Marianne - kaka
Marianne kaka i långpanna
Botten:
5 ägg
6 dl strösocker
Vispas pösigt!
6,75 dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
0,75 dl mjölk
225 gram smält smör, som svalnat
Blanda ner resten av ingredienserna i äggsmeten. Häll ner i en smord långpanna. Grädda på 175 grader i minst 15 minuter i mitten av ugnen.
Glasyr:
3,5 dl florsocker
100 gram smält margarin
200 gram philadelphiaost naturell
Blandas samman!
1 påse Marianne (krossas)
Bred sedan glasyren på kakan när den svalnat, strö sedan över dem krossade Mariannegodisarna!
Et voilà!
Botten:
5 ägg
6 dl strösocker
Vispas pösigt!
6,75 dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
0,75 dl mjölk
225 gram smält smör, som svalnat
Blanda ner resten av ingredienserna i äggsmeten. Häll ner i en smord långpanna. Grädda på 175 grader i minst 15 minuter i mitten av ugnen.
Glasyr:
3,5 dl florsocker
100 gram smält margarin
200 gram philadelphiaost naturell
Blandas samman!
1 påse Marianne (krossas)
Bred sedan glasyren på kakan när den svalnat, strö sedan över dem krossade Mariannegodisarna!
Et voilà!
Kommentarer
Postat av: Charlotte
MUMMS!
Trackback