Bästaste vän

Nu sitter jag här med min bästaste vän, Charlotte Malm!
Älskar dig finaste vän!
<3

Hemma i Norrland

Tjenare!
Sitter just nu hemma i köket i Oviken. Åkte nattåget hit igår. Kom fram till Östersund 05:50 imorse, jobbigt. Bytte tåg i Nässjö, var det nu ligger, igår. Enligt mig är det minsann lättare att byta tåg i Göteborg.
Man kan ju säga att jag är hyfsat sleten efter en intensivvecka med lite sömn, utgång för att fira Emilia som fyllde 20 år i fredags, sen så var det upp rätt tidigt igår och städa och packa för att sen resa hemåt. Nu väntar en veckas välförtjänt veckas lov där en tripp till fjällen ingår, gött!
Slet.
Tjarå!

Marcus Hellner och Johan Olsson

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
1 guldmedalj och 1 bronsmedalj! YES!
FAN VAD GLAD JAG ÄR!
Helt otroligt vad våra svenskar kämpade. Marcus Hellner tog OS-guld och Johan Olsson tog OS-brons.
Marcus Hellner
Johan Olsson

Vinter-OS

HEJHEJ!
Sitter och kollar på längdskidor, jaktstart på 1:an nu. Mycket spännande!
Man har blivit helt fast detta OS alltså, det är så spännande :)
Nej nu ska snart ut och powerwalka!
LATER!

Erik Linder

Nyss kollat på Melodifestivalen. Tycker det fanns fler bidrag som var bra än förra veckan. Men tycker det var väldigt tråkigt att Erik Linder inte gick vidare. Hans röst - jag dör! Hans ögon - jag dööör!

Han har så fruktansvärt fina ögon! Man drunknar.. :)

Norgemössa

Hade tänkt mig att ta en till promenix nu på kvällskvisten innan jag laddar upp med gotte inför melodifestivalen och Erik Linder! Har dragit på mig min kära norgemössa, den är fantastiskt skön och varm :) Fast folk tror väl säkert jag kommer ifrån Norway. Roligaste är ju att det är mitt uppe i vinter-OS som jag traskar runt i min mössa, hehe.

Powerwalk

Hallo!
Vaknade väl vid 8-9 tiden idag, rekord! Såg att jag hade fått ett sms att Emilia hade åkt till Pontus på morgonen. Så nu sitter jag här själv och funderar om jag ska gå ut på en powerwalk snart. Det är ju väldigt nödvändigt faktiskt. Har bestämt att jag ska powerwalka två gånger idag minsann. Det är faktiskt väldigt skönt att bara gå och gå med bra musik i öronen. Det är väl ännu härligare att gå med en vän och bara prata men nu får musiken duga.
Så jäkla soft låt :)

Nej, nu ska jag inte såsa här mer utan ta mig i kragen och gå ut!
Tschüss!

What goes around, fucking comes around!

Ja men tjenare!
Efter att ha ägnat en timme eller två att klura ut rubriken så har jag ju glömt vad jag skulle skriva, hehe.
Men med lite betänketid kom det till mig igen..
Jobbig dag på skolan idag. Beep-test, muntligt på svenskan och sedan galopplektion och stalltjänst.. Men vad har jag att klaga på liksom. Man har ju mat på bordet i alla fall, hah.
Men that's not the point med rubriken liksom. Utan jag blev ganska förbannad när jag fick nys om en sak tidigare. Jag förstår inte hur man har mage att sitta och klaga på andra och anklaga dem för att vara sura, speciellt inte när majoriteten av denna skara inte har gjort ett jävla skit! Men det är ju kanske så det är egentligen. Jag är lat, dålig, dum, tjurig, bitterfitta, seg och helt enkelt sämst på allt så jag borde ju tekniskt sett hålla käften. Men se det tänker jag inte göra.
Helvetet kommer brytas löst nästa vecka
Men det blir vad man gör det till, eller hur var det man brukade säga?
:)
PUsS

Ten million fireflies



Jag ryser. Jag älskar verkligen denna låten. Den är så bra!



En inte lika bra version, haha! Men asskön kille som gör rätt roliga parodier på fler låtar.



Var bara tvungen att lägga in denna också, haha!

Parodi på Tik Tok!

Helskön parodi på Keshas Tik Tok! :D HAHA!



Godmorning sunshines!

Godmorgon!
Själv har man varit vaken sen klockan halv sju idag. Alltså det måste ju vara något fel på mig, det längsta jag sovit till hela denna helg ja och hela de senaste 2 veckorna är klockan 7! Det är helt insane, det spelar ingen roll hur länge jag är uppe jag bara vaknar vid den tiden ändå.

Så man har ju hunnit med att käka frukost, så hade väl tänkt att ta en shower snart så man kan fixa sig helt i ordning tills jag ska åka tillbaka till Halmstad igen.



Måste ju berätta. Jag tror jag hittat min studentklänning, den är helt perfekt! Den är så jäkla fin, fast den är inte vit. Den är långt ifrån vit, kan ju säga att jag kommer synas i alla fall om jag köper den..
Är det ok med icke vita studentklänningar?

LATER!

CV skrivande..

Hallå!
Sitter hemma hos mormor och pysslar med mitt CV, det går inget bra tyvärr men jag gör så gott jag kan. Inte för att någon vill anställa mig med mina grova erfarenheter men vad ska man göra. Ikväll blir det väl OS och mys framför tvn.

Hittade lite gamla bilder här hos mormor också, alltid lika roligt!






I Uddevalla

Hallå!
Sitter just nu hemma hos mormor i Uddevalla. Åkte buss hit igår, det var verkligen på håret att jag hann med men Sophia körde grymt och vi kom fram i sista sekund. Måste TACKA Sophia än en gång känner jag :)
Väl framme så bjöds det på kyckling och potatissallad. Var väldigt trött så la mig tidigt.

Idag så har vi varit ute på Torp och shoppat lite. Fick en ny fin väska av mormor :)
Sen så handlade vi en cowboyhatt, bälte, pistol och hölster tills på onsdag. Så jag kommer vara så ball på Wild West Steakhouse på studentfesten på onsdag, höhö. Sen så fikade vi. Blev morotskaka och varm choklad för mig, mums. Sen när vi kom hem blev det fika igen, haha, årets första semla för mig. Gött! Ikväll ska det även bjudas på min favoriträtt --> lasagne.


Ingen idrottslektion

Hallu!
Sitter i datasalen och väntar på Emilia och de andra, de har mikrobiologilektion just nu medans jag är ledig :D
Skulle haft idrott b men vi har komp. ledigt idag och imorgon på idrotten, gött!
Vad händer när man kommer hem då? Inte ett skit, borde plugga men man pallar bara inte sätta sig ner och ta tag i det! Men vi fick i alla fall en extremt rolig VG-MVG uppgift som vi ska göra på naturkunskapen. Vi ska studera hur personer beter sig när man överträder deras olika zoner. Jag blir helt exhalterad, haha det ska bli såå kul!

Mami fyller år idag också, grattis på henne. Ska la ringa henne snart och gratta!

nooo nu är det slutt på alla mina ord
puss

En bra blogg

Här har vi en bra blogg som jag läser varje dag http://www.thingsyouremember.blogg.se
Jag måste säga att jag blir väldigt inspirerad av hennes skrivande :)
Hon har även just nu en designutlottning på bloggen och jag vill gärna vinna den :)


Life will smile for you, It's true

Tja!
Äntligen är stallchefsveckan över, lämnade idag över ansvaret och helvetet till våra kära vänner.
Sen var det bara att pimpa om och åka till skolan för att ÄNTLIGEN få ha normala lektioner. Kändes som folk kollade lite snett på mig och Emilia när vi pimpat om från att ha varit sletna en hel vecka till värsta bombnedslagen. Ja folk stirrade helt enkelt för att vi var så jäkla snygga, eller hur?! Ja så måste det vara.
Jag och Emilia filosoferade på en sak i helgen. Det är hur det kommer bli efter studenten. Vilka personer kommer man hålla kontakten med, och vilka kommer man typ aldrig höra av ifrån nått mer? Vi alla har ju ändå gått tillsammans i 3 år men det är skrattretande hur lite egentligen vi vet om varandra. Och skrattretande hur lite vi egentligen umgåtts mer än på skolan.  Fast egentligen tycker jag det känns som en del bara vill hålla det så, ja alltså som kompis på skolan, en professionell klasskompis nivå. Aldrig att man hittar på något tillsammans, man har ju försökt men de flesta drar sig alltid ut. Nej men fan vad positiv jag låter alltså, men fan det är ju så det är, det kan man inte förneka.
Men ja, jag och Emilia "Räckmackan" Hansson ska i alla fall på Falsterbo i sommar. Ja om jag inte får grovaste sommarjobbet då, men det är ju inte så troligt efter Fredriks "pep-talk" idag på samhället.
btw, jag red ju Gullefjun i helgen! :)
jag var bara tvungen att säga det
PUSS!

Stallchef

Hejsan!
Tisdag idag då, sitter och spelar Need for speed med Emilia. Kul som fasiken och vi är grymma som satan!
Vi är ju stallchefer denna veckan vilket är väldigt krävande. Tidiga mornar varje dag och till råga på allt så lär det ju vara typ snöstorm hela veckan, gött! Eller inte.
Lite kul i stallet idag då. Sjaunja frågade om jag haft kul i helgen. HAHA, hur i helsike har hon fått reda på nått liksom?! Men man vänjer sig med att vet en vet alla, det är Plönninge ju.
Snart börjar Paradise Hotel och det är final, det gillas. Får ej missas!
TJARÅ!

RSS 2.0