Back in black

Tjenare!

Är ju tillbaka på skolan. De senaste dagarna har varit helt galna!
Vårforum var helt underbart kul och helt galet! Det var bland de galnaste jag gjort på länge. Det hände så mycket sjuka saker. Verkligen tre dagar jag skulle vilja göra om, NU, flera gånger om!

Sen var jag med om en helt sjukt jobbig tågresa påväg ner hit. Först är det något som krånglar i Bollnäs så vi blev tvungna att byta till buss i Ljusdal, sedan var det tåg ifrån Gävle sedan var det till Stockholm och få nya biljetter. Då får jag typ vänta i en timme på hjälp. Sen får jag nya biljetter och hoppar på x2000 till Göteborg. Nej men då har jag en alkolist mitt emot och till råga på allt blir tåget försenat!!
Då missar jag sista anslutningen i Göteborg och dem säger att vi ska få ersättningstaxi till Halmstad. När jag och två andra killar som också skulle till Halmstad kommer till taxibilarna, ja då säger dem att dem redan åkt!
Fan vad frustrerande och alla på SJ hade slutat så vi fick leta reda på några väktare som sa till en ifrån SJ som inte åkt hem än. Så äntligen kirra hon en taxi och vi fick åka hem! Sen vägrade taxichauffören köra förbi Harplinge men killarna jag åkte med var så schyssta så dem skjutsade hem mig, snällt :)

Var i säng 2 på NATTEN! Skulle varit i Halmstad klockan halv nio i vanliga fall!!

Nu drar jag hem och slänger mig i duschen
Pusss

Morgonpowerwalk

Vaknade för någon timma sedan, inte klokt eller hur. Fan jag kan inte sova alls länge nu förtiden.
Hade tänkt att ta en powerwalk nu eftersom det inte blir så *host* mycket träning nu dem närmaste dagarna eftersom det är Vårforum såklart! Lite stressad fortfarande eftersom jag fortfarande inte vet hur eller när jag ska ta mig dit och hur jag ska fixa något drickbart eller hur jag ska köpa biljetten. Helveteee också..
Bäst jag går nu så jag inte fastnar här som jag brukar göra.
Barnsoldat. Har dock uppdaterat baskern lite, med en guldig pin i stället.

Dog tag

Tjabba!
Känner mig så stressad inför imorgon! Ska få allting att passa ihop, gud vad jag inte orkar med mitt liv nu alltså.
Jag blir bara så irriterad på allting också. Jag har egentligen inte råd med detta, undrar varför jag åkte upp, inte så smart av mig  direkt egentligen. Kirrade en dog tag till soldatoutfiten nu också, får fixa resten imorgon för nu orkar jag inte mer. Ska ta en promenix för att hälsans skull hade jag tänkt, hehe.



Hörs imorgon! Puss♥

Hero of war



Den här låten är så jäkla bra! Älskar den!



Va sägs, jag rockar som soldier, i know, min hemmagjorda look inför forum! Har dock inte med min AK47 i denna bild. Nu ska jag ut och gå och skingra tankarna lite..

Förbaskad

Tja! Sitter här och är jävligt förbaskad! Skulle behöva till ett apotek men nu är det ju försent. Allt tack vare sopan till sköterska jag hade på vårdcentralen! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN vad irriterad jag är, nej det är jag inte jag är tamefan FÖRBANNAD! Tror hon att jag hittar på allting eller! Jag är fan inte hypkondriker. Seriöst jag pallar fan inte mer. Nu svär jag i varenda jävla mening men det skiter jag i. Helvete vad ilsk jag är nu! Det är nog bäst jag slutar skriva innan jag skriver något alltför dumt..


Masque









Ser ni hur bra det går för mig att hitta outfits till forum eller?! Haha! Fastnade och tog sexiga bilder på mig iförd en mask i stället :D

I'm hooooome!

Tjenare!
Äntligen är jag hemma i Oviken! Haft en redigt dryg dag. Först fick jag vänta i över två timmar på bussen när jag kom fram med tåget till Östersund. Sen var jag till Vårdcentralen (där jag inte blev mycket klokare..) och nu är jag här. Jag tycker fan synd om mig själv nu alltså, det är så jäkla mycket. Så..fettt...jobbigt..aah..Jag blir galen, jag vet inte var jag ska skriva det så får väl skriva av mig här lite.fan!

Har inte ätit mer än några cookies idag, blää¨, så jag är judehungrig! Ska käka sen ska jag raffsa ihop lite outfits till vårforum ;)




Later guys!♥

Sista dagen i skolan för denna vecka

Hallå!
Sitter just nu på skolan efter en kort engelskalektion, grett som fasiken!
Nu är det bara tre lektioner kvar sen bär det av till Norrland! Kommer fram till min älskade stad imorgon bitti klockan sju, så det blir en lång tågresa. Tar inte med mig datan, det kommer bli väldigt lonely men orkar inte bära omkring på den eftersom jag åker hem för att gå på Vårforum inte lana omkring på runescape, haha!


Gör valet, dra på skalet! ;)


PUSS♥

YEAH!

Klar med PA - rapporten, finito, fertig! Äntligen!
Ska bara svänga förbi och lämna in den sen innan jag går hem och kekar pasta :(
Längtar som fasiken till imorgon!!

Later♥

Too cool for school

Sitter och väntar på att det ska bli lunch på skolan, är lite dödshungrig nu. Eller det var väl att överdriva men lite hungrig är jag allt. Blir väl ändå en rätt chill dag, ska rida Qalle för Sjaunja. Sen hoppas jag att jag och Jossi ska kunna snacka lite med Marianne om PA-rapporten också.
Nu ska jag byta om till ridkläder.
Ciao!

Nostalgi


Ååh vad nostalgisk jag blir när jag kollar på dessa bilder. Jag har så många fina minnen med världens finaste häst. Hittade en gammal film som jag gjort om honom på youtube, så jag printscreenade lite bilder som försvunnit när pappas data fick virus.

Guten Nacht!

Har nyss pillat lite med PA-rapporten, den har blivit något mer finslipad i alla fall! Är ju möte med Marianne imorgon, hoppas bara att vi inte behöver göra om den 70 ggr till sen.
Längtar faktiskt lite till skolan imorgon, till lunchen. Pallar inte äta pasta hela tiden längre, för det är vad jag har levt på i helgen. Fullkornspasta och någon hemmagjord sås av lite ingredienser som man hittade i kylskåpet.
Guten nacht!♥

100418

Hallå!
Blev aldrig någon kvällspowerwalk igår. Men jag gick ju en tuff powerwalk tidigare på dagen i 60 minuter, uppför massa backar och i skogen. Så det räckte för mig. Känner av det idag. Men nu har jag faktiskt tänkt att gå på en söndagspromenix. Tänker vara ute länge och bara gå-gå-gå! Behöver det!
Sen ska jag laga lunch och forsätta plugga PA! Depressing.
Later.

Powerwalk

Nu ska jag ut och powerwalka!
Tjarå!

I tried so hard


Uppe med tuppen

Hejsan!
Vaknade astidigt idag, jobbigt. Vet inte ens vad jag gör uppe men kan ändå inte somna om. Jag hade tänkt att roa mig med att fila på PA-arbetet. Sen går jag nog en powerwalk en sväng. Fast käkar nog frukost för och kollar på lite Gossip Girl.
Gud vad jag längtar till på onsdag, när jag anländer till Östersund för att gå på Vårforum och träffa mina kära vänner.
'
Hörs sen!

Utbränd

Borde egentligen gå och lägga mig nu känner jag men vill bara skriva ett litet inlägg först.
Tisdag idag och skola. Haft en väldigt dryg skoldag med svenska, religion och ridning. Vi hoppade terräng på ridningen vilket var jättekul, blev dock väldigt förbannad på våran lärare eftersom lektionen var helt värdelös. Fick säkert bara 5 minuter sammanlagt effektiv ridning. Jag red Dirigent och jag må säga att jag gillar den hästen alltså, han är så ärlig och så himla cool. Puss på han!
Även bokat hemresa till Vårforum nu, gött! Längtar som fan, vi kommer ha så jäkla roligt. Nu blir det att ladda batterierna så man orkar med en tre-dagars. Jag känner mig helt utbränd av mitt liv nu alltså. PA-arbetet, skolan, resor fram och tillbaka, stress inför student, kirra jobb, lumpen plus massa annat. Jag känner att jag behöver chilla några hekto alltså. Och med det ska jag nog sova nu.
godnatt♥
GODNATT!

Join the military!

Join the military
Det militära modet är en trend som jag tycker är riktigt het i vår.
Så snyggt!

Godmorgon godmorgon!

Klev upp vid 5 i morse, det var inte så kul. Så jag är dödstrött nu. Blev stressigt att hinna med buss och pendeltåg men det gick. Väl framme på Centralen så var mitt tåg inställt, men tur i oturen fick jag åka ett bättre tåg! X2000 direkt till Gbg så jag slipper byta i Hallsberg, härligt. Kommer fram kl. 12 till Halmstad så jag hoppas att jag får åka med någon buss till skolan nu då.
Lite retard bilder medan jag åker tåg.
TJaRå!

Heels till studenten - check!

Hello!
Ligger i min säng och får lite smått damp på mina utslag som jag fått. Det kliar nått fruktansvärt alltså, helt insane! Vet inte hur jag har fått utslagen heller, de dök ändå upp för några veckor sen och de har bara blivit värre. Har på hela magen och ryggen, bröstet och halsen. Det är inte najs, man har ju bara lust att klösa sönder hela huden, usch.
Tidigare idag så vinkade jag av min kära vän och bror på tågstationen. Själv åker jag inte tillbaka till Halmstad förräns imorgon klockan 06:36, gött.. Eller inte. Men i alla fall. Jag har kirrat mina heels till studenten nu, de är farligt läckra! Helt vita, dock knallrosa på insidan. Skyhöga är dem också - i - like - it - !
Nu ska jag kika på Gossip Girl innan middagen!
PUSS

Påsklov, pengaproblem och Charlotte..

Tjenare!
Har inte skrivit på denna veckan men jag har haft fullt upp med att umgås med Charlotte och kikat på Gossip Girl. Och vi har haft fullt upp med att gå på stan, njuta av påsklovet och bara vara :)
Det har inte hänt något speciellt mer än att när jag öppnade plånboken imorse insåg jag att jag bara hade 200.000 kr kvar, INTE KUL! Så nu gäller det att ligga lågt fram till Forum, för det kommer bli så jävla roligt så ni anar inte (hoppas jag i alla fall..)
d
Sova är nog en bra idé kanske?
GODNATT! Sweet dreams

Påskhelga!

Sitter just nu och väntar på min kära bästa vän Charlotte. Hon ska komma till mig idag, efterlängtat!
Vi har mycket att prata om. Får se vad vi mer ska hitta på i huvudstaden. Det vi brukar kanske. Vilket innefattar - shopping, fika, mys och massa talk. I like it.
Igår så var det ju söndag. Jag och Olle skulle övningsköra i Djursholm. Men det blev som det blev med det eftersom bilen krånglar igen. Jag tycker skroten är det enda stället den där bilen passar på nu alltså. Så eftersom den inte startade fick vi åka kommunalt hem igen vilket tog oss 2 bussar, en lång promenad, lång väntan, 1 pendeltåg, lite mer väntan och sen bil. Jag hatar bilar just nu.
När vi kom hem, lite försenade var det tre-rätters middag hos grannarna. Det bjöds på laxkavring, sill & potatis, nubbe, entrecote, rödvin och tårta. Gött!

Rave-partey!

Tjenare!
RAVEPARTY
Sitter och knåpar lite på en raveinspirerat kollage. Man måste ju börja planera sina outfits inför Vårforum!
Hade tänkt att vara lite härligt raveiga  en dag. Sen ska vi nog vara superheroes! Nu är det bara att komma på vad man ska vara den tredje dagen. Förslag?
:)

Påskafton!

Glad påsk igen då!
Idag är det påskafton och jag har ägnat hela dagen med att kolla på Gossip Girl. Det är så bra! Men nu så är det snart påskmiddag. Vi får gäster hit. Det blir väl tre rätters skulle jag tro, huvudrätten är lax, mums!
Nu ska jag gå och hjälpa till med lite förberedelser.
Later ♥

Långfredag

Glad påsk allihopa!
Ligger i soffan hos mami och bara chillar. Väntar på att det ska bli mat. Mamma ska bjuda på fläskfilé och ris idag. Mumsfillibabba! Senare så bjus det på Solsidan på tvn, det är så jäkla roligt alltså.
Lade upp ett inlägg igår men det kom aldrig upp. Sen märkte jag idag att jag hade laddat upp det på fel blogg, riktigt bra där, haha! Så typiskt mig.
Hörs senare ♥

RSS 2.0