Mellandagsrean

Tja!
Idag är det sista dagen på rean. Så det blir till att handla allt som man inte hunnit med att handla. Hela dagen kommer spenderas på stan idag. Ska hitta en nyårsklänning till exempel, viktigt viktigt.

Igår blev det bara vardagskläder som införskaffades. Har inte lagt upp några bilder, är lite dålig på att fota med det kommer. Har ju fullt upp hela dagarna.


Det får bli en gammel bild ifrån höstlovet på mig och Charlotte.

TCHÜSS!

Annandag jul

Tjena fan!
Har klarat av första dan i Stockholm idag då. Jag och Charlotte var till Vällingby city och shoppade litegrann. Hittade oss dödssnygga skor på Scorett,  ett riktigt kap var det ju verkligen! Så nu imorgon så blir det blir bara chill och så ska vi ladda inför veckan, då blir det shopping så det bara skriker om det.

Gonatt!

Juldagen

Hej alla glada!
Det var verkligen längesen jag bloggade nu, internetet ni vet.. Sist så var det ju min kära vän Charlotte som skrev världens gulligaste inlägg om mig. Hon är min äldsta vän och verkligen en sådan vän som alla borde ha. Du är bäst helt enkelt!

Igår så var det ju julafton. Kändes som en helt vanlig dag men en aning stressigare bara för mig. Julafton har verkligen gått ner sig. Är det för att man blir äldre? Eller någon annan anledning? Jag vet inte.. Firade jul hos mamma i Stockholm, det var väl rätt mysigt men det blir mer juligt att fira hos farmor som vi alltid brukar göra faktiskt. Bakade julgodis och sånt igår också, ingenting var gjort när jag kom. Ingen städning, knappt nån julpyntning.. Fu***** tired. Nej jag ska göra lumpen sen om jag ska gå på en sminkskola sen tillsammans med Charlotte och Lovisa då ska vi minnsann på tillsammans i en egen lägenhet. Helst vill jag ju flytta till Australien eller London eller L.A., får se hur det blir med den saken bara. Har så mycket jag vill hinna göra i livet alltså..

Gud vad jag skriver nu men har så mycket på hjärtat, haha. Snart kommer Charlotte, ÅH JAG LÄNGTAR! Har inte träffat henne på år och dar. Vi har så mycket att ta igen, det kommer bli en riktigt mysig vecka här i Stockholm! :D

Hörs senare, PUSS!


till dig johanna

Hej!
Jag vet att detta borde vara förbjudet att logga in på någon annans blogg och göra ett inlägg men jag känner jag Johanna kanske inte har något i mot det ändå.
Jag vill bara göra ett inlägg här om Johanna.

Johanna du ska veta att du är min absoluta bästa kompis, jag älskar dig så mycket.
Du har alltid varit min bästa vän och kommer alltid att vara. Man kan säga att du är helt underbar. Du har alltid funnits där för mig när jag har behövt dig. Jag kan alltid ringa dig och vi kan verkligen prata om allt. Varje gång vi ses så är det så underbart. Jag blir så glad varje gång jag ser dig och blir så ledsen varje gång du åker och då tänker jag så klart på "skithalmstad". haha jag hatar verkligen när du åker dit. Eftersom det är så långt borta från mig.
Du och jag Johanna, vi kan bråka så mycket när vi är med varandra, men då varar det inte mera än fem minuter så är vi vänner igen. Det går inte att vi är osams, absolut inte. Just därför tror att jag våran vänskap alltid kommer finnas. En bästa vän är något alla behöver och jag är glad att jag har just denna vänskap med dig.
Men ni ska veta att Johanna är någon mycket speciell, snäll, och underbar person. Du är värd allt Johanna.
Men tyvärr kan jag inte ge dig allt ;) Men om jag skulle kunna göra det, då hade jag gjort det för längesen.

Jag trodde inte att man kunde bli mera än "bästa kompis" men det jag jag märkt att vi har blivit.
Sen sommaren så jag vårat vänskap vuxit så mycket, vi är mera än bästa kompisar. Vi pratar i telefonen varje dag och pratar alltid om hur mycket vi längtar tills vi ska ses igen. Nu är det mindre än en vecka tills vi ska få träffas igen och det kommer bli heeelt underbart för mig, och för dig också hoppas jag. Vi kommer ha så mycket att prata om, som vanligt :)

Min mamma sa denna vecka till mig
-Johanna är som mitt barn.
Hela min familj älskar dig och det gör jag också. Du är en i familjen. Du är som en syster som man aldrig kan bli less på eller få för mycket av. Du är mitt hjärta Johanna. Jag är så rädd om dig ska du veta.

Om du någon gång verkligen behöver mig så vet du att jag kan vara där om fem minuter!
Jag älskar dig Johanna och det kommer jag alltid att göra.

/ Du vet nog vem som skriver.
Puss

Julmiddagen och spex

Hejsan!
Nu är det sista dagen i skolan. Skönt som fan men ska ju jobba i stallet nu i fyra dagar, usch. Självklart är jag en av dem som börjar tidigast imorgon och har ansvar för nyckeln. Tycker det är lite jobbigt eftersom vi ska på Underbar ikväll. Men det är bara att bita ihop. Åker ju hem till mamma på tisdag.

Igår var det julmiddag och spex. Gott med julmat men spexet var ju fail alltså. Sjöng även våra sånger och ägde ut alla andra treor, tråkigt bara att ingen ville sjunga rapen.. Sen blev det helt fail alltså, ingen fest. Var mening att vi skulle på krogen men sen blev det massa tjafs och folk ville dra till Veinge i stället men fan jag sket i allt och gick hem och la mig i stället. Smart gjort!

"Kenza har klätt sin julgran" - jajemen fyfasen vad intressant. Var tvungen att skriva upp det alltså.

LATER, nu ska vi ha klasstid sen slutar vi.. eller sen blir det stallet rättare sagt.

Skridskor

Tjenna!
Nu sitter jag och väntar på att vi ska iväg och åka skridskor. Fyfan vad roligt! Har längtat som en jude efter detta ögonblick, hihi. Så nu ska vi vingla omkring på isen, det var seriöst tre år sen jag åkte sist. Det är helt sjukt!

ice_hockey_monkey.jpg Hockey Monkey image by supersolid

Later duuuudes.

Internet failar

Hejsan!
Mitt internet failar så jag får passa på att skriva när jag är på skolan. Ja tills nästa år. Eller tills jag köttat tele2 och tvingar dem att antingen byta till ett helt annat bredband eller utöka så att jag får sitta mer än 5 min per dag varje månad, för det är ju typ så det är nu.

Igår så hade vi i alla fall julmys med klassen hos Kristina. Det var trevligt. Vi köttade i oss kakor och godis och drack glögg (eller julmust.) Sen spelade vi presentleken. Det var galet som vanligt men roligt.


Den här galningen satt på mitt paket som jag gav bort, haha :D

TCHÜSS!!

Friday

Hejsan!
Har inte kunnat skriva igår. Suprise! Men jag har suttit för mycket december månad. Kul nu måste jag vänta tills nästa år för att kunna sitta max 10 dagar igen eller. Fyfan vad jag HATAR tele2. Sämsta mobila bredbandet - KÖP INTE!

Igår var vi och klättrade på idrotten. Det var asroligt, men jobbigt som fan. Någonting jag skulle kunna tänka mig att börja med faktiskt. Väldigt mör i armar och rygg idag bara. Sen så ska vi åka och spela tennis idag på idrotten. Bra att ha armövningar två dagar i rad -_-!


Glömde en sak..

Jag glömde en sak.. Jag glömde att nämna Jessica! Hon är en liten pluggis som jobbar efter mottot: "Be cool stay in school!" - Kika in här vetja www.krulljessa.blogg.se


Hope you are satisfied! :D

Samhällsprov

Hejsan!
Dagen började med en skrivning, samhälle och EU handlade det om. Jag tror det gick bättre än förväntat faktiskt men varenda gång man tycker det går det sämre. Det är ju bara att vänta och se. Sen hade vi religion och vi fick lära oss om Dalai Lamas filosofi. Jag och Emilia kom då på en egen sådan:
- Behöver jag den/det här för att överleva?
- Jag måste gå på The Corner för att överleva.
- Och jag kan inte ha samma kläder på mig där jämt.
- Så ja, jag MÅSTE köpa den/det här!
Det var när vi shoppade i stan. Hittade mig två par leggings. Ett par shiny "latex" och ett par "ormskinn" med dragkedja. Nu borde jag kanske plugga lite mer. Har så mycket i skolan just nu.


TCHÜSS

Kissekatter

Hejsan!
Har faktiskt pluggat samhälle idag, har prov imorgon. Duktigt av mig och Emilia. Sen har det kommit två inneboende här också. Ena som heter Balder ligger på min bröstkorg just i denna stunde. Det är två kissekatter som heter Balder och Freja. Dem är så söta :)
Nej men nu måste jag se Gossip Girl!

Balder

Freja

Puss!

Andra galopplektionen på länge

TJENNA!
Kan ju börja med att säga att jag hatar blogg.se ibland alltså. Hade skrivit detta inlägg redan men allt försvann bara för att det dampa, åh jag blir så förbannad.

Nu kan jag ju skriva det jag skulle.. Jag har inte gjort mycket denna dag, som vanligt då alltså. Fast vi har haft våran andra galopplektion på länge, då menar jag verkligen väldigt länge. Vi red på banan och jag kan ju inte påstå att det gick alldeles för bra alltså. Men det är för att vi ryttare är fruktansvärt otränade då vi inte ridit på banan sen i våras och hästarna var övertaggade. Men det var i alla fall riktigt kul att få komma ut på banan igen.


Den här sötnosen red jag, Copri. Han var fruktansvärt övertaggad :)

Wild night


This night was pretty wild, yeah pretty wild..

Saturday afternoon

Hejsan!
Har nyss kikat på fjärde avsnittet av Gossip Girl. Väntar på att Emilia ska komma hem. Då ska vi fara iväg och shoppa lite food. Kan behövas ;) Måste berätta att jag varit väldigt duktig idag, jag har sprungit en runda, kört BRAK, duschat och fixat mig och städat huset. Creds till mig. Hehe.


Gossip girl

Godmorgon!
Vaknade vid nio imorse också, gött, eller inte. Så jag har roat mig med att börja kolla om på Gossip Girl, så nu är jag på 4 avsnittet på första säsongen. Kollar på Casttv så man får inte se hur mycket som helst på en gång tyvärr. Jag har aldrig riktigt följt Gossip Girl då det varit lite svårt eftersom här nere på skolan så har vi inte femman. Men nu kan jag ju följa det på nätet, tummen upp. Dan är ju så fruktansvärt snygg, i like.



Nej men nu ska jag ta mig i kragen och dra ut och träna!
PUSS♥

Erik alltså!


HERREMINJÄVLADAG! JAG HÖLL PÅ OCH DÖ HÄR HEMMA I SOFFAN, SÅ JÄVLA BRA VAR DET! URSÄKTA SPRÅKET MEN JAG KAN INTE HITTA SUPERLATIVEN SOM PASSAR IN HÄR ALLTSÅ.

Detta är nog det bästa framträdandet i idols historia. Oh my fucking god!
Erik är bäst, så är det bara.

Vilken liten bitch

Tjenare!
Sitter och kikar på idol helt ensam såhär på fredagskvällen. Måste säga att alla glänste med sina låtar, dem var superbra allihopa. Men jag måste säga att Towe betedde sig lite bitchigt..:
- Kul att dem har uppe skyltar med Calle.. ( Hallå, whats up with that liksom)
Jag gillar verkligen Towe hon sjunger ju hur bra somn helst, tyvärr diggar jag inte hennes attityd. Hon har verkligen fått storhetsvansinne i idol alltså. Erik min favorit, har också fått något utav ett storhetsvansinne. Vad är detta. Helt insane. Calle håller sig faktiskt kvar på jorden han, även fast han inte varit någon favorit hos mig. Han växer faktiskt i mina ögon när han är sig själv och står med båda fötterna på jorden. Han tar kritik bra också.

Vad jag vill ha fram av detta? Jag vet inte. Men tummen upp åt Calle (Y)


Snuff



Deppad dag. Har sån lust att göra någonting men vad fan då.
äh FAN!
Snuff med slipknot är faktiskt jättebra.

goodbye.

Drunknar i plugg!

Hallå!
Jag ligger och flyter i en ocean av plugg är nu alltså. Det är helt sanslöst, jag blir så deprimerad. Kan dem ta och tagga ner några kilo med alla prov och inlämningsuppgifter och PA eller. Jag kommer nog drukna och dö snart alltså. Jag har nog aldrig varit så skoltrött som jag är nu alltså, det är helt sjukt.

Jag och Emilia har tagit lite paus i pluggandet och sitter och dricker te och käkar lussekatter samt kikar på Paradise Hotel. Jag gillar det!


fuck you åt allt plugg.

TJARÅ!

Pluggat!

Hejsan!
Denna dagen har gått fruktansvärt snabbt faktiskt. Eller den gjorde inte det på skolan men så fort man kom hem så flög den ju bara förbi. Har i alla fall varit duktig och pluggat engelska idag, feta creds till mig, Emilia och Mimmi som satte oss ner för en gångs skull och gjorde klart det vi skulle göra. Det går banne mig lättare att plugga tillsammans än själv också tycker jag.

Sen så har jag och Emilia bakat lussekatter också, mumsigt på det. Plus att vi sett sista avsnittet som finns ute än så länge på "The Vampire Diaries", det var helt fruktansvärt spännande och jag kan knappt vänta på att få se nästa. Men det är just det jag måste göra för den kommer inte ut förrän i mitten av januari, kul!

Nu må jag lägga mig alltså, görtrött.
Godnatt ♥


Får avsluta med en fin liten bild på mig och Emilia sen i lördags :)

RSS 2.0