31 oktober!

HAPPY HALLOWEEN EVERYBODY!!
Är superstressad nu eftersom det är så mycket som måste fixas idag:
 -hämta ut skorna på ica
 -det sista inför outfiten
 -in med data och internet på phonehouse
 -ica-maxi - och flera kilo godis
 -smink och hår (kommer ta säkert minst 2 timmar!)
 -ska laga och käka middag hemma hos Lovisa tsm med ett gäng sköna brudar
 -åka till spikis och fixa inför halloweenpartyt ikväll
 -förkrök!
 -SEN SMÄLLER DET, hihi :D

Nu måste jag få på mig kläder och slänga ner sakerna i en väska så jag är redo att åka till stan

Syns i dimman♥

Fredag & imorgon smäller det



Körde på en blå/metallic look på sminket idag. Sorry för shiny face :P

Mötte upp Lovisa och Felicia på stan :)

Lovisa och Charlotte på Tehuset!

Jag och Lovisa

Nått var interessant

Charlotte, som jag gjorde en lite höstlövsinspirerad sminkning på idag :)

Felicia :)

En ny mysig tröja från Ellos, och lite av mitt rum!

Nu borde jag DUSCHA!!

GODNATT, DET ÄR IMORGON DET GÄLLER!♥

Idooool

Nu är det idol, MISSA INTE!!
Är hemma i Oviken, fick veta att systemet var stängt imorgon vilket sög! Tur man har litte annat, hehe.. Får ta och fixa det sista till outfiten imorgon men nu börjar idol och det vill jag inte missa.

GOODBYE!

Shopping


Ett par svarta partypjucks

Lösögonfransar tills på lördag

Också till outiften..

Vardagsboots

Ankelboots

Det var ju allt för idag :)

Dagen i bilder, i alla fall första delen


Charlotte slappar i hennes soffa

Såhär fint är hennes kök! Så fashion med våra datorer ;)

Lite stålar som skulle till lokalen vi ska hyra, eller ska jag säga stugan..

Money money money, must be funny, in a rich mans world.

Min nya fina kamera :D

Lite makeup

Ja men stugan är nu min, hehe :P

Sen dokumenterade jag inte något mer.

Dagens outfit!

En enkel en!


Firrat "hyreskontrakt"

Hejsan!
Blir sent inlägg som vanligt :P. Idag har jag varit på stan hela dagen. Först mötte jag och Charlotte upp Julia och Tea för att vi skulle betala för lokalen och hämta nyckeln. Fick även skriva på ett kontrakt till lokalen, lite läskigt kändes det.

Handlade sedan lite saker som behövdes till outfiten och sen blev det tre par skor! Bilder kommer snart :) Har ju äntligen en kamera som jag kan fota med, hihi!

After a while crocodile!

Nu vill jag säga godnatt

Nu har jag varit igång hela dagen, gick upp vid 6 tiden så jag förtjänar en lång och härlig sömn nu alltså! Typ allt är ju fixat med halloween-partyt nu! Fast strular en del, med VISSA saker som vi inte behöver gå in på. Imorgon ska vi iväg och betala för lokalen sen så ska vi shoppa upp lite saker till min och Charlottes snygga outfits! Blir väl en intensiv dag imorgon med, det lär nog bli det hela veckan men det är det värt.

Nej men nu måste jag sova!
Sov gott! PUSS!


Skandal

Tjenare!
Jag är ju en busy woman så därför har det gått lite segt på bloggfronten. Ni vet jobb och sånt där kom i vägen, jag och Charlotte har ju fullt upp med att fixa Halloweenpartyt, har varit massa strul.
Idag så har jag även varit på middag hos Malin som har varit en av mina praktivärdar, Lena och Gudni (mina andra praktikvärdar) var också där. Det var mycket trevligt, fick även en liten present av Malin :) sen så fick jag present av Lena och Gudni igår. Måste verkligen säga att denna praktiken var överlägset bäst, ganska nöjd med betygen också :D

Jag skulle vilja hälsa till Sven och Dan, som är trogna läsare! HEJ HEJ PÅ ER ERA BUSUNGAR !!

”Det är bara nejsägarnas åsikter som hörs, men vi är många som tror på brytning”, säger Karl-Gunnar Malm (till höger). Han får medhåll av Sven Malm, Christoffer Malm, Göran Follstad, Rasmus Åsell, Andreas Åsell och Ricky Prestberg. Foto: Sandra Högman
De vill ha uranbrytning i Oviken!

Hejsvejs!

Hejsan

I'm alive, jag har bara degat i soffan med Lottis hela dagen, soft!
Nämen nu ska vi ut på promenix!

Ha en bra kväll!

Ett tips

Måste tipsa om en otroligt bra blogg! Skrivs av Chiara Ferragni som även har en LOOKBOOK, mer inspirerande människa får man leta efter! :)
Kika in här vetja

PtotheItoheStoheStotheEtotheD

Jag är inte så lite PISSED nu! Jag har ju som sagt inte kunnat sitta med min egen data eftersom det har varit något fel på internetet, så jag bestämde mig för att ta med det till stan imorgon och lämna in på Phone House! Men så fick jag något infalll i att kolla om SIM-kortet var i, men det var BORTA! Vem i helvete har pillat ut mitt SIM-kort?! Kan ju inte finnas så många att välja på! Men till vilken mening om man får fråga! Nej men nu är jag fan FÖRBANNAD med stort F! Min data är mitt liv och jag kan inte sitta med den utan ett SIM-kort!! Okej det där om "mitt liv" lät lite patetiskt, men det är faktiskt otroligt svårt att klara sig utan datan, nog för att jag har pappas nu men snart åker jag ju till skolan igen.. Hoppas P H har en lösning på mitt problem.

WHATS UP?


Dessa ringde till mig, en signal?
OKEJ!

NU: True Blood!

Missa inte True Blood på ettan nudå! Det är spääännande :) hihi

Iskallt

brrrr! Hejsan!
Det är iskallt ute. Trodde jag skulle dö idag på praktiken. Hade bara en tröja under jackan, alla andra dagar senaste veckan så har jag haft två, och självklart tar jag bort en på den kallaste dagen. Red alla fyra pållarna idag, vilken plåga! Såg inget nöje i att rida idag överhuvudtaget, beror nog på att det är så kallt plus att hästarna är lite lame. Sen så har det varit superdimmigt hela dagen också vilket inte är så kul eftersom man inte ser ett pezz.

Bäst jag tar mig i kragen och ger mig ut på en powerwalk innan The Hills börjar.

Vi hörs!


Time stands still



Så himla underbar låt av AAR. Jag dreglar, Tyson är så FÖRBANNAT snygg alltså! Kolla in dem ögonen!

Fan alltså, min största önskan i livet är att få se dessa uppträda live alltså, SERIÖST! Jag vill inget hellre! Det är verkligen bud på att åka till London om dem kommer dit i vår.

I believe



I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe in Karma what you give is what you get returned

Lika som bär


Det är kanske inte så konstigt varför jag älskar The All-American Rejects. :D

Boobs

Hejsan!
Ännu en dag på praktiken avklarad, 3 more to go! Sen är det äntligen över.
När jag var ute och red idag så skulle jag tölta och jag vet inte om det blev en oren tölt eller nått men fan alltså vad ont det gör när boobsen skumpar upp och ner eller! Jag bara satt och väntade att dem skulle flyga ut och ner på marken, haha! Då kom jag fram till, att hädan efter använder jag sportbh även när jag rider :)

Later

Världsnaturkortet WWF

Tjena!
Haft en lång och jobbig dag idag. Inte hunnit med att träna heller då det har varit saker som skulle fixats. Men nu är det mesta klart och jag hoppas på att få tiden över till att träna imorgon! Har beställt klänning till halloween också, bara en liten del av outfiten men alltid nått i alla fall! Sen så har jag beställt ett nytt bankkort också, valde världsnaturkortet maestro. Ska testa och se vad jag tycker om det. Det är ju en tiger på kortet så det är ju lite finare än dem gamla vanliga i alla fall :)
Tyvärr skulle det ta ett tag att få ett nytt kort. Först ska dem skicka hit en massa papper och jag ska skriva under och skicka tillbaka sen skickar dem kortet inom en vecka när dem fått tillbaka ansökan. Det lär ju ta ett tag.


Later!

Godnatt

Nej men nu är jag stentrött! Försökte hitta en bild på google men den är totalt borta så det inlägget får vänta till imorgon, pallar inte mer nu alltså.
GODNATT!

Beställt digitalkamera

Äntligen har jag beställt mig en digitalkamera! En Canon digital IXUS 100 IS, golden, i liike :D

Hoppas för all världen att den är bra nu då :)

Ännu en lördag

God kväll!
Inte haft tillgång till dator sen igår morse, typ.. :P Men igår skulle det i alla fall ha blivit utgång med det var pretty lame. Fast det var trevligt i alla fall att umgås med mina brudar! :) Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men sånt händer va. Det togs ju i alla fall multum med bilder, haha.

Idag har jag och Charlotte gjort massa fina dokumentärfilmer med mobilkameran min. Vi gjorde en varsin film till Felicia, Lovisa och Julia! Sen så har jag gjort några gobitar till brudarna nere i Halmstad också :)
Nu ikväll ska vi väl bara softa, det vi är absolut bäst på! Ska väl starta igång någon bra film, käka farmors goda chokladmuffins och bara mysa.


Oj glömde.. Dem 2 busarna till höger visade sina cribs på MTV idag också, lovely!

hörs! ♥

Godmorgon

Hallå!
Nu sitter jag och väntar på att farmor ska komma så jag får åka till min praktik. Nu är det bara 1 vecka kvar sen när jag är klar med denna dag, fasiken vad skönt! Sen är det ju höstlov och halloween närmar sig mer och mer. Jag har fortfarande inte hittat någon bra klänning så jag får nog ta och vara något annat i ställen :(.


Här har vi Heidi Klum på ett Halloweenparty. Ska det va så ska det!

Hedi och hennes man Seal som ska föreställa Eve of Eden antar jag :P

Heidi Klum är ju stencool,här är hon på en annan Halloween.

Gissa vem detta är? Jo Heidi Klum såklart ;)

Nej men nu måste jag fan åka, men var är skjutsen??
PUSS!


Jag hade en dröm..

Hejsan!
Haft fullt upp på praktiken hela dagen. Detta suger musten ur mig verkligen, men det är inte långt kvar nu! Fast jag har ju haft en super praktikplats så jag ska inte klaga. Just nu sitter jag och kikar efter den perfekta kostymen (till Halloween alltså) men det är inte lätt! Finns ju ingen sida som har just det vi vill ha till ett bra pris. Vi kommer vara så plastic fantastic om vi hittar en den perfekta klänningen alltså, perfect!

Måste berätta! Hade en väldigt sjuk dröm inatt. Var den ägde rum riktigt vet jag inte men vi var i alla fall i Charlottes lägenhet lite sådär från och till. Men helt plötsligt var det så att jag skulle på Green Days konsert men jag kommer självklart försent! Då ser jag Billie Joe ligga i gräset och slappa så jag går fram till han och vi börjar snacka. Sen helt plötsligt frågar jag vad dem hade för förband.
Billie: Äh det var nått jävla band som hette typ Boys Like Girls!
Jag: Va?! Boys Like Girls dem är så jävla bra!
Billie: Jag vet fan inte vilka det är.. (nånting mer)
Jag: Va?! Dem är ju fan asbra! Fast ni är ju självklart bäst (fast i tankarna då hade jag ju AAR men det behövde ju inte Billie veta!)
Sen småpratade vi lite till, tills jag kom på att jag var tvungen att gå. Men vet ni vad jag säger då, som avsked till sångaren i ett av mina forna favoritband!? Jo..
Jag: men.. Tjaråå! (TJARÅÅ av alla hejdåfraser, sen bara går jag därifrån och vinkar)
Billie: Tjaa! (Ja hans svar var inte mycket bättre..)

Ja om detta hade hänt på riktigt, ja alltså om jag hade kommit försent till Green Days konsert och missat både dem och BOYS LIKE GIRLS, ja då hade jag nog varit tvungen att skjuta mig själv!
G DB L G
Men nu måste jag återgå till sökandet av den perfekta kostymen.
TJARÅÅ!

Hård dag

Är så sjukt trött idag, ni anar inte. Var tänkt att jag skulle träna men orkar seriöst inte med det. Idag så tycker jag synd om mig själv, hehe. Igår klev jag upp supertidigt och var iväg och mönstrade hela dagen, sen så på kvällen reser jag med nattåget hem. Supersköna sovplatser dem har där *host* så jag har inte alls massa muskelknutor i ryggen och nacken, plus att jag hade larm på halv 6, så det blev inte många timmars sömn.

När jag ska käka frukost så har ju då jag tagit en varm oboy på Statoil, tror ni inte pappa kör över nått gupp och jag spiller nästan ut all den heta chokladen över mig eller! Fan vad förbannad jag blev :P
Grädden på moset med denna dag är ju att jag haft den jobbigaste praktikdagen någonsin! Min dag går inte att beskriva, stackars mig :)

Nej nu förtjänar jag en varm dusch på en timma sisådär!

Later!

Nattåget hem då

Då ska jag åka nattåget hem snart då. Sitter hemma hos mamma och väntar på att jag ska bli skjutsad till pendeltåget. Måste åka pendel in till Centralen men jag tror jag klarar det själv, eller?! Fasiken vad skönt det ska bli att komma hem :) vet inte riktigt om jag kommer klara av högvakten, 11 månader i Stockholm, ja nu är det ju inte själva Stockholm det är fel på. Tro mig jag älskar denna staden, men jag vet inte riktigt vad jag vill med mitt liv. Visst lumpen skulle nog vara en helt otrolig upplevelse och minst sagt utmaning men..

Äh vi skiter i men och säger godnatt i stället!
GODNATT♥

Mönstringen avklarad

Hallå ja!
Då var mönstringen äntligen avklarad. Overall gick det väl helt okej då. Styrkan gick ju pissigt dåligt, men se på mig, jag är inte så biffig. Konditionen gick ju desta bättre, hade kunnat gått bättre men jag har ju inte varken tränat särskilt länge eller hårt än så länge, det kommer. Sen syn och hörsel och EKG det var perfekt, skönt att veta. Inskrivningsprovet och talet med psykologen - gick okej..

När jag talade med mönstringsförrätaren så fick jag veta att jag är preliminärt antagen till tjänstgöring (frivillig). Så då kommer dem kontakta mig om det blir så och jag får tacka ja eller nej. Jag är då inskriven som Insatssoldat, Beriden Högvakt, det förbandet ligger på Kungsängen här i Stockholm.

Nu är det bara vänta och se, och tänka över detta väldigt noggrannt. Plus träna, det viktigaste av allt!


Min första tanke: Hur i h*lvete ser man under dem där hjälmarna :)?

Hörs senare, PUSS!

Sovdags snart då

Det är nog dags att jag går och lägger mig snart alltså. Ska bara se ett avsnitt at The City först! En av favoritprogrammen alltså, man får så grymt mycket inspiration! Fast jag tycker verkligen inte om Olivia, vilken bitch alltså.

Jag är nervös som bara den inför morgondagen, mest för resan dit. Måste byta minst fyra gånger om jag ska åka kommunalt, och så dessutom måste jag starta resan vid halv sju på morgonen, därav måste jag lägga mig tidigt. kan behövas lite krafter till imorgon så jag tar mig igenom dagen. Hoppas det går vägen, hoppas verkligen det!

Önska mig lycka till!
Sov gott, puss!

En ny dag

Godmorgon eller vad jag ska säga.
Vaknade nyss upp i Stockholm (ska ju mönstra här på tisdag, aaah, alltså imorgon!)
Hade världens drygaste tågresa igår, kändes som jag åkte en lika lång resa som från Halmstad till Östersund med sittplats, ni kan ju bara tänka er..

Är grovt deprimerad eftersom jag inte fick gå på Green Days konsert som var igår.. Det var ju meningen att vi skulle köat hela dagen, fått bra platser, och sett dem live. Men eftersom jag har sån himla tur och himla mycket pengar så blev det ju inte så. Fan vad ledsen jag är. Om inte jag får se AAR innan jag dör, då vet jag inte vad jag gör alltså.. Konserter är ju bland det underbaraste som finns. And thats no lie..


Två gamla bilder på mig och Charlotte från förra hösten. Den hösten då vi kollade på Simple Plan. Dags att vi pallrar oss till Stockholm tillsammans igen någon gång snart :)

Hörs senare.
PUSS♥


Saturday

Tja!
Hängt med Charlotte hela dagen. Hon följde med på praktiken och red. Längesen vi red tillsammans! Riktigt trevligt att få lite sällskap. Har inte hunnit med någon blogg och kommer inte göra det imorgon heller då inte mitt internet fungerar och jag har praktik och tågresa inplanerad för hela dagen imorgon.

Tränat kondisen idag, supernervös inför mönstringen på tisdag, iiih! Fixat alla papper nu också så nu är det bara packningen kvar. Nej men nu behöver jag sömn, måste upp tidigt imorgon plus att mitt tåg går 5 till stockholm.

Sov gott, puss♥

Meningsfullt

Nämen kanske dags att ta en powerwalk innan det är helt svart ute!
Okej men detta var ju ett ganska så meningsfullt inlägg, eller hur?!

PUSS!

Äntligen fredag?

Godmorgon!
Jag har nyss ätit min frukost, snart dags att klä sig för praktiken kanske. Det är fredag och det borde vara min sista dag innan helgen, MEN, det är det inte.. Ska jobba lördag och söndag också, drygt. Men eftersom jag ska vara borta i Stockholm och mönstra så måste jag ju ta ledig och jobba in dagarna, bäst att göra det direkt och inte spara till höstlovet tyckte då jag.

Jag kommer vara supertrött på onsdag när jag kommer tillbaka alltså! Först på söndag kommer jag inte fram förrän vid 12 nångång på natten, inte mycket till sömn. Sen tisdag ska jag ju mönstra (läs:tidig morgon). Plus att jag ska åka nattåget sent på tisdag, jag kommer förmodligen vara helt död på onsdag, när jag kommer fram med tåget är det bara raka vägen till praktiken. Nej men nu tycker jag ju synd om mig själv :)



Later. När jag är tillbaka efter min hårda dag, hehe.
Puss!♥

Tävling i lilybloggen!



http://lindablom.se/2009/october/tavling-vinn-skinnjacka-i-valfri-farg-varde.html#comment


inte lite snygg, huh?!

Tigerbalsam

Hejsan!
Just kommit tillbaka efter en löprunda. Känns sjukt bra att jag har kommit igång med träningen nu ordenligt nu. Kan ju behövas till mönstringen på tisdag, nervös? neeejdå.... AAAAH, panik!
Har även smetat på mig tigerbalsam på ryggen, det är såå skönt! Kyler ner musklerna, och jag tycker faktiskt att det hjälper.

Mitt inlägg blir lite spretigt men nu är det såhär va :P. Sitter och funderar på hur man beställer ett nytt bankkort, dags att ta tag i kanske?! Sen om jag ska klicka hem digitalkameran idag, eller om jag ska vänta tills jag fått tillbaka plånboken? Om jag ska klicka mig in på MTV och kika på några avsnitt av The City? Hur FAN jag ska göra med mitt internet på min data eftersom det fortfarande inte fungerar (fuck you tele2, det är allt jag har att säga till er!)



Tråkigt att blogga utan bilder så det får bli en gammal än eftersom jag knappt har några bilder här på pappas data.

later. puss!♥

I wanna do bad things with you



True Blood är så bra. Ni som inte kollar på det, ni missar verkligen någonting!
Det var allt jag hade säga efter att ha kollat på ännu ett bra avsnitt av True Blood.

GODNATT!

Vrålhungrig

Denna veckan segar sig fram alltså. Längtar bara till höstlovet, då ska ju halloween firas! Men nu måste jag ta mig igenom dem sista 3 veckorna på praktiken, det är en väldigt bra praktikplats men det är så drygt. Förlåt, men jag är så trött på dessa fyrbenta varelser nu. Det funkar som hobby men inte mer.. Jag vill inte ha ett liv med ett jobb som varar 7 dagar i veckan i alla väder. Där man måste gå omkring med smutskläder och mocka skit - nej det är inte jag. Jag gjorde ett jävligt dumt val, men detta är Sverige jag kan alltid välja någonting annat senare när jag är klar med denna utbildning.

Okej, jag slutade visst inte där jag började. Men det brukar bli så. Nu ska jag i alla fall fixa mig något att äta. I'M STARVING!


Mysig höstoutfit

cozy outfit
Lite inspiration för höstmodet. Härligt att strosa omkring i alla olika slags leggings i stället för jeans!

Nu ska jag sova, GODNATT!

Se det snöar

Det snöar ute! Tänka sig. Men jag vill ha sommar, fast vintern kan vara rätt mysig den med. Men det är ju så kallt. Får nog ta och flytta till ett land där det är varmt året runt, vad sägs om Australien, ja dit flyttar jag!

Nej nu måste jag ut och träna. Tänkte ta en löptur!
AFTER A WHILE CROCODILE!

Red lips

Tänkte visa lite bilder på hur jag såg ut dagen då vi hade fotografering i skolan.


Tuperat hår, röda läppar och lite glitter och svart på ögonen.

i do not look like a hooker..

Läpparna är inte så röda efter "tea partyt" på engelskan, dock.

Fina naglar..

och håret står inte lika mycket heller.


Vi fick uppmaningen: "Gå och klä på er annars blir det inget kort"
Så vi tog ett eget litet klassfoto. Blev inte så bra uppställning men what the heck.

Detta får räcka för idag :)
PUSS♥

Gårdagens outfit

Igår var det kanelbullens dag. Då pallrade jag och Charlotte bort till Lovisa och käkade pizza och sen kanelbullar såklart! Vi skulle även sett på en fotbollsmatch men vi kom försent..


Jacka och halsduk är Charlottes. Och det är faktiskt fruktsoda i flaskan :)

Maskeradparty

Här kommer bilder ifrån helgens maskeradparty. Det var en trevlig kväll fast det hände lite dramatik. Jag skrev världens fylleinlägg, sorry about that! Men jag säger bara: det är tur det finns så bra människor! Det var en väldigt snällt av en (okänd) kille att ta hand om min plånbok! Creds till honom. En fet smäll till mig. Men jag har lärt mig en jävligt stor läxa nu alltså.


Ursäkta den dragna blicken..

Jag var en "american football player" och jag tog med mig en..

..väldigt söt indian och..

..en väldigt söt kanin..

..och såklart denna heta tidning!

Hela gänget, Charlotte ta av dig klackarna nästa gång, du blir för lång :P

Vimmelbild

Playboy bunny och typ Tom Brady va?!

yeah, ja men jag är ganska biff.

fina flickor, en viking och tidningen

Fantomen på operan (egentligen inte..) och en snygg hippie!

Här har vi en clown och en viking och en..?

Det var det. Maskerader är roliga. (Om man inte super(eller tappar kanske jag ska säga) bort sin plånbok..)

fuck it



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SERIÖST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEN DÖDA MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fyfan vad jag hatar mänskligheten

Jag hatar fan alla människor. dem är fan onda, vad har jag gjort för att förtjäna detta?JÄVLA FITTOR :'(
fan jag har sån jävla lust att skjuta mig själv nu,nån som har en pistol??


Maskeradparty ikväll då

Godmorgon!
Ikväll blir det maskeradparty då. Inte så taggad just nu men det kommer. Måste ta och slänga mig i duschen, packa, föna håret, fixa kostymen och sånt smått och gott innan man kan röra sig in till staden.


Jag inspireras av han ikväll då, Tom Brady, någon känd spelare, tydligen :P
Number 12 it is!

TGIF

Äntligen fredag! Äntligen klar med praktiken för denna veckan!
Har sprungit runt här hemma som en galning för att hitta saker till min outfit som jag ska ha på maskeraden imorgon. Jag kommer vara biff som fan, haha. Nu fattas bara en blå färg eller tejp så jag kan skriva siffrorna på tröjan, sen så är det klart :)


NU ---> IDOL, missa inte ;)
PUSS!

Hemma hos Charlotte

Hej här sitter jag hemma hos Charlotte och bloggar :)
Jag har nyss kollat på idol, duktiga flickor som har sjungit idag. Själv av brudarna så är Tove min personliga favorit! Tycker det ska stå mellan Tove och Erik i slutet.

Har gått på stan och planerat inför maskeraden som äger rum på lördag. Fan vad roligt med maskeradparty! Själv ska jag vara american football player, lite kul att vara något oväntat sådär. Inget vanligt som "sexig sjuksköterska", det där sexiga spar vi till halloween och då kan man få överdriva rejält också ;)
Köpte ju en svart ansiktsfärg till maskeraden som skulle vara vattenfast, men det kleta ju fasiken ut sig så fort jag petade på det, fan alltså!

No, nu ska jag kila!
HA DE GÖTT♥

RSS 2.0