another sunday

Tjenare!
Ännu en söndag, som snart övergår till måndag. Jag har då inte en rolig vecka framför mig, fyfan. Jag och Emilia ska vara stallchefer i stallet hela veckan och helgen. Drygt som satan!
Denna helgen har ju gått väldigt fort alltså, fast det gör ju alla helger i och för sig. Började väldigt spårat och slutade men söndagsdepp som vanligt, haha. Men nu ska jag läsa lite Twilight innan jag sover, må ju vara någorlunda utvilad till imorgon.
GODNATT!

Jag säger bara --> SPÅRAT!!!

God kväll!
Blev ju litte party, igår då. Det var en mycket trevlig förfest, "utgången" behöver vi ju inte ens nämna och efterfesten ska vi inte ens snacka om. Haha! Detta måste nog vara topp 3 på mest spårade utgångar, allvarligt. Jag var ju inte lite bakom flötet. Finns inte så mycket mer att säga.
PUSS!

Snö och sönderstressad

Hallå!
Sitter här och har nyss skrivit klart en engelskauppgift. Jag blir helt sönderstressad, så mycket det är i skolan nu alltså. Det är inte bara det med skolan utan allt känns bara allmänt jobbigt. Alla kurser som måste fixas, alla inlämningsuppgifter, alla prov, allt som har med PA och träning att göra, stress inför beach 2010, studentresan..., allt som har med studenten att göra, pengaproblem, studentklänning, sommarjobb, lumpen, vad händer som ska hända sen, sommaren, ja typ allt, man ska ju försöka klämma in fritiden där i mellan också. Gud jag blir helt kall bara jag tänker på allt, fan jag orkar inte. Jag vill bara gömma mig under täcket och aldrig mer komma ut därifrån, haha.
Det är så härligt att det är snöoväder och vi ska till stallet imorgon hela förmiddagen och som grädden på moset ska vi till simhallen på idrott B, FYFAN! Imorgon = PISSDAGEN med stårt P!
Jag vill bort härifrån, chilla & festa! Fan, jag ska utomlands efter studenten. Så är det bara.
Punkt.
Gooooodbye!

Paradise hotel

Tjenare!
Ett snabbt inlägg för jag inte har bloggat på ett tag.
Har haft fullt upp med skolan och detta med studentresan alltså. Just nu sitter jag och kollar på Paradise Hotel. Alltså jag är helt fast. Det är så bra! Blir bara mer galet och mer spännande. Jag tycker nog alltså att Kristoffer ska vinna, han är en grym spelare!
Haha!
Men TJARÅ!

Utmattad

Hejsan!
Var iväg och åkte slalom idag på Idrott B, var borta hela dan så missade en del lektioner. Vilket både är skönt men inte så jäkla bra alltså. Har så himla mycket i skolan nu alltså. Men det var roligt att åka slalom i alla fall, var ju ett tag sedan jag gjorde det nu. Det var jäkligt lama backar men man kan ju ha roligt ändå! Körde lite störtlopp och hoppade lite, åkte tillsammans med Towe och Josefin Karlsson, det var mycket trevligt. Vi ägde ju ut alla såklart, haha.
Jag blir bara så utmattad på allt här nu alltså. Allt som har med studentresan att göra, seriöst alltså. Detta kommer aldrig gå ihop. Hittat nån nått bra finns det alltid någonting som inte stämmer för någon. Jag pallar inte... Har lagt ner så mycket tid som jag borde lagt på skolarbete i stället att leta efter en bra resa. Jag har pusslat allt man kunnat för att få ihop det på ett billigt sätt. Hittade en resa som skulle gå på under 3000 kr med resa, boende, transfer från och till flyg och gudning av staden. Men what the heck vad ska man göra liksom. Någonstans må man ju åka i alla fall. Sen så är det ju så himla mycket i skolan. Sen grädden på moset är ju att man har råkat ut för en sån förkylning också, jag säger bara TUMMEN UPP TILL DET!
Jag var ju stencool idag när jag såg ut som en turist från Stockholm som aldrig sett ett par skidor förut, hihi. No offense.
Nej nu är PH slut, det är så spännande nu. Så mycket som händer. Men vad jag ville komma fram till, jo det var att jag ska ta och slagga nu alltså.
HA DET BRA, AUF WIEDERSEHN!

Miss summer

God morgon eller god natt.
Borde sova men fastnade här, sitter och kikar på bilder ifrån sommaren. Åh vad jag längtar efter sommaren, pallar inte med denna onödigt långa vinter. Jag vill ha sommar. När man knappt behöver ha på sig kläder och bara chillar hela dagarna. Fast jag får panik när jag tänker på sommaren, PANIK! Jag måste ta tag i mitt liv och skaffa ett sommarjobb i alla fall eftersom jag tar studenten i juni. Måste ju kirra jobb. Sen blir det väl förhoppningsvis lumpen. Men först ska jag och brudarna starta sommaren med en utlandsresa. Himlars det kommer bli så underbart! Hoppas vi åker till Lloret de mar, det verkar ju vara ett fett ställe alltså :D
åh jag saknar min baffy!
gonatt med er nu

Te och toapapper

Tjenare gott folk!
Vaknade väl vid 9 tiden, creds till mig. Det längsta jag sovit på länge nu när man är sjuk. Vaknade ju sju igår, höuva! Så jag har kurerat mig med te och massor med toapapper, blir så förbannad på att man ska vara sjuk. Jag måste seriöst träna och det kan jag banne mig inte göra nu, vi ska ju åka slalom på tisdag och om jag mår såhär kan jag inte följa med, fan också.
Såg en film nyss också "Disaster Movie", den var bra men helt skruvad alltså. Men jag gillar filmer som gör parodi på andra filmer, och det gör den.
Såhär kul har jag när jag är sjuk, hihi. Visst har jag fin temugg?! :)
PUSS PÅ ER!

Sjukstugan

Hejsan hoppsan!
Äntligen är det helg, fast det är inte så befriande faktiskt. Man har så mycket att göra i skolan plus att studentresan ska kirras. Och till råga på allt så har man gått och blivit apsjuk igen. Fan jag pallar inte alltså. Jag är en rektu snorjärs alltså. Sova kan man inte heller göra för man blir helt igentäppt i näsan och skrovlig och cpont i halsen. Nej, fan jag tycker synd om mig själv nu alltså haha.
Nej nu ska jag ta och använda upp en till toarulle för näsan.
TJARÅ!

Back in school

Tillbaka i Harplinge då. Inte helt ok! Men underbart att träffa mina fina vänner igen. Det gillade jag :) Peppad som fan på utlands resa nu alltså. Fatta det kommer spåra eller, hehe :D
GONATT

I'm in Ljusdal BITCH!

Hallå!
Idag är det söndag vilket betyder att vi ska åka till skolan imorgon. Åh jag vill inte, jag vill ha mer lov. Dem sista dagarna av mitt jullov har jag ju spenderat i Ljusdal. Det har varit roligt. Så nu har man fått upplevt Ljusdal by day and night. Nice! Hehe! Vi var ju ut på Stadt igår, det var trevligt, dock lite lite folk men det blev ju mer senare på kvällen vilket var bra. Det var en trevlig utgång. Men så fruktansvärt kallt det är här. Det går ju seriöst knappt ens vistas utomhus utan att förfrysa efter 10 sekunder.
Usch, jag vill flytta till Australien, chilla, sola, hitta mig en snygg surfarkille som jag gifter mig med. Det låter ju bra va?! Jag klarar inte av att bo i denna kyla.
Kan ju lägga upp bilder ifrån helgen här i Ljusdal (utgångarna) Det finns fler bilder på facebook.
I'm golden
Emilia is pink
Folk
Det får la räcka tycker jag :)
Puss på er!

In the city of Ljusdal!

Hello!
Sitter i soffan hos Emilia i Ljusdal. Jag kom igår på morgonen. Sen på kvällen så blev det taggning för utgång. Förfestade här hemma hos Emilia. Det var trevligt. Sen var det utgång på Järnvägs. Tyvärr följde inte Emilia med vilket var väldigt tråkigt! Men jag hade roligt ändå, men det hade ju varit mycket roligare om Emilia hade följt med. DJ'n spelade mycket bra musik vilket är tummen upp.
Såhär brukar det ju se ut när Emilia och Johanna partar tillsammans.
:)
Tchüss!

Sista dagen i Klövsjö

Hejsan!
Sitter nu i Klövsjö, det är sista kvällen innan jag tar bussen ner till Ljusdal. Lite sorgligt faktiskt! Men får väl komma hem på sportlovet igen. Har haft ett mycket mysigt lov men det har ju varit så förbaskat kallt så det har inte blivit mycket utevistelse tråkigt nog.
Ska kolla på P.S. I love you
HÖRS VA! AUF WIEDERSEHN!!

Trevlig kväll

Hejsan!
Igår var vi iväg på festligheter här i Klövsjö. Det var trevligt minsann. Var till Storhogna Fjällhotell och chillade, drack och pratade. Charlotte gav numret till bartendern som vi sedan for till på kvällen.  Det var en mycket trevlig kväll. Bra avslut på lovet.

Hej hej!

Hej!
Vi har varit i Storhogna det var lite småroligt det. Charlotte flörtade med bartendern, det gick bra, men va fan det är ju Charlotte ;) då går ju allt bra eller hur?! Så nu blir det party & pizza! Det gillar vi!

I klövsjö

Hejsan!
Sitter i Klövsjö nu tillsammans med Charlotte. Åkte hit idag. Ska vara här tills jag åker till Emilia i Ljusdal på fredag. Mysigt mysigt att hänga här må jag säga. Dem har 8 stycken söta jämthundsvalpar här också! Så dem har vi gosat med. Ska kolla på film nu tror jag.
Imorgon så blir det party. Vi ska till Storhogna och härja, haha. Sen blir det tvådagars i Ljusdal antagligen. Rolig vecka!

2 januari 2010

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sedan. Är hemma hos Charlotte i Östersund och vi funderar på hur vi ska ta oss hem. Hade ju  tänkt att åka till Klövsjö också. Sen så måste man ju hem och öppna julklappar.

Sitter också och funderar på projektarbetet, det går ju åt helvete. Men har varit sjuk i typ två veckor nu så då har man ju inte kunnat träna. Känns som man blir sjukare för var dag som går också, inte okej. Får ta och kurera mig ordentligt och försöka sätta igång med träningen lite smått igen.



Vad ska man ha för nyårslöften då?

Jo det får allt bli:
* Bli fit for fight för beach 2010
* Åka på studentresa med mina fina vänner
* Äta mindre godis och kakor -> mer frukt
* Plugga hårt den sista terminen i skolan
* Ta körkort
* Klippa mig och skaffa ett jobb!

Puss på er.

Nyår!

Har ju inte bloggat på ett tag så nu jäklar anacka får jag ta tag i detta, hehe :)
Igår så fira man nyår då. Det var en trevlig kväll med sköna människor, man kan väl säga att den var ganska spårad också, hehe, hehe. Jag låter de få bilderna jag tog tala för sig själv.


Charlotte, nyårsfin!

Jag satsade på sotat, glittrigt och silver

Charlotte var lite busig!

Terese:)

Mingelbild

Snygga brudar! Ida och Felicia

Tea, Lovisa och Terese

Mingel

Tjenare

Fina flickor

Mingel

Lovisa och Ida, snyggingar.

Jag har så fina vänner.

Tack för en trevlig kväll allihopa.
Borde sova, godnatt.

RSS 2.0