In till stan

Har hunnit med att både duscha och käka frukost, det är stort eftersom klockan bara är tolv snart. Idag så ska vi åka in till stan. Det är party i tre dagar sen nått litet uppehåll. Sen är det mera av stråket för att sedan avslutas med yran :D Hoppas det blir en rolig vecka!
Jag och min fina vän! Nu kör vi! :)

Inspiration

Lite inspiration till att träna. Jag och Lotta har ju kommit igång med den nu, skönt! Är ju bara hårdträning som gäller inför lumpen nu alltså, annars lär jag ju dö på kuppen när jag rycker in!

Fortfarande i Klövsjö

Befinner mig fortfarande i Klövsjö. Meningen är väl att vi drar till stan imorgon. Då blir det party i över en vecka typ, haha, det är ju Yran och Stråket :)
Snart har hela sommaren gått och jag känner att jag i stort sett inte gjort ett skit! Blir fan depp alltså, men jag och Lotta planerar att vi ska dra iväg ett gäng på Tallinnkryssning i augusti, hoppas på det då.
Körde på hemmagjord ansiktsmask igår. Kaffe och äggvita.
Randompics.

Klövsjö

Sitter här nyduschad, äntligen har jag fått till det så jag kan surfa på det trådlösa. Mitt internet är ju självklart uppanvänt som vanligt. Ska nog ta och säga upp tele2, hatar det!
Nu orkar jag inte skriva längre.
Tjarå!

Thats life

Nu har det varit party i typ 1 vecka! Fruktansvärt kul, men man börjar bli lite sleten nu, haha! Just nu befinner jag och Charlotte oss ensamma hemma i Klövsjö. Vi käkar gott, kollar på film, chillar, partar och myser. Det är så livet ska vara, haha. Måste trycka in lite träning nu också.

Vilda äventyr

Tjenare!
Det var ett tag sedan man skrev nu. Men man har haft fullt upp med att umgås, sen är datan min hos Malin också.
I fredags så var vi ju ut på Marité, det var riktigt trevligt, roligt hade vi! Sen i lördags så var det ju Tomta, där hade vi också så jävla roligt, blev kanske lite för mycket men sånt händer. Igår så umgicks vi med gött roliga killar hela dagen, en ganska galen dag. Vin ute på sjön, en vild båttur, våldgästning, bilåkning, you name it! På kvällen eller natten om jag ska vara helt ärlig så kikade vi på film med grabbarna, sen blev det Solsidan-marathon till 4 på morronen. 
Idag ska vi väl sola är det tänkt och chilla som vi är bäst på!

Pusss!

Dear John

Idag har varit en lugn dag! Bara chillat, käkat pizza och kollat på Dear John, äntligen!
Den var riktigt bra. Channing Tatum var såå snygg i filmen, nästan så man dog.
Vad händer imorgon då? Jo det blir party, längesen nu fan vad skoj. Vi ska antaligen på Marité, blir första gången för mig :)

Eclipse

Haft en underbart mysig dag tillsammans med min bästa vän. Vi var lite impulsiva och bestämde oss för att kolla på Eclipse, den var så jäkla bra! Det svämmar ju över av snyggingar också! Älskade den i alla fall. Nu ska vi lägga oss i sängen, slötitta på tv och snacka, mys!

Runaway train

Sitter på tåget hem till härliga Östersund. Ska äntligen få träffa min fina vän Charlotte och massa andra goa brudar, läntar som tusan. Kommer att vara framme halv 2. Är glad att jag bestämde mig för att ta med datorn, annars hade ju resan blivit tusen gånger drygare och det vill vi ju inte, eller hur!? Sen så har man laddat mobilen med massa bra låtar, gött!
Åh, vi har så mycket att tala om Lottis, behöver prata av mig massa, hihi :)
Puss!

Lasagne

Nu är jag inte avundsjuk längre Sophia, för nu ska jag smaska på lasagne själv :D
Världens bästa maträtt!
PUSSS

Americano

Jag älskar den här låten! Den påminner mig så mycket om Spanien. När vi var typ 50 pers som höll i varandras axlar och skuttade runt i Surf, underbart!

Seg dag

Hallojsan!
Idag har varit en seg dag. Kollat på Gossip Girl, vilket inte är så segt i och för sig. Käkat våfflor till lunch, gött som tusan. Sen så har jag försökt monterat upp lite här i rummet, satt upp tavlan, som för övrigt sitter helt snett. Sen så har jag kirrat trådkorgar till mina kläder vilket har varit rätt så efterlängtat. Plus att jag nyss promenerade till affären med mami, sen är det nog tänkt att jag ska hjälpa till att laga mat, segt.
Här kommer två bilder ifrån Skärgårn.

Luckhelvetet!

Nu har jag varit och övningskört, eller kom hem för ca: 2 timmar sen. Nu har jag kikat på ett Gossip Girl avsnitt, spännande är vad det är. Och nu har mobilen laddat färdigt och jag hade tänkt sätta i SIM-kortet i den men jag får fasiken inte upp luckhelvetet hur mycket jag än försöker! Blir så irriterad, mamma fick ju upp den direkt och jag försöker göra som hon sa att man skulle göra men det funkar för fåglarna inte! Jag blir tokig!
Min nya enkla mobil.

Mina berömda glasses - bildbomb

Här kommer en bildbomb på kanske världens schysstaste brillz!
Dessa har jag fått mycket uppmärksamhet för. Många säger det till mig andra säger det till varann, haha, i like ;)
"Coola brillor!", *hört viskandes* "Tuffa brillor!", "Skyddar dem något mot solen då?", "Ere sånna där Kanye brillor?" osv..

Ikea och ny mobil

Idag har hela dagen spenderats utanför huset. Först var vi och lunchade på IKEA, där vi även fann lite nödvändigheter till mitt rum. Sen drog vi till Vällingby centrum och införskaffade mig en ny mobil, inget märkvärdigt men bättre än den jag har nu. Tog också och köpte oss en McFlurry Marängswiss, det klår dock inte hemmagjord för den är sååååå mycket godare.
Är väl tänkt att jag ska övningsköra ikväll också, sen så ska vi också kolla på Avatar hoppas jag, om mamma och Olle orkar. Hoppas på det för jag har velat se den filmen så länge nu.
Min Peace&Love vattenflaska och armband, hehe :)
Ps. Glöm inte dricka vatten i värmen! Själv hinkar jag i mig 30 l om dan ;) Ds.

Utvilad

Känner mig ändå hyfsad utvilad nu, det tog på krafterna att tälta i tre dagar verkligen.
Kom ju hem igår morse, åkte nästan så fort jag jobbat färdigt. Slutade 04.00, tåget gick hem 05.20. Här var det bara mys igår, fikade och åt god mat. Sen drack vi rosé och kollade på film. Jag tror att jag är en vindrickare alltså, rosé är supergott!
Detta drack vi, mumma.
Mitchelton Rosé PET
Får se vad som händer idag. Ska väl till IKEA en sväng tror jag. Sen ska vi köpa en provisorisk mobil till mig. Ikväll då ska jag övningsköra, fy jag har ingen lust alltså.

Peace and love

Då var man hemma igen, äntligen! Har ju varit iväg på Peace and Love och jobbat som funktionär, barroddare. Dem två första dagarna var hur chill som helst. Sista dagen var superstressig men rolig, vi var ju ett jäkligt bra team också (nästan alla av oss)! Jobbade till klockan fyra på söndag morgon. Det som sög var att alla artister jag ville se spelade när jag jobbade. Fick i alla fall se Europe och dem var ju faktiskt redigt bra!
Bodde på Lugna campingen och det var jäkligt chill, inte så smutsigt och jävligt som det var på vanliga! Det som var bra med att bo där var ju att man fick sömn om man ville, man slapp på i smuts och få tältet nersprutat med öl, det fanns tvål på bajamajorna och dem var fräschare där! Sen så fick man vara på vanliga hur mycket man ville. Så om jag skulle åka igen skulle jag inte tveka på att välja lugna igen, men då med ett par kompisar istället för att åka själv.

RSS 2.0