Lumpen imorgon!

Nu har man sagt hejdå till Charlotte, haft en trevlig helg tillsammans med henne. Är så sjukt fucking nervös nu alltså, för imorgon börjar allvaret, imorgon ska jag rycka in i lumpen! Har längtat så sjukt mycket efter det ögonblicket men just känner jag mig allt annat än förberedd alltså, herreguud, aaah! Ge mig lite peptalk, snällla, haha näero, jag kommer rocka, hehe :D
Nej nu måste jag packa klart och sen duscha! my god

Dagens träningsinspiration

Jennifer Hudson

Morning!

Godmorgon!
Själv ringde väckarklockan 6 idag, drog ut på en timme lång powerwalk. Sen körde jag 15 armhävningar på tå, yey så nu har jag en till sak att stryka från min mål-lista. Hehe kanske inte jättegrymt men jag är nöjd då jag knappt kunnat göra en på tå förut. Nu ska jag duscha och packa lite eftersom jag ska möta upp min kära vän Charlotte i centrum sen, hon ska vara här i Stockholm över helgen !:D
me and my baby, hihi! och två hot shots, bästa shoten, lätt!

Tillbaka från frisören

Nu är jag tillbaka från the hairdresser. Jag har aldrig tyckt det gjorde ont att noppa brynen men fyihelsike vad ont det gjorde idag. Blev supernöjd med brynen verkligen, allt som allt blev jag väl nöjd, så där ska jag nog forsätta gå att klippa och fixa mig. Mitt hår blev jättekort men det behövdes verkligen fräshas upp alltså!

Äntligen!

Äntligen har man bokat tid för klippning av håret. Sen ska jag plocka bryn och färga ögonfransar och bryn! Fan vad gött det känns, ska bli skönt att äntligen få bort dem där två buskarna i fejjan, hehe. Man må ju förbereda sig inför lumpen haha, jag vet att jag är lite töntig men då kommer det kännas lite bättre att springa runt osminkad i alla fall. Klockan halv fem idag ska jag göra det i alla fall!

Halloween i helgen

I helgen är det Halloween, men jag vet inte om det blir så mycket party denna helgen. Men Charlotte ska i alla fall komma, yey! Förra året kirrade vi faktiskt ett party i Spikis, kul var det. Jag och Charlotte skulle föreställa Barbies, en utklädnad som jag inte gärna tar på mig igen, huuua vad obekväm man var. Jag drar mycket hellre på mig en kostym föreställande liemannen, det är mer min stil, hehe :)

Dagens träningsinspiration

Cheryl Cole har snygg kropp! Tuffa tatueringar också.

Gamla godingar


End of 30 day shred

Nu har jag gjort sista dagen på Jillians dvd, härligt! Såhär vältränad mage har jag aldrig haft, det syns bajsdåligt på bild men är det inte lite abs vi ser skymta där :D Behöver fortfarande få bort lite mer fett, fan ska bli riktigt rippad nu alltså så rutorna syns lite bättre. Nä jag är rätt nöjd i alla fall! Så nu känner jag mig taggad för ett cykelpass och ett styrketräningspass.

Saker jag stör mig på just nu!

  • Folk som  köper inredningstidningar men inte använder dem på rätt sätt, tror dem att huset ska inreda sig själv eller? Tror dem att huset ska städa sig själv??? Fett irriterande!
  • Folk som köper träningstidningar hur mycket som helst men inte gör ett smack, antagligen tror dem att man blir vältränad bara av att läsa artiklarna, jag säger: NO PAIN, NO GAIN!
  • Min mobil som låter mig veta att folk har försökt nå mig hela dagen, på kvällen när jag ringer någon, den är ju för faaan helt jävla värdelös skiten.
  • Folk som spelar efterblivna, -vaah? är det här till mig?, -får jag ta en gång till? (ex. från när jag lagat mat..)
  • tvapparater och dvder, jag kan fan inte sätta på dvden nere i vardagsrummet och det stör jag mig sjukt mycket på!
  • Tröga och efterblivna facebookstatusar, nej vi vill inte höra om hela ditt liv i en status, skaffa en blogg, eller förresten gör inte det.
  • Jag stör mig också på att folk redan har börjat att pakta ihop sig inför inrycket på måndag, hallå chilla, jag blir stressad men jag vill fan inte börja gruppera mig innan jag träffat alla, palla det.
  • När saker ligger överallt och jag snubblar på dem --> din mamma jobbar inte här!
  • Studentreklamerna på NRJ och The Voice, snälla, sluta!
  • När man hälsar på någon och ler och denne inte hälsar tillbaka och ser sur ut - hallå wtf är problemet?!
  • När det kommer nya människor till en fest och så hälsar dem inte, speciellt dessa som kommer dit och inte ens hälsar på ägaren av huset - visa respekt för fan!
  • Sen stör jag mig också på att det är så FÖRBANNAT kallt ute, fan ska flytta från detta landet så fort jag får chansen!

Helvete Joel

Kan inte låta bli att skratta lite..

Dagens träningsinspiration

Jessica Gomes, australiensisk modell.

Kubbar kubbar kubbar

Det här klippet kan man helt enkelt inte se för många gånger, omöjligt! :D

Booring!

Har kört näst sista dagen på Jillians dvd level 3 idag! Så bara en dag kvar nu, puuuh! Det är ju fett jobbigt men jag känner mig minsann starkare, körde alla armhävningarna på fötterna nu, wiie. Sen ska jag nog cykla några km nu varje dag eftersom mina ben aldrig blir bättre, köra lite random powerwalks och till sist ska jag springa 5 km rundan igen innan jag rycker in.
Är så jäkla less på att bo här hemma nu så jag håller på och avlider, jag vill rycka in i lumpen NU, och göra något vettigt med mitt liv. Som tur rycker jag ju in på måndag, jag längtar som en galning! Hoppas verkligen Charlotte och Alex åker ner till Stockholm till helgen också, så får man något att göra på halloween också. Har nog bestämt mig för att åka hem till Jämtland de flesta helgerna jag är ledig, för här pallar jag inte vara, är ju som en polsk hemhjälp här och jag har fan ingen lust och springa runt och städa efter alla andra som grisar ner när man inte ens är hemma! Ska nog sätta upp den här i köket:

Dagens träningsinspiration

Kim Kardashian före och efter.

Sweet potato!!

Jag bara äääälskar sötpotatis! Käkade det till middag idag, bakade den i ugnen i stället för vanlig bakpotatis. Sen serverade jag med en god röra. Sötpotatis är mycket bättre än vanlig potatis, innehåller många bra näringsämnen och mindre kolhydrater än vanlig potatis. You gotta love it!!
Man kan göra mycket gott med de också - baka i ugn, koka, mos, hemmagjorda strips osv.. det bästa är att det är nyttigt & supergott! :D

seriöst, hur kul!

en av dem roligare filmklippen jag vet, hihihi, hur kul som helst :D

hahaha

Nostalgi från i somras, haha!

TIU!


Underbar helg!

Nu har man kommit tillrätta i Stockholm igen efter en veckas resande. Har haft en helt underbar helg med mina fina vänner! Var meningen vi skulle tagit oss ut på krogen igår men det blev inte så, men vi hade jävligt kul ändå! Är helt mörbultad i kroppen efter att jag och Sophia vildade på en skateboard igår, hon var så elak och knuffade omkull mig två gånger så flög av, hahaha, men lite kul var det allt! Nej, det har varit en helt klart lyckad helg, längtar tills vi ses snart igen.

Yeeey!

Ikväll får jag äntligen träffa en av mina favoriter.. EMILIA!!! :D
im very happy! hihi

En dag på torp

Nu är man tillbaka efter en shoppingdag på Torp! Det blev lite nytt att stoppa i garderoben, härligt!
Hoppas också på att det blir ett besök till Kungsbacka i helgen också då :) hoppashoppas!

Craft

Fick ett par löpartights från Craft idag av världens snällaste mormor! Det var välbehövligt vill jag säga, så jag är glad. Så nu blir det mycket löpning framöver :D. Mina är dock turkosa inte rosa som på bilden.

Dagens träningsinspiration

Taryn Bagrosky

oh my god

Det slog mig nyss att det bara är två veckor kvar nu tills jag rycker in, jag döör. Det är ju snart, jag känner mig inte redo än, hjälp! Läskigt men så fucking kul ändå, lite jobbigt kommer det nog också bli i början. Aaah! Kört tredje dagen på level 3 nu, och det är jobbigt vill jag lova men resultat får man i alla fall. Vill ut och springa men mina ben tillåter inte det, fuck! fuckfuckfuck, tjarå

Jag vill dööö

Avklarade nyss andra dagen på level 3 nu, och allt jag kan säga just nu är - jag vill dööö! Det är så sjukt fucking jobbigt så ni anar inte! Mina armar skakar typ fortfarande, haha. Nu är det bara 8 dagar tills jag är absolutely shreded, nice!

hehehehe

så jävla skön schnubbe!

En gammal goding

he
he

tja

sitter ner och pausar nu, är lite less. hoppas jag hittar nån hyfsat billig biljett så jag kan följa med en sväng till uddevalla, fett less på stockholm nu. sen är jag lite konfunderad, jag har nu fått för mig att jag har fått stressfaktur på mina ben, eftersom det inte har blivit nått bättre, då kan det ta 6-8 veckor att blir bra, sånt har jag inte tid med! fuck om det är nått sånt, då dör jag, jag måste träna! så är det bara.
nu ska jag forsätta vara depp eftersom jag måste vila mina ben, blir antagligen ingen milen innan lumpen då.. så jag ska fördriva tiden med att skriva ihop en vild lista på vad jag ska göra och uppleva innan jag är 25, hehe.
hejdå

Mormor och Christer är här

Har varit busy hela dagen, för mormor och Christer har kommit :D Så det blev morgonträning och så har man umgåtts med dem. Så nu blir det chill resten av dagen, läre vila mina stackars benhinnor litegrann kanske.
Sen ska vi käka tacos ikväll, mumma!
Får bli 2 bilder från my graduation :)

hehe


Över 20 000

Japp då har man vandrat 1,5 mil i extrem terräng med packning nu också. Mina axlar mår ju inte så bra nu, hehe. Men seriöst, jag fattar inte hur man ska palla att springa där? Jag skojar inte när jag säger att det var extrem terräng, det var helt sjuuuukt! Stog att det var en av Stockholmst extremaste löpsträckor. Har satt upp ett mål att jag ska springa den rundan inom ett år, men jag vet inte riktigt.. Är inte sådär übersugen på det nu alltså.
bjuur på en mongobild. nu har man också kört näst sista dan med Jillian på level 2 också, gött. Över 20 000 steg idag, det är inte fy skam! :D

Bruuur kommer

Idag kommer min bror och hälsar på trevligt, trevligt. Sen imorgon kommer mormor och Christer. Men nu ska vi nog snart iväg och gå 1,5 mil extrem, bäst att förbereda lite foood kan jag tänka mig. Hörs senare :)

Mina sista brev

Har fått vad jag tror är mina sista brev från försvarsmakten innan jag rycker in. Nu blir det hela så verkligt! Aaah, lite läskigt. Just nu ser jag verkligen fram emot att frysa ihjäl de närmaste månaderna, de tre kallaste månaderna kommer vara de jobbigaste, kul, jättekul, verkligen! Äh, men jag längtar lite som en galning ändå :)

Dagens träning

Hallåhallå!
Jag tyckte att jag kände mig helt okej i benen idag så jag bestämde mig för att köra intervallträning, bad choice. När jag var klar hade jag så fucking ont i benhinnorna (tror jag) så att jag bara ville lipa alltså. Så när jag kom hem tog jag mig en voltarentablett och smorde in med voltaren, käkade lunch. Sen tog jag och tränade igenom level 2 på Jillians program, jag är nog inte så snäll som jag borde vara mot mina ben, men jag måste ju faktiskt i alla fall träna träningsdvden varje dag. Men nu måste jag faktiskt ut och powerwalka ihop mina steg, jag vet, jag får skylla mig själv, men man måste ju få klaga lite nånstans i alla fall! :)
Snart slutar det väl såhär, haha, okej, inte kul!

Familjen Smith

Kollade på Oprah där den här familjen var gäster. Dem verkar vara hur underbara och sköna människor som helst. Dem hade verkligen en härlig syn på livet.
Will och Jada, haha.
Jada Pinkett Smith är verkligen stunning!

Snyggaste killen i PH?

Andreas, japp, han är snyggast i årets PH, än så länge..

"Åh vad gulligt.."

Läste en liten sjuk insändare idag i metro!
"Åh vad gulligt, hon sover!"
"Va? Nej?! Sa du inte att du ville avliva den?"
Det var en tjej som hade varit med sin katt till veterinären för att få den steriliserad.
Veterinären misstog sig nog litegrann då.. Jobbig situation!
bild från flickr

ingenting

Blev ingen lång runda idag eftersom tiden inte räckte till. Vi var tvungna att åka och hämta Jacob hos dagmamman.. Så extremen får bli en annan dag helt enkelt. Men man fick ju sig rätt ont i axlarna ändå så lite workout var det allt.
Nu har jag kollat på senaste avsnittet av Gossip Girl, så bra! Nu är det dags att käka middag, blir rester idag, skönt att slippa ställa sig och laga något.

Iväg och vandra

Nu drar jag iväg och vandrar nån mil med packning! Blir övningskörning en bit på vägen också. Tar med en fullkornsskiva med jordnötssmör, banan, kanel och honung, yammie, som man kan smaska på sen. Tar nog och pallar ett äpple ur trädgården också, lite färdkost kan man ju behöva, hehe.
Ciao Bellas♥

The Wind Blows


ingen rubrik

In the mountains of truth you will never climb in vain: either you will get up higher today or you will exercise your strength so as to be able to get up higher tomorrow.
Friedrich Nietzsche

Nu: Paradise Hotel!

Nu är det Paradise Hotel, dock utan Emilia :(

Så tom på ord

Har tränat 1 gång idag, det får nog räcka för idag annars går väl benhinnorna av eller nått, he he... Fan! Jag är så jäkla tom på ord, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är så mycket man vill få ur sig men ändå inte. Kul att jag typ nästan jämt börjar med att skriva att jag har tränat, men det är ju det jag gör om dagarna nu. Det finns just inte så mycket annat att göra.
Hade förresten fått ett brev av försvarsmakten där de skrev att det var bra att ta några ridlektioner innan man rycker in så man kan lite grunder, tyckte det var lite kul ja. Då kom jag och tänka på hur jäkla mycket jag saknar hästarna, jag saknar lilla Qalle Bus hur mycket som helst! Det är den lilla fuxen på bilden, enda bilden jag har på honom :(
Nej, nu ska jag ut och promenera i finvere! Sen blir det till att laga till en riktigt god måltid, vad sägs om tomat och ostsoppa? Kan det vara något måntro. Sen en kul grej, mormor och Christer kommer på fredag, jag längtar. Saknar dem så mycket! Blir nog att jag följer med dem ner en sväng också efter helgen, wiie!

Dagens träningsinspiration

Alesha Dixon

9 Crimes


Voltaren

Har smort in mina benhinnor med voltaren och tagit en voltarentablett, nu hoppas jag fasiken att dem är bättre till imorgon, annars vet jag inte vad jag gör. Tar en voltaren-överdos kanske, blandar hela gelen i en smoothie kanske?! :D

ediet föreläsning

Tycker det är så intressant att lyssna på när Jillian föreläser, hon kommer med många kloka ord. Ovan är en film som är ifrån en början av en föreläsning.

5 kilometer

Nu har jag kommit hem efter 5 kilometersrunda. Den gick ändå förvånansvärt bra att springa, hade ändå ett bra grundtempo. Så jag är nöjd, fast mina benhinnor är nog inte nöjda, hade ont i dem hela rundan och fortfarande, illa. Men vad ska man göra liksom. Missade både lunch och mellanmål vilket inte var bra, så dricker en smoothie med rått ägg, havregryn, bär , linfrön och yoghurt nu.

Har även bestämt oss för att åka dit någon gång i veckan med, men då ska vi gå 1,5 mil extrem, tänkte att jag skulle gå med packning, det kan ju vara rätt bra träning inför lumpen!

Iväg till löpspåret

Nu har jag käkat frukost så nu ska vi snart åka till ett redigt löpspår och spriiiinga. Hade tänkt att springa en 5 km lång runda idag, jag och min kassa kondition, får se om jag inte dör någonstans på spåret. Då har jag löptränat 3 ggr denna veckan efter denna dag. Gött! Men jag kör ju Jillian dvden varje dag, så jag borde ju bli typ värsta biffen snart ju.

Barkarby

Har varit borta i Barkarby hela dagen och gått i affärer. Letat efter en fucking torktumlare, sjukt drygt. Sen blev det självklart en sväng på IKEA som verkligen inte är min favoritbutik alltså.. Men vi käkade middag där så det var ju positivt, hehe. Nu ska jag ut och vandra med packning och sen köra lite styrketräning, toodles!
den bjuder jag på

That's a killer!

Har kört 3e dagen på level 2 idag, oh my, vad JOBBIGT! När man är på slutet och måste stå i plankposer hela tiden då vill man bara dö. Armarna skakar ju hela tiden, måste nog träna mina spaghettiarmar lite, hehe.
Hon är så jäkla grym!

Bara för att..

Åh Emilia skrev ett inlägg i min logg på fb så jag blev sådär jättenostalgisk. FAN vad jag saknar dig!
Alla våra förfester, powerwalks, deppsöndagar, dampdagar, simpson-i-soffan-efter-skolan-sen-familyguy, vårat alldeles för stökiga hus, lyxshake-på-max, handling-på-willys-och-maxi, panta-efter-fyllefesterna, skolan.
Gud, vad jag saknar mina underbara, fina vänner ifrån Plönninge! Jag kan inte ens beskriva det i ord.

Dagens träningsinspiration


Level 2

Nu har jag avklarat andra dagen på level 2! Grymt! Men skoja inte att det är tufft nu eller, man håller ju på och dör nästan hela tiden, haha. Sen när man skulle göra walkout pushups (som visas på filmen) tror jag att jag bröt handleden det första jag gjorde, hehe, illa. Bara 8 dagar kvar på level 2 sen får jag trappa upp igen.

Mina ben = stendöda

Tränat 3 gånger idag. Löptränat, intervallträning (inte löpning) - tone it up, och level 2 Jillian. Snacka om att jag är lite sådär halvdöd. Mina ben är verkligen döda, funderar om jag har en början till benhinneinflammation, aoouch! Fan också om det blir så, för nu gör det ont som fasiken :/

10 saker jag ska göra innan jag är 25

-Jag ska bestiga ett av världens högsta berg
-Jag ska åka topp 10 av dem vildaste berg & dal banorna
-Jag ska hoppa fallskärm
-Jag ska skaffa dykcertifikat
-Jag ska lära mig surfa
-Jag ska åka luftballong
-Jag ska forsränna
-Jag ska hoppa bungy jump
+
-Jag ska tågluffa i Europa och prova magic mushrooms i Amsterdam
-Jag ska flytta utomlands

Dagens träningsinspiration

Inna som är fantastiskt vacker och gör grym partymusik!

Löprunda

Var ute och sprang en runda idag, blev lite över 4 km. Är ändå stolt över mig själv att jag orkade hela vägen då jag inte har den bästa kondisen, plus att det där med löpning inte riktigt är min grej. Jag springer mest bara för att få konditionen till lumpen, för att förändra min kropp att jag gott kunnat göra annat. Är mer för intervallträning i så fall men man måste ju variera sig lite.
Är några gubbar här som håller på och installerar en värmepump. Stängt av vattnet har dem gjort också, vilket är väldigt irriterande. Väntar på att dem ska dra hem nån gång så jag kan köra igång med LEVEL 2 med Jillian.


Jordnötssmör och banan

Tog och stekte ett par hyfsat nyttigare mackor idag till frukost. Till dem drack jag grönt chaite och vatten. Sen på ena mackan hade jag kokt ägg och den andra jordnötssmör, banan, honung och kanel, mm så GOTT!
En helt fantastisk kombination om ni frågar mig!
Typ såhär fast mitt bröd var tunnare..
http://toneitup.com/blog/2009/05/peanut-butter-banana-snack-wrap/ - detta receptet är så gott!

Banana Pancakes

Käkade banana pancakes till middag idag. Huuuur gott! Vi satt och snackade lite och kom fram till om man blandar i banan i alla maträtter blir dem bara godare. Tänk liksom lasagne med banan. Köttfärspaj & banan, osv liksom. Gott, hihi.

I'm so hard

Idag var sista dagen på level 1 med träningsdvdn med Jillian. Idag klarade jag av att köra alla armhävningar på tå, i'm so hard! Nu imorgon börjar jag med level 2. Fast nu ska jag ta och gå en powerwalk och köra 45 min styrketräning.

Lunch!

Slängde ihop min nya favoriträtt till lunch idag. Denna omeletten är så DELIKAT, mums!

Dagens träningsinspiration

he he
skoja
bara
he

Vilodag

Idag kör jag typ en vilodag. Har tränat med Jillian idag på morgonen, men det måste jag så det räknas inte riktigt tycker jag. Därför kallar jag det vilodag. Fast jag funderar om jag i alla fall ska ut och promenera så jag få ihop mina steg.

Bajen é bäst i stan ja!

Gud! Jag blir lite emotional när jag lyssnar på den här låten. Jag och Charlotte har så många roliga minnen med den ifrån denna sommaren. Man känner till och med en liten tår i ögonvrån, haha!
"BAJEN E BÄST I STAN JA, FÖR BAJEN ÄR BÄST!"....
"FÖR BAJEN TAR KÅL PÅ GNAGET! FÖR BAJEN ÄR BÄST!"
"FÖR BAJEN TAR KÅL DÅ DJURGÅRN! FÖR BAJEN ÄR BÄST!"
:D

Just idag är jag stark

Tjenare!
Kände för att bara slappa hela dagen men jag hade ju inte gått 10 000 steg så då kände jag att jag var tvungen att vandra lite till. Tänkte ändå skita i det eftersom min kropp var rätt slö. Men då sa jag till mig själv "du ska rycka in i lumpen, och du ska fan vara jävligt förberedd!" Det var min lilla morot till att slänga på mig väskan och knata ut som värsta mongot, men kom minsann upp i mina steg, det enda som räknas. he he
MEN! Jag har en fråga.. När man ska vila ifrån träningen, betyder det att man inte får gå sina 10 000 steg då heller?

jag saknar min kamera :'(

The Blind Side

Har nyss kikat klart på en jättebra film! Den är verklighetsbaserad så det gjorde den bara ännu bättre. En riktig feel good rulle var det också. Rekommenderar den starkt!
Här är en bild på den riktiga Oher och den riktiga familjen :)

Helt slut!

Herregud jag är alltså helt slutkörd nu! Kört Jillian workout och sprungit en runda på 20 minuter. Jag är så jäkla trött nu alltså. Mina ben var som stockar, hur tunga som helst så det var ju ingen kanonrunda precis. Sen har man ju träningsvärk i rumpa och lite i ryggen från igår, god damn vilken workout jag fick alltså! Jag ska nog verkligen forsätta använda mig av ryggsäcken. Har dock lite känningar i benhinnorna också så det är ju ett tecken på att jag lär vila lite nu..

Min favoritfrukost just nu


Alltså, jag måste bara skryta lite..

alltså, lite muskler har jag ju fått i alla fall, hehe! värsta bodybuildern.. he he he

Idag har jag varit duktig!

Idag har varit en bra dag. Jag känner mig duktig. Har visserligen ätit lite onyttigt fika, men det var faktiskt födelsedagskalas! Men annars har jag tränat massa.
- Körde Jillian 30 day shred
- Powerwalk på 45-60 min
- Powerwalk med packning ~lite över 1 h
- Styrketräning med packning!
- Körde enbensknäböj, armhävningar på parkbänk, utfall med benlyft, step up, tåhävningar och en ryggövning med packning på ryggen. Sen utan packing, V-sits och dips.
Steg idag : 13 386, de flesta av dem har varit någon slags aktivitet :)
Sån här armhävning, fast med några kilos packning på ryggen.

Säg -omelett!

Alltså! Jag har aldrig varit något speciellt stort fan av omelett, MEN, idag åt jag den godaste någonsin alltså. Skulle lätt kunna bli en favoriträtt alltså, shit säger jag bara. Det var Olle som tillredde den.
Kan ju skriva upp en liten lista vad han hade i den:
-Ägg
-Mjölk
-Svartpeppar
-Kassler
-Gul lök
-Tomat
-och...BANAN!
Seriöst, den var fruktansvärt god, om ni inte testat denna komponering ber jag er göra det snarast, ni kommer inte ångra er :D

7e dagen

Nu har jag avklarat dag nummer 7 på Jillians 30 day shred. Bara 23 dagar kvar, hehe. Fast nu är det bara 3 dagar på level 1, sen trappar jag upp en level i 10 dagar.
Jillian, looking great!

Amazing


Dagens träningsinspiration...

...blir rätt och slätt!
http://toneitup.com/blog/

Cooler than me

Låten börjar ordentligt efter 1 minut, love it! texten är (Y) helt enkelt!

Saturday

Var in till stan och hängde med Marielle och Angelica igår. Det var riktigt trevligt! Roligt att träffas, då man inte sätts på ett tag :) Sen blev det såklart kvalfinal på Idol! Tyckte för det mesta att det var rätt personer som gick vidare, hade ju egentligen hellre sett Chris än Sassa men men.
Idag har jag hunnit med att tränat och käkat lunch. Ska ta och gå ut nu, blir väl en promenad och kanske lite styrketräning i lekparken, vi får se!
he he he

Dagens träningsinspiration

Jag vill bara träna NU, när jag kollar på den här videon!

1 månad kvar

Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag rycker in. Det är helt sjukt vad tiden har gått snabbt. Tänk om en månad så kommer jag befinna mig i Kungsängen på Livgardet. Detta har jag faktiskt drömt om i flera år och nu blir det snart verklighet! Jag VET att det inte kommer bli någon dans på rosor men tänkt vilken utmaning, vad mycket nytt jag kommer att få lära mig. Jag är liksom redan överexalterad.
Jag tror jag kör igång med att gå med packning imorgon då, he he.

Nu är jag depp alltså

Idag är en deppdag! Seriöst jag tränar som en galning, äter hälsosamt, jag har ju förfan gett upp sånt som jag älskar. Seriöst, jag äter typ aldrig godis, kakor, pasta, bröd, you name it längre. MEN! Jag ser då fan inga resultat typ! Har väl gått ner lite men fan benen och röven ser ut som förut. Fan jag blir så jävla ledsen, ibland har jag bara lust att ge upp, som idag. Jag tänker liksom - vad är det för mening jag kommer ju ändå aldrig se några resultat. MEN! Det tänker jag inte göra den här gången, jag är bättre än så.
Men allvarligt, va i helvete gör jag för fel??? Jag tränar ju fan asmycket, jag käkar var tredje timme, försöker lägga mig i hyfsad tid, äter hälsosamt. Så mycket jag förändrat min livsstil så förväntar man sig fan resultat!
Jag är arg, arg på att livet är så förbannat orättvisst, att visa kan fan sitta och trycka i sig godis, pizza och vettefan allt och ändå se ut som victorias secret modeller. Jag är arg på att sånna som bara sitter på röven och ser snygga ut får allt serverat på ett fucking silverfat! Själv har man ju ingenting, jag har inget jobb, ingen kropp, inga kläder, inget liv, inga vänner just här, ser ut som en fucking kossa. Ja vi kan ju säga att självförtroendet är på botten idag.
Fan jag orkar inte.....

En gammal goding


RSS 2.0