Kluven

Jag är så jäkla less på allting nu alltså. Less på Stockholm, less på Sverige, less på att det ska vara så himla svårt att få ett jobb i det är landet, less att det är kallt 9 av 12 månader om året. Det jobbiga är att jag vet inte riktigt vad jag vill heller, det enda jag vet är att jag vill ut och resa, en massa! Men till det behöver man pengar. Jag vet inte om jag vill plugga, jag vet inte var jag vill bo och jag vet inte vad jag vill arbeta med. Jag vet helt enkelt ingenting längre.
Jag pallar bara inte med mitt svintråkiga liv längre, jag måste göra något åt det, men vad?!
Jag saknar mina fina vänner ifrån Plönninge extra mycket idag, var ju år och dar sen man sågs sist nu!

Idol 2011, bästa säsongen?

VS


Svar: Skulle inte tro det, idol 2011, sämsta säsongen (punkt!)

Jobb

Gokväll!
Var ju på en till arbetsintervju i eftermiddags, den gick bra tror jag. Eller jag tror att jag har ett jobb nu?! Det verkar så i alla fall, i så fall är det ju hur nice som helst! Det enda jobbiga är pendlingsvägen, på ungefär 1h och 10 min, drygt är bara förnamnet. Men man bor ju i Stockholm så vad ska man förvänta sig liksom. Anyway, måste dock dit imorgon igen med en lapp från arbetförmedlingen, så måste in där också för att fixa det. Men det löser väl sig!
Nu ska jag sova.
godnatt!

Arbetsintervju

Bild från balen

Hallå!
Idag har man varit på ännu en arbetsintervju.. Hoppas det blir något denna gången.
Jag behöver ett jobb, jag orkar inte känna mig värdelös mer.

Längesen

Hejhej!
Gud vad längesen det var jag skrev i den här bloggen nu.
Det har hänt mycket.
Jag har muckat, jag har varit på resa till Spanien. Jag har flyttat till Gustavsberg.
Plus att jag håller på och söker jobb, varit på en del intervjuer, hoppas att det går vägen snart.
Igår var vi ut eftersom Svante fyllde år. Jag och Marre drog och mötte upp dem på Sjätte Tunnan för att sedan dra vidare till Amba. Självklart springer jag in i en dörr och får världens bula i pannan, INTE snyggt. Sen gick det bara utför. Eftersom vi var sena gällde inte gästlistan längre så vi fick betala in oss, vilket är hutlöst dyrt! Efter mycket dansande så ska vi hämta ut våra jackor, då är min halsduk och mitt bankomatkort borta.
Jag är så LESS på Sverige nu alltså, det är fan nästan bara otrevliga människor i det här landet, det är svinigt jävla dyrt att gå ut och sen att handla på krogen, varför ska man betala för att hänga in grejer om dem ändå bara tappar bort det?! Sen ska vi inte snacka om bartendrarna, först får man vänta hur länge som helst, sen är dem otrevliga, dem vet inte vad det är för nått man beställer och då måste man förklara för dem och sen gör dem fel i slutändan ändå.. Ja igår var dagen jag bestämde att jag ska köra på bartenderutbildningen och jag SKA flytta ifrån Sverige i framtiden.
Bjuder på en snygg bild, hehe, för att lätta upp stämningen lite ;)

RSS 2.0