Marianne - kaka

Marianne kaka i långpanna

Botten:
5 ägg
6 dl strösocker
Vispas pösigt!

6,75 dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
0,75 dl mjölk
225 gram smält smör, som svalnat

Blanda ner resten av ingredienserna i äggsmeten. Häll ner i en smord långpanna. Grädda på 175 grader i minst 15 minuter i mitten av ugnen.

Glasyr:
3,5 dl florsocker
100 gram smält margarin
200 gram philadelphiaost naturell

Blandas samman!

1 påse Marianne (krossas)

Bred sedan glasyren på kakan när den svalnat, strö sedan över dem krossade Mariannegodisarna!
Et voilà!


Kommentarer
Postat av: Charlotte

MUMMS!

2009-08-03 @ 18:10:24
URL: http://charlottemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0