Gott nytt år!

Hej alla glada nyårsfirare!
Anlände till Östersund igår kväll och blev magsjuk inatt som ett riktigt trevligt brev på posten, eller hur. Kunde ju inte ha blivit bättre.. Så nu dricker jag massa avslagen cola och pepprar i mig massa vitpeppar och hoppas på att det hela ska bli bättre. Har inte blivit mycket till mat heller, en halv förrättsmacka, jag vågar inte förtära så mycket mat nu, de flesta vet väl att jag har en ENORM spyfobi. Jag ryser bara jag tänker tanken, woäääähh! Men ibland kan man tyvärr inte hejda det, ekligt. Lumpen drar ju igång igen på måndag så jag måste vara bra tills dess, därmed basta!
Jag kan ju trösta mig med att min bästa vän är med mig i detta så man är inte helt ensam, och hon har det nog snäppet värre då hon fick spendera natten på sjukhuset. Det suger ju litegrann då vi hade sånna stora underbara planer för firandet men vi får helt enkelt se det som att nyår är SJUKT överskattat, jag får vänta tills nästa år det kommer bli sjukt mycket coolare, hallå 2012! Heh..
Nej nu gott folk ska jag väl krypa ner i min bädd igen, den har varit redigt skön nu alltså, har inte sovit såhär mycket sen jag vet inte när.
Sup inte ner er för mycket, ha ett sjukt gott nytt år och glöm inte att avlägga nyårlöften som ni självklart ska hålla!
PUSS

Måste ju få berätta en liten glad nyhet också, min fruktansvärt vackra och ROSA kamera anlände till mig idag, den är bara fööör fin!

Mellandagsrea

Hejhej!
Nu har julafton passerat och juldagen och snart också mellandagsrean. Snart är det nyår och sen blir det tillbaka till verkligheten igen. På juldagen var vi på skalet, det var lite galet men rätt kul, eller.. Eller i alla fall förfesten haha. Nu befinner jag mig i Stockholm med Charlotte, vi försöker fynda så gott det går på mellandagsrean. Vi åkte x2000 1 klass ner, jag gillar det, allt för 0 kr. Frukost bjöd dem också på, hehe, man kände sig lite vip. Ska nog forsätta att åka 1 klass, det känns som det är mer min grej.
Snart är det nyår också, har fortfarande inte hittat nån klänning men vet inte om jag ska ha det. Jag kan ju inte ha klackar eftersom jag fortfarande har ont i foten.. Får se hur det blir, i-landsproblem.

30 minusgrader

Hejhej!
Det är helt sjukt kallt här uppe i Jämtland, ligger på ungefär 30 jäkla minusgrader! Det går seriöst knappt vara ute, höuva! Var och julhandlade lite idag med, blev ändå inte helt klar. Jobbigt läge må jag säga. Blir väl en sväng imorgon med papi också kan jag tänka mig, han handlar ALLTID ALLA klappar dagen innan jul HAHA!
Sen var det en trevlig julmiddag hos Malins mamma med massa god julmat och julgodis, kommer bli ännu fetare än vad jag redan är efter denna julen, men försöker att hålla allt på en rimlig nivå men ibland räcker inte det till :S. Sen är det så svårt att hitta motivationen till att träna såhär i juletider speciellt när det är så jäkla kallt, men ska försöka köra lite hemmaträning imorgon i alla fall.
Jag har förresten kommit på världens briljantaste träningsidéer som jag ska köra igång med mina kära lumparkamrater efter jul, vi kommer bli soooo fit! För nu jäklar skiter jag också fan i min jävla fot och mina förbannade benhinnor, jag må fasiken träna nu alltså och det jag har kommit på nu är sååå bra!

Uttråkad

Hejsan!
Har inte gjort något vettigt på hela dagen förutom att jag bakade klart julgodiset som jag började på igår. Det blev nog inte riktigt som det skulle bli men jag får hoppas de smakar bra i alla fall. Sen har jag myst i soffan med katten och hundarna och kollat på film smaskandes på en "hemmagjord" hamburgare till lunch.
Tog en promenix med Isa idag också, det var galet kallt ute! Jag bylsade på mig bra mycket men frös ändå sönder ansiktet, höuva! Jag är inte van vid denna kylan längre.
Jag är så jäkla träningssugen och jag hade ju tänkt att passa på att åka längdskidor nu när man är hemma. MEN det går inte åka skidor i denna kylan och man ska helst inte göra det heller så inget skidande för min del. Får köra lite hemmastyrkeövningar i stället, fast det är ju konditionen jag vill träna. Och badhuset skulle inte heller ha öppet i veckan som det lät :(
Härliga 5e grupp i trappen vid plattan, vi är för goa :)

Fjortis Ulf


Beriden eskort

Jag måste ju berätta om den senaste veckan på kära K1. I tisdags hade vi ett fältdygn som var väldigt psykiskt krävande (även lite fysiskt om jag ska vara helt ärlig.) Vi marschade en hel del, satte upp tält i totalt mörker, grävdes kissgrop, byggdes tvättställ, hämtade granris, satt eldpost osv. Sen på onsdagen klev vi upp tidigt rev förläggningen marschade iväg och hade kommit en bra bit när fänrik kommer och säger att vi måste vända om och städa bättre efter oss. Då var vi inte så glada vill jag lova. Sen forsatte dan med PEK-skjutningar, närkamp med vapen för att sedan invänta mörkret och ha mörkerskjutning, som lätt var det bästa på hela dagen.

Vi har även hämtat ut våra modell Ä som är den blåa uniformen som bärs vid högvakter. Sen har jag fått veta att jag ska få vara med på den första beridna kortegen nu i januari, då vi får statsbesök från Estland. Jag är galet nervös över hur det kommer gå. Det är väl  ca 30-40 som fick vara med i den beridna av flera hundra så lite glad är man allt. Sen har jag fått veta att jag ska rida Regent då också. Har ridit han två ggr innan så lite nöjd med hur jag rider han borde de väl ändå vara :)
Här har vi "lilla" Regent som jag ska rida.

1 klass

Det är rätt nice att resa 1 klass till min kära hemstad må jag säga :)
Men lite drygt och jag mår illa som fan, som tur är man la framme om 20 min.
Ska bli så kul att träffa Charlotte, var ju år och dar sen vi sågs nu hehe. Så det blir mys med tacos och film förmodligen i hennes lägenhet senare ikväll. Jag och min feta packning ska ju bara ta oss dit också, men det var ju en annan femma.

härlig vecka

Är helt slut efter senaste veckan. Var ju kvar på K1 förra helgen så nu är man hemma och vilar upp sig inför kommande veckan. Förra söndagen så var vi på stadsvandring vilket var psykiskt krävande på många i gruppen, haha, men kul var det, lite kallt också. Sen har det varit väldigt mycket hästar och exercis nu i veckan, även en del närkamp och BRAK.
Det värsta är bara att mina benhinnor har blivit värre och mitt ledband i foten är fortfarande svullet och gör ont. Fick order av fänriken att börja simma. Så nu ska jag börja hänga på GIH-badet så ofta jag kan, trampa vatten och (gudförbjude) simma, även fast jag hatar det, jag måste fixa konditionen för den har bara blivit sämre sen jag ryckte in. Får också börja köra lite rodd och spinning. Helst vill man ju springa men det går ju inte :(

Trött och jävlig

Hejhej!
Det var ett tag sedan jag skrev nu känner jag. Men man har ju såklart fullt upp nu på dagarna inne på K1. Har haft en ridvecka på K1 med massa exercis med vapen och närkamp. Det har varit tröttsamma och jobbiga dagar med BRAK från helevetet, haha lite skönt också ;) Jag har även hunnit med att bli tillståndsryttare, och sparkad av en hest som jag red två gånger igår (Regent). Han var helt vild att borsta av efter ridning, han attackerade och då är jag seriös, har aldrig varit med om att hästar har betett sig på det sättet som några av hästarna där gör, det är helt sjukt.
Det är helt sjukt vad trött jag är! Nu ska jag ta och sova så jag orkar med morgondagen, hade tänkt att köpa digitalkamera och julklappar och sånt imorgon :)
ha det bra! schlaf gut!

RSS 2.0