Huuur grymt!

Hur grym var inte Olle ikväll med Sex on fire, jag satt som en fåntratt med mungiporna upp till örona, helt för mig själv. Sen tyckte jag Linnnea var överraskande bra, har inte riktigt tyckt om henne innan men detta var sjukt bra! Ja men en helgrym kväll helt enkelt! 5/5 toasters!

Idol!


Ikväll är det såklart IDOL! Med skönaste Jihde! Tycker alla killar som sjöng/sjunger igår & idag ska gå vidare, gillar dem allihopa, jobbigt.

Marinoni designutlottning

Är med i en designutlottning hos den här tjejen --> http://marinoni.blogg.se/

Sista september

Idag är det den sista september, hösten har börjat på riktigt och med den kommer såklart höstdeppen som ett brev på posten. Själv gör man inget annat än att träna, äta, städa och klämma in lite dator därimellan också då. Börjar bli lite tröttsamt nu, jag är så jäkla rastlös alltså!
Ska väl gå ut och powerwalka men jag är så jäkla less på vägarna här, jag vill gå någon ny väg men vet inte var det finns någon, jobbigt läge jag vet.
Ett redskap som följer mig dagligen - stegräknaren! Awesome, försöker att gå minst 10 000 steg varje dag, det är en bra riktlinje.

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Så jäkla grym låt av Rihanna!

The eye

Såhär ser mitt skrivbord ut, hihi, rätt stiligt om jag får säga det själv :)

Aids

Om man inte kollar på True Blood så lär man ju inte fatta nånting av förra inlägget. Men här kommer den sköna scenen som jag schnackade om va.
Är han inte lite skön så säg! Haha!

Lafayette

Skönaste mannen i True Blood, Lafayette. Älskar hans repliker alltså!
Här kommer några sköna:
"Hey hooker, how you doing. What you doing here?" 
"Then what are you skanky ass bitches doing in here?"
"I know every man, whether straight, gay, or George ma-f***in’ Bush is terrified of the p*ssy"
Och den här scenen bara älskar jag!:
Lafayette: Excuse me. Who ordered the hamburger, with AIDS?
Redneck: I ordered the hamburger deluxe.
Lafayette: In this restaurant, the hamburger deluxe comes with french fries, lettuce, tomato, mayo, and AIDS. Do anybody have a problem with that?
Redneck: Yeah, I'm an American and I got say in who makes my food.
Lafayette: Well baby, it's too late for that. Faggots been breeding your cows, raising your chickens, even brewing your beer alone even before I walked my sexy ass up in this mother fucker. Everything on your god damned table got AIDS.
Redneck: You still ain't making me eat no AIDS burger.
Lafayette: Well all you gotta do is say hold the AIDS. Here...
*Lafayette picks up one of the hamburger buns and licks it.*
Lafayette: Eat it.
*Lafayette pushes the bun onto the redneck’s face and punches him.*
Lafayette: Bitch, you come in my house you’re gonna eat my food the way I fucking make it! Do you understand me?
*Lafayette takes the redneck’s plate and dumps the food into his lap.*
Lafayette: Tip your waitress.

Lunchpaus

Har nyss tränat, så sitter och smaskar i mig en välförtjänt lunch. Liiite rester från igår (kyckling och wokgrönsaker), 1 morot och en smoothie :) Gött! Fy vad skönt det känns att verkligen vara igång med träningen alltså. Har hållt på regelbundet i en månad nu i alla fall, det bådar ju gott hehe.
he he

Havregrynsgröt

Käkade havregrynsgröt i morse till frukost, för första gången på flera flera år. Tycker fortfarande inte att det är speciellt gott med det gick an i alla fall. Blev fiberhavregryn, till det blåbär, hallon och banan + massssssa kanel :)

Erase me

Så jävla skön låt, värsta chill beat! Nej, men ärligt den är så jäkla skön, man bara vrider på och tar det chill och diggar liksom.

Hard

Erkänn jag ser hård ut med min maiden tröja och brillorna, haha!  Ska ut och powerwalka och jag måste vara lite påbylsad eftersom jag inte vill bli sjuk igen, därav mössan tex. Sen sätter jag på mig brillorna för jag hatar när folk stirrar, de lär iofs stirra mer men de ser inte var jag kollar hehe..

Dagens träningsinspiration

Kändes ganska naturligt att Jillian Michaels får stå för dagens inspiration! Hon är så sjukt grym!

Löskokt

Sitter och käkar mellanmål efter träningen. Ett löskokt ägg, en liten skål med bär, grekisk yoghurt, havregryn, mandlar, två sorters frön och kanel, mums! Ett stort glas vatten på det också såklart!

Jillian 30 day shred

Nu börjar dag ett på denna workouten :) ska bli kul att se resultaten efter 30 dagar, börjar på leveö 1 i 10 dagar. Har kört 1 gång egentligen redan men efter det blev jag ju sjuk så får börja om på nytt. Hittade detta tips hos http://stayfit.blogg.se/
Där hittar man mycket annat som motiverar en till att träna, min favorit-träningsblogg.

Brunch

Vaknade rätt sent idag, skönt. Så det bliv ingen vanlig frukost, blev lite av en brunch. Bakade mig scones & drack kaffe till. Kan ju säga att baket inte blev speciellt lyckat, haha de blev jättetorra och platta. Gjorde dem av rågmjöl & olivolja ist. för smör eftersom jag ville ha dem nyttiga. Till dem åt jag jordnötssmör utan tillsatser och hallonsylt. Men jag tror jag testar ett annat recept nästa gång alltså.
Kolla vad gott det ser ut! Mina var dock helt platta, lite halvhårda och torra, haha! Sen var dem ju mörka också då det var ett annat recept.

Dagens träningsinspiration


Nails

Eftersom jag knappast har något för mig tog jag en lång härlig dusch och fixade naglarna, känner mig redan mycket fräschare. Hade tänkt att ta en promenad nu innan jag lagar middag. Sen blir det fotbad och pedikyr, härligt. Plus ett avsnitt av True Blood :D

260910

Idag har man inte gjort många knop inte. Men forstätter att städa i alla fall och det blir bara bättre och bättre, trivs inte när det är stökigt så nu mår man lite bättre. Vaknade upp utan röst imorse men har fått tillbaka den mer och mer. Är riktigt trött på detta nu, jag måste komma igång igen, jag skiter fan i om jag är helt frisk imorgon. Jag måste börja träna igen. Nu är det bara snart 1 månad kvar tills jag rycker in, och jag må vara bättre fysiskt beredd än såhär!

Känner mig duktig

Har städat som en galning hela dagen. Så nu har jag fått lite ordning på mitt rum :)
Sen är det ordning i köket, hallen, rätt så okej på hela övervåningen och badrummet. Får köra ett ryck på nedervåningen imorgon där vardagsrummet finns. Någonting har man att göra när man är sjuk i alla fall, lär ju inte kunna träna på några dagar :(

Dagens träningsinspiration

Sofi besitter ett par ben som jag skulle kunna sätta som topp 10 på min lista i alla fall. Så hon får bli dagens inspiration!
http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots

Vitlök och städning

Eftersom jag fortfarande inte kan träna får jag kurera mig med vitlök. Pressade två vitlöksklyftor på ett smörgåsrån och åt, fyfarao vad starkt men jag känner ingen smak. Fast jag blev försökrad om att jag luktade vitlök, haha. Sen får jag passa på och städa lite, mitt rum är KAOS! Får inte plats med alla mina prylar, eftersom rummet är så litet.
Här har vi ett litet hörn i rummet, herre - gud !

Dagens träningsinspiration

Scarlett Johansson

Smaklöst

Jag måste bara få beklaga mig lite. Jag har både tappat smaken och lukten pågrund av den här nedriga förkylningen. Jag känner inga lukter och ingen smak när jag äter någonting, det är hemskt. Jag hatar när det blir så.

Ännu mer förkyld

Alltså det är inte sant! Nu har jag gått och blivit ännu mera förkyld, kunde knappt andas inatt. Trodde det var ett smart drag att börja träna igår, men tydligen inte. Fan också, nu måste jag ju vila och vänta ännu längre. Detta var ju inte nå bra heller.
En superhjälte som jag borde ju klara av sånt här.

Dagens träningsinspiration

Jennifer Aniston har verkligen en "rockstar-body"!

Double Identity

Har nyss kollat klart på 2:a avsnittet i 4:e säsongen av GG. Jag kan inte säga annat än att det är så spännande, ooh, seriöst den bästa tv-serien genom tiderna. Väntar bara på att det ska bli Blair och Chuck igen, dem passar ju som handen och handsken ju!

Träningens 10 budord

  1. Du ska inga andra intressen hava jämte din träning.
  2. En dag utan träning är en dag utan mening.
  3. När du vilar tränar dina konkurrenter.
  4. Den som tycker träning är roligt, tränar för lite.
  5. Träning är ett tillfälle att tävla.
  6. Så länge du är seg kan du inte bli övertränad.
  7. Det som inte dödar, det härdar.
  8. Smärta är svaghet som lämnar din kropp.
  9. Många äro kallade, få äro utvalda.
  10. Det finns många sätt att bli bra på men bara ett sätt att bli bra på: TRÄNING!
Hittade detta i en artikel av ett nummer av Vasalöparen. Ganska kloka ord faktiskt.

Idol - inte för rullstolsbundna?

Någonting som gjorde mig förbannad idag var när dem skickade hem Frida Östergren i Idol, hon som var rullstolsbunden. Dem skickade hem henne och lät ett stort antal som klantat sig varenda gång i slutaudition stanna kvar. Anledningen var..?.. att hon inte hade utvecklats. Men KOM IGEN! Det där var en jädrigt dålig ursäkt! Nej men det är okej att utvecklas åt andra hållet eller? Att sjunga så falskt som det bara går, det verkar funka skitbra.
Nej, mig lurar ni inte. Jag är övertygad om att dem skickade hem henne för att ja - hon var rullstolsbunden. Man hörde ju för fan att hon sjöng bättre än många av dem de lät stanna kvar, det kan vem som helst som har öronen på rätt ställe höra. Jag gillar idoljuryn jättemycket men det där var bara så lågt av dem. Frida förtjänade att vara kvar, mer än många andra som de lät stanna kvar. Inte okej någonstans.

Dagens träningsinspiration

Nina Dobrev från Vampire Diaries!

Imorgon börjar allvaret igen

Nu känner jag att jag har vilat upp mig ordentligt. Idag blev bara en kort promenix med tre serier utfall med benlyft. Får se vad jag gör imorgon med får la köra lite med min PT, haha! Min bror ska komma till Stockholm imorgon så då får han agera PT till mig, tycker det är lite bra ja.
Nej men nu ska jag ta och duscha, känner att man behöver fräscha upp sig lite da.

Vilar upp mig

Känns lite surt att det är onsdag och att jag inte tränat sedan i fredags. Men man ska inte träna när man har en infektion i kroppen. (Tack för presenten Charlotte, haha). Så jag är inne och vilar upp mig, men hade tänkt att ta en promenad idag i alla fall och köra några yogaövningar. Det är så fint väder ute och jag vill verkligen träna, känns som jag är tillbaka på ruta ett och alla mina ansträngningar är som bortblåsta efter denna helgen.
Men det är bara att bita ihop, för denna gången ska inte en liten förkylning få förstöra allting.

Korta filmer som berör!


Dagens träningsinspiration


Phoenix

Charlotte var ju och red Carmen i söndags och jag följde med. Phoenix bor ju också där, och jag kan säga att det var väldigt smärtsamt att se honom. Han är världens finaste och jag saknar honom så mycket. Har så många fina minnen med den hästen.

Back in business

Nu är jag hemma i Stockholm igen efter min visit i Jämtland! Det har faktiskt varit skönt att inte vara så beroende av datorn. Jag har haft det jättetrevligt. I fredags blev det krogen med mina fina vänner, lördag var vi hemma hos Robin och blev bjudna på god mat och många skratt. Sen så samlade man ju lite vuxenpoäng när man röstade i söndags, själv valde jag att rösta på Piratpartiet!
Det suraste med min lilla tripp är att man gått och fått ont i halsen och blivit förkyld, faaan. Det förstör min träning!
hehe

God, bless the broken road


Fallin' apart

Jag vet inte vad jag ska skriva eller vad riktigt. Men jag måste få skriva nått någonstans då väljer jag att göra det här.. Just nu är det inte bra, det är inte bra alls. Fan, jag har ingen aning hur jag ska uttrycka mig utan att skriva fel saker som jag kommer att ångra. Men jag har ju ingen just att prata med nu och jag måste få ut lite ur mig nu. Just nu orkar jag inte med lumpen, jag står knappt ut med tanken att bo i Sverige ett helt år till, ja vi säger Sverige.. Så fort jag har muckat så ska jag dra utomlands om jag inte fastnar vid tanken på att göra utlandstjänst förstås. För så det är nu, det pallar jag fan inte med. Guud, fan vad skönt att åka hem till Östersund imorron, hem till någon som lyssnar och bryr sig. Jag har alltid velat flytta ifrån Östersund, just nu vill jag bara flytta hem igen.. äääääh fan också.
hejdå.

Tågresa beställd

Äntligen är tågresan hem bokad. Ska bli skönt att åka bort för några dagar och spendera dagarna med min bästa vän! Sen ska jag ju passa på att rösta i valet nu när man har åldern inne ;)
Har redan tränat idag, joggade en runda sen styrka med fokus på ben och ruuumpa. Härligt! Ska ta en dusch sen ska jag nog göra en god smoothie och krypa ner i soffan. Mår så jäkla illa så får chilla ett tag framför en film.

Bästa mellanmålet

Grekisk yoghurt, blåbär, hallon, lite krossade nötter och kanel, mums! Brukar lägga till lite fiberberika havregryn också :)

Never give up...

Never give up, never back down!

Take my breath away

Älskar Top Gun och den här låten.

Stackars mig!

Jag lagade lasagne (SOPHIA!!) till middag idag, och jag är ju ingen höjdare på att laga mat. Definitivt inte Årets kock om man säger så.. Men lasagnen blev god ändå. Fast nu var det ju snarare min brännskada jag skulle visa här. Kolla på pekfingersknogen, buuuhuu, det gör ont som bara den! Skulle va inne i ugnen och peta och självklart bränner jag mig, så nu har jag en fet brännblåsa. Tyck synd om mig! :)

Playground workout

Nu ska jag dra ut och träna styrka i lekparken. Det är väl inte riktigt en lekplats i videon utan det är ett utomhusgym men övningarna fungerar fint att göra i lekparken också!

13 september smäller det

Ja vad händer imorgon egentligen?
Jo! Gossip Girl drar igång med säsong 4, UNDERBART! Nog ett av mina absoluta favoritprogram att följa alltså.
Blair Waldorf är ju favoriten då.

Träningsschema för kommande vecka

Träningsschema 13-19 sep - fokus på styrketräning
Måndag:
¤Morgon - Powerwalk på ca: 30 min
¤Eftermiddag - Styrketräning i lekparken, uppvärmning före (rask promenad + lätt jogg)
¤Kväll - Promenad
Tisdag:
¤Morgon - Powerwalk 45 min
¤Eftermiddag - Styrka --> mage, uppvärmning ca: 30 min kondition
¤Kväll - Promenad
Onsdag:
¤Morgon - Promenad ca: 30 min
¤ Eftermiddag - Styrketräning --> ben & rumpa, uppvärmning hopprep
¤Kväll - Promenad
Torsdag:
¤Morgon - Promenad ca: 30 min
¤Eftermiddag - Powerwalk 1 tim + 5 tone it up övningar
¤Kväll - Promenad
Fredag:
¤Morgon - Powerwalk 30-45 min
¤Eftermiddag - Styrketräning --> armar
Lördag:
¤Morgon - Promenad
¤Eftermiddag - Promenad - 5 tone it upp övningar
¤Kväll - Promenad
Söndag:
¤Morgon - Powerwalk ca: 45 min
¤Eftermiddag - Kreativ styrketräning utomhus
¤Kväll - Promenad

Fyfan vad vackert!

Såg den här filmen hos Thingsyouremember, och jag var bara tvungen att ladda upp den! Så känslosam, lipade som en liten dåre när jag såg den. Jag må säga att det är någonting speciellt med soldater alltså..

Off i go

Vad tycks om den här blicken hehe ;)
Blir en maffig liten hårknutis på huvudet, ska följa med mami och Olle till Solna Centrum. Ska strosa i lite affärer där medan Olle hälsar på sin pappa. Min vilodag idag så chillar mest, fast blir en powerwalk följt med lite tone it up-övningar när jag kommer hem, känner att det behövs ju lite träning i alla fall.

Nine-eleven

Nu har det gått 9 år sedan terrorattackerna 9/11-01. Hemst! Skänker alla inblandade en tanke idag.

Lars Ohly

Verkar vara en skön snubbe de där! Vi har ju en sak gemensamt också! Vi båda älskar Green Day, haha. Han var också på deras konsert i Juni, lite kul haha. En partiledare som hoppar runt som en galning till Green Day alltså.

I'm so paid


Little bit happy

Mina Dermalogica produkter har äntligen kommit :D fick med ett antal prover också, shysst hihi!
Så nu är jag lite gladare då.

Efterblivet

Min kära dator beter sig lite efterblivet åt, så lilla mamma börjar bli riktigt irriterad! Lilla mamma tycker inte om när lilla datan inte är snäll. Då har jag en väldig stor lust att kasta dig i väggen, men då skulle inte lilla datans morfar bli så glad :D Åh nu blev ju hela inlägget efterblivet i stället. He he! Aah jag orkaaar inte!!
Gonatt.
he he

090910

Godmorgon!
Har nyss käkat lite frulle, var meningen jag skulle ta en morgonpowerwalk men när klockan ringde pallade jag helt enkelt inte gå upp. Så ska ut och gå en sväng med mamma nu. Blir intervallträning sen! Vad händer mer i mitt väldigt händelserika liv?! Haha inte mycket. Sitter och kollar på resor hem till Oviken nu och till mormor, hade tänkt att åka bort någonstans i helgen. Jag pallar inte vara här, blir så långtråkigt. Behöver hämta lite saker hemma och hos mormor är det bara väldigt mysigt att vara! :)

Nobody Understands


Jobbig natt med mardrömmar

Var meningen att jag skulle upp halv sju och intervallträna i trappor idag men har sovit så sjukt dåligt inatt så jag skippar det. Får köra det i eftermiddag istället. Någon som vet om det var fullmåne inatt eller?
Först låg jag och vred mig till 2-3 på natten, gick upp och tog och snaskade lite på en GI-brownie. Sen la jag mig i sängen och bläddrade i Cosmopolitan. När jag väl somnar tror ni inte jag har massa HEMSKA drömmar då eller?! En var hur konstig som helst, tänk Paranormal Activity, USCH, jag drömde att jag snackade med mamma och det hände massa konstiga grejjer, hade supersvårt för att öppna ögonen.
Sen drömmar jag en helt vrickad dröm! Vi har en lägenhet på högsta våningen någonstans i Sthlm, i världens läskigaste hyreshus. Jag hade gjort en supermumsig köttfärssås som jag skulle gå upp med till min bror och mig då. Vi var ensamma i lägenheten tydligen. Då är det en superhemsk hemlös gubbe som tar den från mig och hotar mig med pistol. Jag blir rädd och försöker skynda upp till lägenheten, (med Charlotte nu alltså!) han följer efter och frågar vilken våning jag bor på. Jag ljuger och säger att vi bor på 6:e, när vi i själva verket bor på 12:e. Vi tar trapporna! Han tar hissen! Han blir rasande när han ser att vi inte är där och följer oss till 12:e. Vi knackar på dörren där Andreas öppnar, vi ber han ringa polisen!
Det kommer världens polisstyrka med massa specialpoliser. De skickar knivar i gubben, sen när man tror att han är tillräckligt skadad går en poliskvinna till han i trappan och ska bära ner han, då vildar han runt och köttar in kniven i henne. Det slutar med att han dödar nästan hela styrkan förutom tre snygga poliskillar. Ena killen som jag tydligen gillade, köttar knivar i gubben och skjuter han flertal gånger. Det slutar med att gubben förvandlas till HELLBOY!! Det visar sig att han var ute efter mig och skulle ta ner mig till helveter för att leva där med han, så sen börjar jag lipa och är superrädd och går fram och kramar han för att han inte ska döda de andra poliserna.
SJUK ELLER HUR!!!Om ni orkade läsa vill säga..

Take a minute


Va sägs om?

Morgonpromenaden är avverkad, frukosten är uppäten.
Va sägs om ett intervallpass? Det skulle sitta fint! Så vi gör så!
Sen blir det en proteinbar och förhoppningsvis lite lunch :)
later.

Träningsschema

Träningsschema 6-12 sep - fokusering på intervaller
Måndag:
¤Morgon - Powerwalk ca: 30 min
¤Eftermiddag - Intervaller 30 sek sprint, 2 min gå X 7 set
-Walking lunges with kickback, Plie Squat, Squat Jacks, Toe Touches 20x3 set
¤Kväll - Promenad ca: 30 min
Tisdag:
¤Morgon - Intervaller i trappor X 10 reps. upp och ner (Springa upp och ner ca: 30 sek - vila - osv..)
- Jump Squat, Toe Touches, Split Squat, Curtsy Lunge 20x3 set
¤Eftermiddag/kväll - Promenad, halvtempo 45-60 min
Onsdag:
¤Morgon - Powerwalk 45-60 min
¤Eftermiddag - Cykelintervalller i 30 min
- Tone it up 5 övningar
¤Kväll - Promenad ca:30 min
Torsdag:
¤Morgon - Powerwalk ca: 30 min
¤Eftermiddag -Intervaller 30 sek sprint, 2 min gå X 8 set.
-Tummy tuck witch kickback, 2 min ab workout, V-sists, Jumping Crunches, Side Plank 20x3 set
¤Kväll - Promenad ca: 30 min
Fredag:
¤Morgon - Intervaller i trappor X 10 reps. upp och ner
¤Eftermiddag - 5 Tone it up övningar för armar och rygg
¤Kväll - Promenad ca: 45 min
Lördag:
¤Morgon - Promenad 30 min
¤Eftermiddag - Powerwalk 1 tim
- Tone it up övningar för överkroppen 20x3 set
¤Kväll - Promenad 30 min
Söndag:
¤Morgon - Promenad 30 min
¤Eftermiddag - Intervaller: 2 min gå 2 min jogg.... sen 2 min jogg 2 min spring.. ca: 30-45 min
- Spiderman pushups, Plank Jacks, Bicep Curls, Butt Lifts, Plie Squat 20x3 set
¤Kväll - Promenad 30--> min
Mina förebilder som ger mig grym inspiration!
Blir intervaller hela veckan! Ska satsa på styrketräning ännu nästa vecka. Nu j*vlar! :D

Lördag

Jag tycker dagarna går så himla fort och inte gör man något vettigt heller. Börjar verkligen tröttna nu alltså, jag är så jäkla rastlös. Måste åka bort nånstans, funderar på att åka bort en helg till mormor snart. Ska bli skönt att komma bort ifrån det här kaoset ett tag. Sen ska jag åka hem till Oviken en helg också för att bli firad av min farmor :)
Får se om det blir en kryssning snart också, plus att Jossi kanske ska hälsa på, hoppas på det!!
Dagens träning har fokuserats på att tona benen så snacka om att jag är helt slut i dem nu alltså! Ska cykla eller ta en powerwalk ikväll också.

Dagens träningsinspiration

Nog för att Jessica Simpson snarare har gått upp i vikt senaste tiden så bevisar detta i alla fall att det går att gå ner i vikt bara man har viljan till det!

Workout

Blev ju inte speciellt mycket tränande igår eftersom att jag större delen av dagen befann mig i en bil. Men det blev i alla fall 30 dips i Andreas lya. Sen drog jag en 50 minuters promenad när jag kom hem eftersom jag fick lite dåligt samvete. Då kändes det bättre.
Idag ska jag satsa på intervallträning. Men gruvar mig för att gå ut, det är så kallt. Fryser ju till och med ihjäl här inne. Men man blir ju varm när man tränar, sen när man är klar känns det så mycket bättre, och man kan krypa ner under täcket igen.

Falun

Man har varit i Falun hela dagen idag då. Hälsade på min bror som numera går på högskolan där, så hjälpte han att flytta in lite och så. Han bodde i en gööörfin studentlägenheten, det var helt nyrenoverat och superfräscht! Lite halvavundsjuk blev man allt, och sugen på att börja i högskolan framför allt. Funderar om man ska ta och läsa en kurs i Uppsala bara för att få uppleva lite äkta hederligt studentliv. Men har många andra planer som jag vill ro i hamn först!
Min papi och Andreas, och mami på ett litet hörn
När jag sluta åttan och Andreas nian. Baaad hållning på Ante där haha!

Dagens träningsinspiration

Jessica Alba efter hon fött barn. Det tog ca: 6 veckor för henne att vara tillbaka i samma form som hon var innan gradiviteten. Men hon fick jobba hårt!
Såhär snygg är vi ju vana att se henne. Hon gick ner 11 kilo, och gick från storlek 40 till 36, efter gradiviteten.

Morgonträning

Gick upp vid åttatiden idag. Knöt mina löpardojjor och drog ut och sprang i en halvtimme. När jag kom hem körde jag magträning - plankan, sidoplankan, 2 minute ab workout & "tummy tuck".
Sen har jag hunnit med att käka frukost och gjort 45 armhävningar, inte i rad givetvis :P + stretchat också då.
Nu är jag redo för dagen hehe, ska först duscha bara!
Resten av dagen ska jag:
  • Städa hela huset, och se hur långt jag hinner och orkar.
  • Köra lite vibratone, hehe
  • Powerwalka
  • Övningsköra och öva lite teori
  • Hinna laga mat däremellan!

RSS 2.0