In till stan

Tjenare!
Igår så gick jag på bio tillsammans med Emilia, Jessica och Pontus. Det var riktigt trevligt. Vi tjejer såg självklart Sex and the city 2 och den var SÅ bra, älskade den! Det var verkligen än tjejfilm :) Pontus gick själv på Robin Hood, hehe. Bion slutade väldigt sent och eftersom vi gått upp vid halv 5 på morronen så slocknade man direkt när man kom hem.

Idag så ska vi in till stan för att shoppa lite. Jag måste köpa smycken till studenten. Fasiken vad jag längtar, det pirrar i magen varje gång man nämner just studenten. Fatta att jag slipper skolan snart, gött! Eller det är i alla fall så man känner det nu.



Vad sägs om detta? haha, kanske inte.

Två veckor kvar nu!

Hallå!
Klev upp halv 5 i morse! Helt insane, gissa om man var sådär halvdöd. Följde med när Emilia skulle starta sin första fälttävlan på Khartoum. Tyvärr slutade det inte bra men det var deras första, och det är bara att fokusera på nästa tävling som kommer gå bättre :) Det är bara att tagga om liksom. Jag tänkte tillbaka när jag tävlade Myggis och vi vägrade ut oss i båda klasserna, snacka om att man blir helt blockad i hjärnan och så jävla förbannad. Men det är bara att se framåt och ta det som hänt som en erfarenhet man kan lägga i bagaget.
Vi var och kollade på de som skulle gå på balen en sväng också. Åh, alla var så jäkla fina! Man blev lite avundsjuk, men sen får man tänka vad man kommer att göra för pengarna i stället. Något som enligt mig är mer värt det i alla fall. Sen så lägger jag allt krut på studenten i stället. Det är trots allt bara 2 veckor kvar, det är ju helt sjukt! Jag längtar nått så otroligt alltså.

Soft dag

Hej!
Idag har man inte haft några som helst lektioner vilket har varit väldigt skönt. Så i stället för att sleta i skolan har vi varit till Hööks, till stan och hittat studentklänning åt Emilia - skor åt Matilda och smycken åt Jossi. På hemvägen stannade vi till på Max för att käka lyxshake. Gött var det! Men de som jobbade där var tyvärr lite efterblivna och snålade som fan med grädden vilket inte är okej!
Snart är det bara två veckor kvar. Fast det räknas typ inte. Imorgon ska vi till Liseberg, på fredag har vi bara engelska. Sen går jag bara tisdag nästa vecka, provjobbar ons-tors, Daniel tar studenten på fredagen och sen blir det Green Day på lördag! Kommer bli galet kul men känner mig så stressad både inför det sista innan studenten och vad som händer efteråt. Jag säger bara OMFG! Hehe.

Wild weekend

Jag har haft en mycket trevlig helg tillsammans med mina fina vänner. Det har varit party, jobb och lite solning. I fredags var vi på Underbar, eller jag hängde mest på förfesten som vi var VIP på haha, sen var jag sisådär tre sekunder på Underbar. I lördags var jag, Jossi och Matilda ut igen, fast då var vi nästan hela tiden hemma hos Hannes.

Veckan som varit

Hallå!
Jossi har bott hos mig hela förra veckan, det har varit väldigt trevligt då jag hatar att vara själv!
Det har varit en väldigt händelserik vecka må jag säga. Alltifrån att hoppa på fel buss till avramling på terrängbanan, till nykter utgång till spårad utgång till grillad korv, haha :) Men kul har det varit i alla fall.
Men nu ska jag klä på mig ridkläder för hela dagen ska spenderas i stallet, sista veckan i stallet, ÄNTLIGEN!
PUSS

Sneakpeak

En liten sneakpeak på min studentklänning som kommer ifrån Betsey Johnson.

Monday morning

Nyss käkat frulle och satt igång en tvättmaskin. Ska väl dra på mig ridkläder och cykla till stallet snart. Hade tänkt att hinna göra klart åt Khartoum och rida honom innan jag cyklar till skolan. Sjukt drygt med bara stallet i två veckor nu, hatar verkligen stallet på skolan fyfan!
Senare ikväll så drar jag och Jossi till solarieöarna! Alla andra drar ju utomlands och vi vill också bli pepparkakor! Man vill ju inte se ut som en blekfis på studenten heller. På tal om studenten, så ska jag nog hämta min klänning idag. Jag har börjat tvivla på den, illa.. Det känns som den kommer vara skitful och nääe, fan också. Aldrig kan man bli nöjd.
pusspuss♥

I'm going to take a shower

Haft en redigt seg söndag idag. Kollat på film, varit och fixat i stallet, cyklat, powerwalkat och tvättat massa kläder. Härligt att få lite gjort i alla fall! Nu står tvn på 6:an och det visas ishockey, massa sport.. Varför byter jag inte kanal, hehe?!
Har varit ensam hela helgen, fy farao säger jag bara. Seriöst, att vara ensam är det värsta jag vet! Jag är en person som behöver umgås med människor 24/7, okej inte 24/7 men nästan så!
Nej men imorgon är en ny dag, då får jag äntligen träffa lite fölk! Så jag ska ta och slänga mig i duschen nu innan jag hoppar i säng.
Sov gott peeeps!♥

You can get it if you really want

Helt fantastiskt att se dessa personernas före och efter bilder. Man blir grymt inspirerad! Jag ska minsann också klara det. När sommaren är slut, då ska jag ha uppnått min drömkropp. Så är det bara. Jag ska tänka på orden:
"You can get it if you really want!"

Peace

peace
Längtar man inte bara till sommaren så säg..

Lik Katherine Heigl?

Jag tycker då inte att jag är lik någon speciell kändis. Men dessa var jag lik enligt myheritage med denna bilden då hehe, hur kommer det sig att jag alltid får med Katie Holmes varenda gång jag testar, jag är inte det minsta lik henne :P

Lazy sunday

Hänger i soffan och lyssnar på musik. Just nu är det Green Day. Ska ju på deras konsert om typ en månad! Underbart, tänk hur "besatt" jag var i dem förut, haha, jag har ju inte en sån crush på dem nu men dem är ju fortfarande jättebra! Kan även tänka mig att de kommer bjuda på en sjuhelsikes show.
Ska väl dra till stallet snart också, eller jag väntar nån timma kanske. Ska försöka klämma in lite träning också. Plus hinka i mig lite vatten. Funderar också om jag ska göra en kopp kaffe, fräscha till mig och sätta mig i köket och läsa lite Topp Hälsa!

Somnar snart

Hallå mina vänner!
Sitter just nu i soffan och gäspar som aldrig förr. Det är helt sjukt så trött jag är. Men kan ju inte sova länge på mornarna vilket är lite tråkigt. Blir att lägga sig tidigare då.
Har varit i stallet idag och ridit Khartoum också. Det är Emilias häst som jag tar hand om medans Emilia hänger på Kreta och jobbar på brännan. Fusk!
Godnatt!

Partypics


Rude boy

Denna låten är så bra!

Svärord och annat skit

Hallå!
Vad har hänt den senaste tiden? I onsdags var jag och Matilda på studentfest och hade bad taste när det gällde klädvalet ;) Igår så hade jag en mysig kväll med Josefin, Jessica och Mimmi. Vi var till MAX och käkade och snackade, sen hade vi först väldigt roligt inne på Willys - när de stängde drog vi över till Maxi och hade lite kul :)
Idag har jag redovisat om Selle Francais inför klassen, sen så har jag ridit Qalle. Det gick så jävla pissdåligt idag, jag har inte varit med om något liknande! Det var som att rida en helt annan häst, pinsam som man är börja man böla. Men jag är så jävla dålig förlorare, så om något inte går som jag vill så rasar allt verkligen. Men jag blir så förbannad eftersom han var så fruktansvärt fin att rida igår, han var en klocka i skänkelvikningarna och idag fick jag inte till en enda, helvete säger jag bara, självklart att det bara ska gå dåligt när jag rider lektion och alla ser också!
Jag är även så jävla förbannad på denna skolan! Det går inte att beskriva hur mycket hat jag känner för denna skolan! :) Jag har verkligen fått så jävla mycket skit som jag inte förtjänar! OCH VAD I HELVETE KAN JAG GÖRA ÅT DET??? VA? Nej precis, inte ett jävla skit! Det är bara att svälja.. Men hur ***** kul är det att det handlar om mitt betyg, kommer säkert få IG eller G bara i det ämnet och jag VET att jag förtjänar mer där!
Man kan ju också tycka att det är kul att bli backstabbad i ryggen av en vän, som säkert har satt dit en bara för att rädda sitt eget skinn. Tack ! Verkligen ..
okej.. nu blev det ett väldigt förbannat inlägg med massa svärord.. ni behöver inte läsa, men jag måste skriva av mig någonstans.
så kan man vakna efter en vild kväll på forum.. bara en parentes
:)

Tisdag kväll

Hallå!
Tror ni jag fick skriva nationella proven igår eller? Nej! Fan vad förbannad jag blev. Snacka om att ha jordens mest förvirrade lärare, DE ÄR INGE LJUG!
Idag så var jag och Josefin in till stan en sväng så var vi vid polisen en sväng för det var nån himla grej mami ville att jag skulle kolla upp med mitt id (bara en parentes :P) och så kom det en polis. "Det är stängt!" - Jossi bara "Ja", Jag "Vi märker det" - lite surt. Hihi, då blev han lite generad.
Imorgon är det studentfest BAD TASTE! Jag, Matilda och Sophia ska gå. Vi ska banne mig ha asroligt, gött som fan att klä sig så fult som möjligt :D

Nationella proven

Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen eftersom jag ska skriva nationella proven i svenska idag. Fy farao vad jobbigt! Hoppas det går bra så man kan lägga det bakom sig ordentligt också, inte för att man kan göra så mycket annat..

Igår var jag och Emilia och kollade när Pontus red fälttävlan, det gick bra för han tycker jag, ingen placering men han red bra och hästarna var fina och det är ju det som räknas.

Blir till stallet och rida sedan, hoppas jag får hoppa Qalle, men tvivlar, men den som lever får se. För nu ska jag kila upp och skriva prov. Wish me luck!

PUSS!

I'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars

Nyss käkat lite frulle. Funderar på om jag ska slänga mig i duschen snart kanske. Sen ska ju jag och Emilia åka till Tranemo och kolla när hennes boyfriend tävlar fälttävlan, trevligt :)
later.

Valborg

Hejsan!
Var ju Valborg igår, var meningen att det skulle bli krogen men jag och Emilia körde förfest och efterfest direkt, det är våran specialite! Haha! Sen så följer nya partytricket "masken" troget överallt.

RSS 2.0