pissed

Katten skrämde skiten ur mig alldeles nyss, skulle ut i köket och göra kvällsmålet och så hör jag världens duns. Det är så att jag har datan stående på soffkanten, hjärtat hoppade seriöst ur kroppen på mig, jag rusar in i vardagsrummet men så ser jag att datan står där den ska. Det var katten som rivit ner en bok, jag blev såå lättad kan jag ju säga. Jag fick nog en liten adrenalinkick :P.

Är fortfarande sjuk, blir så trött på detta, nu har man ju nästan tappat rösten också, great. Men det ger väl sig så småningom. Har mest bara kikat film ikväll btw, först Top model (inte film men ändå), sen Eurotrip och nu sist Wild Child, båda filmerna var toppenbra!

Vad mer finns att säga om min tråkiga vardag, nja inte mycket. Är sååå tråkigt att bara sitta hemma själv hela dagarna.
Jag saknar faktiskt mina homies på skolan, men vi syns om inte allt för lång tid :)♥

Plus att jag och Sooooophia ska till ENGLAND, snart. Eller det är väl några veckor kvar (v.20) men det kommer bli grymt! Måste bara se till att skaffa lite pengar så man kan shoppa också.

Ne, jag är pissed så jag har inget mer att säga...

Auf wiedersehn.

Lunch

Blev kyckling & sallad till lunch idag med, men jag tog och stekte alltihop (i olivolja) i stället och tillsatte svartpeppar. Det blev faktiskt gott att göra så! Åt även ett hårdbröd och en omega 3 kapsel. Sen drack jag bonaqua persika till det.



Nu är det Top Model på 3:an :D

Tchüss!


Hälsocentralen

Har haft fullt upp hela dagen, närå men varit borta och flängt från 8-13 idag. Först så var jag till hälsocentralen, åkte med farmor & farfar dit, då pratade jag där med en läkare och fick ett recept utskrivet. Så jag ska hämta ut det på Lantmännen när det kommer dit då. Sen följde jag med farmor till Svenstavik där hon skulle på apoteket, vi var även bort till Dollarstore en sväng.

Mitt mellanmål blev 2 timmar uppskjutet pga det vilket jag inte blev så glad över. Det blev likadan frukost som igår (- det gröna teet), till mellanmål blev det 1 skål med mjölk och havregryn & 1 fullkornsmacka med stekt ägg.

Ska väl ta och kika på en film nu, typ Eurotrip heller nått.

Tchüss!


Vegas baby!

Ska kika på film nu, Bachelor Party Vegas. Den verkar bra, så hoppas den håller måttet nudå.


Mat

Jag börjar redan tröttna på dieten känner jag, men jag ska banne mig klara det, det är bara 6 dar.
Till middag blev det iaf sallad, bulgur & kyckling (denna gången stekte jag den lite och pepprade med lite svartpeppar)
Man ska ju äta 6 mål om dagen, alltså var tredje timme typ. Så ofta brukar jag inte äta riktiga mål så det var lite kämpigt, det blev i alla fall 5 mål för mig idag. Åt nyss det sista mellanmålet: 1 fullkornsmacka, 1 hårdbröd, 1 kokt ägg på bröden + ett glas vatten såklart.
Nu må jag ju ha druckit minst 1 liter vätska idag i alla fall, och det är ju ett framsteg, ska bara lägga till några glas vatten till varje dag och aloe vera dryck, huuua.
Har även gått 6 kilometer idag, powerwalk varvat med vanlig gång med lite mer tempo :P, gick till ica, var så jävla godissugen så jag köpte en 86% chokladkaka, men åt inte upp hela, utan man ska bara ta en bit för att stilla godissuget.


Middag                             Mellanmål


Lunch

Till lunch blev det 1 glas vatten och 1 liten tallrik med kyckling och isbergssallad. Det var helt okej gott, men ingen ny favoritmåltid precis. Jag är godissugen som F-A-N! Hur ska jag överleva :P, äh det är bara stå ut dessa 6 dagar sen kör jag igång på 5 dagarsdieten och då får man ju äta vad man vill på helgerna :D

Just nu sitter jag och kollar på Twilight, den är bra, bra, BRA! Vi ska ju inte bara tala om hur snygg Robert Pattinson är i filmen, gosh! Nej, nu ska jag återgå till filmen.



Mellanmål

Japp, nu har man käkat första mellanmålet också ;P
Det blev 1 skål med mjölk & havregryn plus 1 äpple.
Får se vad man hittar på senare men ska i alla fall ut och springa/powerwalka en sväng. Hoppas dessa 6 dagar ger resultat nudå! Fast jag måste nog köpa lite mer mat men pappa var så himla snål igår så det blev typ bara: kyckling, en påse blandad sallad, apelsinjuice & fullkornsbröd. Det skulle ju inte vara helt fel att ha lite fisk hemma också och mer frukt och sallad. Lax är ju så himla gott och nyttigt, synd bara att det ska vara så dyrt!



Frukost

Idag börjar ju dieten. Har hunnit käkat frukost nu. Det blev 1 hårdbröd med stekt ägg (inget smör), 1 grovt fullkornsbröd med stekt ägg (inget smör på den heller), 1 glas apelsinjuice (inga tillsatser bara apelsiner), plus 1 kopp grönt te. Duktig som jag var hade jag inget socker i teet, det var skitäckligt men det får man ta.
Halv 11 ska det bli mellanmål, får se vad man hittar på då.



Later

Min dag

Idag har jag gjort lika mycket som jag brukar om dagarna typ :P
Vaknade i stan, TRÖTT, blev väckt! Någon som känner sig träffad? ;)
Det är ju lite jobbigt de här första dagarna nu när man ställt om till sommartid, men man vänjer sig så småningom.
Senare kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem till Oviken. Då har jag hållt på och klurat med föra över musik, filmer och bilder från våran data till min. Plus sen har man letat kläder på internet, ja man behöver ju nästan en hel garderob nu alltså. Var också och handlade lite mat så jag kan påbörja min diet imorgon, efter det for vi upp till min farmor och åt middag. Det blev biff, potatis, sås och rivna morötter mycket smakligt må jag säga.

Just nu sitter jag och småkollar lite på Casino Royal och knåpar ihop en partylista direkt på datan, nice, nice.

Ja, hittade lite gamla bilder på mig & Myggis, nostalgi :) i miss her


Dröm sött


Handla mat

Ska iväg och handla mat till min diet som jag ska påbörja imorgon.
Lite stressad eftersom ica stänger om  20 min. Aah blir så irriterad på pappa, han bah: vi har ju hamburgare och annat hemma. Meeeen aaah!

Nej nu måste jag dra!

LATER


Musik direkt

Goood evening, hehe. Ja idag så har man blivit bjuden på finmiddag av Charlotte, fläskfilé & potatisgratäng + självklart beasås ja och tomatoos. Tack Lottis det smakade ljuvligt :)

Sen klockan halv sju så gick vi tsm med några andra på musik direkt på Storsjöteatern. Det var underhållande stundvis må jag säga. Kanske inte riktigt min musiksmak men om jag vill ha hit den får jag nog flyga till Amerika och kidnappa mina favoriter och det blir ju inte så lätt skulle jag tro ;)

Dit jag ville komma, var i alla fall att det var en trevlig kväll. Vi skulle sedan fikat på "gratisfiket" men där inne var typ allt fika slut och sen var det helt proppfullt också vilket sög något!

Imorgon eller senare idag om jag ska vara exakt, så ska min far antagligen hämta mig så ska jag hem till Oviken. Det blir drygt men vad fan ska jag göra här i stan liksom? På måndag ska jag nog ner på vårdcentralen i alla fall, ska kolla upp halsen och annat smått & gott. Sen är det fler "ärenden" som måste göras innan man åker tillbaka till skolan. Plus att jag måste ju ta och påbörja min diet! Har bestämt mig för att köra på 6 dagars metoden först sen 5 dagars dieten för att sedan köra på South beach metoden när jag kommer till skolan. Och när jag känner mig nöjd övergår jag till nyttigare mat men ändå kunna unna mig något ibland. Men om jag trivs med 5 dagars så forsätter jag på den sen igen.

Bara för att jag är så JÄVLA sugen på gofika så bjuder jag här på en fin bild av den franska chokladtårtan jag rörde ihop nere på skolan för ett tag sedan.


Dröm sött!


Tyson Ritter

Tjafan!
Vaknade rätt så tidigt idag med, typ 10. Det är lite läskigt att vistas i den är fyran helt ensam må jag säga.
Har inte gjort mer idag än kollat på The City och Gilmore Girls. Sen känns det inte bättre i halsen idag heller, huuua, plus att jag är täppt i näsan som fan. Blaaaa, usch fan vad jag hatar att vara sjuk! Fast vem gör inte det.
Ska nog kanske följa med Charlotte och kolla på musikdirekt idag, vi får se, om jag får pengar av pappa. Har ju ingen mat här i stan heller.. Om jag får pengar kanske jag kan börja med dieten typ imorgon :D

Och här har vi snyggaste Tyson Ritter♥ sångare i The All-American Rejects, såklart!


Nu ska jag duscha. Tchüss!

det här suger

Den här helgen kommer ju suga totalt! Är helt själv här i stan, hade inte pengar så jag kunde inte åka hem heller. Veckan har liksom varit trååkig, vad kommer helgen då bli?! Antagligen kommer jag bara sitta/ligga i soffan och kolla på tv och datan som alla andra dagar. Jag är ju fortfarande sjuk så jag kan ju inte träna heller, GAH det här suger!

Nä! Nu får jag ta och återgå till tv tittandet av The Hills.

Tchüss!

Boring day

Sitter och letar runt på Nelly efter saker man kan köpa. Borde ju passa på när frakten är gratis! Men det  är inte så lätt att hitta någonting när man inte har några pengar :(
Fan, jag måste skaffa ett sommarjobb alltså! Men var i h*lv*t* hittar man ett där man inte måste vara 18 år. Om jag ska till USA på praktik plus om vi tjejer ;) ska dra iväg nånstans i höst (sista minuten eller nått) så är det nog bäst att jag skaffar lite money, annars blir det nog inte så kul som det låter.


Helt matt

Gud jag är helt matt, skulle nog behöva komma ut och få lite frisk luft men jag orkar bara inte.
Ska käka mat nu, det blir något så enkelt som spaghetti och köttbullar.
Sen ska jag väl sitta här och vänta på att Charlotte ska komma.

Nej nu blev jag frustrerad, jag tror fan att jag missat Top model! Aaah vad irriterande, får väl kolla på reprisen imorgon. Men vafan det hade ju varit lite skönare att sett det nu för det skulle tydligen börja mycket tidigare på morronen imorgon.

Näe, nu ska jag ta och gå och ta hand om spaghettisarna, tror dem behöver mig nu :)

Tchüss

High Heels

Jag är helt fast vid ebay alltså, finns SÅ mycket snyggt där. Kollar på snygga heels nu och det finns tusentals.
Här kommer 4 smakprov:




Snyggingar eller hur :D Dem bruna är från Gucci och kostar ca 3280 pix, billigt, eller?

I'm sick

Yo, varit vaken ett tag nu, från klockan halv nio för att vara exakt.. Kan helt enkelt inte sova, plus att jag mår sheeet, palla vara sjuk på lovet.
Har kollat på modeprogram hela morronen idag med : Star! och Top model 4 (en repris självklart.)
Sen sitter jag självklart och kollar igenom maaassa bloggar, jag har blivit fast i bloggvärlden alltså, but i like.

Ska nog dra ner på stan med Charlotte sen. Det suger ju bara att man är helt pank och sjuk plus blek som ett lakan. Men vem är jag att klaga :P

Får se om jag kommer med en dagens outfit senare ^^

Tchüss!


Fantastic four

Nu ska jag kolla på Fantastic four där min favoritskådespelare Jessica Alba är med.
Kolla ni med, filmen är på 6an!


MTV

Nä fan vad irrierad jag blir på MTV nu, seriöst dem kan väl fan inte visa samma MADE program två ggr per dag med bara ett par timmar emellan! Det är ju inte precis första gången! Sweet 16 som var igår visa dem idag också, mycket irriterande enligt mig. Okej nu har jag fått skriva av min frustration :)

Puss♥

The All-American Rejects

Tänkte bara säga att det bästa bandet i världen (The All-American Rejects) gör Womanizer waaay better than Britney :)

Listen to this! :D

Skinnjacka

Sitter och kollar på kläder på nätet. Fan vad jag vill ha en skinnjacka. Men hittar ingen på någon av de svenska sidorna eller forever21 som jag kan tänka mig att köpa, antingen finns det ingen, eller så är ingen av de som finns snygg eller så är de för dyra för mig. Men nu har jag hittat en riktig pärla på ebay. Får väl be pappa iallafall försöka buda om den, jag vill haa.

Här är snyggingen! I want a brown one (:
oops det gick tydligen inte bara spara en bild utan alla var visst en & samma bild, men men.

I LIKE

Toodaaay

Här sitter man och har hur tråkigt som helst, mår piss, ont i halsen, förkyld och ont i handlederna, vet inte varför men de har gjort ont enda sen jag kom hem :/ wierd. Jag har inte gjort någonting speciellt hitills idag och jag kommer nog inte göra så mycket mer heller. Jo jag har suttit och kollat på tv hela dagen typ och suttit vid datan. Kollade först på Star! där var det två fashion program, de var bra, man fick sig ju lite inspiration för hösten 2009. Sen var det Top model 4 på 3:an som jag såg på men det var ju typ bara uttagningarna eller vad man ska säg då men Top model är bra. Tänk om man hade varit längre och smalare och självklart snyggare då kanske man också hade haft en chans att uppfylla en dröm..

Det blir ingen träning idag i alla fall, det ska jag nog helst skippa när jag är sjuk. 

Måste bara tillägga att det nyss var den braiga låten Rise up på mtv, hehe :)

laaater.


Bikini

Sitter och kollar runt på nätet på lite kläder, speciellt bikinisar. Måste ju säga att H&M har fått in väldigt många fina bikinis i år, fast i och för sig brukar de ju ha snygga. I år vill jag nog ha en bandeau bikini, de är sjukt snygga! Fast man behöver ju inte bara ha en utan helst ska man ju ha några stycken så man kan variera sig från dag till dag.

 
Den här bikinin från H&M är ju riktigt fin alltså, överdelen får man pröjsa 129 kr för och nederdelen 98 kr.
Inte så farligt.

Puss & hej


Celebs

Jessica Alba och Keira Knightley är mina två kvinnliga favoritskådisar och enligt mig och många andra må de även vara de två vackraste kvinnorna i världen. Sen är deras klädstil inte den sämsta heller. Nej, jag gillar Jessica och Keira de ger mig inspiration plus dåligt självförtroende då, haha. 


Diet

Jag har nu kollar runt på lite dieter, försökte ju hitta någon som kan passa mig. Har kommit fram till att det antingen blir 6-dagarsdieten eller 5-dagarsdieten.  Jag vill så gärna komma i form till sommaren nu  och då får man ibland ta till med drastiska metoder, näråå.. Dem 2 dieterna verkar inte så hemska faktiskt.

6-dagarsdieten:
Den går ut på att man kan minska 5kg på 6 dagar! En väldigt strikt diet som bara ska vara i just 6 dagar annars kan det bli farligt. Pallar inte skriva mer :P

5-dagarsdieten som även kallas för Fuskardieten:
Här ska man gå på en strikt diet på vardagarna sedan får man frossa i vad man vill på helgerna! Låter ju inte alltför dåligt nej.

Om inte någon av dessa fungerar eller jag inte riktigt pallar med någon mer finns det måånga fler. Det finns säkert också en diet som håller på att arbetas fram i skrivande stund..

Det räcker ju inte bara att dieta om jag vill ha en killerbody så jag får ta och börja träna ordentligt också, plus att forsätta nyttigt efter det att man dietat.
Ja nu får vi se när jag ska sätta igång med någon av de, men det får ta och bli snart!

Puss & hej!


Dagens träning

Ja då har man tränat idag då, duktig jag känner mig, eh nej det gör jag ju inte. Jag måste ju äta nyttigare om det ska ge resultat men mamma har inte så mkt mat hemma, så jag får be pappa handla bra mat när jag kommer hem. Anyway, jag körde The Jordan Workout idag, rätt så jobbigt om jag får säga det själv. Får hoppas att det kommer ge resultat nurå! Ska försöka lägga upp ett träningsschema och ett matschema på vad jag ska äta också så kanske det blir lite lättare att hålla sig inom ramarna.

Dem delarna jag vill ska slimmas på min kropp är många.. Först och främst vill jag slimma låren, rumpan, benen överhuvudtaget, magen ofcourse och ansiktet. Det kommer inte bli lätt så jag får nog börja kämpa lite. Ska leta upp en diet som passar mig och köra på.

Nu sitter jag bara och tänker på allt det dåliga och det är ju verkligen inte bra för självförtroendet så jag ska följa Tyra Banks råd att varje dag kolla mig i spegeln och fokusera på något jag tycker om med mig själv. Man hittar en ny sak varje månad och efter 1 år så har man i alla fall 12 saker man gillar med sig själv. Just nu fokuserar jag på min rygg, den gillar jag faktiskt :)

Nah, nu ska jag ta och söka runt på internet efter en "healthy diet".

Later


PARTYLISTA

Nu ska DJ Johanna lista nice partymusik :)

PARTYLISTA
Guru Josh Project - Infinity
Laurent Wolf - No stress
Paradisio - Bailando
Eric Prydz - Call on me
Alex Gaudino - Destination Calibra
Infernal - From Paris to Berlin
Lady GaGa - Pokerface
Mickey Avalon - So rich so pretty
Culture Beat - Mr Vain
Flo rida - Right round
Lady GaGa - Just dance
Crossfire - Lady
R.I.O - Shine on
Flo rida ft. T Pain - Low
Akon - Smack that
Gigi D'Agostino - L'amour Toujours
Haddaway - What is love
Ice MC and Alexia - Think about the way
Maskinen - Segertåget
Dj Tiesto - Dance 4 life
Danzel - Pump it up
Danzel - Put you hands up in the air
Salt N Pepa - Push it
Destiny's Child - Lose my breathe
Dj Ötzi - Hey Baby
Kizz - Heavens on fire
Magnus Uggla - Kung i baren
Hello Goodbye - Here in you arms
Pelle Almgren & wow liksom - omåomigen
Corona - Baby baby
Dj Ötzi - West Virginia
Hello Goodbye - Touchdown turnaround
Boys Like Girls - Dance hall drug
Rihanna - Disturbia
Snap - Rhythm is a dancer
Byz - Karatefylla
David Guetta - Love don't let me go
Pakito - Moving on stereo
Fedde Le Grand - Put your hands up for Detroit
Mason vs. Princess Superstar - Perfect
Fonzerelli - Moonlight party
Adam Tensta - My Cool
Rihanna - Please don't stop the music
Bloc Party - Banquet
Global Deejays - What a feeling (Flashdance)
Yves Larock - Zookey (lift you legs up)
Yves Larock - Rise up (club mix)
Lady GaGa - Pokerface (remix)
The Pussycat Dolls - Beep
Britney Spears - Piece of me
Britney Spears - Womanizer
Maskinen - Alla som inte dansar är våltäktsmän
Black Eyed Peas - My humps
Basic Element - Touch you right now

Okej, det var några schöna låtar men nu får det räcka.



Yo!

Ja nu har man skaffat sig en blogg.. igen.  Fast det var inte just det jag hade tänkt att skriva om nu precis.
Här sitter jag med feta jävla kanelbullen och skriver med världens ångest. Jag måste seriöst börja träna nu om jag ska kunna visa mig i bikini i sommar. Så nu när jag är här hemma några veckor från skolan får jag faktiskt ta och komma igång med träningen och käka nyttigare. Hade tänkt att detoxa 3 veckor men det pallar jag inte, inte nu i alla fall.
Ska nog ta och skaffa mig några bra träningsdvder också så man får lite variation, i stället för att bara ut och springa. Har redan The Jordan Workout, har bara testat den en gång, but i like it already!
Sen ska jag nog skaffa Pump it up!, den med typ call on me girls, haha den träningen är ju rätt kul.

Happ, nu har jag skrivit mitt första inlägg, har inte så mkt mer på hjärtat nu utan kommer tillbaka med en partylista snart.

tchüss!

RSS 2.0