag som hade velat gått så mycket och jag känner ju inte en kotte i Stockholm. Man hade ju sett fram emot att utöka sminkväskan lite..

Dermalogica

Har beställt hem lite Dermalogica produkter som jag hoppas ska göra underverk för min hy, för dem var fan sviindyra. Men kostar det så kostar det. Beställt ifrån England så blev säkert minst hälften så billigt som att köpa här ifrån Sverige.
Det var detta jag handlade!

Dagens träningsinspiration

Katrina Hodgson, en av Tone It Up girls! Hon ligger ju på topp tre av de kvinnorna som jag tycker har snyggast kroppar i alla fall.

You'll be the poison, you'll be the cure

The All-American Rejects nyaste låt. Jag älskar den precis lika mycket som alla deras andra låtar, oh dem är helt underbaaaaraaaaaa!!

Behöver rensa tankarna

Tar och går en promenad för att rensa tankarna lite..

Mina nya pjucker

Asics is the shit! :) Gillar att det stod såhär om dem:
"The GEL-1150 is an ideal shoe for those who want to take their running a little more seriously without going overboard on top-end models."
Jag är seriös då, hehe.

Dags att införskaffa nya löppjucker

Jag ville inte riktigt fastna på bild idag ser jag, hehe. Men anyway, ska dra iväg till Bromma nu. Dags att hitta nya löpdojjor och annat smått och gott. Det är riktigt skitväder idag så jag drar bara på mig några myskläder. Får se vad man hittar på för träning senare idag, har oerhörd träningsvärk fortfarande så det får bli något lätt!

Tone it up, not down!

http://toneitup.com/
Har nog hittat en av de mest inspirerande internetsidorna när det kommer till träning! Tone it up!
På bilden är det girlsen bakom sidan, och skoja inte att de har sjukt snygga kroppar. Sådär perfekt vältränade. Nej, nu jävlar alltså, vänta ni bara jag SKA också bli sådär vältränad, inte försöka SKA!

Dagens träningsinspiration

Jessica Biel har en grym kropp!

Träningsvärk

Körde ju denna workouten igår. Den är jobbig som tusan, skoja inte att jag har grym träningsvärk idag. Klarade hela workouten utan att pausa förutom just den delen med armhävningar. Armhävningar är inte riktigt min grej alltså. Tycker att det är en bra workout, men lite pinsam är den, men det får man ju räkna med eftersom det är Jordan som har kirrat den. Hon säger ju i början att hon aldrig tränat eller gått på diet men i slutet kommer hon att säga att hon testat alla dieter som finns, ganska grov miss av henne. But still, this is going to make you sweat like a pig! hehe :)

Måste ju också säga att jag gått ner 3 kilo nu sen jag startade, förra veckan va? Så jag ska verkligen forsätta med den här livsstilen!

Dagens träningsinspiration

Brooke Burke it is!

Avatar

Efter att ha avnjutit en god middag så ska jag ta min lilla melon och gå ner och titta på Avatar. Jag har velat sett den hur länge som helst men det har aldrig blivit av, men nu så!

Exercise

Nu blir det Jordan Workout! Sen en välförtjänt lunch.

Dagens träningsinspiration

Fergie har en grymt vältränad body!

Träning

Tja!
Idag har man inte gjort så mycket förutom att träna och passa Jacob vid lekplatsen. Idag så sprang jag en sväng. Avslutade sedan med en lång powerwalkrunda. När jag kom hem körde jag lite styrkeövningar. Lär mig massa nytt varje dag om hälsa och träning också för att alltid vara uppdaterad, mina två favoritsidor är nu:
http://doubleedgedfatloss.com/ och http://joshsgarage.typepad.com/articles/. Båda på engelska men det funkar lika bra, det är ju faktiskt bättre så lär man sig engelska också, tummen upp.

Last of the american girls

Sen jag var på konsert med Green Day så har ja återigen förälskat mig i bandet. De är ju faktiskt musikaliska genier seriöst, hur lyckas dem liksom, lyssna bara på denna låten! Nej, men puss på dem ♥

Back in black!

Japp, då var man hemma igen då! Haft en trevlig kväll på ångbåten. Käkade ugnsbakad lax med rödvin till, mums. Sen så spelade ju Marit Bergman, ännu lite mer mysfaktor. Måste ju skryta med att hon faktiskt sa "hej" till mig, hehe, nu är ju jag typ kändis. Sen kan jag ju passa på att berätta för er att jag såg Nisse - Blondinbellas kille. Lite kändisspotting så här på kvällskvisten.

Åka bååt

Nu drar jag iväg på födelsedagsfirande på en båt. Det ska bjudas på musik från Marit Bergman och good mat! Gilla :)

Dagens träningsinspiration

Här har ni jordens snyggaste kvinna tam ta daaaam... Jessica Alba såklart!
Eftersom Jessica Alba är min favorit får hon lite fler bilder!

25 augusti

Nu har det gått fem dagar sen min crappiga födelsedag ägde rum, dem blir verkligen sämre och sämre för vart år som går. Jag märkte inte ens att jag fyllde år, om det inte hade stått på facebook så hade väl även jag glömt bort det. Man fick ju till och med baka födelsedagstårtan själv. Det som var bra var att jag fick fira den med min bästa vän, det gör en ju lite gladare.
Fan, vad sitter jag och snackar om egentligen. Men det är så det blir när man känner för att vara lite djup såhär på kvällskvisten. Åh, vad jag saknar att vara sådär härligt solbränd. Jag saknar den underbara Spanienresan jag gjorde tillsammans med Josefin. Just nu känns det som livet bara går på tomgång liksom. Det händer ingenting, ingen ork har man heller. Jag är inte gjord för sånt här, jag behöver umgås, annars förfaller jag.. Nej nu ska jag sluta skriva som om jag har blivit schizo.
Gonatt!

Pretty Little Liars

Är helt fast i en serie som heter Pretty Little Liars nu. Det är såå spännande iih! Ni borde börja följa den serien. Sen är det ju ett plus att man får lite inspiration till hur man ska klä sig också. Detta klippet är själva "öppningen" till serien.

Gamöga

Haha, erkänn jag lyckades att göra det världsberömda gamögat? :D
Hehe, nog om ögat! Idag så har man powerwalkat och cyklat redigt mycket, så tillräckligt med motion har man allt fått. Cyklade och mötte upp Marre i Vällingby Centrum, vi tog en fika och snackade shiiit! Riktigt kul att träffa henne, det var ett tag sedan sist. Vi ska träffas fler gånger då hennes vistelse i Stockholm kommer bli hyfsat lång vilket känns kul som fan. Bestämdes att hon ska följa med mig på Make Up Stores stora höstvisning 2 september, naaahaahaajs! Btw, tyck synd om mig, jag rispade upp hela benet på cykeln också, det är värre än vad det ser ut, hihi.
PUSS!

Dagens träningsinspiration

Lauren Conrad

Slutkörd

Hello!
Blev löpning varvad med powerwalk i stället idag, känns bra att komma igång med att springa igen. Fast jag hatar att springa när folk ser, jag vet inte men det känns som dem tänker "fan vilken otränad människa!" Det är nog bara jag men det är banne mig inte roligt. Sen när jag kom hem körde jag knäböj, armhävningar, magövning, rygglyft, utfall x3 reps. Blev redigt slutkörd må jag säga!
oooh vilken het bild jag hittade på das computer, hehe :)

Dagens träningsinspiration

Leighton Meester är vältränad minsann.
Bäst jag drar ut och tränar nu, ciao!

Städar..

Håller på att ordna upp i mitt rum, det tar ordentligt på krafterna må jag säga! Det har blivit snäppet bättre i alla fall. Men det är sjukt mycket kvar att göra, så jag kände för att ta en paus innan jag forsätter en stund. Må ju ta och gå ut på en powerwalk snart också, sen blir det benträning och andra övningar för hela slanten! Nu jävlar ska jag bli fit. Hörde ju talas om att man bränner en del när man städar också ;)

Längtar...

Jag längtar tills jag rycker in nu..

Dagens träningsinspiration

Ashley Greene, Alice från "Twilight".

Bästa vän

Nu har min kära vän åkt hem till Jämtland igen. Eller rättare sagt hon åkte härifrån mig igår men idag så åker hon ifrån Stockholm. Hon var här för att fira min födelsedag :) gulligt! I fredags var vi ut, men det blev inte alls någon bra utgång tyvärr.. Igår chillade vi bara här hela dagen, hade Solsidan marathon och kollade på "Den engelska patienten". Och för min del blir det träning idag.

Dagens träningsinspiration

Dagens inspiration blir Rachel McAdams ifrån Notebook. Tycker hon är fruktansvärt vacker :)

Min födelsedag

Godmorgon!
Idag är det ingen mindre än min födelsedag, fyller nitton år. En ganska meningslös ålder om jag får säga det själv. På schemat idag står shopping, god mat, förfest och en utgång här i Stockholm tillsammans med min bästa vän Charlotte, Alex och några andra. Och igår var vi på Gröna Lund. Det var askul, Insane var bland det vildaste jag åkt, var livrädd alla gånger jag åkte men roligt som satan :)

Dagens träningsinspiration

Ana Beatriz Barros

Powerwalk med mami

Har powerwalkat några kilometer med mami nu på morgonen! Sen blev det en grekisk sallad till lunch. Jag känner att jag är på rätt väg nu. Blir sen ett till träningspass idag, hade tänkt att hoppa hopprep och köra ben, armar, rygg, mage. Ska köra lite vibratone också, inte för att det hjälper men det är ju faktiskt gött för rumpisen ändå.

All of these moments just might find their way into my dreams tonight

Skolorna börjar vanligtvis nästa vecka, Plönninge började denna? Jag vet inte, jag går ju inte där längre.. Det skrämmer mig lite att säga det men, det är verkligen över nu, på riktigt. Det har inte riktigt gått upp för mig förrän nu. Jag kommer aldrig mer sätta mig på tåget ner mot Halmstad med en alldeles för full resväska för att sedan träffa dem vännerna som man under alla tre åren tog för givet. Jag önskar att jag aldrig gjort det, det är så mycket jag skulle vilja göra om, om jag bara hade chansen.
Jag ångrar att vi nästan aldrig hittade på saker tillsammans. Jo vi festade, rätt mycket också. Träffades i skolan, det gjorde vi varje dag. Men var tog alla tjejkvällar vägen? Det fanns så mycket annat vi kunde göra, mycket annat som har betydelse. Fan, vilken ångest jag får nu!
Om jag fick göra om gymnasietiden hade jag tagit vara på den så mycket bättre för hur som helst går den inte att få igen. Jag vet att man längtar som en galning efter studenten och när den är där är det den lyckligaste dagen i ens liv. Men efteråt kommer ångesten krypande. Jag lovar! Jag saknar mina fina vänner så jäkla obeskrivligt mycket, damn alltså!

I came to dance-dance-dance-dance

En grym partylåt av Taio Cruz som jag förälskat mig i. Den är galet skön!

Cykla

Nu hade jag tänkt att dra iväg på en cykeltur. Har gjort 3 set armhävningar idag, men det krävs ju mer träning än så för att komma i form.

Dagens träningsinspiration


Irina Sheik, rysk supermodel och är (har varit?) tillsammans med Christiano Ronaldo.
Är hon inte sjukt vacker så säg.

Vampire Suck

Nyss kikat klart på denna filmen. Den var faktiskt riktigt rolig, älskar när dem gör parodier på filmer. MEN, jag kan tillägga att jag sett roligare parodier, så om den är värd att se på bio, det är den stora frågan. Men kul var den och både Edward och Jacob är ena riktiga hunkar i den här filmen också

Irriterad

Nu är det femhundraelfte gången jag blir störd i min film, har typ lust att döda någon! Först ska man hjälpa till att fixa kassler, sen ska man koka qousqous sen ska man iväg och övningsköra. Hatar allt som har med övningskörning att göra! GAAAAAAAAAAH!

Naturdiet

Dricker Naturdiet till lunch, ska vara chokladsmak men den är så äcklig så jag får hålla för näsan medan jag dricket, euuw!

Ny kategori

Börjar med en ny kategori: Dagens träningsinspiration. Där jag lägger upp en bild/bilder på en süperhot body eller någon annan bild som verkar inspirerande. Den bilden ska vara som en slags morot till att ta sin feta röv och träna! :)
Dagens träningsinspiration blir ingen mindre än *trumvirvel* Vanessa Minnillo!




Dags för en powerwalk

Drar iväg på en powerwalk nu. Det blir ett steg närmare drömkroppen, hehe.
Sen kommer jag köra lite övningar som: plankan, olika slags situps, armhävningar, knäböj, utfall & rygglyft.

Jessica Alba


Snygg brud och snygg klänning, tummen upp!

Back in hufvudstaden!

Har åkt bil hela dagen. Startade i Östersund, mellanlandade på IKEA i Sundsvall och sedan i Tönnebro för att sedan sluta hemma i Vällingby. Tycker faktiskt det är väldigt skönt att komma hem. Imorgon börjar allvaret, ska hårdträna i minst två månader nu, nu snackar vi inte bara några powerwalks, nu snacker vi hårdträning á la Jessica Alba. Och, jag skojar inte! Har blivit så jäkla tjock denna sommaren så nu är det allt eller inget och jag satsar allt, nu eller aldrig, typ..

Arabic eyes

Fick en stor lust att sminka mig lite annorlunda idag så jag gjorde det. Satsade på lite arab-ögon, tyckte det blev rätt fräckt faktiskt. Dock väldigt dåliga bilder.

Girly night!

Igår hade jag en supermysig kväll tillsammans med ett gäng härliga brudar! Vi drack lite vin, käkade ost & kex, rökte vattenpipa, snackade och spelade kort. En riktigt trevlig kväll helt enkelt.
Jag agerar hemmafru och tar hand om lite disk, hehe
Nästan hela gänget
Again
Blev mycket skratt
Charlotte och Terese
Me and my homie
Lovisa och Tea
Terese, Lovisa och Jag
Snygga brudar
Diggar den här bilden
Jag och min vackra och absolut bästaste vän
Charlotte och Terre

Lookbook.nu

Så himla vacker och inspirerande tjej på LOOKBOOK.nu
http://lookbook.nu/user/60600-Juliett-K

Oldies

Två oldies ifrån mammas gamla lägenhet här i Östersund. Hittade dem igår på pappas data. Lite kul att se bilder man hade glömt bort. Shit mitt hår var verkligen katastrof på den tiden, ska inte gör misstaget att färga det igen, håller mig högst till slingor nu alltså ;)

What the fuck?!

Jag är helt mållös! Jag har nyss kikat klart på sista avsnittet av tredje säsongen och det rann tårar i slutet vill jag lova. Det som hände, det är en sak som inte bara får hända, jag fattar inte. En en gång skyller jag på Jenny, om inte hon hade gjort det hon hade gjort hade avsnittet inte slutat såhär! Hon har ju seriöst förstört för vartenda par i Gossip Girl, nej jag gillar inte hon alltså, hoppas hon blir förändrad nu när hon flyttar ifrån New York ett tag.
Jag längtar tills säsong 4 kommer nu, herregud jag kan knappt bärga mig. Tycker dem gjorde det alldeles för spännande nu alltså.

Gossip Girl beroende

Har typ haft Gossip Girl marathon här för mig själv hela dagen. Älskar den tv-serien. Nyss kikat klart på 21avsnittet i 3e säsongen. Det är så spännande nu! Men tråkigt nog har jag bara ett avsnitt kvar nu :(
Men jag måste säga att jag verkligen hatar karaktären Jenny Humphrey, hon förstör bara för alla hela tiden, gud var jag stör mig på henne alltså! Mest gillar jag Blair och Chuck, gillar deras personligheter, tycker dem kan verka så hemska utåt men innerst inne verkar dem ju vara hur goa som helst ;)

Världens sötaste varelse

Här är bilder på världens sötaste. Våran lilla kattunge. Hon är så himla go!

Topless

Här har det varit fint väder hela dagen, solen har varit framme och man har kunnat sola. Så jag har legat på studsmattan och solat, solade topless en stund, hehe första gången så där för mig. Annars håller man sig ju till topless bara i solariet ;)
Nu ska vi grilla, även det är första gången för mig i år, SKANDAL!

Nice shoes

niceshoes
Det där kallar jag dödssnygga skor alltså!

The Book Of Love

Idag har gjort absolut ingenting. Förutom att kolla på Gossip Girl och senaste American Pie filmen. The Book of Love, den är faktiskt väldigt bra, älskar American Pie! Tycker dock att man blir olagligt sugen på ett ordentligt collegeparty varje gång man knäpper på dessa filmer, men det kanske är det som är meningen ;)

Lockerz

Blev medlem på en sida (Lockerz) där man tjänar poäng för att kunna lösa in till olika prylar. Min bror säger att han håller på att tjäna ihop till en i Mac, så jag tänkte att jag kan ju i alla fall försöka få ihop till en i pod. Får se om detta funkar då.
Skicka ett mail om ni vill ha en invite till sidan :) [email protected]

Hollywood whore

Ligger hemma i kökssoffan i Oviken nu med en söt liten kattunge på bröstet. Lyssnar på musik och har tänkt att kolla på lite Gossip Girl. Här har ni en bra låt av Papa Roach - Hollywood Whore.

Oviken

Idag ska jag åka hem till Oviken över helgen. Kan ju vara ganska relaxande faktiskt. Har tänkt att träna hela helgen, man får passa på när man är på landet ju, lite bättre ställen att träna på.
Jag är så jäkla uttråkad hela tiden denna sommar, hoppas det hjälper att träna lite.
Här har vi en bild på huset i Oviken.

Visions

Här är min lilla visionboard till vad jag vill med mitt liv.
Jag vill utbilda mig till bartender utomlands och gå reseledarutbildning i Lloret de mar. Jag ska göra lumpen och vill ev. göra utlandstjänst. Till Australien dit vill jag flytta och även lära mig surfa! Sen bilden på Alba, drömkroppen, en påminnelse om att jag ska träna HÅRT. :)

Forsaleden

Igår var det party på Marité, jag hade en trevlig kväll. Träffade på nytt trevligt folk och dansade loss. Jag och Charlotte fick oss även en ny kompis som var bög, asskön typ!
Sen idag har vi varit iväg på äventyr. Var bort till Forsaleden, borta vid Bräcke och badade. Det var en trevlig tripp. Nu ikväll så har jag och Lotta lagat go maten åt pöjkan vilket var uppskattat. Nu är jag för fåglarna supertrött och vill bara nana. Godnatt sötnosar!

Chillar

Lyssnar på musik och chillar i Åsarna tillsammans med Charlotte och Alex.
Vi far in till stan imorgon igen, då blir det besök på ung.mot. sen ska vi väl hänga lite på körskolan också. Sen på onsdag blir det utgång. Det man lever för, haha!

Stråket

Hejsan!
Nu var det ett bra tag sedan man skrev en liten snutt. Det blev stråket fyra dagar under yranveckan. Något spårat men väldigt roligt har vi haft! Det har varit alltifrån sjukhusbesök till omhändertagande av en soft samsung-touch mobil, som fortfarande inte kommit tillbaka till ägaren, men vi jobbar på det..
Vi bestämde oss sedan för att skippa yran, vädret skulle bli dåligt och kände helt enkelt inte för det. Så då for vi till Åsarna/Klövsjö och här är vi fortfarande. Här slappar vi och myser hela dagarna.
I brist på bilder..
Sen så ringde jag Fiiia på hennes födelsedag, det var superkul att få prata med henne, vi talade lite om reseledarplaner hihi, och lite annat krafs :). Saknar alla mina finaste vänner ifrån Halmstad så mycket <3 Älskar er allihopa!

RSS 2.0