Shame on me



Okej tja. Fortfarande depp. Fan man kanske borde skriva någonting.. Jag vill nog inte säga för mycket. Men lördagen var fucked up, jag var fucked up. Gjorde någonting som inte var särskilt smart kanske.
Sen när man vaknade nästa dag så var det den typiska: "Jag ska aldrig dricka mer!" (i alla fall inte denna veckan sa jag till Emilia senare, haha) Att shotta det är tamefan dangerous alltså, my god!

Later!

herre min gud

jag vet inte vad jag ska säga så vi säger ingenting va

bakis tjej -91


nu gräver jag ner mig
tjarå

vilken kväll

jag är så INTE OK!

tjarå.

Snart: THE fucking CORNER

TJENNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAA!
TAGGA!

PIRATÖGA :D
Nu ska vi tagga och supa oss snygga!
TJARÅ!
C YA!

Taggad inför kvällen

Tjenna!
Nu var det ett tag sedan jag vaknade. Det är helt sinnes att vakna vid 8-9 tiden på en lördag faktiskt men så är det. Så jag har käkat frukost och faktiskt pluggat lite svenska, så jag är snart klar med frågorna. Nu ska jag och Emilia ut och gå en powerwalk sen så får jag träna BRAK och slänga mig i duschen.
För ikväll ska vi ut på krogen, taggad. Fast jag blir nog ännu mer taggad när det blir kvällen. Vi har bestämt att vi ska fula oss som fasiken på dansgolvet, haha vad kul det ska bli. Fast varenda gång vi bestämmer att vi ska fula oss går det ju aldrig som vi tänkt oss men men. Man ska inte planera för mycket för då går det åt helvete.. Det vet vi av egna erfarenheter..



LATER DUUUDES!

Balen och studenten

TJENNNNA!
Vi fick glada nyheter idag på skolan! Vi ska gå på balen tillsammans med Sturegymnasiet och några andra inne i stan, så det blir en stor bal på typ 600 pers. Så då känns det ju värt att gå på balen i alla fall. Sen så fick vi veta att vi skulle åka studentflak inne i stan tillsammans med Sture och de andra också! Inte så som Plönninge alltid gör, to the church and back liksom. Nej nu får vi alltså en riktig student och jag gillar det FETT mycket.
Så nu är det bara att börja leta balklänning plus en till studenten.


Måste ha en balklänning som är EXTREMT lågt skuren i ryggen!


Bowling och spöregn!

Hejsan!
Iväg och bowlat idag. Det gick ju som väntat, helt åt helvete! Jag och Josefin var lika bra, eller mjaa, lika dåliga! Haha, jag är helt enkelt sämst på detta! Men fick faktiskt några spare, det är stort av mig, fast jag har aldrig, ALDRIG någonsin fått Strike :(
Sen så var jag in till stan med Emilia och då blev det lite shopping. Köpte mig en "free bra" och  3 par örhängen samt lite food ofcourse. Fy i helvete vad det spöregnade när vi var påväg tillbaka till bilen. Blev så förbaskat blöt, inte okej väder Halmstad, INTE OKEJ!








Gekås

Tja!
Vi åkte på en liten roadtrip till Gekås och shoppade lite. Så jag behöver ringa min lille far idag om lite money ^^
Det är fan hårt att vara student! Sen så när vi köpt lite supspel så var vi tvungen att testa dem lite så jag, Mimmi och Josefin drack lite sen så var även Emilia och Pontus med. Jag drack lite rosé och smultronvin det är faktiskt rätt gott att dricka bara sådär, fast jag shottade det mest för att testa mina nya shotglas, hehe.

Nu har vi egentligen svenska men vi ska göra uppgifterna i helgen så vi matar lite fiskar och sånt nu. Sen i eftermiddag så ska vi som har idrott B åka iväg och bowla, värsta träningen ju! Haha.


I brist på bilder laddar jag upp en gammal bild från i somras, eftersom jag vill ha sommar nu :)

PUSS, LATER!

History Repeating

Tjenare!
Jag och Emilia har nyss kollat på 9onde avsnittet (History Repeating) av The Vampire Diaries. Detta avsnittet var så fruktansvärt spännande, och jag kan knappt vänta tills jag får se det tionde, får se om det blir ikväll, väldigt lockande må jag säga. Men sen är det slut på avsnitt :(, hoppas det kommer fler snart annars får vi antagligen vänta tills säsong 2 som lär börja efter nyår. Jag är nog lite besatt, men det är så sjukt bra! Får nog ta och läsa böckerna också :D




Stefan (Paul Wesley) i TVD är så jäääävla snygg! Ni ska bara se när han tar av sig tröjan, oooh lala!
Jag dör, han är nya läckerbiten alltså. Säger bara: Screw Edward, Jacob och alla andra hehe! Okej kanske inte Edward men :)

Ja men ni ska ju se mig och Emilia när vi sitter där i soffan. Vi sitter där och skriker och applåderar när pojkarna träder i bild. Det är helt sanslöst! Sen så har vi ju skyltar, och på dem står det ju självklart: "I love you Stefan!"
Ingen ironi alls, inte alls...

Men puss på er!

Engelska arbete

Började dagen med en utskällning eftersom vi inte gjort klart engelskauppsatsen som tydligen skulle varit klar idag. Vi trodde vi skulle få jobba med den på lektionen, men så var inte fallet. Så jag sitter och skriver på den nu, men har fastnat lite så passar på att blogga lite :)
Skriver en filmrecension om Twilight! Nu är det snart samhälle så jag får "hurry up" litegrann. Sen sista lektionen så är det idrott och vi ska ut och springa, jobbigt.

LATER dudes!

Paradise Hotel

Tja!
Internet är segt som fan nu vilket är väldigt irriterande! Sitter och kollar på Paradise Hotel, bra är vad det. Kanske ska söka nått år, hehe.

Jag är arg för jag får inte kolla på The Vampire Diaries :( jag är så ARRRRRRRG! Fruktansvärt jäkla PISSED, JA, jag är pissed! Ne. JAG VILL VA EN VAMPYR! :(

GODNATT

Dags att ta sig i kragen

Tja!
Ligger i soffan och har kikat på The Vampire Diaries hela morgonen. Men nu hade jag tydligen överskridit gränsen för hur mycket man får kolla per dag, MITT I femte avsnittet, väldigt störigt! Jag var tvungen att vänta en timme för att sen kunna kolla igen, så jag får hoppas det går nu! Man blir ju helt beroende. Ska nog ta och göra mig lite lunch och sen kolla klart på avsnittet.

Sen är det nog dags för mig att ta mig i kragen och gå ut och springa. Det var ett tag sen jag sprang nu alltså.


Här tog jag en bild när jag varit ute och sprungit ute i regnet hemma. Fan då var träning det bästa jag visste, så härligt att springa hemma, men här... USCH!

The Vampire Diaries

TJENNA!
Ligger i sängen och kollar på 3 avsnittet av The Vampire Diaries, måste säga att det är en sjukt bra serie. Verkligen vampytider nu. Plus att det är så sjukt snygga killar med i serien, det gillas.


Man kan kolla på serien online  http://www.casttv.com/shows/the-vampire-diaries 


Saturday morning

Godmorgon!
Har hur tråkigt som helst och passar på att kolla runt på olika resmål som studentresa. Vi är ju ett gäng brudar som ska åka iväg några dar efter studenten. Det kommer bli så himla roligt! Tyvärr kommer Ibiza bli alldeles för dyrt även fast det var första valet annars..
Det blir väl antagligen:
- Sunny Beach
- Barcelona
- Magaluf
- Playa del Ingles
- Ayia Napa
- Lloret De Mar/ Costa Brava

Men frågan är, vad ska man välja?


NEW MOON

Var ju som sagt och såg NEW MOON tillsammans med Emilia idag. Filmen var verkligen hur bra som helst, älskade den! Lika bra som ettan. Men det var en sak som jag störde mig på så jäkla mycket. Det var alla fjortisar! Men seriöst, dem borde fan bli portade från alla biosalonger som finns. Så fort typ Edward och Jacob syntes på skärmen skrek dem, och applåderade ofta gjorde dem också.

Seriöst! Har dem aldrig sett en snygg kille förut eller? Det var ju så patetiskt, och applåderna?! Vafan var det liksom, vemihelvete applåderade dem åt? Jag fattar inte vad problemet är. Sitter man och skriker hemma i tv-soffan också eller? Skulle inte tro det! Gud jag hade bara sån lust att skrika HÅÅÅÅÅÅÅLL KÄÄÄÄÄÄFTEN! Men jag vågadde tyvärr inte, men om det händer en gång till, då lovar jag att jag kommer skrika det.

Sen så åkte i alla fall Emilia till Kungsbacka och jag blev kvar här helt ensam :( Så jag har roat mig med att testa en ny sminkning och kollat på Idol. Alla var extremt duktiga idag! Men Erik är ju självklart bäst!


Sminkningen jag testade - lite arabic eyes.

Ögat


Blir väl sängen snart!
GODNATTPUSSAR!


Studentfesten!

Här kommer några bilder från studentfesten! De flesta ligger uppe på facebook så jag orkar inte ladda upp så många.


Jag var ju dykare och Emilia var någon slags 80talist fitnessutövare :P

Jag, Josefin och Mimmi

Matilda och Emilia

Sophia och Emilia

I WANT YOU!

Det får räcka :)

INTE OK!

Tjosan!
Är ändå rätt pigg idag efter studentfesten igår. Det var en hyfsat trevlig kväll, men eftersom jag fick åka in sist i 20 km i timmen så missade jag väldigt mycket! INTE OK! Kom in efter 12 och festen sluta 2, det var ju kul! Sen är våtdräkt och simfötter ingen hit att festa i bara så alla vet, men det funkar minsann, ramlade faktiskt inte en enda gång. Laddar upp bilder senare..

LATER.

På skolan

Sitter på skolan och väntar på att vi ska ha en sista lektion. Luktar häst och känner mig allmänt slet, men det är bara att kasta sig i duschen och tagga till inför kvällen. För det ska ju bli AWEEEESOOOME som sagt :)

Men nu pissar jag på mig snart. Hörs imorrn eller ikväll!
PUSSS!

Dan före den stora dan :D

Tja!
Haft beep-testet på skolan idag, gick asdåligt! Men lika taggad inför morgondagen är jag ändå. För imorgon så är det studentfest på B&B. Det kommer bli AAAAAAWESOOOOOOMEEE! "yeah" - citerar Emilia Hansson.
Bokat biljetter till New Moon på fredag också, äntligen ska man få se den filmen. Som man längtat!

Sen så var det tjat om den där jäkla svininfluensa-sprutan och jag och Emilia ska inte ta den! Vi är ju coolast så är det ju bara. Ni kanske har hört ordspråket "de starkaste överlever", okej nu ska vi inte ta något förgivet men jag kan ju lika gärna dö i svininfluensan om det skulle vara så! Jag tänker i alla fall inte bli handikappad av den dära sprutan. Hmmmmpff!

Jaja nu ska jag sova snart eller nått!
GODNATT!

Abstinens!

Jag har världens abstinens! Partyabstinens! Det är helt sjukt jag längtar som en, ja ni vet vad, till på onsdag. Jag dör snart, sånt partysug har jag just nu. Nu hoppas jag minnsann det blir förbannat roligt på onsdag också annars blir man ju självmordsbenägen, skämt å sido..

Plus att vi ska göra BEEP-testet imorgon, INTE OK, INTE OK!



Tjarå!
PUSSS

MEN HAHA HAHA HAHAHAHAHA


HAHAHAHAHAHAHAHA :D LOVE IT!

En ny vecka

Godmorgon alla!
Jag har varit vaken ett tag, duschat och käkat frukost även fast det är måndag! Börjar ju faktiskt alltid kvart i 1 på måndagar men det var nått lastbilshelvete som förde ett helvetes väsen precis utanför mitt fönster så det var inte så lätt att sova.

Hade tänkt att sminka mig snart, ska anväda ögonskuggepaletten, allt blir liksom tio gånger roligare med den :)

Hemma hos min mormor, vilket långt "fuck u" finger jag har, hehe.

Taggad inför onsdag!

Jag är så taggad inför onsdag så jag tror jag döööör! Det kommer blir så förbannat roligt. Först blir det förfest här oss hos sen drar vi ju på B&B där det är studentfest med sporttema, ÄLSKAR MASKERADER! Vi kommer vara så snygga allihopa, älskar min outfit, haha! Kommer ha lite svårigheter med gången bara och det kommer blir väldigt varmt med det är det värt :D
Blir extra roligt när alla har olika sporter också, tråkigt om alla skulle vara likadana så att säga.


Försökte få det att likna blåöga som jag ska göra på Josse på onsdag sen har jag på lite av Emilias fitnessoutfit som hon ska låna av mig. hehe :)

Nu är jag fasiken trött!
Godnatt


Weekend hos mormor

Tja!
Nu är jag tillbaka igen efter en kort visit hos min kära mormor. Det har varit en trevlig helg. Fick även lite smått och lite money. Hon är så snäll min mormor.


Fick mig en palett med massa ögonskuggor, love it!

En vit stickad myströja bara.

Simfötter såklart!

Stressad


Nu sticker jag till min mormor!
TJARÅÅÅÅ! Hörs kanske ikväll :)

Projektarbete

Tja!
Sitter just nu i datasalen och jobbar lite på PA-arbetet. Söker på information om olika dieter och träning etc. Drygt som fasen. Sitter också och funderar på varför jag valde detta, kunde inte gjort det mer komplicerat för mig. Visst är det ett bra PA-arbete och jag vill verkligen göra det men det jag och Josefin har gjort det så komplicerat för oss..

Nej nu måste jag mata fiskarna, haha!

Later.

Mittwoch :D

Tja fan!
Idag är det onsdag och det betyder ju True Blood klockan tio :D jag gillar det!
Började med idrott B idag, äntligen får man ha idrott igen, som man längtat. Det är verkligen ett plus för mitt och Josefins projektarbete. Sen så var det stallet hela eftermiddagen, hoppning stog på schemat. Jag hoppade La Roy och det gick ändå rätt bra faktiskt, behövde verkligen en liten uppgång eller vad man ska kalla det.

Nu är det även bara 2 dagar kvar tills jag tar tåget och hälsar på min kära mormor. Det kommer bli trevligt. Sen så om precis en vecka så är det studentfest! Fyfan vad jag längtar.

En sleten Johanna på nattåget ner till Halmstad.


Godnatt

Fan så sitter jag här igen! Kommer väl vara död imorgon, skulle behöva lägga mig lite tidigare idag. Har i alla fall varit på clinic med Jens Fredricsson idag, grymt bra! Känns som man lär sig mer på en clinic med han än med en ridlektion med någon av lärarna på skolan. Han red även en döfin hingst, som tydligen var något utöver det vanliga.

Imorgon står hoppning på schemat, det gillar vi. Fast det spelar ingen roll för mig, det lär ju gå sämst som vanligt, känns fasiken som jag gått och blivit nybörjare igen, INTE OKEJ!

PUSS, dröm sött!!

Skjut mig

Här sitter jag och borde plugga men jag är så himla skoltrött så det går bara inte, det går INTE!
Vi var i alla fall in till Halmstad idag, då köpte jag mig en ny topp man kan parta i och ett hårband på gina tricot.





Måndag morgon

Tjenare!
Nu är det en ny vecka igen. Hur ska man orka med skolan? Åh, mycket just nu känner jag. Till helgen så skulle det bli asroligt här men jag kan inte vara med då jag ska åka till min mormor! Så jag är lite ledsen för det, men det är mysigt att vara hos min mormor också, man kan ju inte supa jämt, hehe. Så jag spar mig till studentfesten, det kommer bli sjukt kul. Bara jag kommer på vad jag ska vara då.

Gud vad jag har haft en rolig helg, måste bara säga det igen!


See you later!

En fruktansvärt rolig lördag

Igår bestämde jag och Emilia oss för att gå ut, vilket var ett bra beslut! Den roligaste utgången i Halmstad hittills, verkligen. Så det blev ju en tvådagars denna helg, sånt gillar vi. Vi var på The Corner såklart! Kom en vimmelfotograf och fotograferade oss också, hehe min första vimmelbild.

Det blev dans hela natten lång, skoja inte att mina fötter är döda idag eller. Ja men vi hade extremt kul helt enkelt, inte för att vi såg så mycket av varandra men vi var upptagna med annat, hrmm :)










dizzy






Nej men vi hade kul :D
PUSS

Firat Jessica och Carro

Igår var en rolig dag! Vi firade Jessica och Carro som fyllt arton med en utgång i Halmstad. Kvällen började med förfest hemma hos oss, var väldigt mycket  folk i vårat lilla hus faktiskt :) Det var trevligt! Sen tog vi bussen in till stan. Väldigt många av sällskapet som höll på och sjunga hela tiden vilket resulterade i att busschauffören stannade och körde inte igen förrän de höll käften, haha!

Väl framme drog vi till The Corner och fick stå i kö ett bra tag innan vi blev insläppta, sen dansade vi hela kvällen tills fötterna inte orkade bära mer. Det var inte en så bra DJ där igår, han spelade mest bara okända låtar vilket var lite tråkigt. Sen när dem stängde gick vi ut och där träffade jag en sjukt snygg kille, och då menar jag verkligen sjukt snygg, han frågade om vi skulle med på efterfest. Vi tackade först jag men dem skulle ju dra med sig så många andra brudar som dem kände och då så bestämde jag och Emilia oss för att åka hem med dem andra i stället. Lite ångest på det men sånt är livet!


Får bli en gammal bild men jag gjorde i alla fall en sån sminkning som jag har på bilden. Suprise! Inte direkt ovanligt.

Måndagens outfit


En gammal dagens outfit. Sen i måndags.


Nej men nu tänkte jag säga GODNATT!
Sov gott era gullefjun!

Halloweenparty del 2


Vimmel

Julia och Lovisa

Vimmel

Jabbawookeez (stavning?)

Bröderna Fluff

Vimmel

Dancing people

Dancers

Vimmel

Jag och Lovisa


Sen så städade vi dagen efter i Spikis också. Vilken var en av dem fulaste dagarna på länge. Svår att förklara men herregud säger jag bara! Vi gick med sopsäckar på ryggen från Spikis till Lillänge - genom skogen - ÖVER MOTORVÄGEN och hoppar över räcket - kommer fram till Mc Donalds (där vi ej fick slänga soporna även fast vi "råkade" slänga 2 st säckar) - in på Coop med sopsäckar och pantar burkar. Pinsammaste på länge..

Städat i Spikis!

Vi skrev i gästboken, tihi!

Sen hittade vi en extremt rolig text i gästboken också :D

Internet!

Hej!
Mitt internet har ju inte fungerat på över 5 veckor men nu fungerar det igen! Känns ändå inte helt återställt men huvudsaken att jag kan surfa litte nu i alla fall! Orkar inte dra hela historien. Så nu kan jag blogga igen äntligen!

Kommer mer bilder ifrån halloweenpartyt snart. Hann ju aldrig klart förut!


Halloweenparty! Del 1

Hejsan!
Nu kommer det bilder ifrån vårat halloweenparty i Spikis! Jag hade en trevlig och väldigt rolig kväll, utklädd som barbie. Fick lite beslutsångest med outfiten men det fick bli så, hade gärna velat varit något vildare, men det kommer fler maskeradpartyn. Så jäkla roligt med maskerader också. Älskar att vara en annan karaktär en sig själv, man släpper loss mer, haha!


Charlotte och jag var barbiedockor tillsammans :)

Felicia var rockbrud och Julia Rahm hon var grottbrud :D

Julia Rolandsdotter var spökbrud och Linda var en ölburk!

Evve var djävul och Terese var flugsvamp!

Lovisa och Tea var doktorer!

Lovisa och Tea

Terese och Lovisa

Vimmelbild

Jessica m.fl

Tea och Charlotte

Vimmel

Skåål

Vimmel

Lady Gaga och djävulen :)

Här har vi en vild man på dansgolvet, HAHAHAHA!!

Jag kan bara skratta!

Del 2 kommer imorgon eller senare!

RSS 2.0