Vårkänslor

Hallå!
Sitter på skolan och försöker få någonting vettigt gjort men det går väl inte så bra.
Ute är det vår, typ all snö är borta nu! Det är så gött! Kan tänka mig dock att det är rätt mycket snö kvar på marken hemma eftersom det snöade i helgen där :(
Pliktverket ringde mig idag också, dem berättade då att jag hade min befattning men att det var nästintill omöjligt att byta. Då blev jag lite deprimerad men jag ska försöka skicka ett brev till dem i april, maj. Jag vill verkligen byta!



Får bli en gammal goding eftersom det inte finns några bilder här på skolans data.

PUSSSS

Underbart på Underbar igår!

Guten tag!
Det var ett jäkla tag sedan jag skrev sist :P men nu kommer lite uppdatering.
Var på "Night of passion" på Underbar igår tillsammans med Matilda. Det bjöds på en manlig strippa, fantastisk musik och mycket dans. Vi hade riktigt roligt faktiskt! Roligaste utgången på länge, har tyckt Underbar varit överskattat förut men igår var det hur kul som helst, så jag kan gott ge det flera chanser :)
PUSS

Fredag

Sitter här med min brända tunga sen jag drack varm choklad och försöker pussla ihop en playlist till imorgon. Tills när jag och Emilia ska åka bil till Kungsbacka och festa, då kan det ju behövas lite partymusic. Sen funderar jag på vad i helsike jag ska ha på mig?! Det är ju en hemmafest så något som är soft men ändå snyggt liksom. Det tåls att funderas på alltså.
Red min lilla häst Qalle Bus idag då. Eller min och min men har han som min nu på individuellt val. Han är en liten buse och unghäst så han är ju inte helt lätt. Men han gick väl ändå hyfsat idag, ska bli kul att se om vi utvecklas tillsammans nu då :)
Skimmeln är Kick Off sen så har vi lilla Qallis

Swebus express

Tjenna!
Sitter på bussen och surfar som ett annat PRO!
Det är status, hehe
Puss!

Vecka tio

En ny vecka, för de flesta i alla fall här hemma innebär denna veckan sportlov. För mig innebär den att skolan börjar igen. Jag har redan haft mitt sportlov. Fast jag kommer inte ner till skolan förrens på onsdag. Eftersom det gick så dåligt med tåg så blir det såhär. Sen är det ju svindyrt att ta sig ner också, så nu kommer jag åka buss tillsammans med Emilia och det är mycket mycket billigare än att åka tåg, gött!
Nu ska jag spendera min tid, fram tills det att vi ska åka in till tågstationen, i form av att söka jobb hade jag tänkt. 
Vad tycks om mitt fina nagellack :D? Det är det nya vet ni!

Hell Yeah!

Nu är jag rätt glad alltså! Har kirrat en del grejer idag, viktiga saker, äntligen är det fixat!
Sen har jag köpt en biljett till Green Day, som ska spela på Ullevi den 5 juni!
Fast om jag inte hittar någon att gå med så läre jag väl få sälja biljetten, men nu har jag en biljett i alla fall.
Nej nu ska jag ta tag i mitt liv genom att kirra PA sen ska jag belöna mig med ett avsnitt av Gossip Girl.
PÖSSS!

O'Learys

Hejsan hoppsan!
Var ut igår tillsammans med Marre, Charlotte och Fia. Det var trevligt! Vi var på O'Learys, väldigt crowded, gick ju knappt röra sig ibland men bättre än att det skulle bara vara typ 1 människa i alla fall. Träffade på lite folk man kännt förr i tiden så det var ju roligt. Jag och Fia var väldigt snälla och hjälpte en fylleskadad kille också, haha! Sen hängde vi med två killar hem på "efterfest", trevligt. Ja allt var trevligt.
Ja förutom.. Att gå ifrån stan till Frösön i 100 minusgrader. Att inte ha varken tandborste, andra kläder, andra skor, sminkborttagning med sig då jag fick sova hos Marre. Det var ju mindre roligt. Det värsta var ju iallafall när man fick bita ihop, dra på sig paljettleggingsen, trä på klackarna och ge sig ut i folkvimlet mitt på ljusa dagen för att ta sig hem till Charlotte igen. Hatar verkligen att gå i partykläder från "efterfesten" nästa dag. Höuva!
Plus att jag typ har brytit örat i natt. Det gör så jäkla ont, jag fattar inte vad jag gjort!
Ikväll blir det i alla fall mys tillsammans med Charlotte, Fia, Malin och Robin. Vi ska äta tre-rätters och mysa. :)
PUSS!

Brytit svanken

Har kommit tillbaka efter en liten powerwalk. Gick på Willys och inhandlade smör och mjölk till Charlotte också.
Halkade till på min lilla promenix och fyihelvete vad ont jag har i svanskotan och nedre delen av ryggen nu alltså. Ramlade ju av Qalle Bus för en vecka sedan och jag har typ fortfarande lika ont i svanskotan och svanken, det hade blivit bättre men efter min lilla halkning blev det lika ont igen. Jag måste ju ha brytit den, näerååh men seriöst det gör så jäkla ont! Kan ju inte gå riktigt normalt heller, haha.

"Jag trodde du var en skyltdocka!"

Måste berätta om något fult som hände igår. Jag följde med Charlotte på skolan och sedan kollade vi på en teater: "Flugornas herre", bra men så dryg så vi inte orkade se hela. Men det var inte det jag ville berätta om utan det var den lilla händelsen på H&M lite senare.
Jag stog väl kanske still någon liten sekund där inne och så helt plötsligt kommer det fram en liten unge med sin mamma och ungen utbrister högt: "Jag trodde att du var en skyltdocka!"
Mamman skrattar och ler och säger "Haha, det var ju i alla fall något positivt!"
Och jag, ja vad gör jag. Jag står och ser ut som ett fån och ler lite men vet inte riktigt vad jag ska säga.
Sen kollar jag på Charlotte och Fia och brister i skratt. Ja det var faktiskt rätt kul detta, hehe :)

I Oviken

Hallå!

Jag sitter just nu framför den stationära datorn i Oviken. Blev en liten utflykt hit idag då jag hade tandläkartid. Tandläkaren tyckte det såg bra ut så det var ju skönt att höra :), fast hon trodde troligen inte vi behövdes ses förrän jag var 20-21 år, aaah då måste jag ju börja betala! Inte kul!
Sitter även och funderar när jag ska åka tillbaka till staden, saknar den redan, hehe.

Puss♥

Tandläkartid

Sitter just nu och väntar på att Charlotte ska komma tillbaka. Hon har varit på skolan sen så ju just nu har hon körlektion. Själv har man roat sig med att kolla på The Hills - maraton hela dagen. Borde ju göra något vettigare som att plugga till exempel, men det är så svårt att bara ta sig i kragen och köra igång, jag hatar det.
Funderar också om jag ska åka hem till Oviken ikväll om en timme eller om jag ska åka imorgon bitti i stället. Har ju tandläkartid imorgon halv 9. Det var ju flera år sen jag var hos tandläkaren senast så det är verkligen på tiden.

Tropic eyes

Såhär har jag sminkat mig idag. Använde mig av en guldig ögonskugga och en turkosgrön skugga.
En lite tropik-inspirerad makeup.

I'm in Östersund, BITCH!

Tjenare tjenare!
Sitter just nu själv i Lottis lägenhet och väntar på att hon ska sluta skolan så jag kan gå in till stan. Då blir det en fika på Pause. Har duschat och sminkat mig nu så nu känner man ju sig som fit for fight!
Så härligt att vara hemma nu en vecka, jag räknar mer Charlottes lägenhet som hemma än pappas hus nuförtiden. Det känns verkligen inte som jag bor där längre, får ju värsta chocken varenda gång jag kommer hem, massa grejjer jag inte kände igen låg minsann i mitt rum, det gillas inte! Sen var det en hamster där också, what?!
Gjorde en vardagssotning på ögonen idag. :)
Tchüss!

RSS 2.0